Verhalen Categorie
homo 11.058
biseks 1.037
hetero 106
Verhalen Selectie
. ongelezen alle login!
alle alle 12.201
. #buiten 1.797
. #comingout 385
. #cruising 3.720
. #date 2.001
. #eerstekeer 2.141
. #familie 583
. #fetish 975
. #groep 2.063
. #jonger&ouder 2.222
. #massage 170
. #sm 637
. #sport 619
. #niet erotisch 77

series/reeksen
. korte verhalen 1.226


Mijn jonge tienerpik


Geplaatst door: ZorroDeze foto's komen uit de fotoserie biliardtrio onder XXX - klik op de foto voor meer geile foto's!


“Mijn eerste dag van de zomervakantie werd voor mij een onvergetelijke ervaring. Om nooit te vergeten. Je kunt wel zeggen dat het een omkeer in mijn leven gaf. Een verandering waar ik niet op voorbereid was. Zeker niet voor een jongen die nog maar net zeventien was.

Toen ik op stond die dag zag ik een grote verhuiswagen de straat in rijden, en halt hield voor het huis tegenover ons dat al een paar maanden leeg stond. Er kwam een auto achteraan gereden waar een man en een vrouw uit stapte van middelbare leeftijd. Ze leken me zo te zien een aardig stel. De chauffeur en zijn maten begonnen zo gauw de deur van de woning open was de vrachtwagen uit te laden. Ik liep naar beneden en zag dat mijn moeder ook naar buiten stond te kijken. “Goedemorgen moeder, “ zei ik. “Sta je de nieuwe buren te begluren?“
Ze schrok want ze had me niet binnen horen komen en draaide zich om. “O Frank ik verschrik van je. Ja ik stond even te kijken. Ben altijd benieuwd hoe de nieuwe mensen die bij ons komen wonen er uit zien. Jij niet?“ Ze gaf me mijn ontbijt en zei dat ze later wel kennis ging maken. “Wat ga jij vandaag eigenlijk doen?“ Ik haalde mijn schouders op.
“Weet ik nog niet. Mijn vrienden zijn allemaal op vakantie. Dat word vervelen denk ik. “
“Waarom ga jij je dan daar niet nuttig maken? Dan kan je ze gelijk uitnodigen voor een kopje koffie. Ze wees naar de overkant van de straat waar de nieuwe buren druk bezig waren.
Ik vond dat wel een goed plan. Ik had toch niets te doen, en om nu de hele dag een beetje thuis te zitten, daar had ik ook weinig zin in. Trouwens de verhuiswagen reed nu ook weg. Ze zouden vast iemand kunnen gebruiken om zware meubelen te verzetten.

Ik liep na het ontbijt naar de overkant van de straat en keek naar binnen. De indeling van de huizen hier is een beetje vreemd. De keuken is gebouwd aan de straatkant in het verlengde van de woonkamer. Dus als je vanaf de straat naar binnen keek, kon je zo door de keuken, in de woonkamer kijken. Het was een stuk beleefder geweest om aan te bellen dat weet ik ook wel maar, wat ik deed was een macht der gewoonte. Dat deed ik ook altijd als ik van school thuis kwam.
Er hingen nog geen gordijnen op, en ik zag de nieuwe buurman half achterover geleund tegen de bank staan die nog midden in de woonkamer stond. Zijn vrouw zat op haar knieën voor hem en ze hield zijn lul vast. De man stond met zijn ogen dicht te genieten van de warme mond die ze rond zijn eikel sloot. Ik realiseerde me dat die twee voorlopig nog geen hulp nodig hadden. Althans niet bij wat ze daar aan het doen waren. Gebiologeerd keek ik naar de stijve paal van de man en voelde mijn eigen pik ook stijf worden. Zo’n prachtige lul had ik nog nooit gezien. Hij glom van het speeksel van zijn vrouw die nu haar hoofd heen en weer begon te bewegen. Ze deed het steeds sneller en ik zag hem verkrampen. De vrouw hield plotseling op en ik zag haar slikken. Ze glimlachte naar hem. Het was me wel duidelijk dat ze zijn zaad had ingeslikt. Ik zag dat hij zijn pik weer opborg in zijn broek en haar kuste. Zo te zien hadden ze even hun nieuwe huis ingewijd.
Ik belde aan en hoorde wat gestommel in de gang. De deur zwaaide open en ik keek in het gezicht van de nieuwe buurvrouw. Ik stelde me netjes voor als de buurjongen van de overkant van de straat, en vroeg of ze misschien wat hulp konden gebruiken. “Nou dat is lief van je zég! Mijn man was net bezig met het verzetten van de bank. Kom maar binnen. We kunnen inderdaad wel wat hulp gebruiken.
Ik volgde de buurvrouw en kreeg nu de kans om haar wat beter te bekijken. Ze zag er heel aardig uit. Een beetje klein van stuk en mooi slank. Ik gaf de man een hand die me verbaasd aankeek. Zo snel had hij blijkbaar enige hulp van buitenaf niet verwacht. Ze stelde zich voor als Eric en Fleur. Ik schatte hun leeftijd zo’n beetje het zelfde als die van mijn ouders. Die waren ook bijna midden dertig.

Ik sleepte samen met Eric de bank onder toeziend oog van Fleur op de plek van waar ze hem wilde hebben. Het volgende karweitje was het ophangen van een paar lampen. Eric stond op een trap en ik gaf hem zijn gereedschap aan. Nu ik schuin onder hem stond, zag ik als ik tegen hem op keek, door de broekspijp van zijn wijde korte broek zijn slappe pik hangen. Ik kon zo naar binnen kijken. Zo te zien droeg hij geen slip. Hij was zo druk bezig dat hij niet eens in de gaten had dat ik hem vluchtig bekeek. Van zo dichtbij had ik nog nooit een lul gezien. Dat dit me op zou winden had ik van mezelf ook nooit verwacht. Fleur kwam naar binnen gelopen en vroeg hoever we waren. Ze streelde glimlachend de kont van haar man. “Ik heb koffie gezet hoor mannen. En ik heb er ook wat lekkers bij. Komen jullie zo?“ Eric plaatste de lamp en kwam van de trap af. Hij keek me tevreden aan. “Ik ben blij dat jij er bent Frank. dit gaat zo een stuk sneller. Hij wreef even over zijn kruis. Een niets betekenende snelle handeling. Net alsof hij zijn lul goed hing in zijn broek. Dat moet hij ook wel, dacht ik. Hij is ook zo groot. . .

x x x x x

Toen we beneden kwamen had Fleur de koffie al ingeschonken. We gingen met z’n drieën aan de tafel zitten en ze vroegen wat info over de buurt. Daarna vertelde ze dat de vakantie periode voor hun een goede tijd was om te verhuizen. Eric was leraar en had zes weken vakantie. Fleur was nog op zoek naar een baan. Dat ze kinderloos waren hoefden ze me niet te vertellen. Dat had ik allang gezien, aan de kamer indeling boven. Er was alleen maar een tweepersoons bed boven, de rest van de kamers waren nog leeg. Ik keek naar Fleur die een laag uitsneden t-shirt droeg. Niet zo verwonderlijk eigenlijk. Het was midden zomer en de temperatuur was er ook naar. Het was een bloedhete dag.
Ik zag Eric naar me kijken toen ik haar zat te bekijken. Als ze een beetje vooroverboog, Kon ik bijna haar borsten zien. Hij vroeg glimlachend hoe het met mijn liefdesleven was. Ik vertelde een beetje verlegen dat, dat wel meeviel. “Toe Eric dat vraag je toch niet aan die jongen, zie je niet dat hij verlegen word, “ zei Fleur tegen hem. “Nou ja, ik zie toch dat hij naar je borsten zit te kijken?“
Ik kreeg gelijk een rooie kop natuurlijk. Het gesprek veranderde al snel. Fleur glimlachte en deed geen moeite om ze wat meer te verbergen. “Echt Frank? Zit je naar mijn tieten te gluren?“ Ze moesten eens weten dat ik ze al in actie had gezien!“
Ik probeerde nog om het gesprek op een ander onderwerp te krijgen maar ik zag dat ze Eric een knipoog gaf. “Je mag ze wel even bekijken hóór. Daar hebben we geen probleem mee. “
Tot mijn verbazing wipte ze, ze uit haar t-shirt en ik zag een paar blote stevige borsten te voorschijn komen. “Willen jullie nog een kopje voor jullie weer aan de gang gaan?“ vroeg ze. Ik was diep onder de indruk van haar tieten en knikte. De kans om naar haar te kijken liet ik niet voorbij gaan, en Fleur deed net of er niks aan de hand was. Net of ze er altijd zo bij liep.
“We moeten maar eens snel gordijnen ophangen, “ zei Eric. “Je moet weten dat wij altijd naakt door het huis lopen Frank. Dat deden we ook altijd in ons vorige huis. “
Fleur knikte. “Goed idee. Ja Frank, je moet weten dat wij fanatieke naturisten zijn. Op vakantie gaan we ook altijd naar een plek waar iedereen naakt loopt.
En thuis doen we dat ook zoveel mogelijk. “

Op verzoek van Fleur hingen we dan ook de glasgordijnen op zodat ze geen inkijk meer hadden. Het was een karweitje van niets want de rails hing er al. Fleur liep rond het huis en controleerde of als er iemand buiten liep, naar binnen kon kijken. Ik zag al snel dat ze tevreden was toen ze weer binnenkwam, want tot mijn verbazing trok ze gelijk al haar kleren uit. Het enigste dat ze nog droeg waren haar slippers. Eric volgde al snel zijn vrouw. Ze keken mij nieuwsgierig aan hoe ik zou reageren. Ik keek naar Eric zijn slappe pik die er rustig bij hing.
“Wat denk je Frank, doe je met ons mee? Trek jij ook je kleren uit? Het is een heerlijk gevoel hoor om zo vrij te zijn, “ zei hij. “Ja doe maar joh, “ zei Fleur. “Als je het eenmaal gewend bent wil je niks anders meer. “
Ik stond een beetje in tweestrijd. Als ik mijn kleren uit zou doen zouden ze al snel zien dat ik opgewonden was en een stijve had gekregen. Ik schaamde me rot.

Fleur hield zo te zien niet van treuzelen en knoopte mijn broek open. Binnen de kortste keren was ik net zo naakt als mijn twee nieuwe buren. Ze glimlachte allebei toen ze mijn opgewonden erectie zagen. “Zo Frank jij hebt al een stijve jongen zég, “ zei Fleur toen ze me bekeek. “Wat denk jij Eric. Zal ik hem daar even vanaf helpen?“ Hij knikte. “Doe maar schat. Haal de eerste spanning er maar even af. “ Wat ze daarmee bedoelde daar kwam ik al snel achter. Voor ik het wist nam Fleur mijn lul in haar hand en begon er aan te trekken. Ik wist niet wat me overkwam En ik zag dat het Eric ook niet onberoerd liet nu Fleur zachtjes aan mijn lul begon te rukken. Zijn pik richtte zich ook op. Fleur glimlachte toen ze het zag en nam ook zijn lul in haar hand. Ze werd er helemaal gelukkig van en keek ons aan. “Mmm twee stijve pikken tegelijk. Mooi hoor!“ Ik voelde dat Eric die naast me stond mijn billen begon te kneden. Blijkbaar had hij er ook

verwijder reclame

geen moeite mee om me aan te raken.

“Heb jij wel eens je lul in een kut geduwd Frank, “ vroeg Eric. Ik schudde van nee. dat genoegen had ik nog nooit beleefd. Eric glimlachte naar Fleur die geil naar mijn pik keek.
“ Zou jij die jongen dat plezier gunnen Fleur om zijn eerste te zijn?“
“Ja natuurlijk, “ zei ze. Ze ging wijdbeens op de bank zitten zodat ik haar spleet goed kon zien. Ze was prachtig glad geschoren, en haar lipjes stonden zelfs al een klein beetje uit elkaar. “Kom maar Frank. Duw die lekkere stijve er maar eens flink hard in!“
Ik ging voor haar zitten en duwde mijn eikel tegen haar warme natte kut. Langzaam duwde ik hem bij haar naar binnen. Ik zag dat Eric nu op zijn knieën naast Fleur ging zitten en haar zijn stijve aan bood. Fleur hapte gelijk toe. Ze begon terwijl ik haar begon te neuken fanatiek aan zijn pik te zuigen. Ik duwde mijn harde lul diep in haar zachte kut en genoot van de warmte rond mijn lul. Zoiets heerlijks had ik nog nooit gevoeld, en het was een heel geil gezicht om te zien hoe Fleur aan die harde pik van Eric aan het zuigen was. Terwijl ze aan zijn eikel zoog, streelde ze onderaan zijn ballen. Het duurde voor mij niet lang voor ik voelde dat ik klaar ging komen. Ik neukte haar hard. Wat een geil gevoel was dat om die vrouw te neuken zég. Met een schreeuw loste ik mijn zaad in haar vochtige grotje en trok me gelijk terug. Mijn sperma drupte uit haar openstaande kut. Fleur liet het rustig gebeuren. Ze was nog druk bezig om haar man af te zuigen. Ik streelde haar buik, wetende dat ze het niet erg vond om door mij aangeraakt te worden. “Streel met je hand over Fleur haar kut Frank, “ kreunde Eric. “Laat haar ook klaar komen. “
Ik deed wat me gezegd werd, en bewoog me mijn vingers over haar gleuf. Ik zag haar onderlijf schokken. Zo liet ze me weten dat ze het een heerlijk gevoel vond. Ze kreunde met haar mond vol. Mijn eigen zaad smeerde ik door haar gleuf heen over haar klit. Mijn sappen mengde die met die van Fleur, waardoor haar kutje steeds gladder werd. Als ik met mijn vinger over haar klit wreef zag ik haar onderlijf bewegen. Mijn lul was ondanks dat ik hem in haar had leeg gespoten nog steeds hard en ik drukte hem weer een eindje in haar kut. Ver genoeg dat ze me weer goed kon voelen. Ik zag dat Eric steeds sneller begon te hijgen. Hij plaatste zijn handen achter Fleur haar hoofd en duwde zijn lul steeds verder in haar mond. Eric begon zachte stoot bewegingen te maken. Het verbaasde me dat Fleur die dikke stam van hem, zover in haar mond kon hebben. Zijn eikel moest wel tot in haar keel zitten. Dat kon haast niet anders. Hij begon te schreeuwen dat hij ging spuiten. “Oooo ja schat. Ik koooom!!“ riep hij. “Ik ga je keeltje vullen!“ Ik zag hem krampachtig bewegen en Fleur kneep in zijn ballen, net of ze hem helemaal wilde leegzuigen. Ze liet zijn pik uit haar mond glijden en ging onderuit zitten hijgend van de inspanning die ze net geleverd had. Nu was het haar beurt om te genieten. Ik vingerde haar geile kut steeds sneller en duwde nu ook mijn pik weer wat dieper in haar. “Oooh jaah Frank neuk me en wrijf hard over mijn kut!“ hijgde ze.
Ze klemde nu haar benen rond mijn heupen en hield me klemvast. “Goed zo knul. Doe het. Naai me!“ Ik gaf extra gas en beukte er net als daarnet op los. Ik dreef mijn pik nu krachtig in haar natte kut. Fleur gaf een schreeuw en kwam heftig klaar op m’n vingers en mijn harde lul. Ik voelde dat ik zelf nog een keer ging spuiten, en vulde haar kaar komende kut nog en keer met mijn sperma. . .

x x x x x

De twee nieuwe buren keken me tevreden aan. Fleur keek naar mijn slappe pik en zei dat het haar een genoegen was geweest om de spanning uit mijn ballen te halen. “Die zal voorlopig niet meer overeind komen, “ lachte ze. Eric zuchtte en zei dat hij toch wel een beetje jaloers op me was. vroeger kon ik het ook net als jij. Vlak achter elkaar klaarkomen bedoel ik.
Hij keek me aan. “Kom Frank dan gaan we verder met de karweitjes. We hebben nog veel te doen. Naakt zoals we waren gingen we verder waar we gebleven waren. Na een uur of drie waren we al zover dat het huis een eind ingericht was.
Ik kleedde me aan en Eric en Fleur vroegen me of ik vanavond zin had om wat te komen drinken. Daar hoefde ik natuurlijk niet lang over na te denken. ik had het zo naar m’n zin gehad dat ik dit wel voor herhaling vatbaar vond. Nadat ik thuis verslag had gedaan van het inrichten en gegeten had, ging ik rond zeven uur weer naar Eric en Fleur die met smart op me zaten te wachten. Toen ik het huis binnen kwam zag ik dat ze nog steeds allebei naakt waren.

“Hoi Frank, “ zei Fleur. “Leg je kleren maar op een stoel als je wilt. “ Ik kleedde me uit gevolgd door twee paar ogen. Ik zag Eric zijn pik langzaam stijf worden toen hij me bekeek.
Ik vroeg me af of ik hem soms opwond. Een spannend maakte zich meester van me. Mijn lul zwol ook een beetje op, maar niet genoeg om hem uit te dagen.
Ik ging naast Fleur zitten op de bank en Eric kwam naast mij zitten. Ze hadden de tv aan gezet. Fleur vertelde dat ze blij was dat die werkte. Het was nog een heel gedoe geweest om op tijd een kabelaansluiting te krijgen. Toen mijn blik gevangen was door de televisie, voelde ik een hand aan de binnenkant van mijn been. Een hand die langzaam naar boven bewoog richting mijn scrotum. Eric zijn vingers raakte nu mijn ballen en ik voelde dat mijn lul door de erotische aanraking al snel verstijfde. Toen ik opzij keek zag ik dat Eric zijn paal ook keihard was geworden. Hij streelde nu mijn lul die schokte onder de zachte stevige vingers die nu rond mijn pik zaten. Ze veroorzaakte een heerlijk klemmend gevoel rond mijn stijve piemel. Ik zag de stijve van Eric uit zichzelf bewegen. Zo geil was hij van me geworden.
Als hij aan mij zit, waarom zou ik dan ook niet zijn lul vasthouden bedacht ik. Hij zal het vast niet erg vinden dacht ik. Ik keek even naar Eva die leek helemaal verzonken met haar gedachten in het tv-programma. Zachtjes bewoog ik mijn hand naar zijn pik en raakte hem aan. Eric slaakte nu bijna zodat we het niet konden horen een kreet. Hier had hij dus ook op gewacht!
Nu hielden we elkaars stijve vast. We omklemden elkaars stijve paal.
Toen hij in mijn lul kneep slaakte ik ook een geil kreetje genoeg om de aandacht van Fleur te trekken. Ze glimlachte toen ze ons zo zag zitten. Fleur deed haar benen uit elkaar en nam mijn andere hand en legde die op haar kut. “Masseer mij ook maar een beetje Frank. Net zoals je bij de lul van mijn man doet. “

Daar zat ik dan tussen mijn nieuwe vrienden in. Een pik in mijn linker hand en een kut onder mijn rechter. Ik begon aan de stijve van Eric te trekken en over de spleet van Fleur te wrijven die steeds natter werd onder mijn hand. Ze kreunde allebei. Ik ook. De hand van Eric voelde heerlijk rond mijn pik. Bijna nog beter dan wanneer Fleur het deed.
“Kom Frank wil je me even zuigen?“ vroeg Eric. “Het is niet moeilijk hoor. Doe maar net als Fleur toen ze je vanmorgen in haar mond had. Weet je dat nog?“
Ik knikte en keek opgewonden naar de massieve rode eikel van Eric. Er parelde een dikke druppel geil aan de top van zijn lul.
Het voelde als een uitdaging om aan de harde paal te likken. Ik deed niets liever en was blij dat hij me vroeg of ik het bij hem wilde doen. Ik stak mijn tong uit en likte langs de basis van zijn stevige lange lul naar boven. Eric kreunde hard toen ik met mijn tong onderaan het gevoelige gedeelte van zijn eikel likte. Ik kneep in zijn pik en er stroomde nu een klein straaltje voorvocht uit zijn plasgaatje. Hij zag hoe ik het er voorzichtig aflikte en kreunde dat hij me wel heel erg geil vond. dat had hij niet verwacht van zo’n jonge jongen als ik.
Zij onderlichaam schokte toen ik eindelijk zijn eikel in mijn mond nam. Het was wel heel even wennen om die dikke eikel in mijn mond te nemen. Toen ik eraan zoog proefde ik zijn pik geil in mijn mond. Ik streelde zijn ballen en kneep er zacht in. Dat had ik Fleur ook zien doen. Ik hoorde Fleur ook kreunen. Ze zag wat ik met Eric deed en vond het blijkbaar een heel geil gezicht. Het was dan ook best wel een uitdaging om die dikke lul van Eric in mijn mond te houden. Ik probeerde overmoedig zijn lul wat dieper in mijn mond te krijgen maar toen hij tegen mijn huig zat, stikte ik bijna in zijn paal.
Eric hijgde dat hij bijna kwam en dat ik moest stoppen. Ik liet hem teleurgesteld los en keek hem aan. “Wil je niet meer, “ vroeg ik aan hem. “Je doet het geweldig knul. Maar ik wil nu nog niet klaarkomen. Misschien wil je Fleur ook even likken? Die is er echt aan toe!“

Fleur pakte mijn hoofd beet en drukte een kus op m’n lippen. “Ja Frank, zou je dat voor me willen doen? Even lekker mijn kut uit likken? Je hebt me zo geil gemaakt toen je Eric pijpte. Het is zo’n mooi gezicht omdat te zien!“ Ze drukte even haar tong diep in mijn mond en tongde me. Ze proefde op deze manier ook vast Eric zijn geil in mijn mond.

Ik liet me op de grond glijden tussen de benen van Fleur en kuste haar spleet. Eric kwam achter me zitten streelde mijn kont. Toen ik mijn gezicht tegen Fleur haar kut duwde voelde ik dat hij mijn billen spreidde en hij

Webshop DG
verwijder reclame

op zijn beurt duwde zijn tong tegen mijn gaatje.
Dat was een geweldig geil gevoel, en zeker toen hij probeerde om het puntje van zijn tong bij me naar binnen te krijgen.
Ik deed mijn best om mijn hoofd erbij te houden. Het gelik aan mijn kontgaatje was zo’n geil gevoel dat ik me bijna niet kon concentreren op de natte kut van Fleur die zwaar lag te hijgen. Ik zoog haar klit tussen mijn lippen en toen ik dat deed voelde ik dat Eric een vinger in me planten. Zo diep mogelijk. Ik slaakte een kreet. het voelde voor de eerste keer wat ongemakkelijk. “Ontspan Frank, “ zei Eric. “Verzet je niet dan zal je voelen dat het zo een stuk beter gaat. “ Hij had gelijk. Toen ik me ontspande en zijn vinger in me voelde bewegen, kreeg ik een supergeil gevoel in mijn kontje.
Toen Eric merkte dat ik eraan gewend was trok hij zijn vinger uit me en wachtte even tot Fleur met een luide schreeuw klaarkwam. Ik wilde opstaan maar Eric hield me tegen. Hij hield me vast rond mijn heupen en zei dat ik zo moest blijven zitten. Waarom hij dat deed kwam ik snel achter. Hij drukte zijn eikel tegen mijn kontje en ik voelde dat hij hem er langzaam in drukte. Eerst was het een beetje pijnlijk toen die dikke kop door mijn kringspier naar binnen werd geduwd, maar toen hij zijn paal steeds verder naar binnen duwde, voelde het steeds beter. Ik werd voor het eerst gevuld met een pik! Nu begreep ik waarom hij daarnet niet in mijn mond wilde spuiten. Hij ging het in mijn kontje doen!!
Eric begon me te neuken en hield mijn billen stevig vast. Ik kon het bijna niet geloven dat ik die machtige paal nu in mijn kontje geschoven kreeg. En hij propte hem er zo ver mogelijk in. “OO Frank wat heb je een heerlijk nauw gat jongen, “ hijgde hij buiten adem. “Oooh wat is dit GEIL!!!“ Hij begon nu steeds sneller om me in te rammen. Ik hoorde hem een harde schreeuw geven en zijn pik voelde ik een pulserende beweging maken in mijn kontgaatje. Hij vulde me nu voor de eerste keer met zijn geil dat overvloedig in me stroomde.
Hijgend liet hij me los en ik bleef even versteend zitten. Ik moest even wennen dat hij uit me was. Wat een geil gevoel was dat geweest om zijn pik in me te voelen spuiten. “
Fleur streelde mijn gezicht, en Eric kuste mijn billen. “Wat een lekker kontje heb je Frank, “ zei hij. “Was het lekker Eric, “ vroeg Fleur aan hem. Hij knikte. “Echt helemaal te gek. maar nu word het tijd dat wij Eric even gaan verwennen. Ga maar eens lekker languit op de bank liggen jongen. Dan zullen wij jou wel eens helpen. “
Eric en Fleur begonnen me om de beurt zalig af te zuigen. Net zo lang totdat ik mijn lading in Eric zijn mond mocht spuiten. Hij beloofde me dat ik hem de volgende keer mocht nemen in zijn gaatje. Ook hij vond het een heerlijk gevoel om in zijn kont geneukt te worden vertelde hij.
Laat in de avond ging ik op huis aan, maar niet voordat ik Fleur nog een keertje stevig geneukt had. ten slotte mocht ik ook haar niet te kort doen. Zij vond het ook heerlijk om van mijn stevige jonge pik te genieten.

x x x x

De volgende dag was ik al vroeg wakker. Fleur had me de sleutel gegeven voor het geval als ze nog op bed lagen. . . ’Dan kun je gewoon naar binnen als we nog niet wakker zijn, ’ had ze gezegd. Dat had ze niet tegen een verkeerde gezegd natuurlijk.
Ik kon haast niet wachten om ze weer te zien. Een beetje ongemakkelijk gevoel had ik nog wel in mijn kontje omdat Eric me met die grote pik van hem had geneukt, maar ik vond van mezelf dat ik niet moest klagen. Het zou vast wel wennen om hem in me te krijgen, dacht ik.
Toen ik vanaf de straat naar binnen keek zag ik niemand, dus het kon haast niet anders dat ze nog in bed lagen. Voorzichtig maakte ik de deur open en kleedde me uit. Mijn lul was al hard van spanning geworden toen ik naar boven liep.
Ze lagen onder een dun laken te slapen met hun ruggen naar elkaar toe. Ik kroop tussen in en streelde bij allebei hun billen. Toen ze wakker werden draaide ze zich om en keken me glimlachend aan. Eric zijn lul werd gelijk stijf die hij tegen mijn been aan drukte. Ze kusten me en streelden mijn pik. “Goedemorgen Frank, “ zei Fleur. “Je bent er ook al vroeg bij jongen. Kon je niet langer wachten om ons te zien?“ “Hoe is het met je kontje?“ vroeg Eric.
Ik hield nu ook zijn stijve vast. “Ooo gaat wel hoor, Ik had vanmorgen een klein beetje pijn maar dat is nu al over. “ Fleur kwam overeind en glimlachte naar ons. “Wat denk je knappe jongen. zou je mij even willen likken voor ik ontbijt ga maken? Normaal gesproken doet Eric dat altijd, maar nu jij er bent mag jij mijn kutje................
LOGIN om de rest van het verhaal te lezen...........LOGINBescherm jezelf en andere ALTIJD tegen SOA's en HIV. Gebruik een goedgekeurd condoom en voldoende glijmiddel! VRIJ VEILIG, dan kun je er nog lang van genieten.Deze foto's komen uit de fotoserie biliardtrio - klik op de foto's voor meer geile foto's uit deze serie!Geef een cijfer en je kunt de volgende keer direct zien of je dit verhaal al gelezen hebt!

CIJFER: 8.2

Stem op Mijn jonge tienerpik:


Kijk voor meer verhalen van Zorro bovenaan aan de rechter kant >>>>>>
Of klik hier om op schrijver Zorro te zoeken
URL van dit verhaal: http://dlv11476.digigop.nl - mail deze link naar een vriend

2 reacties 1173 bekeken cijfer: 8.2(35)


Jouw Reactie
LOGIN als je een reactie wilt plaatsen

12-2-2018 21:56 Heerlijk geil en mooi verhaallaat nog eens iets horen

6-1-2018 09:30 Heerlijk verhaal ,ik heb genoten het was lekker geil .


Meer verhalen van
Zorro
Op Datum - Sorteren op Titel

27-06-18 Inval kracht (8.5)
02-05-18 Park (8.1)
28-02-18 Nieuwe broek passen (7.7)
06-01-18 Mijn jonge tienerpik (8.2)
05-11-17 Badjuffrouw (8.4)
29-10-17 Thai Teens (7.6)
14-10-17 Met iemand anders (8.0)
11-10-17 Verliefd (8.5)
04-10-17 Huis Sletje (7.7)
03-10-17 Vakantie (8.1)

Alle 16 verhalen van Zorro
::: digiGOP.nl :::
Laatste Reacties

login om alle 8026 reacties te lezen...

::: digiGOP.nl :::
digiGOP WEBSHOP
verwijder reclame


© digiGOP.nl 2002 - 2019 | Adverteren | Disclaimer | Help | Contact/Helpdesk | Mobiele versie