Vul in profiel regio/woonplaats in voor snelzoek
Rondmij

::: digiGOP.nl ::: login om CHECKIN's te bekijken...
     
Route:

Te bereiken vanaf het NS-station Eindhoven met buslijn 19 richting Máxima Medisch Centrum (Veldhoven). Tweede halte in de Gestelsestraat uitstappen. Een stukje teruglopen en linksaf de Rivierstraat in, de eerste straat links is Ledeganckstraat.

ROUTE VANUIT DEN BOSCH/AMSTERDAM
A2 volg de borden Maastricht / Venlo. Je komt dan een stukje op de A58 vanuit Tilburg.Neem afslag nummer 30 Centrum / Strijp en ga aan het einde bij de rotonde rechts.Volg deze weg (de binnenring) over kruisingen rechtdoor.Bij de rotonde ook rechtdoor en dan bij de eerste stoplichten linksaf de Hoogstraat in.Deze volgen tot je een groentewinkel ziet hier rechts indraaien. Dit is de Rivierstraat.De eerste straat rechts is de Ledeganckstraat.

ROUTE VANUIT HELMOND
Ga bij de "Berekuil" linksaf de rondweg op en blijf deze volgen tot de kruising met de Aalsterweg.Direct na deze kruising de ventweg op.Deze met bochten en hobbels bijven volgen tot een T-kruising met de Gestelsestraat.Hier rechtsaf inslaan. De tweede straat links en de eerste rechts.Dit is de Ledeganckstraat.

ROUTE VANUIT LIMBURG
Vanaf de rotonde Floralaan de Leenderweg uitrijden tot aan de rondweg (Leostraat).Daar linksaf en de rondweg afrijden tot de kruising Rondweg/Hoogstraat.Daar rechtsaf en na ongeveer 1 km bij een groentwinkel rechtsaf.Dat is de Rivierstraat. De sauna is in de eerste staat links.
SCROLL \/

De 37 volgers van Bonaparte:

Login om de volgers van deze gop te zien
243 reacties 66381 views 37 volgers

::: digiGOP.nl :::
Jouw Reactie
LOGIN als je een reactie wilt plaatsen5-8-2018 10:32 - Kan er als het druk is bv. Op woensdag en op de 2 zaterdag in maand (bears) erg geil en gezellig zijn wel veel ouderen 👍

18-6-2018 00:33 - Was zaterdagavond bij Bonaparte. Bleek het Berendag te zijn geweest. Liepen hooguit nog vijf man rond. Een zag er best lekker uit en daar ook mee gesekst. Viel een beetje tegen want was erg passief en ook niet echt lekker strak. Ik moest moeite doen om de mijne hard te houden: ik voelde gewoon niet veel toen ik in hem zat. Ik zou zeggen: boy, oefen je kontspieren eens... Maar verder toch wel fijn geweest, effe douchen, zweten, koude stortdouche, met een fris drankje opgeilen in de lounge, effe seksen, douchen en weg. Lekker weer thuis met nageilheid nog in mijn lijf. Tips voor Bonaparte: gooi die smerige asbakken buiten. Rookverbod in de videolounge, hup. En een andere tip: wat zijn dat voor condooms die jullie uitdelen? Maat olifantenlul? Of schatten jullie mij zo groot in? Leek wel een boterhamzak om mijn pik! Jezusmina. Ik neem de volgende keer weer mijn eigen strakke dunne rubbers mee.

login om de andere 237 reacties te lezen...
Webshop DG
verwijder reclame

::: digiGOP.nl :::
Wie zijn waar?

HOT CHECKIN = daadwerkelijk op die plek
Was hot maar verlopen
Cold Checkin (op afstand)
Is hier geweest: Enkele keren Vaak
login om CHECKIN's te bekijken...
::: digiGOP.nl :::
::: digiGOP.nl :::

Have you ever slept with a women to prove you're not gay?

YES
NO


login om te stemmen


© digiGOP.nl 2002 - 2018 | Adverteren | Disclaimer | Help | Contact/Helpdesk | Mobiele versie