Verhalen Categorie
homo 10.933
biseks 1.036
hetero 105
Verhalen Selectie
. ongelezen alle login!
alle alle 12.074
. #buiten 1.765
. #comingout 355
. #cruising 3.687
. #date 1.957
. #eerstekeer 2.094
. #familie 564
. #fetish 959
. #groep 2.025
. #jonger&ouder 2.162
. #massage 167
. #sm 617
. #sport 607
. #niet erotisch 77

series/reeksen
. korte verhalen 1.201


Saaie verjaardag wordt toch nog leuk


Geplaatst door: aries1964Deze foto's komen uit de fotoserie Goldenshower1 onder XXX - klik op de foto voor meer geile foto's!


Een aantal jaren geleden was ik op een verjaardag en de stemming was niet echt leuk te noemen.
Diverse mensen waren al aardig dronken en best druk te noemen, maar niet leuk druk.
Een man die naast me zat had het ook niet naar zijn zin en wij hadden al wel even leuk gepraat, maar om een uur of tien vond ik het welletjes en zei dat ik weer huiswaarts ging.
Dat was ik niet van plan, want zo vaak kom ik niet in Delft en dacht nog even ergens anders iets te gaan drinken voor ik weer de trein naar Rotterdam zou nemen, maar wilde mijn gastvrouw en heer niet beledigen uiteraard.
Toen ik op de gang mijn jas stond aan te doen en afscheid nam, kwam Andre de man die naast mij had gezeten ook de gang in en zei dat hij er ook vandoor ging en zo stonden we even later samen buiten voor de deur.
Hij bood me een lift aan naar het station en daarop moest ik een beetje beschaamd bekennen dat ik even ergens anders wat wilde gaan drinken en dat ik deze saaie avond nog enigszins leuk wou maken.

Lachend vroeg hij waar ik dan heen wou, maar dat wist ik eigenlijk ook niet precies en vroeg of hij een leuke tent wist.
Ik kom niet veel in cafe`s antwoordde hij terug, maar we kunnen nog wel wat bij mij drinken en dan breng ik je straks naar het station of naar huis als je dat wilt, want ik drink toch niet maar een biertje heb ik wel in huis hoor.
Ik was een beetje verrast door zijn uitnodiging en tot mijn eigen verbazing nam ik die nog aan ook en even later zaten we in de auto op weg naar zijn huis.
Hij woont aan een van de vele grachten in een prachtig pand en we waren er binnen een kwartiertje, onderweg had ik hem nog eens goed opgenomen en hij zag er voor een gepensioneerde erg goed uit en hij rook heerlijk.
Hij praatte honderduit en ik vond de avond al een stuk leuker, ook doordat ik een paar biertjes op had en tja ik vond hem leuk.
Eenmaal bij hem binnen, jas en schoenen uit en hij liep voor me uit naar de woonkamer, ga lekker zitten zei hij en zette een muziekje aan en liep naar de keuken, ik ging op de bank en keek de kamer rond, hij reisde blijkbaar veel aan de foto`s aan de wand te zien en ook stonden er diverse beelden en souvenirs die je niet in Holland koopt in ieder geval.
Even later kwam hij met de drankjes terug

Steun digiGOP en bestel iets uit onze shop

verwijder reclame

en we zaten al snel weer in gesprek, hij was 62 en met de vut gegaan, altijd in het zakenleven gewerkt en nu net terug van een korte vakantie in Spanje, waar hij een 2e huisje had gekocht en van plan was om de ene helft van het jaar te wonen als het hier minder mooi weer was.
Toen mijn biertje op was ging hij een nieuwe halen en pakte een fotomapje en kwam naast me zitten en liet me zien waar en wat voor huis het was, het was schitterend en ook een hele mooie omgeving vlakbij een prachtig strand.
Er zaten dan ook veel foto`s bij waarin hij in zwembroek te bewonderen was, hij zag er goed uit dacht ik en wat ruikt hij toch lekker, ik had moeite om het gesprek te volgen, want mijn gedachten gingen heel ergens anders heen.

Ik dronk mijn 2e biertje vrij snel op en terwijl hij een nieuwe ging halen, zei ik hem dat dat de laatste werd.
Toen hij nr 3 op tafel zette, vroeg hij of ik niet op mijn gemak zat want het was pas half twaalf en ging weer naast me zitten.
Nee hoor zei ik maar wil je ook niet van je slaap houden, hij lag zijn hand op mijn knie en zei dat hij nooit zo vroeg sliep en dat ik zeker de foto`s bekijken beu was.
Terwijl hij op stond schudde hij mijn knie wat heen en weer en lag de foto`s op tafel en ging weer zitten en zijn hand schoof wat hoger naar mijn dij, we keken elkaar aan en ik lag mijn hand op de zijne en boog me naar hem toe en kuste hem snel op zijn lippen en wachtte zijn reactie af. ( door de biertjes had ik blijkbaar lef gekregen. hahaha)
Dat kan beter zei hij en boog zich naar mij toe en kuste me op mijn mond en we tongden even lekker, mijn hand vond zijn dij en ik wreef omhoog naar zijn kruis en voelde een zalige bobbel, ook zijn hand was op verkenning en ik voelde hem knijpen in mijn harder wordende pik, we zuchten allebei en hij beet in mijn oorlel.
Ik deed mijn benen wijder en nu kon hij er echt goed bij, O wat lekker fluisterde ik en hij begon aan mijn rits te frunniken.
Kom trek je broek uit zei hij in mijn oor en ik ging staan en trok mijn jeans uit en Andre sjorde mijn boxer van mijn kont en daar stond ik dan met een stijve paal, hij pakte mijn heupen en draaide me iets en nam toen mijn ballen in zijn hand en begon me zalig te pijpen,

Webshop DG
verwijder reclame

ik steunde op zijn schouders en liet hem heerlijk begaan, man wat had hij er zin in en wat genoot ik.
Ik trok mijn overhemd uit en begon mijn tepels te verwennen en kreunde luider, hij keek op en zag wat ik deed en dat geilde hem nog meer op blijkbaar en ik voelde hoe hij met een vinger over mijn sterretje ging. O ja kreunde ik en stootte mijn pik diep zijn mond binnen en begon neuk bewegingen te maken, kom kleed je ook uit zei ik hees, ik wil die pik van jou ook zien.
Hij stopte met pijpen en zei dat we beter naar de slaapkamer konden gaan, dan hadden we meer ruimte om te "spelen".

In de slaapkamer trok hij ook snel zijn kleren uit en we zoenden elkaar en trokken elkaar staande af, nu ik zei ik en ging op mijn knieeen voor hem en nam die zalige pik tussen mijn lippen en begon te pijpen, ja lekker dat is zo lang geleden hoorde ik hem zeggen en ik pakte zijn billen en duwde hem naar me toe, zijn pik diep mijn mond binnen en terug, hij kreunde luider.
Een hand op mijn hoofd en de ander zocht een tepel die ik maar graag aanbood en hij neukte heerlijk mijn mond.
Ik pijpte zo snel als ik kon en................
LOGIN om de rest van het verhaal te lezen...........LOGINBescherm jezelf en andere ALTIJD tegen SOA's en HIV. Gebruik een goedgekeurd condoom en voldoende glijmiddel! VRIJ VEILIG, dan kun je er nog lang van genieten.Deze foto's komen uit de fotoserie Goldenshower1 - klik op de foto's voor meer geile foto's uit deze serie!Geef een cijfer en je kunt de volgende keer direct zien of je dit verhaal al gelezen hebt!

CIJFER: 6.9

Stem op Saaie verjaardag wordt toch nog leuk:


Kijk voor meer verhalen van aries1964 bovenaan aan de rechter kant >>>>>>
Of klik hier om op schrijver aries1964 te zoeken
URL van dit verhaal: http://dlv11690.digigop.nl - mail deze link naar een vriend

0 reacties 215 bekeken cijfer: 6.9(29)


Jouw Reactie
LOGIN als je een reactie wilt plaatsen


Meer verhalen van
::: digiGOP.nl :::
Laatste Reacties

login om alle 7925 reacties te lezen...

::: digiGOP.nl :::
digiGOP WEBSHOP
verwijder reclame


© digiGOP.nl 2002 - 2019 | Adverteren | Disclaimer | Help | Contact/Helpdesk | Mobiele versie