Verhalen Categorie
homo 10.933
biseks 1.036
hetero 105
Verhalen Selectie
. ongelezen alle login!
alle alle 12.074
. #buiten 1.765
. #comingout 355
. #cruising 3.687
. #date 1.957
. #eerstekeer 2.094
. #familie 564
. #fetish 959
. #groep 2.025
. #jonger&ouder 2.162
. #massage 167
. #sm 617
. #sport 607
. #niet erotisch 77

series/reeksen
. korte verhalen 1.201


De onderdanige man 11/?


Geplaatst door: DickMDeze foto's komen uit de fotoserie Bisexual_Pleasure onder XXX - klik op de foto voor meer geile foto's!


De laatste ronde

Nadat Irene met haar heerlijke kont van mijn paal af was gegleden. Lieten ze mij in het gras liggen om zichzelf wat op te frissen. Aan mij werd ook gedacht en met washand, zeep en ijskoud water werden mijn pik en ballen grondig gereinigd door Britt. Die vond dat wel leuk geloof ik en treiterde me behoorlijk door me te kneden, af te trekken en zelfs even te pijpen, maar ze ging mij nooit ver genoeg. Ook mijn gezicht, voor zover ze daar bij kon werd afgedaan en daarna verdween ze uit beeld en liet mij daar toch weer liggen. Mijn vlaggenmast stond in beginsel nog fier overeind, mede omhoog gehouden door alle bekabeling uiteraard, maar hing na enige tijd zonder aandacht, uiteindelijk uitgeteld in de touwen. Een zielig slurfje in een te groot vel, bijkomend voor een volgende ronde.

Na enige tijd daar gelegen te hebben hoorde ik de achtergrond geluiden veranderen. Was het eerst een theekransje waarbij de dames echt aan de thee en koekjes zaten, na verloop van tijd werd dat steeds meer gehijg, gekreun en gesteun wat er natuurlijk op duidde dat ze zich aan elkaar verlustigden. Door Wilma werd ik na enige tijd opgehaald en losgemaakt. Ik werd weer aan de ketting gelegd en moest weer als een hond mee naar de orgie van de andere 8 dames. Wat ik daar zag, maakte dat mijn hondenlul al weer snel in gebruiksstand was. Annet en Britt lagen op een ligstoel in een standje 69 en toen ik aan kwam kruipen keek ik recht in de door Annet opengetrokken poes van Britt. Annet was druk doende de clit van Britt te verwennen en dat lukte goed kennelijk. Aan de andere kant zag ik de ogen van Annet af en toe wegdraaien als Britt haar gevoelige plekjes wist te raken.

Vlak bij Annet en Britt zag ik Sylvia in dezelfde positie als ikzelf, op zijn hondjes dus, en Desiree zat er op haar knieën achter. Een monsterlijk dikke zwarte strapon in het kruis van Desiree werd heftig in de gapende kut van Sylvia gepompt. Het onderlijf van Desiree klapte steeds tegen de kont van Sylvia, elke keer als de zwarte neplul weer tot het uiterste in de scheur van Sylvia verdween. Beide vrouwen kreunden en steunden heftig, hetgeen deed vermoeden dat het een dubbelzijdige kunstlul was en dus ook Desiree een fors apparaat in haar eigen kut had zitten.

Het meest opvallende tafereel was echter van de andere 4 vrouwen. Helen, Anita en Inge hadden Irene op haar kop opgehangen aan de rand van het balkon boven het terras. Ze had haar benen wijd, de armen op de rug gebonden en terwijl Anita een lange dildo in haar kut op en neer pompte, kreeg ze van Inge met een zweepje forse tikken op haar billen. Helen was nog tegelijk druk doende haar strak afgebonden tieten, die al wat donker waren gekleurd door de

verwijder reclame

behandeling, te verfraaien met een paar klemmetjes die op haar tepels werden gezet en Irene had moeite om het niet uit te gillen.

'Zo schat. Vandaag hebben we een extra verrassing voor je. ' Sprak Helen en ik maakte er uit op dat ze dit met Irene dus vaker deden. Die verrassing was ik en dus vonden de vrouwen dat ik voorbereid moest worden. Wilma sommeerde me dan ook te gaan staan en meteen ook maar te bukken. Ik zag Wilma van de tafel een soort dikke RVS vleeshaak pakken met een bal aan het ronde uiteinde en ik diende dat goed nat te maken. Niet op mijnachterhoofd gevallen wist ik natuurlijk wat er ging komen en maakte ik het ding goed nat. Meteen daarna werd het, zoals verwacht, tegen mijn kontgat geperst en het balletje schoot naar binnen. Het lange gedeelte van de haak werd nu langs mijn rug omhoog getrokken, daardoor de druk in mijn aars opvoerend en via een touwtje, toen ik weer rechtop stond, aan de achterzijde van mijn halsband bevestigd.

Erg ongemakkelijk was ik dus min of meer in mijn eigen kont 'opgehangen' aan mijn eigen nek, voor zover dat kan natuurlijk. Mijn armen werden nu ook naar mijn rug getrokken en vastgezet aan elkaar en het touw aan de haak. Nu knoopte Inge mijn zak ook strak af en trok het touwtje tussen mijn benen, via mijn bilspleet omhoog ook naar mijn nek en zette het vast. Mijn uiteraard al weer harde lul (naar later bleek hadden Theo en Annemiek daar een rol in omdat ik bij het ontbijt wat opwekkende middelen in het eten had gekregen) stond nu precies recht vooruit.De eikel ontbloot omdat door het touw aan mijn zak de voorhuid helemaal naar achter was getrokken, klaar voor de strijd.

Ik diende nu naar Irene te lopen en mijn pik voor haar mond te plaatsen. De hoogte klopte niet helemaal, maar wonderbaarlijk genoeg werd Irene, onder het zachte zoemen van een elektromotor, op hoogte gehangen. Een forse tik tegen mijn reet maakte dat mijn lul naar voor schoot en bij Irene in haar mond belandde. Een stapje naar voor en ik penetreerde haar mond zo ongeveer tot in haar keel. 'Dat is eens wat anders dan een dildo hè liefje. ' sprak Anita tegen Irene. Ik diende nu mijn onderlijf neukende bewegingen te laten maken en naaide daarmee Irene diep in haar mond. Ze moest dat haast wel vaker hebben gedaan, want ze nam mijn pik tot aan mijn ballen steeds in haar gulzige bekkie op.
'Zeg slaaf. Lik jij ook even die sappige kut van dit vrouwtje. ' en dus moest ik tegelijk Irene in haar keel naaien en mijn hoofd voorover buigen om de sappige spleet van haar te gaan likken. Dat lukte moeizaam, immers rond mijn nek zat nog de halsband die strak aan de haak in mijn reet zat en niet te vergeten aan mijn

Webshop DG
verwijder reclame

ballen. Toch lukte het wel om enerzijds de kut van Irene te beffen en anderzijds met uitsluitend mijn heupen en onderlijf te blijven neuken. Terwijl ik in deze positie dus mijn pik in Irene stampte, bleef Anita met de zweep de kont van Irene bewerken en na verloop van tijd ook die van mij. Tegen mijn buik tikte steeds bij elke voorwaartse beweging van mijn onderlijf de klemmetjes en de strak afgebonden borsten van Irene.

Wij vonden het beide overduidelijk geen echte straf en neukten ons naar een gezamenlijk hoogtepunt. Dat was kennelijk ook de bedoeling. 'Als je komt slaaf. Dan spuit je alles diep in de keel van dit lieftallige slavinnetje. ' Dat was een duidelijke en welkome boodschap en stug bleef ik doorpompen met mijn leuter in de keel van Irene en met mijn tong haar pruim en vooral haar clit bewerken. Ons beider orgasme was uitermate heftig en terwijl Irene's kut wel leek over te stromen toen ze klaar kwam, schokte mijn onderlijf en ramde ik mijn pik dieper dan ooit in haar geopende bek om diep in haar keel mijn grote golven zaad te lozen. Mijn borrelende ballen, hoewel strak afgebonden, hielen het witte goud niet langer binnen en in geweldige hoeveelheden spoot het uit mijn staaf bij Irene naar binnen.

Natuurlijk kon Irene alles niet binnen houden en ik voelde dat er langs mijn lul door haar mond ook weer grote hoeveelheden zaad naar buiten stroomden, ook langs mijn................
LOGIN om de rest van het verhaal te lezen...........LOGINDeze foto's komen uit de fotoserie Bisexual_Pleasure - klik op de foto's voor meer geile foto's uit deze serie!


verwijder reclame


Geef een cijfer en je kunt de volgende keer direct zien of je dit verhaal al gelezen hebt!

CIJFER: 7.4

Stem op De onderdanige man 11/?:


Kijk voor meer verhalen van DickM bovenaan aan de rechter kant >>>>>>
Of klik hier om op schrijver DickM te zoeken


Serie delen: -De onderdanige man-

16-10 De Onderdanige man 1/? (7.4)
17-10 De Onderdanige man 2/? (7.7)
18-10 De Onderdanige man 3/? (7.4)
19-10 De Onderdanige man 4/? (8.1)
19-10 De Onderdanige man 5/? (7.5)
20-10 De Onderdanige man 6/? (7.9)
24-10 De Onderdanige man 7/? (7.5)
10-11 De Onderdanige man 8/? (7.5)
11-11 De Onderdanige man 9/? (7.9)
09-02 De onderdanige man 10/? (7.1)
10-02 De onderdanige man 11/? (7.4)URL van dit verhaal: http://dlv11679.digigop.nl - mail deze link naar een vriend

3 reacties 735 bekeken cijfer: 7.4(8)


Jouw Reactie
LOGIN als je een reactie wilt plaatsen

5-4-2018 07:44 ga ik voor zorgen Hendrik

25-3-2018 11:13 In een woord geweldig, laat nog eens iets horen

10-2-2018 09:43 hij is weer Top....... Geweldig genoten


::: digiGOP.nl :::
Laatste Reacties

login om alle 7925 reacties te lezen...

::: digiGOP.nl :::
digiGOP WEBSHOP
verwijder reclame


© digiGOP.nl 2002 - 2019 | Adverteren | Disclaimer | Help | Contact/Helpdesk | Mobiele versie