Verhalen Categorie
homo 11.059
biseks 1.037
hetero 106
Verhalen Selectie
. ongelezen alle login!
alle alle 12.202
. #buiten 1.797
. #comingout 385
. #cruising 3.721
. #date 2.001
. #eerstekeer 2.141
. #familie 583
. #fetish 975
. #groep 2.063
. #jonger&ouder 2.223
. #massage 170
. #sm 637
. #sport 619
. #niet erotisch 77

series/reeksen
. korte verhalen 1.226


Heerenburg 1/?


Geplaatst door: KnuffelbuffelDeze foto's komen uit de fotoserie military-trio-fuck2 onder XXX - klik op de foto voor meer geile foto's!


Naast het lustoord Zonneburg willen we op het terrein van Lustburg in de oude manege nog een lustoord starten. Dit wordt dan speciaal voor gays, dit omdat het vanwege de enorme drukte niet mogelijk zal zijn zowel hetero's als homo's gescheiden van elkaar in één ruimte onder te brengen.

Misschien niet in elk deel evenveel, maar in Heerenburg beleven we weer de meest spetterende geile avonturen met met voornamelijk de mannelijke leden van ons groepje: Peter en Carla (m'n vader en z'n vriendin), Wim en Esther (m'n broer en z'n vriendin, de ouders van Lindsey John en Ingrid en onze vrienden Frank, Irene, Joery en Lars.

Heerenburg 1, Bewonderd en beloond.

Cliff en Lindsey zijn een 21 en 20-jarig stel dat elkaar in april 1999 op een aparte wijze heeft ontmoet en sindsdien heftig verliefd op elkaar zijn. Tijdens de zomervakantie met de familie blijkt het een droom van Lindsey te zijn om een lustoord te openen. Een sauna en relaxoord waarbij op gepaste wijze sexuele activiteiten mogelijk zijn. De familie heeft dan al meerdere malen heerlijke sex met elkaar gehad en daarbij is ook de bisexuele geaardheid van Wim, de broer van Cliff naar boven gekomen.

Het is inmiddels ruim een jaar later, vlak voor de opening van Lustburg, een oud campingterrein waar naast Zonneburg ook een nieuwe manege en het kantoorpand van het aannemersbedrijf van Peter, Cliffs vader. Ze waren Joery tegen gekomen toen zij in Tilburg na het shoppen onderweg waren naar de auto. Joery, een oud-klasgenoot van Lindsey, is een 20-jarige lange gespierde en altijd vrolijke jongen met lang blond haar. Ze weten dat hij op jongens valt. Tijdens het gesprek komt het op Lustburg, het sauna en relax lustoord wat de familie heeft gebouwd en het dringt tot beiden door dat er alle mogelijkheid is voor heterostellen, maar er niet over hebben nagedacht om ook een ruimte voor gays te realiseren. Ze nodigen Joery uit om die avond Zonneburg te komen bekijken en na ruggenspraak met de familie willen ze hem vertellen dat de oude manege op het terrein omgebouwd zal worden tot GayLustoord. Lindsey heeft voorgesteld dat Cliff samen met zijn broer Wim de jongen zal ontvangen en rondleiden ‘Maak er dan gelijk een gezellig mannenavondje van, de vriend van Joery komt ook mee. Laat ze lekker genieten van de sauna en meer als het klikt met elkaar. ’ had ze met een knipoog gezegd.

Cliff had net de temperatuur en machines van de verschillende baden gecheckt en keek of de verwarming van saunaruimte nog steeds goed werkte. ‘Beter nu uitval door een onjuiste afstelling dan straks als we open zijn’ was zijn instelling. Wim had de verlichting overal aangedaan en was bezig bij de bar toen Joery en zijn vriend binnenstapten. ‘Dat zullen ze zijn. ’ dacht Wim toen hij de voordeur open en dicht hoorde gaan. ‘De achterkant ziet er prima uit, hoe zou het met de voorkant van dat mooie lijf zijn?’ hoorde hij Joery grinnikend achter zich. Hij was bezig de muziek aan te zetten, schoot in de lach en draaide zich om. ‘Ze zeggen dat er weinig verschil in mijn gezicht en mijn reet zit, dus oordeel maar, jij hebt er verstand van toch?’ antwoorde hij. Ze begroetten elkaar uitbundig en Lars, de vriend van Joery werd voorgesteld. Wim voelde direct een klik met Lars, Joery kende hij al jaren. Ook Cliff had hen gehoord en kwam naar ze toe. ‘Eerst een biertje of willen jullie gelijk rondkijken. ’ vroeg hij na de vrolijke begroeting.

Nadat ze hun biertje op hadden en de jongens over het ontstaan van Zonneburg was verteld werden ze rondgeleid. Ze liepen langs de sauna’s, het bubbelbad, stoomruimte en het binnen- en buitenzwembad. Ook de relaxruimte werd getoond.

Vol bewondering keken Lars en Joery in het rond. ‘Dit is precies zoals het hoort te zijn, geen ordinaire sexsauna zoals je zo vaak ziet. Zeker weten dat als we er in mogen hier vaak zullen zijn. ’ merkte Lars op. Ze liepen rustig terug naar de bar en Cliff antwoorde ‘Je wordt hier alleen geweigerd bij misdragingen, voor de rest is iedereen van harte welkom. Alleen is het niet gewenst als 2 mannen hier openlijk gaan zitten vrijen, voor ons totaal geen probleem, maar niet iedereen denkt zo helaas. ’ Joery schoot in de lach ‘Nou om eerlijk te zijn zou ik het ook niet zo fijn vinden als vlak naast me twee bejaarden elkaar af gaan zitten lebberen hoor, met alle respect voor ze, maar dan zie ik toch graag wat anders. ’ Wim was achter de bar gestapt en schonk de glazen weer vol. ‘Precies kerel, ieder zijn smaak, en daarom heeft die buffel naast je iets moois bedacht. ’ Joery en Lars keken hen vragend aan waarna Cliff de plannen van de oude manege uiteenzette. ‘Dezelfde opzet als hier in Zonneburg, met dat verschil dat het Gay-gericht is en een wat uitgebreidere relaxmogelijkheid. Als alles meezit met de vergunning en bouwplannen kunnen we tegen de winter openen. ’ De jongens waren blij verrast. ‘Wow, vanmorgen zei je nog dat jullie helemaal niet stilgestaan hadden bij mogelijkheden speciaal voor gays. En nou sta je doodleuk te vertellen dat het met een beetje geluk over een half jaar gerealiseerd kan zijn. ’ reageerde Joery waarop Lars aanvulde ‘Ik kan bijna niet wachten, we zijn gek op sauna’s. Het eerste jaarabonnement is voor ons. ’ Cliff en Wim hadden zo’n reactie wel verwacht en Wim zei ‘Rustig aan, niet meteen zo enthousiast he. Voor hetzelfde geld valt het jullie tegen. Test nou eerst maar eens of het hier in deze opzet bevalt. Te beginnen met de kleedruimte. Deze kleding is niet zo geschikt voor een sauna toch?’ Hij schonk de glazen weer vol ‘Deze kunnen gewoon overal mee genomen worden, ze zijn van speciaal kunststof en breken niet. ’ Cliff ging hen voor en begon zich als eerste uit te kleden, gevolgd door Wim. ‘Hee gaan jullie mee de sauna enzo in dan?’ de broers lachten even ‘Ja natuurlijk, we willen jullie ervaring wel meemaken natuurlijk. Voel je vrij en doe gewoon net of dit het Gay-Lustoord al is, we zijn wel wat gewend. ’ zei Cliff. Met alle vier een badjas om het lijf en een handdoek in de hand liepen ze naar de sauna waar ze naakt op hun handdoeken in gingen zitten.

‘Pfoe he, dit is werkelijk heerlijk, nog even en dan een ijskoud bad en bijkomen in het bubbelbad. Of hebben jullie een ander voorstel. ’ Vroeg Joery drijfnat van het zweet na tien minuten. Lars had al regelmatig naar het kruis van Cliff zitten kijken en werd een beetje onrustig. ‘Een ijsbad kan ik goed gebruiken, sorry dat ik het zeg, maar ik word een beetje opgewonden van jullie mooie lichamen. ’ reageerde Lars. Wim had intussen zijn ogen goed de kost gegeven en voelde wat leven in zijn pik komen. Vooral die lekkere Joery maakte hem extra duidelijk dat hij niet alleen gek op vrouwen was. Cliff had het allemaal wel in

Steun digiGOP en bestel iets uit onze shop

verwijder reclame

de gaten en hoewel hij hetero was zou hij het niet afslaan als een van de jongens zijn paal lekker zou verwennen. Hij stond op en pakte zijn handdoek. Jij wilde toch het ijsbad in Lars, kom dan gaan we samen. Laat die twee nog maar even gaar koken. ’ stelde hij voor. Direct liep Lars achter Cliff aan en samen sprongen ze het zeer koude water in. Cliff telde tot tien en klom er snel weer uit. ‘Ik kom, mijn zaakje heeft nog even wat afkoeling nodig’ bloosde Lars maar klom toch vrijwel direct de kant op en hield zijn handdoek zogenaamd achteloos oor zijn kruis. Cliff sloeg zijn arm om hem heen en leidde hem naar het bubbelbad. ‘Schaam je nergens voor kerel, als je geil wordt, dan word je geil. ’ Ze gingen in het warme water zitten en nadat Cliff het bubbelsysteem in werking had gesteld lag hij ontspannen zijn arm weer om Lars heen. ‘En … vertel eens. Zijn Joery en jij nou een stelletje of gewoon vrienden?’ Lars schoof automatisch wat dichter tegen Cliff aan ‘Sinds een paar maanden zijn we officieel samen, na een klein jaartje een beetje losvast met elkaar gerommeld te hebben. Helaas wonen we nog niet samen, maar die plannen hebben we wel. Kunnen we eindelijk gewoon ongestoord samen doen wat we willen in plaats van stiekem in het bos of zo. Onze ouders accepteren onze geaardheid maar met moeite en staan absoluut niet toe dat er onder hun dak mannensex plaatsvind. ’ vertelde Lars met een diepe zucht. Ook Cliff moest even zuchten. ‘Zo jammer he dat er nog steeds mensen bestaan die er iets op tegen hebben als 2 mensen van elkaar willen genieten, of dat nou man en vrouw, twee vrouwen of 2 mannen zijn. Als je het allebei graag wilt, moet het gewoon kunnen. ’ Hij voelde dat Lars zich heerlijk ontspande bij deze woorden. ‘En hoe zit het nou eigenlijk met Wim en jou. Jullie hebben een relatie met een meisje toch? Vinden die het niet erg dat jullie met 2 homo’s naakt in een sauna zitten ofzo?’ vroeg Lars. Het was Cliff opgevallen dat Lars steeds weer naar het water zat te kijken waar Cliff zijn pik zich zou moeten bevinden. ‘Wat jullie thuis hebben, hebben wij juist het tegenovergestelde. Bij ons wordt er zeer open over sex gedaan en gepraat. Wij kennen geen taboes enzo, Op voorwaarde dat beiden genieten moet sex kunnen in welke vorm dan ook. En de meiden vinden het zo niet erg dat Lindsey voorstelde om vanavond thuis te blijven en Wim te vragen hier te zijn. Een mannenavondje noemde ze het. ’ Lars keek verbaasd naar Cliff ‘Wow, dan heb je een superfamilie en relatie. Dus stel dat we hier vanavond … Joery en ik, of jij en ik bijvoorbeeld of zo sex hebben … dan …’ Cliff moest even grinniken om zijn verbazing. ‘Even voor de zekerheid, ik ben hetero, houd gigantisch veel van mijn meisje, kan nog geen speld in mijn reet verdragen, maar een lekkere hand of zachte mannenlippen om mijn pik sla ik niet af. Zeker als er iemand naast me zit die dat ook wil. ’ Hij had hierbij Lars zijn hand gepakt en om zijn eigen bovenbeen gelegd. ‘En als Wim en Joery hier straks openlijk een potje gaan liggen neuken of zo … als ze het beiden echt willen … zie ik het graag hoor. ’ Lars zat met een geile blik in zijn ogen te luisteren en voelde onder water de hand van Cliff langs zijn tepels wrijven. ‘Pak hem maar, niet schrikken van de grootte, maar als je er mee wilt spelen … doe het.’ fluisterde hij nu in Lars zijn oor. Lars begon een beetje te lachen. ‘Shit man, volgens mij word ik nu als homo verleid door een heerlijke hetero. Natuurlijk wil ik je pik vasthouden, proeven… voelehh godsammeeeeh is dat je pik? Ik dacht dat ik je arm vast had. Die wil ik zien. ’ Zijn gelach was overgegaan in verbazing en geil gekreun. Meteen ging hij met zijn hoofd onder water. Helaas was er door de opstijgende bubbels niets te zien en kwam hij snel weer boven water. ‘Wacht zo gaat het beter, zei Cliff nu ook hijgend. Hij kwam omhoog en ging met zijn rug tegen de muur op de rand van het bubbelbad zitten. Lars had zijn pik niet losgelaten en liet zich nu helemaal gaan. ‘Ik heb best wel wat groots in mijn reet gehad maar zo’n gevaarte heb ik nog nooit gezien. Ech nie dat ik hier weg ga voor die bij me binnen is geweest. Tjeesus, ik lijk wel een zaadslet zoals ik me gedraag maar je maakt me knettergeil. ’ Terwijl hij met zijn tong de 22 centimeter lange staaf van de wortel tot de eikel aflikte zei Cliff ‘Wees wie je bent gozer, zaadslet of niet, als je maar geniet. ’ Hij gleed een stukje onderuit toen hij voelde dat Lars zijn tong de onderkant van zijn zak aan het likken was en met zijn hand hem langzaam aftrok. ‘yeaah dit is zalig man ga door’ hijgde hij.

In de sauna was het op een vergelijkbare manier gegaan. Nadat ze elkaar een beetje verteld hadden wat ze lekker vonden waren ze in een intense tongzoen verzeild geraakt en had Joery beloofd Wim eens lekker anaal te nemen. Omdat het binnen toch wel erg heet werd stonden ze vrijend op en liepen met de hand op elkaar billen en pik naar buiten. Ze zagen Cliff en Lars bezig en bleven verlekkerd staan kijken. ‘Ga naast je broer zitten dan krijg je dezelfde behandeling van me. ’ zei Joery met een geile stem. Wim twijfelde geen moment en deed wat hem gevraagd was. ‘Jouw mond om mijn pik in Spanje was heerlijk, maar dit is echt mannenpijpwerk, godsammee wat geilll’ kreunde Wim tegen Cliff toen Joery zijn pik in de mond had genomen en deze al snel in zijn geheel naar binnen slikte. Cliff kon een orgasme altijd heel erg lang uitstellen en maakte hiermee Lars gek van geilheid. Die wilde absoluut het heerlijke warme zaad uit de dikke lange staaf in zijn mond hebben. Toch gingen de rillingen door zijn hele lijf, zo geil werd hij van het heerlijke gezuig en gestreel aan zijn pik en zak door de gulzige Lars. Wim hield het op een gegeven ogenblik echt niet meer. ‘Stop… anders kom ik klaar en wil die leuter van jou nog voelen. ’ kermde hij. Joery liet zijn pik uit zijn mond glijden en kwam tussen zijn benen in staan. Met zijn vingers gleed hij door de bilnaad. ‘Wil je dat echt? Wil je hem hierin hebben?’ hijgde hij een vinger voorzichtig naar binnen stekend. ‘Ohgod jaah, neuk me man, maar doe voorzichtig, ik heb er nog niet zo vaak wat ingehad. ’ Hij draaide zijn hoofd naar Cliff en zonder geluid sprak zijn mond ‘Cliff, flesje. . boven je hoofd. ’ Cliff rijkte naar boven en vond het flesje glijmiddel dat Wim vooraf al had klaargezet. Afwachtend keek Joery naar hoe Lars aan het pijpen was en legde zijn vrije hand

Webshop DG
verwijder reclame

op zijn billen. Naast Wim kreeg ook Lars nu een vinger in zijn kont gedrukt. ‘Heb je dat geile kontje van hem al gevoeld Cliff, ondanks je pik gigantisch is, kan die er vast wel in bij hem. ’ Hij liet wat glijmiddel in de bilspleet van Lars lopen en stak een tweede vinger in zijn gat. Ook de kont van Wim kreeg deze behandeling en even later drukte Joery zijn eikel er tegen aan. ‘Zeg stop als het niet lukt gozer. Zo niet krijg je mijn zaad in het diepste van je darmen. Shitt wat maken jullie me geil. ’ Cliff zag dat Joery nu met gemak 3 vingers in het kontgat van Lars had gestoken en zijn duim er bij probeerde te duwen. Hij tilde het hoofd van Lars op en keek hem recht in de ogen. ‘Is dat kutje van je net zo geil als dat heerlijk zuigbekkie? Zal ik dat eens uitproberen geil zaadsletje?’ siste hij Lars toe die meteen begon te grijnzen. ‘Laat me je zaadslet zijn, gebruik me kut zoals je wil, maar je zaad gaat mijn bek in. ’

Alle vier verschoven ze een beetje. Wim lag nu languit op zijn rug met Joery zijn heerlijke pik in zijn bilspleet. Lars stond voorover en was begonnen Wim te pijpen. Ook hij kreeg hem al snel tot de wortel naar binnen en Cliff stond achter Lars. Vier vingers had Cliff nu in het kontgat zitten en met zijn duim kietelde hij het stukje tussen kontgat en balzak. ‘Dit moet wel genoeg zijn, laten we het eens proberen sletje. ’ hijgde Cliff, trok zijn vingers uit het gat en zette zijn eikel er tegen aan. ‘Dat wil je toch? Je wilde toch een zaadslet zijn? Dan ben je nu ook mijn neukslet. ’ Siste hij in Lars zijn oor en drukte heel voorzichtig zijn eikel langs de sluitspier. ‘Even gaf Lars een kreet. ‘Auuwwjjaaaaaaaahhh’ Cliff hield stil en liet hem even wennen aan de dikke indringer. ‘Doorgaannnn meer, ga doorr’ gilde Lars het van genot uit. Ook Joery had zijn pik inmiddels geheel in Wim zijn gat gestoken en begon hem traag te neuken. ‘Tjeesus wat heb jij een geil nauw kontje. ’ hijgde hij. ‘Pijpen jij slet, slik die pik in je zaadbek. ’ siste hij Lars toe. Ondanks dat hij helemaal wild werd van geilheid door de rustig in en uit glijdende dikke leuter van Cliff in zijn kont ging Lars verder met Wim diep en intens te pijpen.

Als eerste ontplofte Wim. Met een luide brul schoot hij zijn zaad rechtstreeks de keel van Lars in, waarna ook Joery heftig begon te schokken en de darmen van Wim met geil vocht vulde.

Cliff trok Lars nu omhoog en greep zijn trillende pik beet. Al neukend begon hij hem af te trekken en binnen een minuut had hij de inhoud van zijn zak luid gillend van genot over het lijf van Wim gespoten. ‘Omdraaien zaadslet nú. ’ brulde Cliff toen hij zijn pik uit het kontgat van Lars trok. Nog maar net had hij dat gedaan of hij kreeg met volle kracht de gigantische lading van Cliff recht zijn geopende mond in gespoten.

Langzaam lieten de jongens zich een voor een terug het bubbelbad in zakken. De bubbels waren inmiddels gestopt maar geen van hen had daar erg in. Minutenlang zaten ze met het hoofd achterover en ogen gesloten bij te komen. Cliff en Wim voelden beiden tegelijk dat ze een kusje op hun voorhoofd kregen. Loom openden ze hun ogen en zagen Lindsey en Esther in................
LOGIN om de rest van het verhaal te lezen...........LOGINBescherm jezelf en andere ALTIJD tegen SOA's en HIV. Gebruik een goedgekeurd condoom en voldoende glijmiddel! VRIJ VEILIG, dan kun je er nog lang van genieten.Deze foto's komen uit de fotoserie military-trio-fuck2 - klik op de foto's voor meer geile foto's uit deze serie!Geef een cijfer en je kunt de volgende keer direct zien of je dit verhaal al gelezen hebt!

CIJFER: 7.7

Stem op Heerenburg 1/?:


Kijk voor meer verhalen van Knuffelbuffel bovenaan aan de rechter kant >>>>>>
Of klik hier om op schrijver Knuffelbuffel te zoeken


Serie delen: -Heerenburg-

08-02 Heerenburg 1/? (7.7)
09-02 Heerenburg 2/? (7.7)
10-02 Heerenburg 3/? (7.9)
11-02 Heerenburg 4/? (7.3)
13-02 Heerenburg 5/? (8.4)
15-02 Heerenburg 6/? (7.8)
22-02 Heerenburg 7 (8.1)URL van dit verhaal: http://dlv11544.digigop.nl - mail deze link naar een vriend

1 reacties 671 bekeken cijfer: 7.7(17)


Jouw Reactie
LOGIN als je een reactie wilt plaatsen

17-3-2018 12:38 Mooi verhaal op naar het vervolg


Meer verhalen van
Knuffelbuffel
Op Datum - Sorteren op Titel


Serie delen: -Heerenburg-
08-02 Heerenburg 1/? (7.7)
09-02 Heerenburg 2/? (7.7)
10-02 Heerenburg 3/? (7.9)
11-02 Heerenburg 4/? (7.3)
13-02 Heerenburg 5/? (8.4)
15-02 Heerenburg 6/? (7.8)
22-02 Heerenburg 7 (8.1)


22-02-18 Heerenburg 7 (8.1)
15-02-18 Heerenburg 6/? (7.8)
13-02-18 Heerenburg 5/? (8.4)
11-02-18 Heerenburg 4/? (7.3)
10-02-18 Heerenburg 3/? (7.9)
09-02-18 Heerenburg 2/? (7.7)
08-02-18 Heerenburg 1/? (7.7)

Alle 7 verhalen van Knuffelbuffel
::: digiGOP.nl :::
Laatste Reacties

login om alle 8035 reacties te lezen...

::: digiGOP.nl :::
digiGOP WEBSHOP
verwijder reclame


© digiGOP.nl 2002 - 2019 | Adverteren | Disclaimer | Help | Contact/Helpdesk | Mobiele versie