Verhalen Categorie
homo 11.058
biseks 1.037
hetero 106
Verhalen Selectie
. ongelezen alle login!
alle alle 12.201
. #buiten 1.797
. #comingout 385
. #cruising 3.720
. #date 2.001
. #eerstekeer 2.141
. #familie 583
. #fetish 975
. #groep 2.063
. #jonger&ouder 2.222
. #massage 170
. #sm 637
. #sport 619
. #niet erotisch 77

series/reeksen
. korte verhalen 1.226


Heerenburg 4/?


Geplaatst door: KnuffelbuffelDeze foto's komen uit de fotoserie Bisexual_Pleasure2 onder XXX - klik op de foto voor meer geile foto's!


We zijn inmiddels ruim een week verder en Joery en Lars hebben het nog steeds prima naar hun zin op Lustburg. Ze werken hard in Zonneburg en zijn van plan om van Heerenburg ook een groot succes te maken. Het loopt alleen niet geheel zoals ze zelf dachten.

Heerenburg 4, Schaamteloos genieten

‘Dus willen we overdag onbetaald meewerken in de bouw van Heerenburg en savonds en in het weekend ons werk doen in Zonneburg. ’ vatte Joery hun verzoek aan Peter, de vader van Cliff, samen. Peter had ernstige twijfels. ‘En vinden jullie dat zelf ook niet wat erg veel. Ok, jullie zijn jong, kunnen wel wat hebben, maar hebben ook je rust nodig he. Niemand heeft er wat aan als Heerenburg straks klaar is en jullie oververmoeid als een dood vogeltje in een hoekje zitten. ’ Lars boog zich wat meer naar voren en legde zijn handen op het buro van Peter in het kantoor van zijn aannemersbedrijf. ‘Daar heb je helemaal gelijk in natuurlijk, daar schieten we niets mee op, maar hoe eerder de bouw klaar is en de tent open kan, hoe eerder we kunnen beginnen met terugverdienen van de investering die jullie als familie speciaal voor ons hebben gedaan. En dan bedoel ik niet alleen het geld, maar … je weet wat ik bedoel. Elke avond als we naar bed gaan knijpt die kruikenzeiker hier naast me mij bijna tot moes van blijdschap en moet, nee mag ik aanhoren hoe gelukkig hij is met mij, maar vooral ook met de kans die jullie geboden hebben om ons gelukkig te maken. ’

Ze praatten nog een tijdje door tot Peter zijn hand op stak. ‘Ok ik weet het goed gemaakt. Elke dag werken in Zonneburg en de bouw gaat me echt te ver. Hoe graag jullie je ook willen inzetten als dank. Ik regel wel met Lindsey en Cliff dat jullie je uren in Zonneburg tegelijk maken en daarnaast heb ik een beter klusje voor jullie. ’ Joery en Lars wachtten gespannen op wat er komen ging.

‘Op jullie vrije dag gaan jullie er lekker op uit. Met de auto naar bijvoorbeeld een sauna of bar ergens in het land en kijken goed hoe het er daar aan toe gaat. Niet met een schrijfblok rondlopen natuurlijk maar gewoon de ervaring als gast opdoen en zo nog beter weten hoe je het hier in Heerenburg wil doen. Uiteraard worden alle onkosten als entree, consumpties en als het wat verder weg is overnachtingen vergoed. Hoe je deze taak invult is aan jullie. Zo hebben jullie toch je vrije tijd en is Heerenburg er ook bij gebaat. Tot laten we zeggen een paar weken voor de opening moet wel voldoende zijn toch?’ stelde Peter voor. Met opengevallen mond zaten de jongens hem aan te staren. Lars was de eerste die reageerde ‘Dus …. Je bedoelt …. Maar …. ’ stamelde hij. ‘Ja dat bedoel ik helemaal. Maar luister goed jongens, er is wel één voorwaarde. Zodra jullie beiden Ja zeggen wordt er nooit meer gepraat over wat wij allemaal al dan niet voor jullie gedaan zouden hebben, geen gezoek meer naar manieren om je dank te tonen of wat dan ook. Ik heb zelf ook twee zoons en het allermooiste in mijn leven wat mij is overkomen en elke dag overkomt is die jongens gelukkig zien. Het doet me pijn in mijn hart dat niet elke ouder dat kan inzien. En om die pijn te verlichten helpen we jullie waar mogelijk. Dus wat wordt het Ja of Nee?’ Joery sloeg bij deze woorden zijn handen voor zijn ogen om zijn tranen niet te hoeven tonen. ‘Ik wou dat ik voor mijn geboorte zelf mijn vader had mogen kiezen, dan hadden Cliff en Wim mijn broers geweest, zeker weten. ’ Peter stond op, liep om zijn buro heen en gaf beide jongens een knuffel. ‘Laten we dat maar beschouwen als een vette Ja. Wees gelukkig samen, en geniet van het mooie in je leven, dan is het slechte beter te verdragen. Als het goed is werkt de internetaansluiting in jullie huis. Daar op tafel staat een ongebruikte laptop, neem die mee. Dan kunnen jullie vooraf op je gemak uitzoeken waar je heen wilt enzo. ’

Thuisgekomen liep Joery direct door naar de badkamer. Lars was de woonkamer ingelopen en wilde de laptop gelijk opstarten toen hij de douche hoorde aangaan en Joery een klein kreetje hoorde slaken. Hij liep er naar toe en zag hem nog aangekleed onder de koude waterstralen staan. ‘Wat doe jij nou man?’ vroeg hij stomverbaasd. Joery draaide de kraan weer dicht en lachte ‘Dit had ik even nodig om weer op aarde terug te keren. Wat een prachtmensen zijn het toch. ’ Hij trok zijn natte kleding uit en droogde zich af. Met de handdoek om zijn middel liep hij langs de nog steeds verbaasd kijkende Lars en spoorde hem aan om mee te komen. ‘Of wil je ook zo’n douche. ?’ Een koude douche wilde Lars niet maar trok wel zijn kleding uit, pakte ook een handdoek en liep achter Joery aan terug naar de woonkamer. De laptop stond opgestart en snel gingen ze op internet zoeken naar homobars en sauna’s in het land. Ze pakten het serieus aan en maakten een plan. ‘Als de gasten binnenkomen gaan ze normaal eerst naar de kleedkamers en dan de bar. Dus laten we beginnen wat homobars te vinden en daarheen gaan. ’ stelde Lars voor. Al snel vonden ze een bar waar het er volgens de foto’s best ruig aan toe ging. ‘Kijk nou, die gast wordt gedomineerd en stevig op zijn bek gepakt. ’ lachte Joery waarop Lars antwoordde ‘Geil man, en zie je de hand van die andere vent vol in het kruis van die jongen? Shit man, misschien niet als eerste maar daar wil ik heen. ’ Joery had de grootste lol ‘Aaah wordt mijn lieve sletje jaloers? Krijg je daar een stijf piemeltje van’ lachte hij en greep Lars stevig in zijn nek. Lars probeerde onder de stevige greep uit te komen en greep Joery onder zijn handdoek.
‘Ik een

Cannabis glijmiddel
Cannabis glijmiddel op waterbasis is een glijmiddel dat een natuurlijk genot garandeert. Het bevat hennepolie afkomstig van de Cannabis Sativa. Deze plant is rijk aan essentiële vetzuren en is een na
14.95
verwijder reclame

stijf piemeltje? En wat voel ik hier dan?’
De laptop werd direct dichtgeklapt en opzij gelegd en een stoeipartijtje begon. In het begin werkte Lars tegen maar al snel had zijn vriend hem op de knieën op de grond gewerkt. Joery had zijn benen om hem heen geslagen en zo zat Lars klem en voelde dat zijn hoofd naar de harde pik van Joery werd gedrukt. ‘Zuigen sletje, dat wil je toch? Je wilt toch mijn geile zaadslet zijn? Neem mijn pik in je bekkie en zuig … NU. ’ Siste Joery hem geil toe. ‘Handen weg en benen wijd. ’ siste Lars terug ‘Ik ga je ballen laten knetteren. ’ En gulzig begon hij de zak van Joery te likken, kussen en de ballen in zijn mond te nemen en ook zijn bilspleet werd gelikt. Langzaam verschoven zijn lippen over de hele lengte van de harde pik en had Lars een vinger tegen zijn ster aangedrukt. Na een kusje op de eikel nam Lars hem tussen zijn lippen en drukte gelijk zijn vinger geheel naar binnen. Joery had dit niet verwacht en met een schreeuw stootte hij zijn onderlijf omhoog. Hierdoor verdween het grootste gedeelte van zijn pik in de mond van Lars die direct met kracht begon te zuigen. ‘Shittt gosammeee jaaah, zuig mijn ballen dr uit goserrr. ’ Kermde Joery en begon nu de mond van Lars met volle kracht te neuken. Door de zuigkracht was het net of hij in een vacuümpomp zat. Lars zat Joery nu met twee vingers in zijn reet te pompen en met zijn andere hand kneedde hij de ballen. Joery lag nu te kronkelen en kreunen en te roepen ‘Zuiggg neukk zuiggg ga doorrrr. ’ Uiteraard ging Lars op volle kracht door en toen hij merkte dat Joery bijna klaar ging komen stopte hij abrupt, liet de pik uit zijn mond schieten, trok zijn vingers uit de kont van Joery. Voordat deze kon reageren had Lars zijn benen omhooggedrukt en zette zijn eikel tegen Joery zijn kontgat die nog een stukje open stond. ‘SHIITTTTTTTT. ’ brulde Joery toen hij Lars zijn pik naar binnen voelde gaan, met 1 hand keihard werd afgetrokken en in een tepel werd geknepen. Met de andere tepel tussen zijn tanden siste Lars ‘Geile donderrrrr. ’

Helemaal wild en sidderend spoot Joery zijn zaad over zijn eigen lichaam en tegen de kin van Lars die nu de tepels los liet en zelf ook met een brul diep in de darmen van Joery klaarkwam. ‘Dddit was nie helemaal wat ik bedoelde geile slet, je moest me alleen pijpen, maar tering wat was dat lekker. ’ hijgde Joery. ‘Echt wel, ik zei dat ik je zou laten knetteren en volgens mij is dat gelukt hahaha’ reageerde Lars triomfantelijk. Even later stonden ze samen onder de douche en wasten zich schoon. Joery sloeg zijn armen om Lars heen en drukte hem stevig tegen zich aan. Hij gaf hem een kus op de lippen en fluisterde ‘Net was de douche ijskoud, maar jij geeft me zoveel warmte dat de douche nu heet aanvoelt. Ik hou van je.

Een kwartiertje later waren ze weer aangekleed en klaar om te gaan werken in Zonneburg.

‘We zijn vanmiddag nog bij je vader geweest. ’ begon Joery op een rustig moment tegen Cliff. ‘Ja dat heb ik gehoord, ik kwam hem net tegen. ’ antwoordde Lindsey die er bij stond. Omdat Cliff nog van niets wist vertelde Joery over hun verzoek om in hun vrije tijd bij de bouw van Heerenburg mee te werken en de reactie van Peter hierop. Cliff en Lindsey waren het helemaal met Peter eens en vonden zijn voorstel om de jongens wat gaybars en sauna’s te laten bezoeken een stuk beter. ‘Juist na al die ellende hebben jullie rust en ontspanning nodig he, en dat krijg je niet door 7 dagen per week van vroeg tot laat te werken. En natuurlijk wijzigen we het rooster zo dat jullie beiden tegelijk vrij zijn. ’ reageerde Cliff. Ze spraken af dat de jongens komende zondagavond op hun eerste “zakenreisje” zouden gaan.

Drie dagen later was het zover. Ze hadden eerst nog overdag in Zonneburg gewerkt en nadat de zaak om 5 uur sloot maakten ze met zijn zessen de boel snel en goed schoon. Toen ze klaar waren gingen de jongens naar huis om zich om te kleden. Cliff zou zijn auto bij hen voor de deur zetten, zodat ze die mee konden nemen.

‘Joery, ben je klaar? Ik hoor Cliff toeteren. ’ zei Lars. ‘Ja ik ben zover, we kunnen. ’ Hij gaf Lars snel een kus ‘Dat het maar een mooie eerste “zakenreis” mag worden schat. ’ Ze liepen de trap af en deden de voordeur open. Bijna botste Lars tegen Cliff op die breeduit de doorgang versperde. ‘Oepsss hahah hoi. ’ verontschuldigde hij zich. ‘Jaja je wilt gewoon lekker tegen me aan staan he. ’ grapte Cliff terug. ‘Nou dat kan je de hele avond als je wilt. Er gaat wat assistentie mee, zodat jullie niet alles zelf hoeven te onthouden hoe het er aan toe gaat in die bar. ’ Hij deed een stap opzij zodat de jongens naar buiten konden lopen. Daar stond een busje met Lindsey, Wim, Esther, Frank en Irene te wachten. ‘Huh? Gaan jullie allemaal mee? TOPPIIEEHH. ’ jubelden de jongens. Cliff liet de jongens achter in stappen en nam zelf plaats achter het stuur. Hij draaide zich om naar de nog wat verbaasde jongens en zei dat hij die avond de BOB was en de rest meeging omdat ze ook wel eens wilden meemaken hoe het in een gaybar ging. ‘Maar we gaan vooral een lekker avondje stappen met zijn allen. Het serieuze werk doen jullie maar samen de volgende keer. ’ zei Cliff met een knipoog. Heel eventjes was het rustig toen het busje vertrok maar na honderd meter gaf Wim een brul. ‘Wij zijn beesteeh …. Wij gaan feesteeeh’ galmde het door het busje waarna hij direct de muziek hard aan zette en iedereen vrolijk mee zong. Uitgelaten en jubelend liepen ze onderweg nog bij de zaak met de grote

WEBSHOP
verwijder reclame

gele M naar binnen. Ze hadden een plaatsje achterin de zaak gevonden en toen ze gingen zitten sprong Lars weer op ‘Kijk de ballenbak, mag ik in de ballenbak?’ Lindsey drukte Lars met zijn neus tussen haar borsten. ‘Deze ballenbak bedoel je?’ De hele groep bulderde van het lachen.
De grappen en grollen volgden elkaar op en nadat iedereen klaar was met eten en ze alle aanwezigen luidruchtig hadden begroet liepen ze in polonaise de zaak uit.

Toen ze Rotterdam binnenreden en het busje hadden geparkeerd vroeg Joery hen even te wachten en holde naar een pinautomaat. Toen hij terugkwam zei hij tegen Cliff ‘Jij bent de BOB he, wil je alsjeblieft één ding doen voor me?’ Cliff keek hem ja-knikkend aan en Joery vervolgde ‘Wil je dit aanpakken en zorgen dat ALLE drank hiervan betaald wordt? Als het op is hoor ik het wel, dan haal ik bij. ’ Hij gaf Cliff zijn portemonnee en stak zijn hand op toen Cliff iets terug wou zeggen. ‘Neeh, ik wil dit. Van je vader mag ik niets meer zeggen over dank enzo, dus dan maar zo … Dit wordt MIJN avond, met mijn allerbeste vrienden. ’ Hij lag zijn arm om Lars heen en zei tegen de hele groep ‘Vanavond kunnen wij voor het eerst in het openbaar een gewoon homostel zijn en gaan dat beleven met de beste vrienden die een mens zich maar kan wensen. Let’s go to the party, en mochten we vannacht niet meer in staat zijn om onze voordeur open te doen …. Schuif ons dan maar door de brievenbus naar binnen. ’

De groep liep naar binnen en gelijk door naar achteren waar Wim in een hoek naast de bar een lege Statafel zag. Cliff bestelde zeven bier en een cola en toen hij ze rond wilde delen miste hij Joery en Lars. ‘Daar …. . ’ wees Lindsey hem met een glimlach. Cliff keek in de richting die ze hem wees en zag de jongens midden op de bijna lege dansvloer elkaar intens tongzoenen. Liefdevol keken de zes naar hen en na een minuut riep Joery boven de muziek uit ‘JA, ik ben homo en ik hou van hem. ’ De aanwezigen die hem hoorden begonnen te juichen en gaven hen toen ze terug liepen naar de stevige schouderklopjes. ‘Prachtig kerel, geniet ervan samen. ’ riep iemand in zijn oor.

Met een gezicht waar het geluk vanaf straalde pakte Joery twee glazen bier van Cliff aan en gaf er eentje aan Lars. ‘Zo… dat kwam uit de grond van mijn hart schat. Eindelijk heb ik het in het openbaar hardop kunnen zeggen. Proost. ’ Hij gaf Lars een zoen op de lippen die antwoordde ‘Het waren de mooiste woorden die ik ooit gehoord heb. Eindelijk die last van je schouders. Ik hou ook van jou. ’

Het werd een dolle boel die avond, gedronken, gedanst en gelachen. De hele groep deed vrolijk mee. ‘Prachtig he, hoe iedereen zichzelf is en doet. ’ Zei Wim tegen Frank toen ze in hun hoekje even................
LOGIN om de rest van het verhaal te lezen...........LOGINDeze foto's komen uit de fotoserie Bisexual_Pleasure2 - klik op de foto's voor meer geile foto's uit deze serie!Geef een cijfer en je kunt de volgende keer direct zien of je dit verhaal al gelezen hebt!

CIJFER: 7.3

Stem op Heerenburg 4/?:


Kijk voor meer verhalen van Knuffelbuffel bovenaan aan de rechter kant >>>>>>
Of klik hier om op schrijver Knuffelbuffel te zoeken


Serie delen: -Heerenburg-

08-02 Heerenburg 1/? (7.7)
09-02 Heerenburg 2/? (7.7)
10-02 Heerenburg 3/? (7.9)
11-02 Heerenburg 4/? (7.3)
13-02 Heerenburg 5/? (8.4)
15-02 Heerenburg 6/? (7.8)
22-02 Heerenburg 7 (8.1)URL van dit verhaal: http://dlv11592.digigop.nl - mail deze link naar een vriend

1 reacties 498 bekeken cijfer: 7.3(15)


Jouw Reactie
LOGIN als je een reactie wilt plaatsen

17-3-2018 14:10 Zo hoort het te zijn geniet en laat genieten prachtig


Meer verhalen van
Knuffelbuffel
Op Titel - Sorteren op Datum


Serie delen: -Heerenburg-
08-02 Heerenburg 1/? (7.7)
09-02 Heerenburg 2/? (7.7)
10-02 Heerenburg 3/? (7.9)
11-02 Heerenburg 4/? (7.3)
13-02 Heerenburg 5/? (8.4)
15-02 Heerenburg 6/? (7.8)
22-02 Heerenburg 7 (8.1)


08-02-18 Heerenburg 1/? (7.7)
09-02-18 Heerenburg 2/? (7.7)
10-02-18 Heerenburg 3/? (7.9)
11-02-18 Heerenburg 4/? (7.3)
13-02-18 Heerenburg 5/? (8.4)
15-02-18 Heerenburg 6/? (7.8)
22-02-18 Heerenburg 7 (8.1)

Alle 7 verhalen van Knuffelbuffel
::: digiGOP.nl :::
Laatste Reacties

login om alle 8026 reacties te lezen...

::: digiGOP.nl :::
digiGOP WEBSHOP
verwijder reclame


© digiGOP.nl 2002 - 2019 | Adverteren | Disclaimer | Help | Contact/Helpdesk | Mobiele versie