Verhalen Categorie
homo 11.058
biseks 1.037
hetero 106
Verhalen Selectie
. ongelezen alle login!
alle alle 12.201
. #buiten 1.797
. #comingout 385
. #cruising 3.720
. #date 2.001
. #eerstekeer 2.141
. #familie 583
. #fetish 975
. #groep 2.063
. #jonger&ouder 2.222
. #massage 170
. #sm 637
. #sport 619
. #niet erotisch 77

series/reeksen
. korte verhalen 1.226


Nieuw in de sportschool 2/?


Geplaatst door: AdidasboyDeze foto's komen uit de fotoserie WORLD_SOCCER_ORGY_1-3 onder XXX - klik op de foto voor meer geile foto's!


Het was even na zessen dat mijn telefoon ging. Het was Jerry die via de sportschool achter mijn nummer was gekomen. Hij bedankte me over onze eerste ontmoeting bij hem thuis die hem bijzonder goed bevallen was. Omdat ik die avond vrij was en hij ook nodigde ik hem bij mij uit en zodoende stond hij een half uurtje later voor mijn deur. Gekleed in een mooi glimmend blauw trainingspak en een sporttas losjes om zijn schouder stond hij daar en ik liet hem maar al te graag binnen. Ik droeg alleen mijn trainingsbroek met een shirt en in de gang ritste ik langzaam zijn jasje open. Met een zwaai belandde het jasje op de kapstok en met de sporttas liep hij verder bij me naar binnen.

We dronken samen wat en deelden onze eerste ervaring van eergisteren. Jerry vertelde me dat hij maar kort geleden uit de kast was gekomen en dat hij contact zocht met een wat meer ervaren jongens. De sportschool leek hem daarvoor de gelegenheid bij uitstek. Via de inschrijving was hij in contact gebracht met Ton die natuurlijk al veel langer bekend was met de sportschool. Hij kon zodoende wel een inschatting maken wie voor hem een geschikte vriend zou kunnen zijn. Bart was immers een tijdje terug verhuisd en had kort daarop bericht dat hij in zijn nieuwe woonplaats een maatje had gevonden. Vandaar dat Ton hem naar mij doorverwees.

Ik begreep dat Jerry nog geen intieme ervaring met jongens had opgebouwd en dat eergisteren voor hem de tot nu toe meest intieme was geweest. Hij wilde graag meer te weten komen hoe ik er tegenover stond om hem verder in te wijden. Daarbij gaf hij te kennen dat hij het vooral rustig aan wilde doen. Ik vond het fijn dat hij zo open en eerlijk was en beloofde hem om aan zijn wensen tegemoet te komen. Haast zou er niet bij zijn en ik gaf hem een handklopje op zijn knie. Hij legde zijn arm over mijn schouder en streelde zachtjes over mijn nek. Het gaf me een fijn gevoel. Ik was wel nieuwsgierig geworden waarin hij interesse had en zodoende stelde ik hem de vraag wat hem het beste leek nu we zo bij elkaar waren. Als gast mocht hij de eerste zet doen. Elkaar langzaam strippen en zachtjes strelen. En laat de rest dan maar gebeuren zoals het uitkomt. Het leek me een goed plan en Jerry ging voor me staan. Zodoende keek ik naar hem op en stond hij in zijn mooie trainingsbroek voor me. Precies op kruishoogte voor me zag ik al wat vorm ontwikkelen die me aangenaam verraste. Met mijn beide handen gleed ik over zijn broekspijpen op en neer en voelde de gladde stof prettig langs mijn handen gaan. Duidelijk was een broekje voelbaar en met omarming van zijn heupen

verwijder reclame

gleed ik verder naar achteren om zijn billen. Zacht knijpend en masserend voelde ik zijn rondingen. Met één hand gleed ik vervolgens door zijn bilnaad en voelde naar voren toe duidelijk zijn bobbel. Bij mij begon er ook iets te groeien, maar ik hield me nog wel in.

Het gestrikte koordje trok ik los en trok de elastische bovenband wat meer open. Met beide handen trok ik de trainingsbroek een klein stukje naar beneden. Vervolgens ging ik voor hem staan en liet mijn handen over zijn billen glijden en stak mijn duim tussen zijn boek. Ik voelde een geribbelde band die glad aanvoelde en begreep dat dat zijn sportbroekje moest zijn. Dieper glijdend voelde ik de gladde stof. Zijn shirt pulkte ik uit zijn broekje en trok het op tot aan zijn tepels. Zittend trok ik zijn trainingsbroek langzaam naar beneden. Jerry streelde zachtjes door mijn haar en dat gaf me een fijn gevoel. Een lekker ruim zittend lichtblauw glimmend Puma broekje werd zichtbaar waar de gevolgen van zijn opwinding goed zichtbaar waren. Het voelde heerlijk om de gladde glimmende stof langs de rug van mijn handen te voelen. Ik gleed door de korte broekpijpjes naar binnen en voelde het zachte katoenen binnenbroekje lekker strak om zijn kontje zitten. Hij zuchtte dieper en bleef me zachtjes door mijn haren strelen. De bobbel van zijn erectie groeide en het was prachtig om te zien hoe de glimmende stof verder strak trok.

Jerry trok mij op en toen gaven we elkaar een intieme tongzoen. Dit hield even aan en hij drukte zich wat dichter tegen me aan. Hij voelde dat het bij mij ook wat harder was geworden en ging nu zitten om mij te strippen. Ik trok zijn shirt nu helemaal uit en had zo mooi zicht op zijn lekker slanke bovenlijf waar de eerste voorzichtige borsthaartjes zichtbaar waren. Hij streelde mij ook zoals ik net bij hem had gedaan en trok iets vlotter dan ik mijn trainingsbroek naar beneden. Zodoende kreeg hij zicht op mijn witte glanzende Adidas Beckenbauer short met rode streepjes op de flanken. Hij keek me glimlachend aan en begon langzaam mijn erectie te masseren. Het zacht ritselende geluid van zijn strelen over mijn broekje was niet alleen een heerlijk gevoel, maar ook fijn om te horen. Hij ging staan en we gaven elkaar een knuffel. We voelden allebei onze broekjes tegen elkaar aandrukken die van voren lekker hard waren van onze beider opwinding. We gingen weer naast elkaar op de bank zitten en voelden ons lekker ontspannen. Jerry pakte zijn tas en haalde daar een doosje condooms uit. Hij zei me dat hij ermee aan het oefenen was en of dat dezelfde waren die ik in huis had. Het waren niet "de mijne" zei ik hem. Ik pakte mijn doosje erbij en liet het hem zien. Ik

Webshop DG
verwijder reclame

legde hem het verschil uit in formaat en soort. De mijn zijn ultra dun met extra glijmiddel voor een maximaal gevoel. Niet dat de zijne slecht waren, in tegendeel, maar ze waren dikker.

Terwijl hij het doosje bestudeerde begon ik langzaam over zijn bovenbeen te strelen en gleed over zijn broekje waarin de zacht kloppende bobbel aan het groeien was. Ik kon het niet laten te vragen of hij het fijn zou vinden dat zijn jongeheer door de gastheer werd aangekleed met zo'n ultra dun jasje. Dat vond hij wel leuk en zodoende masseerde ik zijn bobbel tot volle sterkte. Toen Jerry uit de bank opstond stak zijn erectie als een boegspriet stevig naar voren zodat er een strak gespannen tentje rond zijn heupen zat. Ik stripte langzaam zijn mannelijkheid uit zijn Puma en er was een sliertje voorvocht dat al in het katoen gezogen was. Omdat het een ruim zittend broekje was gleed ik onder het elastiek van zijn binnenbroekje door. Zijn ballen rolden langzaam op en neer. Met mijn vingertoppen tipte ik langs de dikker wordende rimpels van zijn zak die lekker stevig aanvoelden. Terwijl hij zijn broekje aanhield pulkte ik zijn erectie uit het binnenbroekje naar buiten. Hij ontblootte zijn eikel die glanzend nat van het voorvocht diep paars kleurde. Ik pakte een condoom uit mijn doosje en haalde het uit zijn verpakking. Aandachtig keek Jerry toe hoe het condoom op................
LOGIN om de rest van het verhaal te lezen...........LOGINBescherm jezelf en andere ALTIJD tegen SOA's en HIV. Gebruik een goedgekeurd condoom en voldoende glijmiddel! VRIJ VEILIG, dan kun je er nog lang van genieten.Deze foto's komen uit de fotoserie WORLD_SOCCER_ORGY_1-3 - klik op de foto's voor meer geile foto's uit deze serie!Geef een cijfer en je kunt de volgende keer direct zien of je dit verhaal al gelezen hebt!

CIJFER: 7.5

Stem op Nieuw in de sportschool 2/?:


Kijk voor meer verhalen van Adidasboy bovenaan aan de rechter kant >>>>>>
Of klik hier om op schrijver Adidasboy te zoeken


Serie delen: -Nieuw in de sportschool-

17-02 Nieuw in de sportschool 1/? (7.5)
26-02 Nieuw in de sportschool 2/? (7.5)
01-03 Nieuw in de sportschool 3/? (7.8)
02-03 Nieuw in de sportschool 4/? (8.0)
06-08 Nieuw in de sportschool 5/? (8.2)
15-01 Nieuw in de sportschool 6/? (6.4)
18-01 Nieuw in de sportschool 7/? (7.2)
31-01 Nieuw in de sportschool 8/? (7.8)
11-02 Nieuw in de sportschool 9/? (7.9)
06-06 Nieuw in de sportschool 10/? (7.8)
18-06 Nieuw in de sportschool 11/? (7.8)
16-08 Nieuw in de sportschool 12/? (6.9)URL van dit verhaal: http://dlv10102.digigop.nl - mail deze link naar een vriend

0 reacties 483 bekeken cijfer: 7.5(28)


Jouw Reactie
LOGIN als je een reactie wilt plaatsen


::: digiGOP.nl :::
Laatste Reacties

login om alle 8026 reacties te lezen...

::: digiGOP.nl :::
digiGOP WEBSHOP
verwijder reclame


© digiGOP.nl 2002 - 2019 | Adverteren | Disclaimer | Help | Contact/Helpdesk | Mobiele versie