Verhalen Categorie
homo 10.933
biseks 1.036
hetero 105
Verhalen Selectie
. ongelezen alle login!
alle alle 12.074
. #buiten 1.765
. #comingout 355
. #cruising 3.687
. #date 1.957
. #eerstekeer 2.094
. #familie 564
. #fetish 959
. #groep 2.025
. #jonger&ouder 2.162
. #massage 167
. #sm 617
. #sport 607
. #niet erotisch 77

series/reeksen
. korte verhalen 1.201


De onderdanige man 10/?


Geplaatst door: DickMDeze foto's komen uit de fotoserie military-trio-fuck1 onder XXX - klik op de foto voor meer geile foto's!


De onderdanige man 2-b

Zonder handen
Anita, weer zo'n volle rijpe vrouw, was al op het gras gaan liggen met haar benen wijd en naar haar toe gekropen begroef ik mijn gezicht tussen haar benen. Ik dook met mijn tong meteen diep in haar overrijpe kut en ontlokte een gilletje aan mijn 'slachtoffer. ' Merkwaardig genoeg namelijk voelde ik me even geen slaaf, maar als een kind in een snoepwinkel. Zoete geurige snoepjes, dat dan wel. Mijn plaats zou ik snel genoeg weer weten, maar voor nu voelde ik me de koning te rijk en genoot van het genot van Anita. Haar volle kont beurtelings wegzakkend in het gras en dan weer opverend, mijn tong tegemoet, zag ik de heerlijke billen in en uitdeuken. Ik kon het niet nalaten ze met beide handen te grijpen en kennelijk was dat goed. In elke hand een gave vette bil en in mijn mond een glibberige, grenzeloos geile kut. Hoezo slaaf?

Anita stuiterde met haar kut steeds weer tegen mijn gezicht en ik had wat moeite haar clit met mijn tong te vinden. Eenmaal gevonden ging het stuiteren over in een permanente druk van haar onderlijf in mijn gezicht. Ze duwde nu haar onderlijf niet in stoten, maar voortdurend tegen mijn mond en mijn tong flitste over haar elektrisch geladen knopje en ook Anita werd gek van geilheid. Een zuchtend en kreunend orgasme was het gevolg waarbij ze haar dijen als een bankschroef om mijn hoofd klemde terwijl mijn handen klem kwamen te zitten tussen het gras en de kont van Anita. Ik kreeg haast geen lucht maar bleef haar clit bewerken met mijn tong en Anita bleef komen. De ene jankende uithaal na de andere ontsnapte aan haar mond. Duidelijk geen oog voor mijn ademprobleem, maar gelukkig hield het ook weer een keer op. Net op tijd.

Er waren weliswaar 10 vrouwen, maar uiteindelijk lieten Annemiek en Wilma mij met rust. Er hoefden dus maar 8 vrouwen oraal te worden verwend. Na 3 echter had ik al een lamme tong. De een na de ander liet mij mijn hoofd begraven tussen hun benen. Irene deed dat terwijl ze zelf als een hond voor me zat en ik vanaf de achterzijde haar kut moest likken. Ze daagde me uit en uiteindelijk lukte het me ook haar te bevredigen, vanuit een schier onmogelijke positie. Inge ging voor me staan en terwijl ze met haar benen wijd stond likte ik me suf aan haar dampende spleet. Zelf stond ze intussen innig te tongen met Annet die ook maar even haar borsten onder handen nam. Ook Inge kreeg ik tot een orgasme.

Bij Sylvia, een pittig gevuld vrouwtje, moest ik op een tafel kruipen om er bij te kunnen. Ze lag zelf ruggelings met de benen wijd al op me te wachten en de uitdaging daar was niet zozeer Sylvia zelf, maar enkele andere dames die aan de achterzijde mijn pik hadden ontdekt en daar ongenadig aan begonnen te zwengelen. Ondanks deze afleiding kwam ook Sylvia.
De beide laatste dames, Britt en Desiree, waren op het gras naast elkaar gaan liggen en bij hen kreeg ik de opdracht om ze om beurten te verwennen en als ik de 1 likte dan diende ik met een vrije hand de ander in haar soppende poesje te verwennen. Ik deed weer wat me was opgedragen en likte me suf aan de volle rijpe kut van de dames. Eerst die van Britt, toen die van Desiree en weer terug naar Britt. Toen ze er beide achter kwamen dat dit alleen toch niet bevredigend genoeg was sommeerde Britt mij op het gras te gaan liggen en nam vervolgens doodleuk met haar sappige druipende scheur op mijn gezicht plaats. Ik greep haar fraaie billen en begon haar diep met mijn tong te verwennen, terwijl achter haar 1 van de dames een touw tevoorschijn had getoverd en mijn zaakje stevig begon in te snoeren.

Ik werd behoorlijk afgeleid door het gefriemel aan mijn pik en de touwen werden strak aangetrokken wat ook weer niet bepaald prettig was. Ik begon weer door te krijgen dat ik er slechts als slaaf was, maar bleef manmoedig aan de heerlijke kut van Britt sabbelen en likken. 'Ah, heerlijk slaafje. Stop ook eens een vinger in mijn reet, dat maakt het nog lekkerder. ' en ook dat deed ik zoals me werd opgedragen. Ik plaatste mijn wijsvinger voor haar sterretje en perste deze langs haar sluitspier naar binnen en tot aan het laatste kootje verdween hij in haar kont. Genoeg om, samen met mijn gesabbel en gelik aan haar forse clitoris, haar heftig te laten komen. Terwijl ze haar hoogtepunt beleefde en mij intussen ook al weer de adem benam, ramde ik mijn wijsvinger in en uit haar heerlijke

EasyToys Penis Rietjes
Van een vrijgezellenfeest tot een verjaardag, het maakt niet uit. Deze EasyToys Penis Rietjes zijn voor elke gelegenheid te gebruiken. Gebruik ze bijvoorbeeld als een hilarische decoratie voor cocktai
NIEUW! 7.95
verwijder reclame

kont en het hielp haar kennelijk om haar orgasme lang vast te houden en er optimaal van te genieten.

Nog 1 te gaan en Desiree had na het orgasme van Britt er erg veel zin in. 'Hier slaaf. Likken en snel. ' Het was duidelijk dat Desiree uitermate hitsig en geil was en ik kroop naar de op haar rug op het gras liggende Desiree. Tussen mijn benen een touw meeslepend dat nog aan mijn pik en zak zat verankerd. Desiree had haar benen opgetrokken en hield ze vlak onder haar knieholtes vast, daarmee mij haar opengeklapte pruim aanbiedend. Nog nat van mijn eerste likbeurt toog ik weer aan het werk en dook in haar heerlijke kut. Ik wist uit ervaring inmiddels dat ik niet te snel van start moest gaan, maar kon dat ook simpelweg niet meer. Mijn tong wilde niet meer. Met lange rustige halen likte ik dus haar glinsterende vrucht en de amechtig hijgende Desiree, keek over haar heerlijke tieten, tussen haar benen door mee, wat ik aan het doen was. Duidelijk genietend van het feit dat ze kon zien dat ze werd verwend.

'Aaaahhhhh! Geile teringslaaf!!' snoof ze 'Ram je hand in mijn kut. Ik wil gevuld zijn als je me likt!' en dus gleden mijn vingers 1 voor 1 in haar wijd openstaande doos binnen terwijl ik mijn best deed de rest van haar kut te blijven likken. Uiteraard vooral veel aandacht gevend aan haar fier omhoog gestoken clitoris. Uiterst soepel schoof mijn gehele hand haar zalig natte kut binnen en het leek haast wel alsof hij naar binnen werd gezogen. Desiree gooide haar hoofd in de nek en bleef maar gillen; 'Aaaahhhhh! Aaaahhhhh!' en ik begon mijn hand wat te bewegen in haar riante onderlijf terwijl ik dapper doorzoog op dat heerlijk knopje. Nu ja… knopJE? 'Aaaahhhhh! Mijn kont! Mijn kont!' Wat nu, mijn kont dacht ik. Maar Annemiek, die inmiddels naast ons was komen zitten leidde mijn vrije hand naar het kontgat van Desiree, uitleggend dat ze ook graag daar gevuld wilde worden en dus schoof ik in haar reet ook een paar vingers naar binnen.

'Dieper! Meer!' Jezus wat was dat mens geil. En dus perste ik er nog een vinger bij … en nog een. Maar zelfs dat was niet genoeg en dus bleef ik duwen tot ik met het dikste gedeelte van mijn hand plots voorbij haar kringspier schoot en nu dus een hand in haar kut en een hand in haar reet had zitten.Wat een sensatie voor mij en ik likte voort. Nu echter duurde het niet lang voordat Desiree het niet meer hield en nog harder schreeuwend dan zojuist tot een orgasme kwam. Wat een heftig tafereel was dat en pas na minuten hield Desiree op met schokken en ik met likken. We zakten allebei onderuit en ik bleef onderuitgezakt liggen met mijn beide handen gewoon nog in haar onderlijf. Ik bedacht me dat ik die er pas zou uithalen als zij dat zou zeggen, maar helaas was dat veel te snel het geval.

Spelletjes
Na al dat likwerk zette Wilma een hondenbak met water op het gras en daar mocht ik mijn dorst mee lessen. Dorst had ik inmiddels wel en dus deed ik maar op hondse wijze wat ze van me verwachte en slobberde het water uit de bak. Ondertussen zat 1 van de vrouwen met het touw aan mijn zak te spelen en bedacht zich dat ze wel een paar leuke spelletjes wist met mij. De 'meiden' hadden wel zin in een spelletje en dus werd ik op mijn rug met gespreide armen en benen op het gras vastgezet. Ze sloegen daartoe paaltjes in het gras en bonden mijn polsen en enkels daaraan vast. Het touw aan mijn pik werd nu gebruikt om mijn harde lul rechtovereind te houden en Wilma bediende de 'afstandsbediening'.

Annet was weer het eerst aan de beurt en werd een klein stukje verderop geblinddoekt neergezet. Ze moest nu, op aanwijzing van de andere vrouwen naar mij toe lopen en zonder haar handen te gebruiken zich over mijn pik laten zakken. De snelste tijd zou winnen. Om nog wat beter te kunnen sturen werden er wat meer touwtjes aan mijn klaarstaande paal gezet. Om precies te zijn zat er een touwtje strak om mijn ballen voor Wilma om het zaakje rechtop te zetten, en 3 touwtjes die belachelijk strak om de stam van mijn pik zaten om naar links, rechts en naar voor te kunnen trekken. Ze testen eerst even de bediening uit en prompt werd mijn pik alle kanten op getrokken en rukte Wilma mijn zak er bijna af. Tenminste zo voelde dat, maar ik gaf geen kik. 'Wooooww. Stoere slaaf Wilma. ' Hoorde ik Inge zeggen.
WEBSHOP
verwijder reclame

/> Tijd voor Annet en die werd mijn kant op geloosd. Ze struikelde haast over mijn vastgebonden benen, stapte plompverloren boven op mijn kuit, maar kwam uiteindelijk met haar voeten naast mijn heupen te staan. Ze legde haar handen op haar knieën en liet haar kont zakken. De andere vrouwen lieten zich niet onbetuigd en schreeuwden steeds harder haar allerlei aanwijzingen toe. 'Naar voor! Naar links. ' en Annet schuifelde tot de vrouwen 'Zakken!'begonnen te roepen. En iets later voelde ik dat Annet de kop van mijn eikel raakte, maar ze leunde er stevig op met 1 van haar volle billen en dat was niet de bedoeling. Nog meer aanwijzingen dus en geruk en getrek aan de touwen tot mijn speer haar natte pruim raakte en naar de ingang van haar grotje begon te glibberen. Eenmaal bij haar door kutsap goed geoliede opening aanbeland liet Annet zich met een plof zakken op mijn buik en mijn harde lul schoot tot tegen haar baarmoeder in haar zompige kut. 'Aaaaah. Godsamme, die pik van hem is langer dan ik dacht. ' kreunde Annet, maar ze bleef wel even zwaar leunend op mijn buik zitten met mijn staaf diep in zich.

1 voor 1 kwamen nu de andere vrouwen aan de beurt en om beurten stapten ze wel ergens met hun volle gewicht bovenop mijn lijf, tot zelfs op mijn buik gingen ze staan, en om beurten lieten ze zich met hun geile dozen aan mijn pik verankeren. Mijn pik werd regelmatig als een bamboestok gebogen als ze naast hun kutopening mikten en ik hun gewicht op mijn opgerichte lul moest opvangen. Ik werd er alleen maar geiler en geiler van. Toen ze allemaal waren geweest bleek de beste tijd van Anita en die zat inderdaad wel erg snel op mijn pik. Omdat ze gewonnen had bedachten de anderen dat ze als prijs zich nog wel een keer door mij mocht laten beffen en dus zette Anita haar voeten naast mijn hoofd zakte weer naar benden en ging pardoes op mijn gezicht zitten. 'Likken kreng'sprak ze lachend en daar ging ik weer.

Terwijl ik mijn tong alweer in een natte spleet begroef hadden de andere vrouwen al weer plannen met mijn pik. De vier touwtjes aan mijn paal werden nu aan het gras verankerd zodat mijn apparaat fier rechtop bleef staan en nu gingen ze om beurten, zonder blinddoek, maar................
LOGIN om de rest van het verhaal te lezen...........LOGINDeze foto's komen uit de fotoserie military-trio-fuck1 - klik op de foto's voor meer geile foto's uit deze serie!Geef een cijfer en je kunt de volgende keer direct zien of je dit verhaal al gelezen hebt!

CIJFER: 7.1

Stem op De onderdanige man 10/?:


Kijk voor meer verhalen van DickM bovenaan aan de rechter kant >>>>>>
Of klik hier om op schrijver DickM te zoeken


Serie delen: -De onderdanige man-

16-10 De Onderdanige man 1/? (7.4)
17-10 De Onderdanige man 2/? (7.7)
18-10 De Onderdanige man 3/? (7.4)
19-10 De Onderdanige man 4/? (8.1)
19-10 De Onderdanige man 5/? (7.5)
20-10 De Onderdanige man 6/? (7.9)
24-10 De Onderdanige man 7/? (7.5)
10-11 De Onderdanige man 8/? (7.5)
11-11 De Onderdanige man 9/? (7.9)
09-02 De onderdanige man 10/? (7.1)
10-02 De onderdanige man 11/? (7.4)URL van dit verhaal: http://dlv11678.digigop.nl - mail deze link naar een vriend

3 reacties 604 bekeken cijfer: 7.1(7)


Jouw Reactie
LOGIN als je een reactie wilt plaatsen

5-4-2018 07:43 Dank je Hendrik

25-3-2018 11:00 Heerlijk geil zo wil ik ook slaaf zijn ik heb genoten en ook nog lekker gespoten

9-2-2018 12:32 hij is lekker G**l ik heb genoten ,en gesp**ten heerlijk verhaal net als de andere delen Geweldig


::: digiGOP.nl :::
Laatste Reacties

login om alle 7925 reacties te lezen...

::: digiGOP.nl :::
digiGOP WEBSHOP
verwijder reclame


© digiGOP.nl 2002 - 2019 | Adverteren | Disclaimer | Help | Contact/Helpdesk | Mobiele versie