Verhalen Categorie
homo 11.059
biseks 1.037
hetero 106
Verhalen Selectie
. ongelezen alle login!
alle alle 12.202
. #buiten 1.797
. #comingout 385
. #cruising 3.721
. #date 2.001
. #eerstekeer 2.141
. #familie 583
. #fetish 975
. #groep 2.063
. #jonger&ouder 2.223
. #massage 170
. #sm 637
. #sport 619
. #niet erotisch 77

series/reeksen
. korte verhalen 1.226


Vakantie


Geplaatst door: ZorroDeze foto's komen uit de fotoserie BisexTime onder XXX - klik op de foto voor meer geile foto's!


Dit is een verzoek verhaal van Erik. Ik moet zeggen dat het me een waar genoegen was om het te mogen maken. . .

Het was nog vroeg op de dag, Zaterdag. Ik kwam thuis en parkeerde de auto voor de garage naast mijn huis en zag ze al staan. Inge en Peter. Mijn nichtje en neefje. Ieder met een volle tas schamele bezittingen.
Ik was gisteren al gewaarschuwd dat ze zouden komen. De twee pubers hadden het weer eens aan de stok met hun moeder en waren zogenaamd naar mij. ontsnapt. Oom wist altijd wel raad. En mijn zus vertelde een beetje pissig dat ze helemaal klaar was met die twee. Of ik ze eens onder handen wilde nemen. Het was toch vakantie, en in mocht ze net zolang houden als ik wilde.
Nu mocht ik die twee erg graag, dus dat was het probleem niet zo. Zelf had ik alle tijd van de wereld, dus ik had ook alle tijd op aandacht aan ze te besteden.
Laat ze niet bij elkaar op één kamer, Eric, “ vertelde mijn zus. "Ik heb het vermoeden dat ze wel heel erg goed met elkaar op kunnen schieten, als je begrijpt wat ik bedoel. “
Eerst snapte ik echt niet waar ze op aan stuurde maar toen ging er een lichtje branden. Wij hadden het vroeger ook op en met elkaar gedaan. Echt alles uit geprobeerd voor we de wijde wereld van de liefde buiten de duur gingen verkennen. En nooit geen spijt van gehad. Mijn zus was toen al bijzonder geil. Net als ik.

Ik haalde mijn boodschappen nadat ik door die twee begroet was uit de auto en nam ze mee naar binnen.
“Zo lieverds, ik begreep dat jullie een beetje bonje met je moeder hebben?“
“Ja Oom dat klopt, “ begon Inge. Ze schudde een beetje overdreven met haar lange blonde haren. Ik herkende dat opstandige gedrag. Ze keek strak voor zich uit. “We mogen ook niks. nu we vakantie hebben moeten we hele dagen thuis zitten. We kunnen nergens naar toe. Al onze vrienden zijn weg, en mama heeft geen geld. “ Ik streelde even één van haar mooie stevige bruine benen. Inge droeg een korte rode broek. “Ja maar dat weten jullie toch? Sinds jullie vader weg is, en zal je moeder het toch met heel wat minder moeten doen. Waarom zoeken jullie geen vakantie baantje? Dan heb je toch wat extra zakgeld?“
Peter schuddezijn hoofd. “We zijn een heel jaar naar school geweest. Wij willen ook wel eens een beetje uitrusten!“ “Ja, “ zei Inge terwijl ze zich uit strekte. “Er is sinds pap weg is veel veranderd. Weet je nog Peter, vorig jaar toen we naar de nudisten camping waren geweest? Dat was pas gaaf! Dat mis ik wel een beetje. “
Hij knikte en keek glimlachend naar zijn zus. “Ja pap wist wel een paar leuke plekjes om naar toe te gaan, dat is met mama wel anders, “ zuchtte hij.
“Ik vind niet dat jullie kunnen verwachten dat je nu alleen met je moeder bent zomaar, weer op vakantie kunnen gaan. Trouwens als jullie zo nodig naakt willen lopen kan dat toch ook in huis?
Waarom doen jullie dat dan niet?“ Ze keken me aan of ze water zag branden. “In huis? dat vind mama nooit goed. Ze vond het vorig jaar eignlijk al niks. Ze zat bijna al die tijd in de caravan. Wij waren meestal met elkaar op stap. “ Ik dacht even na. Dat was ik helemaal niet gewend van mijn zus. Ik had altijd de indruk dat ze wat dat betreft ook behoorlijk vrijgevochten was. En niet zo preuts als wat de kinderen nu vertelde.

“Nou als jullie naakt willen lopen ik hou je niet tegen hóór. Hier op de boerderij komt er toch geen hond dus je bent zo vrij als een vogeltje. Als je maar wel in de buurt blijft. Peter en Inge keken me verrast aan. “En U dan? Gaat U dan ook zonder kleren aan?“ Ik lachte en haalde mijn schouders op. “Wie weet. Misschien doe ik dat wel. “ Ik stond op. “Weet je wat. Ga maar even boven kijken welke slaapkamer jullie willen. Slapen jullie bij elkaar of apart?“ “Bij elkaar, “ zei Inge. Ze glimlachte naar Peter die mij weer hoopvol aan keek.
“Goed schatten. Ik weet echt wel wat jullie met elkaar uitvreten hóór met elkaar. Doen jullie wel een beetje rustig aan?“

Ze keken me geschrokken aan. Net of ik ze nu al betrapt had. Ze zeiden niets maar liepen stilletjes met hun tassen naar boven. Ik pakte de boodschappen uit en hoorde boven Inge giechelen. “Vind je het niet raar om het hier te doen?“ zei ze tegen Peter. Toen hoorde ik hem tegen haar zeggen, “Oom vind het toch goed? Dan kunnen we het beter gelij doen. “ Het werd even stil en tien minuten later kwamen ze naar beneden gelopen. Het enigste wat ze aan hadden waren een paar badslippertjes. Wat ik ze beloofd had deden ze ook. Ik had het nooit verwacht dat ze van mijn uitnodiging gebruik zouden maken. Allebei kwamen ze spiernaakt de keuken binnen gewandeld alsof het de gewoonste zaak van de wereld was. Ik wist niet wat ik zag. Peter zijn penis was half stijf. Natuurlijk door de aanwezigheid van zijn mooie zusje, want dat was ze. Inge nog druk bezig, om een mooie jonge volwassen vrouw te worden, was nog in de groei. Dat kon je goed zien. Ze had een paar stevige borstjes die al fier en pront vooruit staken, en ik kon wel zien dat zij ook een beetje opgewonden was. Haar tepeltjes waren bijna hard. Allebei zagen ze er trouwens mooi uit. En het viel me op, dat ze allebei hun schaamhaar hadden afgeschoren. Zijn penis en haar kutje waren mooi onthaard. Ik kreeg ter plekke een stijve lul in mijn broek van die twee naakte tieners.

“Zo Oom hier zijn we dan, “ zei Inge. Ze lachte me vrolijk toe. “Wanneer trekt U ook uw kleren

verwijder reclame

uit? Dat is wel zo eerlijk hé. “ Ze keken me allebei uitdagend aan. Ze hadden de bobbel in mijn broek natuurlijk allang gezien. “Misschien strakjes wel. Gaan jullie maar even naar buiten, “ zei ik. “Ik wil er nog even over nadenken of dat wel zo verstandig is, “ lachte ik. "Ga maar even zonnen in de tuin achter het huis. "
Ik keek ze allebei na toen ze weg liepen.
Ik heb het nooit onder stoelen of banken gestoken dat ik biseksueel ben. Ik hou net zoveel van mannen als van vrouwen. En nu ik zo Peter en Inge bij elkaar zag, waande ik me echt even in mijn eigen paradijs.
Die twee heerlijke kontjes zagen er zeer aantrekkelijk uit.
Ik trok de stoute schoenen aan, en kleedde me uit. Met een dienblad waar wat te drinken op stond en een paar koeken liep ik de tuin in. Ik zag dat ze naast elkaar op hun rug lagen. Inge was bezig om Peter zijn lul te strelen die natuurlijk hartstikke stijf was. Ze trok haar hand snel weg toen ik eraan kwam. Ik één oogopslag zag ik dat de jongen al best wel een flinke pik had voor zijn leeftijd. “Zo jongelui, Ik dacht weet je wat, ik zal geen spelbreker zijn, Ik doe gewoon mee. “ Ik zette het dienblad op een tafeltje en lachte naar Peter. “Jij hebt het al naar je zin hé?“ Ik wees naar zijn lul, die nu al niet meer zo stijf was nu Inge hem had los gelaten.
Ze keken natuurlijk naar mijn pik die nog wel stijf was. Ik ging zitten en nam hem even in mijn hand. “Daar zullen jullie toch wel even aan moeten wennen net als ik. Ik ben niet gewend om twee van die mooie mensen zoals jullie op bezoek te krijgen. “ Ik zag dat Peter zijn lul toch weer stijf werd toen hij naar me keek. Dat de jongen ook een beetje opgewonden zou worden van het zien van mijn pik had ik eerlijk gezegd niet verwacht.

“U hebt wel een grote hóór Oom, “ zei Inge die haar ogen er niet van af kon houden. “Dank je wel lieverd voor het compliment, Maar die van Peter word ook zo mooi hoor. Wees maar niet ongerust. Trouwens wat ik vragen wilde. Hebben jullie het wel eens met elkaar gedaan?“ Ze keken me verlegen aan. “Toen ik daarnet aan kwam lopen zag ik heus wel dat jij Peter zijn pik vasthield hoor!“
Ze keken elkaar aan. “Zullen we het dan maar vertellen, “ zei Peter. “Goed, zeg jij het maar, “ zei Inge. “Wij doen het wel eens met elkaar, wil je het alsjeblieft niet aan mama vertellen Oom?“ zei hij.
“Bedoel je dat jij je stijve er wel eens bij je zusje in duwt?“ Inge spreidde haar benen. Ik zag dat haar gleufje een beetje vochtig was. “Zo te zien is ze al aardig opgewonden. Of niet soms Inge? “Ja Oom. Eerlijk gezegd jeukt mijn poesje nu al een beetje. “ Ze streelde haar kutje en kreunde zacht.Peter keek naar haar en ik zag dat zijn stijve een beetje op en neer bewoog op zijn buik. Ik strekte een hand uit naar Inge. “Wil je even bij mij op schoot komen zitten meisje?“ vroeg ik. “Dan zullen Peter en ik, je even van die jeuk af helpen. “
Inge stond op en kwam op mijn schoot zitten. Ik gaf haar een kus en streelde even haar tietjes. Ze spreidde gewillig haar benen. Mijn stijve pik stak omhoog en stond rechtop tussen haar benen. Hij rustte tegen haar kleine spleetje. “Kom maar Peter, en lik het kutje van Inge maar, “ zei ik. “Verwen het spleetje van je zusje maar eens even. Hij kwam voor ons op de grond zitten en keek naar mijn pik die in de weg zat. Ik glimlachte naar hem. “Hou mijn pik maar even vast hoor als hij in de weg zit. “ Peter nam mijn keiharde lul in zijn hand en duwde hem naar beneden. Hij moest hem wel vasthouden, anders bewoog hij ieder keer weer tegen Inge haar gleufje omdat hij zo stijf was. Peter bewoog mijn pik omlaag en, duwde zijn gezicht tegen het gleufje van Inge en begon het te likken. Het meisje kronkelde nu al geil met haar kontje op mijn schoot terwijl ik haar borstjes masseerde. Mijn stijve pik raakte Peter tegen zijn keel. De grip waarmee hij mijn lul vasthield werd steeds steviger. Het leek erop dat hij me nu af begon te trekken terwijl hij ook zijn zusje likte. “En Inge, vind je het lekker wat Peter met je doet?“ vroeg ik aan mijn nichtje. Peter likte haar klitje en deed zijn best om het haar naar de zin te maken.
“Oooooh Jaaah Oom, Dit is heerlijk. Hij maakt me altijd zo geil als hij dat doet. . . “
Ik hield nu haar benen onhoog zodat haar broer er nog beter bij kon. Inge gaf een gilletje toen ze klaarkwam.
Ik voelde het meisje trillen tegen mijn lichaam toen ze haar orgasme kreeg. Ze bleef even levenloos op me liggen. Ze genoot even na terwijl Peter mij losliet en naar zijn hijgende zusje keek. “Was het lekker Inge, “ vroeg hij aan haar. “OOh ja heerlijk Peter. Ze kwam overeind en kuste haar broer op zijn mond. Ik zag dat ze even verliefd hun tongen tegen elkaar duwde. Inge nam zijn stijve in haar hand en rok er even aan. “nu is het mijn beurt broer, “ zei ze, en ze nam zijn pik in haar mond.

Ik zag mijn kans en ging achter Peter staan en streelde zijn billen. Ze voelden allebei goed stevig aan. Met mijn vinger gleed ik door zijn bilspleet en duwde met het topje van mijn vinger tegen zijn kontgaatje. Peter kreunde hard. Zachtjes masseerde ik zijn gaatje zonder erin te gaan. Ik glimlachte naar Inge die mij strak aan keek.
Ze zoog hard aan zijn eikel. Peter wist niet wat hem over kwam. Zoiets had hij natuurlijk nog

Webshop DG
verwijder reclame

nooit beleeft.
Nu streelde ik zachtjes de jongen zijn ballen. Ze voelde heerlijk zacht onder mijn vingers. Hij begon steeds harder te kreunen. Hij begon te schokken en ik zag dat hij zijn lul steeds verder in Inge haar mondje duwde.
Het meisje stikte bijna in zijn stijve pik. Ik duwde haar weg en nam hem zelf in mijn mond. Peter gaf een schreeuw en spoot zijn zaad bevend van genot over heel zijn lijf in mijn keelgat. . .

Inge keek me verbaasd aan toen ze zag dat ik Peter zijn zaad doorslikte. “Ze raakte nu even mijn keiharde pik aan. “Vind U dat fijn Oom als hij klaarkomt in je mond?“ Ik knikte en kreunde nu ze mijn lul wat vaster beet pakte. “Ja liefje. Peter heeft een prachtige lul. Jij vind het toch niet erg hé jongen dat ik je heb afgezogen?“ Ik gaf nog even een klein likje aan zij gevoelige eikel. “O nee hoor Oom, het was een heerlijk gevoel, vooral toen U een vinger in mijn kontje stak. “ “Oom zou U die stijve van U in mij willen stoppen, “ vroeg Inge. Ik ging op mijn rug liggen met mijn benen wijd. “Kom maar op me zitten, schatje. Laat je, je er maar over heen zakken.
Inge nam plaats. Ze spreidde haar schaamlipjes en hield mijn stijve lul rechtop. Voorzichtig liet ze zich over mijn natte eikel zakken. Peter kwam achter haar zitten en hield haar billen vast. Ik voelde dat hij hetzelfde deed als ik bij hem had gedaan. Hij streelde mijn ballen, terwijl Inge zich met gesloten ogen langzaam naar beneden liet zakken. Haar kutje was nig best wel nauw. Het voelde heerlijk strak rond mijn pik. Inge kreunde zacht toen ze zich helemaal naar beneden liet zakken. Nu keek ze me triomfantelijk aan. Ze bleef even stil zitten. “Ooooh wat is dat een heerlijk vol gevoel Oom nu hij er helemaal in zit. “ Ze kneep even met haar kutspiertjes in mijn stijve pik. “Dat vind ik ook liefje, “ kreunde ik. “En ik vind het ook een heerlijk gevoel dat Peter mijn ballen masseert. “
“Moet hij ook een vinger in Uw gaatje stoppen Oom, “ vroeg Inge. “Net als jij bij hem heeft gedaan?“ Ik voelde al dat Peter de boodschap had begrepen en er werd een vinger in mijn kontgaatje geduwd toen Inge op en neer begon te bewegen. Het meisje kreunde zacht. Ik streelde haar tietjes en genoot van zowel de vinger in mijn kont als van het strakke kutje dat nu rond mijn lul bewoog. Mijn nichtje begon steeds sneller op mijn pik te rijden.
Het duurde niet lang voor ik mijn orgasme kreeg. Ik hield Inge haar heupen vast en duwde mijn onderlijf omhoog. De vinger in mijn kont begon ook in en uit mijn lijf te bewegen. Ik kreunde hard dat het zover was. Inge kwam ook. We schreeuwden allebei. Ik spoot mijn zaad met een laatste felle stoot in haar mooie tienerlijf toen ze luid haar orgasme kreeg.LOGIN om de rest van het verhaal te lezen...........LOGINBescherm jezelf en andere ALTIJD tegen SOA's en HIV. Gebruik een goedgekeurd condoom en voldoende glijmiddel! VRIJ VEILIG, dan kun je er nog lang van genieten.Deze foto's komen uit de fotoserie BisexTime - klik op de foto's voor meer geile foto's uit deze serie!Geef een cijfer en je kunt de volgende keer direct zien of je dit verhaal al gelezen hebt!

CIJFER: 8.1

Stem op Vakantie:


Kijk voor meer verhalen van Zorro bovenaan aan de rechter kant >>>>>>
Of klik hier om op schrijver Zorro te zoeken
URL van dit verhaal: http://dlv11071.digigop.nl - mail deze link naar een vriend

1 reacties 678 bekeken cijfer: 8.1(32)


Jouw Reactie
LOGIN als je een reactie wilt plaatsen

13-10-2017 21:38 Heerlijk geil laat nog eens iets horen


Meer verhalen van
Zorro
Op Datum - Sorteren op Titel

27-06-18 Inval kracht (8.5)
02-05-18 Park (8.1)
28-02-18 Nieuwe broek passen (7.7)
06-01-18 Mijn jonge tienerpik (8.2)
05-11-17 Badjuffrouw (8.4)
29-10-17 Thai Teens (7.6)
14-10-17 Met iemand anders (8.0)
11-10-17 Verliefd (8.5)
04-10-17 Huis Sletje (7.7)
03-10-17 Vakantie (8.1)

Alle 16 verhalen van Zorro
::: digiGOP.nl :::
Laatste Reacties

login om alle 8035 reacties te lezen...

::: digiGOP.nl :::
digiGOP WEBSHOP
verwijder reclame


© digiGOP.nl 2002 - 2019 | Adverteren | Disclaimer | Help | Contact/Helpdesk | Mobiele versie