Verhalen Categorie
homo 11.058
biseks 1.037
hetero 106
Verhalen Selectie
. ongelezen alle login!
alle alle 12.201
. #buiten 1.797
. #comingout 385
. #cruising 3.720
. #date 2.001
. #eerstekeer 2.141
. #familie 583
. #fetish 975
. #groep 2.063
. #jonger&ouder 2.222
. #massage 170
. #sm 637
. #sport 619
. #niet erotisch 77

series/reeksen
. korte verhalen 1.226


Nieuw in de sportschool 5/?


Geplaatst door: AdidasboyDeze foto's komen uit de fotoserie Goldenshower1 onder XXX - klik op de foto voor meer geile foto's!


Het is alweer bijna een half jaar geleden dat Jerry en ik elkaar ontmoetten in de sportschool en dat spoedig daarna de verhuizing van zijn zolderkamer naar mij plaatsvond. Je zou haast denken dat er sindsdien niets bijzonders gebeurd zou zijn, maar niets is minder waar. We hebben rustig de tijd genomen om elkaar steeds beter te leren kennen en dat heeft alleen maar goed gedaan. Nieuwe dingen hebben zich voorgedaan, maar eerst even een korte terugblik van de afgelopen periode.

Een half jaar geleden kwam hij in de sportschool kijken; een wat verlegen stille jongen die op zoek was naar een maatje waarmee hij zijn gevoelens kon delen. Ton stuurde hem naar mij toe en we konden het al redelijk snel met elkaar vinden. Intussen is die verlegenheid voorgoed verleden tijd en zijn gevoelens hebben zich sterker en sterker ontwikkeld. Onze beider interesse in elkaar groeide steeds dieper en we vonden het fijn om onze gezamenlijke dingen te delen: onze verzameling glanzende sportbroekjes en het dragen van elkaars Puma, Adidas, Hummel en zo. Onze intimiteit groeide steeds sterker en zo heb ik de verlegen jongen zich zien veranderen in een potente kerel die zijn gevoelens niet onder stoelen of banken steekt.

Hij weet mij totaal te bevredigen en dat heeft zeker een positieve uitwerking op mij. Omdat we allebei ander werk hebben en andere werktijden komt het voor dat we elkaar niet in de sportschool bezighouden. Niet dat het erg is; we hebben onze eigen sportschool thuis zullen we maar zeggen. Als hij slaapt als ik thuis kom
geniet ik al van zijn aanwezigheid. Hoe dieper zijn slaap, hoe steviger zijn erectie afsteekt in het broekje dat hij draagt. Als het er één van mij is geeft dat een lekker gevoel bij me. Zachtjes streel ik dan even over zijn erectie en voel even aan zijn ballen. Als ik de kans heb glijd ik even naar binnen of ik een nat plekje voel. Zeker als hij een donkerkleurig broekje aan heeft. Spannend! Ligt hij op zijn buik en heeft hij een strakker broekje aan, dan komt zijn kontje heerlijk bol en streel ik heel zachtjes door zijn bilnaad. Maar als hij alleen maar ligt uit te rusten en wakker op bed ligt is elkaar lekker zoenen en hem over en in zijn glanzende broekje strelen ook heerlijk.
Wat ook fijn is voor mij is dat zijn kontje zo lekker strak blijft voelen als ik hem anaal bevredig. Hij geniet ervan om mijn erectie te masseren en het condoom er over af te rollen. Het is een feestelijk gevoel als hij zich overgeeft om mijn erectie in zijn kontje te ontvangen. Op z'n hondjes heeft zijn voorkeur en langzaam laat ik mijn stijve in ultradunne feestverpakking naar binnenglijden. Zachtjes kreunend geniet hij van mijn penetratie en stapje voor stapje voer ik het tempo op totdat ik op een voor ons beiden bevredigend ritme pomp.

Jerry: Ik geniet enorm van zijn penetratie. Het ultradunne condoom laat zelfs zijn aders voelen als hij zich steeds dieper en steviger in me laat voelen. Het extra glijmiddel doet zijn werk perfect. Als hij zijn orgasme heeft, geeft de stuwend trillende zaadlozing me een ongekend intens fijn moment.

Ook is het heerlijk om Jerry een pijpbeurt te geven en zijn sperma te slikken. In die gevallen heeft hij het broekje nog steeds aan zodat het strelen van zijn strakker voelende zak en het glijden door zijn bilnaad nog steeds een heerlijk gevoel geeft. We doen ook wel standje 69 en slikt hij mijn sperma ook door.
Andersom is het zo dat zijn penetratie ook bijzonder fijn aanvoelt als hij zijn potentie bij mij naar binnen laat glijden. Hij heeft in de afgelopen tijd zijn eigen tempo ontwikkeld en ik voel duidelijker het stijver worden van zijn erectie tijdens het vrijen.

De laatste twee weken viel me iets op in de kast van de slaapkamer: er waren wat condooms verdwenen leek het wel. Het cellofaan was er af en ik miste een

verwijder reclame

strip of twee. Toch eens even vragen of hij ze stiekem verstopt heeft voor een spelletje of zo. Dat maakt het ook weer spannender. Het is even wachten op het juiste moment. Toen Jerry thuisgekomen was uit de sportschool lag ik al op bed in mijn blauwe Adidas met witte streepjes. Vijf minuten later lagen we bij elkaar en Jerry had zijn zwarte Puma aan. Ik vroeg hem hoe het was op de sportschool en of hij nog bekenden had gezien. En eenmaal vertellend kwam als vanzelf de aap uit de mouw. Hij had kennis gemaakt met Danny, een nieuwkomer die door Ton naar hem was doorgestuurd. Het was een herhaling van zetten die had plaatsgevonden. Danny was naar de sportschool gekomen en was ook op zoek naar een maatje. En zodoende hadden naast het sporten ook gesprekjes plaatsgevonden tussen Jerry en Danny. Hij had een blonde krullenkop en mooie lichtblauwe ogen.
Danny woonde nog thuis en werd stevig onder de duim gehouden door zijn strenge ouders. Om even buiten hun invloed te zijn zocht hij ontspanning in de sportschool. Via Ton had Danny begrepen dat wij al bij elkaar waren voor een half jaar en zodoende groeide een vriendschap tussen Jerry an Danny. Jerry had hem op zijn verzoek een stripje condooms gegeven om er thuis onder de dekens mee te spelen.

Ik schoot in de lach en gaf Jerry een por in z'n zij. Hij moest er zelf ook om lachen en verzekerde mij dat er geen sprake van was dat zij beiden aan het vrijen waren gegaan. Dat had alleen maar hier gekund in dat geval en dat zou mij zeker spoedig zijn opgevallen. Je moet maar op het idee komen om een maatje op de sportschool zo aan condooms te helpen. Ik maakte me er dan ook niet boos over, want het is toch uitermate creatief. Zachtjes liet ik mijn hand over zijn zwart glanzende Puma glijden en voelde zijn erectie kloppen. Hij vertelde verder dat Danny een paar Hummel broekjes had en dat het hem goed stond.Lekker ruim om een plotseling opkomende erectie enigszins te camoufleren. Bij mij begon het ook te kriebelen in mijn Adidas. Jerry begon mij ook te strelen en zo bevredigden we elkaar zwijgend. Jerry vroeg of het mogelijk was om Danny bij ons uit te nodigen. Dat vond ik wel goed en zei tegen hem dat hij een afspraak kon maken.

Een week later komt Jerry wel heel vroeg terug uit de sportschool. Hij is niet alleen!! Met een zwaai gaat de kamerdeur open en Jerry introduceert Danny. We geven elkaar een hand en drinken wat met elkaar. Danny is verrast door de openheid van Jerry en mij om hem te ontvangen bij ons thuis en voelt zich zichtbaar op zijn gemak. Hij vertelt ronduit wat hem op zijn hart ligt en deelt zijn intiemere gevoelens met ons. Hij is niet direct uit op snelle actie en voelt zich ook niet achtergesteld. Hij vindt het gewoon fijn om onder gelijkgestemden te zijn in een eigen ontspannen sfeer. Omdat we alle drie onze trainingsbroeken aanhebben weten we van elkaar niet wat we eronder aanhebben. Jerry gaat staan en laat zich strippen door Danny. Zijn witte Adidas sprinter broekje met blauwe streepjes komt tevoorschijn. Dan staat Danny op en komt voor mij staan. Hij wil door mij gestript worden! Een grote glimlach op zijn gezicht is de uitnodiging om op zijn verzoek in te gaan. Eerst voel ik langs zijn donkerblauwe trainingsbroek zijn stevige kuiten en langzaam ga ik omhoog. Met mijn vingertoppen streel ik over zijn duidelijk zichtbare bobbel en trek dan het gestrikte koordje los. De elastische band trek ik een klein stukje omlaag en zie het eronder zittende blauwe Hummel broekje. Mijn handen glijden naar achteren en strelen over zijn kont. Dan trek ik zijn trainingsbroek helemaal naar beneden en daar staan ze dan: Jerry en Danny met alleen hun glanzende broekjes aan. Bij Jerry zie ik zijn bobbel ook goed zitten.

Nu is het mijn beurt om

Webshop DG
verwijder reclame

op te staan. Ik stuur de jongens naar ons bed en beide zitten ze op de rand. Danny mag als gast zeggen wat hij zou willen. Hij wil eens gestreeld worden en ook Jerry strelen over zijn Adidas.
Ik stem ermee in en ik strip mezelf uit mijn trainingsbroek. Mijn rode Adidas met witte streepjes komt tevoorschijn en de Nationale Driekleur is compleet! Danny ligt al op zijn rug en Jerry gaat op zijn knieën naast hem zitten ter hoogte van zijn heupen. Jerry streelt zachtjes masserend over de bobbel in de Hummel en Danny zucht lekker diep van opwinding. Langzaam maar zeker strelen zijn vingers over de groeiende bult in de glanzend witte Adidas. Het is een leuk gezicht om te zien. Wat thuis bij Danny niet kan is hier mogelijk. Een ontdekkende en ontspannen genieten van elkaars gevoelens. Mij laat het ook niet koud; sterker nog: het is een woordeloze vrijpartij waarin het zacht ritselen van strelende handen over glanzende broekjes het enig hoorbare is naast het diepere zuchten. Bij Jerry is al een stevige erectie zichtbaar en bij mij is het oppompen van mijn erectie in volle gang. Dan stapt Jerry opzij en vraagt of ik zijn werk voort wil zetten. Natuurlijk ga ik daar graag op in en voel de handen van Danny zachtjes over mijn broekje glijden. Zijn potentie mag er ook zijn. In de ruime Hummel voel ik een stevig gegroeide jongeheer! Zijn zak is al lekker strak getrokken en voel zijn volle gezwollen ballen. Dat wordt spuiten als je het mij vraagt. Gelukkig heeft Jerry een blauwe Hummel uit de kast gepakt en laat het Danny zien. Deze kun je straks naar huis meenemen als je nat wordt! Hele geruststelling voor die jongen en goed doordacht van Jerry. Zachtjes masserend voel ik Danny stijver worden en Jerry komt naast mij staan. Met mijn nog andere vrije hand streel ik Jerry over zijn broekje en voor het eerst voel ik drie erecties tegelijk! Beide handen vol aan twee potente jongens en ik................
LOGIN om de rest van het verhaal te lezen...........LOGINBescherm jezelf en andere ALTIJD tegen SOA's en HIV. Gebruik een goedgekeurd condoom en voldoende glijmiddel! VRIJ VEILIG, dan kun je er nog lang van genieten.Deze foto's komen uit de fotoserie Goldenshower1 - klik op de foto's voor meer geile foto's uit deze serie!Geef een cijfer en je kunt de volgende keer direct zien of je dit verhaal al gelezen hebt!

CIJFER: 8.2

Stem op Nieuw in de sportschool 5/?:


Kijk voor meer verhalen van Adidasboy bovenaan aan de rechter kant >>>>>>
Of klik hier om op schrijver Adidasboy te zoeken


Serie delen: -Nieuw in de sportschool-

17-02 Nieuw in de sportschool 1/? (7.5)
26-02 Nieuw in de sportschool 2/? (7.5)
01-03 Nieuw in de sportschool 3/? (7.8)
02-03 Nieuw in de sportschool 4/? (8.0)
06-08 Nieuw in de sportschool 5/? (8.2)
15-01 Nieuw in de sportschool 6/? (6.4)
18-01 Nieuw in de sportschool 7/? (7.2)
31-01 Nieuw in de sportschool 8/? (7.8)
11-02 Nieuw in de sportschool 9/? (7.9)
06-06 Nieuw in de sportschool 10/? (7.8)
18-06 Nieuw in de sportschool 11/? (7.8)
16-08 Nieuw in de sportschool 12/? (6.9)URL van dit verhaal: http://dlv10817.digigop.nl - mail deze link naar een vriend

0 reacties 375 bekeken cijfer: 8.2(19)


Jouw Reactie
LOGIN als je een reactie wilt plaatsen


::: digiGOP.nl :::
Laatste Reacties

login om alle 8026 reacties te lezen...

::: digiGOP.nl :::
digiGOP WEBSHOP
verwijder reclame


© digiGOP.nl 2002 - 2019 | Adverteren | Disclaimer | Help | Contact/Helpdesk | Mobiele versie