Verhalen Categorie
homo 10.933
biseks 1.036
hetero 105
Verhalen Selectie
. ongelezen alle login!
alle alle 12.074
. #buiten 1.765
. #comingout 355
. #cruising 3.687
. #date 1.957
. #eerstekeer 2.094
. #familie 564
. #fetish 959
. #groep 2.025
. #jonger&ouder 2.162
. #massage 167
. #sm 617
. #sport 607
. #niet erotisch 77

series/reeksen
. korte verhalen 1.201


Heerenburg 5/?


Geplaatst door: KnuffelbuffelDeze foto's komen uit de fotoserie Bisexual_Pleasure onder XXX - klik op de foto voor meer geile foto's!


GEILLIEFD

Niet alleen heftige liefdevolle sex beleven Joery en Lars sinds ze hun huisje op het Lustburg-terrein hebben betrokken. Ook maken ze heftige emotionele dingen mee.

Heerenburg 5, Geilliefd

Hij had genoeg bier op, was behoorlijk moe, maar toch kon Joery die nacht niet in slaap komen. Al bijna 2 jaar had hij een soort van geheime relatie met Lars, die heerlijk slapend tegen hem aanlag. Voor hij Cliff en Lindsey was tegengekomen en na hun gesprek op straat het hele Heerenburgplan was ontstaan kon hij vanwege zijn vader alleen in het geheim contact met hem hebben. Altijd was hij bang dat ze bekenden tegenkwamen als ze elkaar een zoen gaven of meer liefde toonden voor elkaar. Bang dat die bekende er zonder opzet over zou praten met anderen en zo zijn vader er achter kwam. Die vond het niets dat zijn zoon homo was en vaak genoeg had hij dat Joery op hardhandige wijze laten weten.

Eindelijk, voor het eerst in zijn leven had hij samen met Lars en hun vrienden Cliff, Lindsey, Wim, Esther, Frank en Irene een homobar in Rotterdam bezocht en de avond van zijn leven gehad.
Hij lag te woelen en draaien en steeds als hij zijn ogen sloot zag hij voor zich hoe de jongens van de groep leunend op de statafel in die bar om beurten werden gepijpt door Lars zonder dat andere aanwezigen het zagen of zich er aan stoorden. Ook de meiden niet, zij genoten er alleen maar van dat de jongens konden zijn wie en hoe ze waren. Dat ze hun monden om de pikken van hun eigen vriendjes hadden geschoven ……. het was vaker voorgekomen en gunden hen hun pleziertjes.

Joery keek voor de duizendste keer op zijn wekker en zag dat het kwart over zeven was. Voorzichtig, zonder Lars wakker te maken stond hij op en stapte onder de douche. Nadat had gewassen droogde hij zich af en trok een broeken shirt aan. ‘Ik moet er even uit. Even helemaal alleen zijn en mijn kop leeg krijgen. ’ zuchtte hij, trok zijn schoenen aan en liep naar buiten. Hij liep over het Lustburg-terrein waar naast het lustoord Zonneburg, van Lindsey en Cliff, de manege Hoefburg van Wim en Esther was gevestigd. Het terrein was behoorlijk groot en bijna de helft van het oude campingterrein was nog ongebruikt. Twijfelend of hij niet lekker zou gaan hardlopen over het door wildgroei gevulde stuk zag hij een vrachtwagen het terrein opkomen en bij de manege stoppen. ‘Dat zijn volgens mij de verse hooibalen. ’ vermoedde hij en slenterde die kant op. ‘Goedemorgen, bent U van de manege?’ begroette de chauffeur hem toen hij dichterbij kwam. ‘Nou niet helemaal, maar U komt de hooibalen brengen?’ Ze praatten even en Joery liet de man de balen met een kraan van de wagen halen. ‘Nee, geen probleem, ik zorg er wel voor dat ze weggeruimd worden. ’
De vrachtwagen vertrok en Joery opende de deur van de schuur waar het hooi bewaard werd. Als een beest ging hij tekeer en een goed uur later was al het verse hooi achter de huidige voorraad opgeborgen. Drijfnat van het zweet en compleet versleten zakte hij op de grond en ging half onderuit tegen het hooi zitten. ‘Pffooee dit geeft een voldaan gevoel, beter dan doelloos rondjes lopen. ’
zuchtte hij en zag Wim met en slaperige kop de schuur inkomen.

‘SHITT, het is bijna negen uur en het hooi komt. Ik heb me verslapen. ’ schrok Wim toen hij wakker werd. Rond vier uur was hij samen met Esther thuisgekomen na het avondje stappen met het groepje, dus erg fris voelde hij zich niet. ‘Kom op kerel, savonds een vent, smorgens een vent. ’ kreunde hij en haastte zich naar de manege. Verward keek hij rond waar de hooibalen neergezet waren en zag toen de schuurdeur open staan. Binnen zat Joery hem triomfantelijk aan te kijken. ‘Is de vrachtwagen nog niet geweest?’ vroeg Wim nog steeds verward, nu ook omdat hij Joery daar aantrof. ‘Jawel en die is al weg ook. En de balen ook. ’ Wim plofte naast hem neer en keek Joery verwonderd aan. ‘En de balen ook? Heb je …’ Joery lachte naar hem. ‘Ja, dat heb ik. Het oude hooi naar voren en het nieuwe er achter. Ik moest mijn kop even leeg maken. De superavond bleef maar in mijn kop rondspoken en kon niet slapen. En hoe kan je dat beter doen dan één van je allerbeste vrienden helpen na een prachtige avond en hele korte nacht. ’ Wim was duidelijk onder de indruk en bedankte Joery met een dikke kus op de lippen. ‘Je riep gisteravond dan wel uit de grond van je hart dat je Homo bent, maar je bent zeker geen mietje, gossamme. ’ Joery keek hem in de ogen en fluisterde ‘Ja ik ben homo, en een verdomd geile homo op dit moment die er zin in heeft om jou heerlijke leuter in zijn mond te nemen, mijn lekkere bi-vriend eens goed leeg te zuigen. ’ Een intense tongzoen volgde. Joery begon de broek van Wim open te maken en nam de al groeiende pik in zijn hand. ‘Of wil je liever in mijn reet, mag ook als ik je zaad maar in mijn donder krijg. ’ Wim lag zijn hand op die van Wim ‘Het liefst zou ik je geile bekkie én je reet volpompen hier midden in de schuur, maar de medewerksters kunnen elk moment komen. Heb je al gegeten? Ik niet dus laten we de keuken in duiken. ’ Joery vond het jammer dat er niets ging gebeuren maar snapte het wel. ‘Dat is ook een slim plan, Keuken in plaats van Neuken. Hahaha’

‘Waar is Lars eigenlijk? Slaapt hij nog ofzo?’vroeg Wim toen ze wat later aan de gebakken eieren zaten. ‘Zeker weten, die goser was zo moe vannacht dat hij vergat zijn ogen dicht te doen. Die zie je niet voor de namiddag. ’ Wim schoot in de lach en verslikte zich bijna in een hap. Toen hij uitgehoest was keek hij Joery met een ondeugende blik aan. ‘Hij had het gisteravond ook wel super naar zijn zin he, hij zat me een partij te genieten toen hij ons zat te pijpen onder die statafel. En hoe die erbij lag toen we thuis kwamen. Met zijn hoofd op jouw schoot en sabbelend aan je slappe worsie. Gewoon slapend. Kunnen we hem niet wakker gaan maken en geven waar hij over droomde? Dan kan jij ook ongestoord van mijn leuter genieten. Veiliger dan in de schuur. ’ Joery was opgestaan om de borden en de melkbekers weg te ruimen en ging achter Wim staan. Hij legde zijn handen op Wim zijn schouders. ‘Daar zeg ik geen nee tegen. Ik heb verschrikkelijk veel zin om me helemaal uit te leven. ’ Ook Wim stond op, regelde nog even wat met de meiden die voor die dag de manege zouden runnen en wandelde met Joery mee naar zijn huis.
‘Hoe vond Esther het eigenlijk gisteravond? Ik heb dr wel vaak zien lachen enzo, maar haar eigenlijk niet veel gesproken. ’ vroeg Joery onderweg. ‘Esther? Die had het super naar haar zin hoor. Ze genoot ervan om te zien hoe jullie eindelijk vrijuit los konden gaan en vind het prachtig als ze mij ook ziet genieten met jongens. Zolang ik haar maar niet vergeet af en

Steun digiGOP en bestel iets uit onze shop

verwijder reclame

toe lekker hard aan te pakken in bed vind ze alles goed. Het is gewoon een moordwijfie. ’ Ze waren intussen bij het huis van Joery en Lars aangekomen en stonden in de gang. ‘Een moordwijf is het zeker, en haar vriend is een moordvent. Een heerlijke moordvent. Niets verkeerds over Frank of Cliff hoor, maar bij jou voel ik me altijd het lekkerst. Naast mijn lieve vriendje ben jij de enige waar ik voluit mee kan gaan, Frank en Cliff ook wel, maar die laten zich geen van beiden neuken, en jij wel. Steeds als ik je zie word ik geil, het is geen verliefdheid of zo, maar je guitige kop, je lekkere body, je geile reet … noem het geilliefdheid of zo. Ik wil je Wim, hier en nu, en dan samen dat geile sletje in bed gek maken. ’ Joery ging steeds zachter praten, met een steeds geilere hese stem. Wim ging tegen hem aan staan, keek hem diep in de ogen en fluisterde met even hese stem terug ‘Dat zeg je mooi. . Geilliefd. Dat ben ik ook op jou. En op Lars. Ik wil jou, hem … jullie. Ik wil …’ verder kwam hij niet want Joery drukte zijn lippen op die van Wim en ze begonnen intens te vrijen. Hun tongen dansten in elkaars mond, hun handen stevig op elkaars kont, de shirtjes vlogen in het rond, de broeken zakten op de grond.
Met pikken zo hard als staal reden ze tegen elkaar op en Wim hield zijn hoofd omlaag om Joery zijn tepels tussen zijn tanden te nemen. ‘Ohh yeah bijt, knijp. Geilll. ’ kreunde Joery. Wim zakte door zijn knieën en likte een druppel voorvocht van de eikel van Joery en liet zijn tong over de hele staaf glijden. Even sabbelde hij op zijn volle zak en nam toen de pik in zijn mond. Met lange halen begon hij Joery te pijpen. Joery stond al gauw te trillen op zijn benen en liet zich omdraaien zodat hij met zijn kont naar Wim toe stond. Voorover gebogen, steunend met zijn handen op zijn knieën voelde hij de tong van Wim nu door zijn bilspleet gaan en af en toe drukken tegen zijn ster. De hand van Wim had nu Joery zijn pik beet en terwijl hij hem zacht aftrok drukte hij zijn tong het kontgat in.
Al snel voelde Joery zijn zaad gaan koken. Nu al klaarkomen wilde hij niet dus ging hij rechtop staan en trok Wim ook omhoog. ‘Tien seconden langer en ik had gespoten, en dat wil ik voor straks bewaren. ’ hijgde hij in Wim zijn oor. Ze zoenden nog even en liepen zonder een woord naar de slaapkamer waar ze Lars languit op zijn rug in diepe slaap aantroffen.

‘Touw, dat heb je toch? We binden zijn handen aan het bed vast en ik kruip onder de dekens, pijp hem en jou paal gaat in mijn reet. ’ fluisterde Wim in Joery zijn oor. ‘Die gast gaat sidderen. ’ Voorzichtig spreidden ze de armen van Lars en bonden zijn handen aan de hoeken van het bed vast met het touw dat Joery uit de kast had gepakt. Lars verroerde nog geen vin en sliep gewoon door. ‘Doe wat je wilt, zijn pik en reet zijn voor mij. ’ siste Wim en kroop vanaf het voeteind onder de dekens tussen de benen van Lars in. Hij vond de nog slappe pik en begon er direct stevig aan te zuigen. Met zijn handen kneedde Wim de ballen en drukte hij zijn vingers tussen de billen. Joery zat op zijn knieën aan het voeteind en had de deken iets opgeslagen zodat Wim zijn blote reet net niet bedekt werd. Hij drukte zijn mond vol tussen de opengetrokken billen en likte het kontgat drijfnat, nu drong hij met zijn tong naar binnen en deed wat Wim net bij hem had gedaan.Voorzichtig drukte hij nu een vinger naar binnen en langzaam werd het kontgat wat ruimer, een tweede en even later een derde vinger gleden er soepel bij, hij begon Wim met zijn vingers te neuken. ‘Yeah, die gast is klaar voor mijn pik’ kreunde Joery. ‘Dat heerlijke gat is glad genoeg nu. ’ Hij kwam omhoog en zette zijn nog steeds keiharde pik tegen Wim zijn kontgat. Hij gaf een zacht klopje op het hoofd van Wim, daarmee aangevend dat hij hetzelfde ritme aan moest houden. Op dat moment hoorde hij Lars kreunend wakker worden. ‘Ohhjaaaahhh Schat pijp meeeehh. ’. Nog half slapend voelde Lars dat zijn handen vast zaten en opende zijn ogen een klein stukje. In een waas zag hij Joery staan die zijn bekken naar voren stootte. Nog steeds niet helemaal wakker maar wel zo geil als een ui kreunde hij ‘Ohmygoddd neuk meeee jaaahh harder. ’ Pas op dat moment drong het tot Lars door dat er iets niet klopte in wat hij dacht. ‘Shitt ik voel een mond om mijn pik terwijl hij staat te neuken. Wat. . hoe. . shitt tis gewoon geilll doorgaaan. ’ mompelde hij verward. Lars liet zijn hoofd vallen en genoot kermend en kreunend van het geen hem overkwam. Het duurde niet lang voor hij gillend zijn zaad in de mond van Wim spoot. ‘Shiitttt ik spuuiitt me leeegg ik koooom. ’
Met de pik van Joery nog steeds door zijn bilspleet glijdend ving Wim al het zaad op maar slikte geen druppel door. Toen Lars uitgespoten was gleed hij behendig over hem heen naar boven en drukte zijn mond op die van Lars die met grote ogen Wim aankeek. Automatisch beantwoordde hij de tongzoen en samen mengden ze het zaad met hun speeksel. Wim had de benen van Lars op zijn schouder mee naar boven gedrukt en kwam zo met zijn pik tegen zijn kont aan liggen. Hij stopte de zoen en fluisterde ‘Mag ik …. In dat … geile kontje …?’ De enige reactie van Lars was een harde kreet want op dat moment drukte Joery die op het bed gekropen was zijn pik in de kont van Wim die als reactie naar voren schoot en zijn eigen pik in de kont van Lars liet verdwijnen.
Het duurde heel even voor Wim en Joery hetzelfde ritme te pakken hadden maar samen neukten ze nu keihard en fel de kont om hun pik. ‘Ohhhyeaahhhh harder, neukme slettekutttt, neuk me gekkk. ’ gilde Lars helemaal wild van geilheid kronkelend onder de twee beukende lijven op hem.
Wim was ook door het dolle heen, tot in het bot voelde hij de geile tinteling toen hij het zaad van Joery met kracht diep in zijn darmen voelde schieten en een harde brul hoorde. Hij kon nog één keer zijn pik naar binnen rammen toen ook hij gierend klaarkwam. Nog voor Wim was bijgekomen voelde hij de nog steeds harde pik van Joery uit zijn kont glijden en werd door hem met zijn eigen kont op het gezicht van Lars gedrukt. Zelf schoof Joery zijn pik direct bij Lars naar binnen. ‘Likken Slet, lik die zaadreet helemaal leeg en schoon. ’ siste Joery hard en begon zijn vriend op de zelfde stevige manier te neuken als hij Wim net had gedaan.
Wim hield zijn kont wat omhoog om Lars de ruimte te geven om te ademen en zijn tong door zijn bilspleet te kunnen laten gaan. Als een bezetene lag Lars nu het zaad op te likken dat uit het kontgat droop en

Webshop DG
verwijder reclame

drukte zijn tong naar binnen om maar geen druppel te missen. Wim werd wild van het heerlijke gevoel en pakte zijn eigen pik en die van Lars beet en begon beide hard af te trekken.
Onder al dat liefdesgeweld lag Lars te gillen en kronkelen en terwijl de tranen over zijn gezicht rolden en probeerde hij door te gaan met kontlikken. ‘Niee stoppeeehh doorgaan neuk me, trek meee ga dooorrrrrr. ’ gilde hij half verstaanbaar. Door het eerdere orgasme van de drie duurde het even maar uiteindelijk kwam Lars als eerste voor de tweede keer huilend klaar direct gevolgd door Wim die de mond van Joery had gevonden en al zoenend Joery ook zag ontploffen.
Volkomen slap en leeggeneukt vielen ze naast Lars op bed en hadden nog net de kracht om de touwen om zijn handen los te maken.
Helemaal wezenloos lag Lars te mijmeren ‘Laat me in deze droom, maak me niet wakkerrr. Oh tering wat geil. ’

Joery had de nacht ervoor niet geslapen en was helemaal kapot, liggend tegen Lars aan viel hij binnen een minuut in slaap. ‘Die is voorlopig afgeschreven, eerst gisteravond met stappen en nu weer is zijn droom werkelijkheid geworden. ’ glimlachte de bijgekomen Lars naar Wim. Wim gaf het besmeurde gezicht van Lars een zoen en fluisterde ‘En jij? is jou droom ook een beetje werkelijkheid geworden?’ Lars rolde zich dichter tegen Wim aan en weer rolden er een paar tranen over zijn wangen ‘Meer dan dat, ik … ik … goddomme, sorrie dat ik vloek, maar ik voel me zo intens gelukkig. Je moet eens weten hoe vaak we het er over hebben gehad als we weer eens stiekem in het bos stonden te vrijen. Dit had ik niet durven dromen om wakker gepijpt te worden te worden, twee ladingen zaad in mijn reet te krijgen en … alles, jullie allemaal, het huis … zo ongelooflijk gelukkig. Zeker als het vanavond ook nog eens lukt. ’ zuchtte hij intens.
Wat Lars bedoelde met dat laatste wist Wim niet en vroeg er ook niet naar, maar de emotie die Lars toonde deed hem veel. Met een brok in zijn keel liet Wim hem rustig uithuilen en merkte toen Lars stil werd hij ook in slaap was gevallen. Voorzichtig schoof hij Lars naar Joery toe, legde van ieder een arm over de ander en kroop stilletjes uit bed. Hij legde de deken over hen heen en na een snelle douche trok hij zijn broek, shirt en schoenen aan en vertrok.

Hij slenterde richting Zonneburg en zag op een afstandje Esther daar net naar binnen gaan en liep haar achterna. Lindsey die bij de balie zat zag hem binnenkomen en vroeg of alles goed was. ‘Ja absoluut, maar ik ben gesloopt. ’ grijnsde hij met moeite. In rechte lijn liep hij naar het afgeschermde gedeelte waar Esther net het bubbelbad in stapte. Zonder een woord trok hij zijn kleding weer uit, ging naast Esther in het water zitten, lag een arm om haar heen en lag zijn hoofd op haar schouders. Direct toen hij binnenkwam zag ze hoe verwilderd Wim er uitzag en voelde aan dat woorden nu niet op zijn plaats waren. Na een paar minuten fluisterde Wim in haar oor ‘We hebben heftige sex gehad net. Joery en Lars zijn geilliefd op me, niet verliefd maar geilliefd. Verliefd zijn ze alleen op elkaar en ik alleen op jou schatje, en meer dan dat. ’ Een tijdje was hij weer stil en langzaam begonnen ze te zoenen. ‘Hoe geil en lekker sex met mannen ook is, er is er maar eentje op de hele wereld met wie het geiler, lekkerder en liever is, dat ben jij. ’................
LOGIN om de rest van het verhaal te lezen...........LOGINBescherm jezelf en andere ALTIJD tegen SOA's en HIV. Gebruik een goedgekeurd condoom en voldoende glijmiddel! VRIJ VEILIG, dan kun je er nog lang van genieten.Deze foto's komen uit de fotoserie Bisexual_Pleasure - klik op de foto's voor meer geile foto's uit deze serie!Geef een cijfer en je kunt de volgende keer direct zien of je dit verhaal al gelezen hebt!

CIJFER: 8.4

Stem op Heerenburg 5/?:


Kijk voor meer verhalen van Knuffelbuffel bovenaan aan de rechter kant >>>>>>
Of klik hier om op schrijver Knuffelbuffel te zoeken


Serie delen: -Heerenburg-

08-02 Heerenburg 1/? (7.7)
09-02 Heerenburg 2/? (7.7)
10-02 Heerenburg 3/? (7.9)
11-02 Heerenburg 4/? (7.3)
13-02 Heerenburg 5/? (8.4)
15-02 Heerenburg 6/? (7.8)
22-02 Heerenburg 7 (8.1)URL van dit verhaal: http://dlv11630.digigop.nl - mail deze link naar een vriend

1 reacties 477 bekeken cijfer: 8.4(14)


Jouw Reactie
LOGIN als je een reactie wilt plaatsen

17-3-2018 14:37 Geen woorden voor geweldig


Meer verhalen van
Knuffelbuffel
Op Datum - Sorteren op Titel


Serie delen: -Heerenburg-
08-02 Heerenburg 1/? (7.7)
09-02 Heerenburg 2/? (7.7)
10-02 Heerenburg 3/? (7.9)
11-02 Heerenburg 4/? (7.3)
13-02 Heerenburg 5/? (8.4)
15-02 Heerenburg 6/? (7.8)
22-02 Heerenburg 7 (8.1)


22-02-18 Heerenburg 7 (8.1)
15-02-18 Heerenburg 6/? (7.8)
13-02-18 Heerenburg 5/? (8.4)
11-02-18 Heerenburg 4/? (7.3)
10-02-18 Heerenburg 3/? (7.9)
09-02-18 Heerenburg 2/? (7.7)
08-02-18 Heerenburg 1/? (7.7)

Alle 7 verhalen van Knuffelbuffel
::: digiGOP.nl :::
Laatste Reacties

login om alle 7925 reacties te lezen...

::: digiGOP.nl :::
digiGOP WEBSHOP
verwijder reclame


© digiGOP.nl 2002 - 2019 | Adverteren | Disclaimer | Help | Contact/Helpdesk | Mobiele versie