Verhalen Categorie
homo 10.871
biseks 1.032
hetero 105
Verhalen Selectie
. ongelezen alle login!
alle alle 12.008
. #buiten 1.747
. #comingout 345
. #cruising 3.670
. #date 1.933
. #eerstekeer 2.073
. #familie 560
. #fetish 944
. #groep 2.011
. #jonger&ouder 2.134
. #massage 164
. #sm 610
. #sport 600
. #niet erotisch 77

series/reeksen
. korte verhalen 1.185


De Onderdanige man 7/?


Geplaatst door: DickMDeze foto's komen uit de fotoserie military-trio-fuck1 onder XXX - klik op de foto voor meer geile foto's!


Het was haast spijtig dat Theo al klaargekomen was in mijn reet. Ik verlangde bijna naar nog meer echte lul in mijn kont, maar meer mannen hadden we niet. Bij mij werd wel mijn balgag uitgedaan en met mijn handen op de rug moest ik vervolgens de pik van Theo, die inmiddels voor me op de grond was gaan zitten, schoonlikken. Zijn eikel, de stam, de ballen, alles moest ik likken en dat ging vrij makkelijk omdat zijn lul al snel weer enige omvang kreeg van mijn gelebber. Weliswaar werd hij niet meer keihard, maar ik hapte met plezier in zijn lekkere half stijve pik naar binnen en likte al zijn zaad er vakkundig af. 'Goed zo slaafje. Dat doe je geweldig. Jij gaat het hier wel redden schatje. ' sprak Theo. Mij als schatje bestempelend maakte hij dat ik nog meer besefte dat ik, als zijn nichterige slaaf, er was om hem te plezieren.

Door Wilma was er inmiddels een merkwaardig krukje tevoorschijn gehaald. Eigenlijk was het geen kruk, maar een WC bril met pootjes en daar moest ik, mijn handen nog steeds op mijn rug, op plaats nemen. Annemiek kwam nu met een driepootje tevoorschijn waarop aan de bovenzijde een stevige paarse dildo zat bevestigd. Deze werd onder mij geplaatst en de dildo werd diep in mijn reet geschoven, wat door de neukpartij van zoeven heel makkelijk bleek te gaan. Met stelschroefjes werd de genotsstaaf op hoogte vastgezet en zo zat ik vastgepind op deze hulplul. Was dat het? Nee! Ik moest er namelijk onmiddellijk weer afstappen en zorgvuldig werd nu de paarse neppik nog net even een paar centimeter hoger ingesteld. Daar moest ik weer op gaan zitten en met een beetje hulp werd het apparaat voor mijn aars gedirigeerd en liet ik me zakken. Dat viel niet mee en het laatste stuk ging zelfs heel lastig, maar uiteindelijk zat ik, met tranen in mijn ogen maar toch ook weer een beetje trots, helemaal over de neukstaaf heen en met mijn billen op de toiletbril.

Nu werd er aan de tie wrap rond mijn ballen een touwtje bevestigd en dat trok Annemiek vervolgens strak recht naar beneden naar een van de pootjes van de driepoot. Mijn zak werd nu stevig uitgetrokken en mijn toch al strak ingesnoerde ballen kwamen behoorlijk onder spanning. Ik zou nu zeker niet meer opstaan van het 'krukje'.
'Wauw. Dat ziet er geil uit zeg. ' sprak Wilma en juist dat zij dat zei maakte me toch trots dat ik juist voor deze mensen hun seksslaaf mocht zijn. De neppik diep in mijn reet, mijn zak uitgetrokken en daardoor mijn harde lul recht vooruit wijzend wachtte ik op de dingen die gingen komen. Theo was aan de beurt en kwam met twee tepelklemmen aanzetten. Deze werd snel en vakkundig geplaatst. Dat had hij dus wel vaker gedaan. Nu knoopte Theo echter achter mijn eikel, heel strak, een touwtje rond mijn lul en jawel, dat verbond hij met de twee tepelklemmen. Mijn zak dus strak naar beneden en mijn pik omhoog aan mijn tepels. Alles stond onplezierig strak. Wanneer ik niet al te geil werd zat er niet heel veel spanning op mijn lul, maar als die hard werd van geilheid. . . . . . . . Hoe dan ook. Ik was klaar voor de volgende beelden.

Het werd een natte bedoeling op het beeld. Eerst spuitende en squirtende meesters en meesteressen die de gezichten en de rest van het lijf van hun slaven besmeurde met zaad en kutsap. Nu had ik dat in de praktijk al meegemaakt en dat was dus mosterd, of beter gezegd; zaad na de maaltijd. De volgende beelden waren van een andere orde. Nog steeds werden de slaven besmeurd, maar nu werd er door meesters, meesteressen en aanverwanten over ze heen gepist. Harde stralen tegen hun kont en tegen hun pik. Ik knikte 'ja' en de spanning op mijn lul nam toe. Ook de vrouwen lieten zich niet onbetuigd, trokken hun scheur open en zeken over de slaven heen. Ik knikte weer 'ja' Toen echter de mond van de slaaf open ging en er in zijn mond werd gepist was er enige aarzeling. Wat kan het mij schelen, het zal geholpen hebben dat ik bloedgeil was, ik knikte gewoon weer 'ja'. 'Zoooho. Dat wordt leuk. ' sprak Annemiek. Omdat over me heen pissen kennelijk nog niet afdoende was werd een dia getoond met een trechter. Deze zat in de reet van de slaaf en werd door de omstanders volgepist en weer knikte ik 'ja'.

Nu ging het tempo van de beelden wat omhoog en nam de hardheid van mijn pik ook weer toe. Het gevolg laat zich raden en ik leunde dan ook voorover om de druk op mijn tepels, eikel en zak wat te verminderen, maar dat was kennelijk niet zo'n goed idee. Om dat tegen te gaan knoopte Wilma een extra touw rond mijn toch al strak afgebonden zak en trok dat door mijn bilspleet, langs de vibrator, naar mijn nek. Daar draaide ze het touw om mijn hals en weer naar beneden tussen mijn billen naar de stam van mijn pik om daar weer vastgezet te worden. Ze trok het echter wel lekker aan zodat het strak in mijn nek sneed. 'Oei, dat mag je vrouw straks niet zien natuurlijk' en dus pakte ze een handdoek en stopte die tussen mijn hals en het touw. De spanning stond er compleet op. Zelfs knikken met mijn hoofd leverde al extra spanning op mijn ballen op en dus deed ik dat zeer voorzichtig.

Foto's werden weer filmpjes en in het volgende filmpje werd de slaaf gekooid. In een te kleine kooi zat hij en van buitenaf werd zijn pik aan de tralies vastgezet, zijn kont gevuld en moest hij zijn meesters pijpen. Ik knikte voorzichtig 'ja'. En voorzichtig dus omdat mijn ballen er anders onder zouden lijden, niet omdat ik het niet zag zitten. Ook de aloude schandpaal kwam tevoorschijn. 'Ja'natuurlijk, dacht ik er bij. Van de schandpaal was niet zo'n grote stap naar een wat uitgebreidere film over een kerker. De slaaf in kwestie werd daar gemarteld door; hem op de pijnbank te leggen, veel gewichten aan zijn zak te hangen, zijn pik uit te rekken met touw (zoiets als waar ik nu ook al last van had trouwens). Zijn reet vol te proppen en ook zijn tepels werden onder handen genomen. Ik knikte steeds weer 'ja' terwijl mijn ballen alleen al door de gedachte aan al deze behandelingen begonnen te borrelen. Onvoorstelbaar strak stond alles en pijn en lust streden beide om voorrang, maar de filmpjes gingen door.

In een volgend filmpje werd de slaaf in een klaslokaal gesommeerd om zich uit te kleden. Biologieles voor volwassenen. Uitgebreid werden de intiemste lichaamsdelen aan de klas getoond en mochten ze er van dichtbij kennis van nemen. Van binnen en van buiten. Met thermometers, stethoscopen, doktersjassen en een bed waarop de slaaf moest liggen. Hij

verwijder reclame

was een medisch proefpersoon en gebruiksvoorwerp. 'Ja!' dat wilde ik. Graag! Nog meer lessen volgde. De klas mocht zich op de slaaf uitleven tijdens de pijples. Voor zowel de jongens als de meisjes. 'Ja!'
De volgende beelden waren van een slaaf die als huisdier werd gebruikt. Eerst was hij uitgedost als hond. Maskertje op, staart in zijn reet en moest hij plassen in de bosjes als een echte hond met riem om de nek. 'Ja' Daarna werd hij als paard opgetuigd, oogkappen, zadel, start en een bit in de mond, alles werd uit de kast gehaald en ik genoot al bij het idee. 'Ja. Ja!' Ik knikte driftig voor zover dat lukte en kwam bijna spontaan klaar. Als mijn zak niet zo was ingesnoerd was dat ongetwijfeld gebeurt.

Het was weer heel even genoeg vonden de drie. Tenminste het werd weer tijd voor zichzelf. Ze wilden even roken en dat deden ze kennelijk niet binnen. Mijn zak werd dus ontkoppeld, alle touwtjes werden losgemaakt en mijn leuter stuiterde zijn vrijheid tegemoet. Ik mocht ook opstaan van de dildochair en het paarse mormel gleed uit mijn kont. Ook mijn armen werden losgemaakt en ik moest meteen op handen en knieën gaan zitten. Daar brachten ze een buttplug in die wel dikker, maar een stuk korter was dan de dildo van daarnet en er zat kennelijk een staart aan zoals ik op de film had gezien. 'Nu ben je onze hond en we gaan je uitlaten'

De balgag werd ook nog even uitgedaan en ik kreeg een halsband om met een riem er aan. Ze waren duidelijk voorbereid op vandaag, immers ze hadden nog nooit een slaaf gehad, maar attributen hadden ze voldoende. Zo diende ik mee naar buiten te kruipen en aan de achterzijde van de villa lag een riant terras waar we naar de tafel liepen en ze gedrieën gingen zitten. Wilma rookte niet, maar de beide anderen wel zag ik.

Omdat een echte hond graag aan het kruis van iemand snuffelt werd mij door Theo opgedragen dat bij Annemiek te doen. Zij bedacht dat ze dan eerst even anders wilde gaan zitten en zakte onderuit, legde haar benen op het overigens geheel glazen tafelblad en bood mij dus zo haar geile kut aan. Ik deed braaf wat een gemiddelde hond zou doen en dat was onder tafel kruipen en aan haar lekkere kut snuiven en snuffelen. Niet genoeg kreeg ik te horen. Deze hond gebruikte ook graag zijn tong en even later zat ik dus Annemiek weer te beffen. Met lange halen ging ik eerst over haar kut om vervolgens steeds meer de diepte in te gaan en uiteindelijk mijn tong te begraven in haar soppende spleet. Driftig likkend maakte ik Annemiek geiler en geiler en na enige tijd hield ze het niet langer en stroomde de kutsappen over mijn gezicht. Haar orgasme was redelijk beheerst dit keer, maar niet minder intens.

'Nu ik' sprak Theo en onder tafel werd ik naar zijn pik gedirigeerd. Waar ik ook eerst als een echte hond aan begon te likken. Een hond zou immers zo'n lul niet meteen in zijn bek nemen nietwaar, maar daar wilde Theo toch dat ik de voordelen zou benutten die een menselijk huisdier ten opzichte van zijn echte variant had en dus zoog ik weldra zijn slurf naar binnen en begon naast het likken ook te zuigen, te pompen, te bijten en alles wat gekreun en gesteund bij het baasje opleverde. 'Jezus. Hij leert wel erg snel hè?' hoorde ik Wilma zeggen terwijl ik doorlebberde aan de staaf van Theo.' Waarom hebben we hem niet veel eerder ontdekt. ' Weer trots verhoogde ik nog eens het tempo waarin ik Theo verwende met mijn hondenbek en ook hij kwam al ras tot een explosie in mijn bek. Ik slikte alles in en dit keer ging dat al weer een stuk makkelijker. Nu kroop ik naar Wilma, maar nee. Die had jammer genoeg andere plannen.

'Wat doet een hond als hij geaaid wil worden?' vroeg ze me en ik begreep meteen wat ze wilde. Onmiddellijk ging ik op mijn rug liggen, mijn tong uit de bek, poten opgetrokken, maar wel lekker wijd, en daar kon ze bij mijn lekkere geile hondenpik. Eerst begon ze me nog wat te kietelen, maar al gauw greep ze ook echt mijn zaadspuiter en begon er verrukkelijk aan te sjorren. Ze aaide mijn ballen. Trok pesterig aan mijn staart, maar ik werd er weer aan herinnerd dat ik er niet voor mijn eigen plezier was. 'Eh, eh. Niet klaarkomen hè!' en ze liet mijn pik los. 'Kom. Laat me je echt even uitlaten. Je moet intussen vast wel plassen. ' en hoewel ik liever was klaar gekomen moest ik bekennen dat ik inderdaad moest plassen. 'Wacht, even de camera pakken. ' Zei Theo en even later kwam hij er mee aan lopen om mij weer ruimschoots op de korrel te nemen.

Gelukkig was het een warme zomeravond. Wilma nam me aan de lijn mee het gras op en leidde me naar de bosrand. Daar moest ik gaan plassen zoals een mannetjeshond dat doet. Poot optillen bij de boom en de gaan. Niet te snel want Theo moest het op de gevoelige plaat vastleggen. Nu was dat geen enkel probleem want ik moest genoeg pissen voor een hele dag. Omdat mijn lul nog halfhard was stond hij ook in een spuitstand zoals dat bij een echte hond zou zijn geweest en dus was het plaatje compleet. Ik tilde mijn poot dus op bij de boom en. . . . . . . 'Hoger!' beval Theo en dus tilde ik hem zo hoog als ik kon open begon te persen. Eerst een klein straaltje en toen steeds harder en meer. Weldra stond ik als een echte hond te pissen tegen de boom en Theo maakte de plaatjes.

Het was natuurlijk zeer, zeer vernederend. Ik stond als een hond tegen een boom te pissen. Staart in mijn reet, een man met een fototoestel die me in deze pose steeds fotografeerde en niet naliet ook mijn intiemste plekjes in close-up vast te leggen. Twee vrouwen die goedkeurend staan toe te kijken en zich enthousiast uitlieten over hun slaaf en over zijn prachtige lekkere lul, maar ik had het voor geen goud willen missen.

Aan de lijn ging ik weer mee naar binnen. Mijn pik nog druppelde nog na van mijn plasbeurt, maar voordat ik naar binnen mocht greep Annemiek nog een doek en droogde hardhandig mijn hondenlul af. Nu pas mocht ik de ruimte weer in, waarna de staart uit mijn aars werd gerukt. Terug voor het scherm moest ik dit keer gaan staan, werd de bamboestok tussen mijn enkels vastgezet en moest ik even bukken. Theo kon daardoor een opblaasbare buttplug in mijn kont rammen. Toen ik weer rechtop stond hing er dan ook een slangetje uit mijn reet. Vervolgens werden mijn polsen met touw vastgezet en mijn armen wijd

Webshop DG
verwijder reclame

uit elkaar aan de ringen in het plafond vastgemaakt. Dezelfde ringen waar daarstraks mijn enkels nog aan zaten en dus stond ik wijdbeens, met nu echt een slappe lul, vastgebonden voor het scherm. Wilma pakte het slangetje tussen mijn benen en pompte de buttplug een beetje op. Ik raakte aardig gevuld.

Nu werd er alweer een touwtje rond mijn ballen vastgemaakt met onderaan het touwtje een emmer. Annemiek kwam met handenvol tennisballen aanlopen. 'Een spelletje slaaf. Als je ja knikt gaat er maar 1 tennisbal in de emmer, bij twijfel 2 en als je nee schud 3. Begrepen?' Ik knikte meteen 'ja' en daar ging de eerste tennisbal. Mijn balzak, al uitgerekt door alleen de emmer, kreeg het dus zwaar zo dadelijk. 'Oei' sprak Wilma 'Mijn kutje is helemaal nat geworden van die hondenshow van daarnet. ' en ze pakte haar slip die ergens op een bank lag en begon uitgebreid haar doosje droog te maken. Ze stak hem zelfs gedeeltelijk, voor mijn ogen zodat mijn lul al weer begon te steigeren, in haar poes. 'Zo. Zo moet het maar weer. ' en vervolgens propte ze haar met kutsap doordrenkte slip in mijn mond. 'Vasthouden slaaf. ' en terwijl zij weer op de bank gingen zitten begon de diavoorstelling weer.

Eerst kreeg ik een beeld voorgeschoteld van poepsex. Iedereen in beeld zat helemaal onder en ik schudde heftig 'nee'. Hoppa drie tennisballen in de emmer. Toen kwam er een foto voorbij met dierensex en weer schudde ik 'nee' Daar moest ik niets van hebben. 'Dat komt goed uit. Daar houden wij ook totaal niet van, maar je emmer raakt tenminste gevuld. ' sprak Theo en gooide weer drie ballen in de emmer aan mijn zak. Aaaii!

In de volgende foto werd de slaaf simpel als kapstok gebruikt. Zijn pik stond stijf en daar werden de jassen overheen gegooid. 'Ja' en dus maar 1 bal. Oef. In het volgende beeld lag de slaaf op zijn rug, met zijn voeten naast zijn hoofd en dus zijn kont omhoog en werd hij als bloemenvaas gebruikt. 'ja' weer een bal. Toen gingen we over op film en zag ik een slaaf met een boodschappentas aan zijn lul gehangen. . . . . . vol met boodschappen. Ik knikte weer 'ja' en dus weer een bal. Mijn zak rekte aardig op, maar ik had me voorgenomen een goede slaaf te zijn en gaf nog geen krimp.

Annemiek kwam voor me staan. Mijn pik wees, intussen weer hard geworden, recht vooruit door het gewicht aan mijn ballen en speels begon Annemiek er tegen te slaan. Eerst zachtjes en toen steeds harder en sneller. Door het gewiebel begon ook de emmer te schudden en dat was niet bepaald prettig. Ik gaf echter nog steeds geen krimp. Ik zou me niet laten kennen had ik me voorgenomen. 'Hij begint het leuk te vinden zien jullie dat. ' lachte Annemiek.

Het was tijd voor de uniformen en in beeld liep het meest voor de hand liggende uniform voorbij. De 'werkmeid'. Hoewel meid? De slaaf had wel een schortje voor en de juiste outfit aan, maar zijn speer was duidelijk zichtbaar en hij was druk bezig het huis schoon te houden. Ook was er een slaaf verkleed als verpleegster, als schoolmeid, politieagent, militair, en nog enkele andere en op allen knikte ik 'ja'. Die verkleedpartijtjes waren geen belemmering.

De volgende beelden werden weer wat heftiger. Een vacuümpomp kwam tevoorschijn en werd overal waar plaats was................
LOGIN om de rest van het verhaal te lezen...........LOGINBescherm jezelf en andere ALTIJD tegen SOA's en HIV. Gebruik een goedgekeurd condoom en voldoende glijmiddel! VRIJ VEILIG, dan kun je er nog lang van genieten.Deze foto's komen uit de fotoserie military-trio-fuck1 - klik op de foto's voor meer geile foto's uit deze serie!


verwijder reclame


Geef een cijfer en je kunt de volgende keer direct zien of je dit verhaal al gelezen hebt!

CIJFER: 7.5

Stem op De Onderdanige man 7/?:


Kijk voor meer verhalen van DickM bovenaan aan de rechter kant >>>>>>
Of klik hier om op schrijver DickM te zoeken


Serie delen: -De Onderdanige man-

16-10 De Onderdanige man 1/? (7.4)
17-10 De Onderdanige man 2/? (7.7)
18-10 De Onderdanige man 3/? (7.4)
19-10 De Onderdanige man 4/? (8.1)
19-10 De Onderdanige man 5/? (7.5)
20-10 De Onderdanige man 6/? (7.9)
24-10 De Onderdanige man 7/? (7.5)
10-11 De Onderdanige man 8/? (7.5)
11-11 De Onderdanige man 9/? (7.9)
09-02 De onderdanige man 10/? (7.1)
10-02 De onderdanige man 11/? (7.4)URL van dit verhaal: http://dlv11191.digigop.nl - mail deze link naar een vriend

4 reacties 1068 bekeken cijfer: 7.5(11)


Jouw Reactie
LOGIN als je een reactie wilt plaatsen

9-2-2018 09:14 Dank jullie wel

30-12-2017 14:08 Gewoonweg zalig

25-10-2017 14:28 Hij is weer goed ,ik geniet .

25-10-2017 13:28 Weer super geil,


::: digiGOP.nl :::
Laatste Reacties

login om alle 7886 reacties te lezen...

::: digiGOP.nl :::
digiGOP WEBSHOP
verwijder reclame


© digiGOP.nl 2002 - 2019 | Adverteren | Disclaimer | Help | Contact/Helpdesk | Mobiele versie