Vul in profiel regio/woonplaats in voor snelzoek
Rondmij

::: digiGOP.nl ::: login om CHECKIN's te bekijken...
     
Route:

Te bereiken vanaf het NS-station Eindhoven met buslijn 19 richting Máxima Medisch Centrum (Veldhoven). Tweede halte in de Gestelsestraat uitstappen. Een stukje teruglopen en linksaf de Rivierstraat in, de eerste straat links is Ledeganckstraat.

ROUTE VANUIT DEN BOSCH/AMSTERDAM
A2 volg de borden Maastricht / Venlo. Je komt dan een stukje op de A58 vanuit Tilburg.Neem afslag nummer 30 Centrum / Strijp en ga aan het einde bij de rotonde rechts.Volg deze weg (de binnenring) over kruisingen rechtdoor.Bij de rotonde ook rechtdoor en dan bij de eerste stoplichten linksaf de Hoogstraat in.Deze volgen tot je een groentewinkel ziet hier rechts indraaien. Dit is de Rivierstraat.De eerste straat rechts is de Ledeganckstraat.

ROUTE VANUIT HELMOND
Ga bij de "Berekuil" linksaf de rondweg op en blijf deze volgen tot de kruising met de Aalsterweg.Direct na deze kruising de ventweg op.Deze met bochten en hobbels bijven volgen tot een T-kruising met de Gestelsestraat.Hier rechtsaf inslaan. De tweede straat links en de eerste rechts.Dit is de Ledeganckstraat.

ROUTE VANUIT LIMBURG
Vanaf de rotonde Floralaan de Leenderweg uitrijden tot aan de rondweg (Leostraat).Daar linksaf en de rondweg afrijden tot de kruising Rondweg/Hoogstraat.Daar rechtsaf en na ongeveer 1 km bij een groentwinkel rechtsaf.Dat is de Rivierstraat. De sauna is in de eerste staat links.
SCROLL \/

De 37 volgers van Bonaparte:

Login om de volgers van deze gop te zien
252 reacties 68089 views 37 volgers

::: digiGOP.nl :::
Jouw Reactie
LOGIN als je een reactie wilt plaatsen4-12-2018 20:00 - Gratis verkrijgbaar aan de bar. Maar als je liever ultradun, of non-latex, of zoiets wilt: voor een paar eurootjes bij de Etos.

4-12-2018 13:35 - Never leave home without them.

login om de andere 246 reacties te lezen...
Webshop DG
verwijder reclame

::: digiGOP.nl :::
Wie zijn waar?

HOT CHECKIN = daadwerkelijk op die plek
Was hot maar verlopen
Cold Checkin (op afstand)
Is hier geweest: Enkele keren Vaak
login om CHECKIN's te bekijken...
::: digiGOP.nl :::
::: digiGOP.nl :::

Mijn favoriete Toy
Dildo
Penispomp
Sling
Cockring
Buttplug
Electro toys


login om te stemmen


© digiGOP.nl 2002 - 2018 | Adverteren | Disclaimer | Help | Contact/Helpdesk | Mobiele versie