Verhalen Categorie
homo 11.059
biseks 1.037
hetero 106
Verhalen Selectie
. ongelezen alle login!
alle alle 12.202
. #buiten 1.797
. #comingout 385
. #cruising 3.721
. #date 2.001
. #eerstekeer 2.141
. #familie 583
. #fetish 975
. #groep 2.063
. #jonger&ouder 2.223
. #massage 170
. #sm 637
. #sport 619
. #niet erotisch 77

series/reeksen
. korte verhalen 1.226


Mark en Mariel zijn mijn slaven 15/?


Geplaatst door: lex4seksDeze foto's komen uit de fotoserie Bisexual_Pleasure2 onder XXX - klik op de foto voor meer geile foto's!


We gingen ontbijten, Mark en Mariska hadden het klaargemaakt terwijl Mariël en ik wakker werden. Het was rustig, zelf ben ik 's ochtends vroeg geen prater en de rest blijkbaar ook niet. Op het naakt zijn na leken we op een normaal groepje vrienden. Het drong tot me door dat dit bijzonder was, het onuitgesproken onderlinge vertrouwen terwijl ik de meest perverse dingen met hen uithaalde of hen dat met elkaar liet doen.

Ik gaf aan dat ik me ging douchen, gelijk keken zes ogen me aan in de hoop mee te mogen. Maar dat was niet mijn bedoeling.

“Iedereen doucht afzonderlijk, even geen geseks”. En zo ging het dan ook. Eenmaal allemaal terug in de woonkamer liet ik Mark zijn kuisheidsgordel pakken, spijtig genoeg had hij niet alle onderdelen bij zich en ik stuurde hem naar huis om de ontbrekende twee zaken op te halen. Terwijl hij onderweg was kreeg ook Mariska haar roze kuisheidsgordel weer aan.

“Het wordt tijd dat je er ook één voor jezelf gaat maken Mariël”. Ze knikte instemmend. Ze had het model van Maris als eens geprobeerd had ze verteld maar het was echt maatwerk en vooral het stuk in het kruis moest precies maar niet hinderlijk op de liezen aansluiten en het getande gat om te plassen en moest voorkomen dat vingers, vibrator of penis het kutje zouden kunnen penetreren. En tegelijkertijd moest het ook nog een beetje hygiënisch zijn. Niet voor niets had ik Mariël het sleutelbeheer gegeven zodat mocht het nodig zijn het apparaat even van Mariska kon worden verwijderd, hoe ik dat met haar sleutels zou doen moest ik nog verzinnen.

We dronken koffie, de dames geknield op de grond, toen Mark weer binnenkwam. Hij legde gelijk de onderdelen van zijn kooi voor me en trok daarna zijn kleren uit. Spontaan kwam hij vlak voor me staan en bood me zijn pik en ballen aan. Ik werkte als eerste de ballen door de vrij kleine stalen ring, dat was gevoelig zag ik maar M deed zijn uiterste best om niet zijn heupen terug te trekken. Ik schoof zijn voorhuid naar achteren en pakte de huls en halve ring met spikes. Het volgende ging (ook bij mezelf als ik het stalenmonster in geheel droeg) of in één keer goed of het werd gepriegel. Mark had geluk, ik duwde de drie scherpe pinnen in de huid direct achter de eikel deed de pinnetjes van de huls door de halve ring en duwde stevig het sluitstuk op de cockring en bevestigde het slot. Dit was gevoelig of beter gezegd pijnlijk. Ook het volgden onderdeel zou hij wel even voelen. Ik pakte het plastic tubetje van ongeveer tien centimeter lang en richtte dat tussen de tralies door op zijn pisgaatje en duwde het langzaam maar zeker in zijn pik. Hij stond zacht te hijgen en verbeet de pijn die hij hierbij moest voelen. Eenmaal voorbij het plekje van weerstand schoof het vlot en diep in zijn lijf. Het stalen puntje van de buis ging door het gaatje in het midden van de tralies en ik sloot het af met het schroefdopje. Hij kon zo wel plassen, kon vrijwel alles normaal doen maar er zou geen seconde zijn dat hij niet gemarteld werd door het monster. Enige geile aandrang die zijn pik deed zwellen zou ronduit pijnlijk zijn. (Ben je benieuwd hoe het er uitziet google dan even op kuisheidsgordel man. Ik heb het zo goed mogelijk beschreven maar een plaatje zegt meer. )

“Zo benieuwd of je dat vier en twintig uur vol gaat houden”.

“VIER EN TWINTIG?” reageerde hij vol schrik, want nu al voelde hij de macht van staal.

“Ja Meester dus morgen mag ik hem bij u af komen doen?”

“Ja, ten minste, dan verwijder ik het buisje en de spikes”. Hij capituleerde. Mariska bekeek het geval met grote interesse. Ik liet Mark voor haar en Mariël plaatstnemen.

“Bekijk het maar eens goed, en raak hem ook maar aan als jullie zin hebben”. Dat lieten de dames zich geen twee keer zeggen. Ze bewogen de kooi alle kanten op, speelden met de ballen van het slaafje en trokken er gemeen aan. Dubbel gemeen en dat was te horen aan de pijnkreten die Mark uitstiet. De jongen leed zichtbaar tot genot van de dames, hij draaide met zijn heupen. Deed zelfs een keer een stap terug maar kreeg toen een corrigerende tik van zijn zus op zijn billen. Toch zag ik ook genot in de ogen van Mark. Hij was echt in de wieg gelegd voor het leven als slaaf. Ik zette de t. v. aan en zocht het filmpje van de avond er voor op en begon dat te streamen. Dat leverde extra hilariteit op, Mark stond met zijn rug naar het beeldscherm maar de meiden keken met grote ogen al lieten ze de arme Mark niet met rust.

“Zo jullie hebben hem nou wel genoeg gepest, laat hem ook maar even kijken. Ga maar op een rijtje op handen en knieën zitten”. Ze deden wat ik hen opdroeg.

“Kom op, holle rug, billen omhoog”. Zes billen onder handbereik, drie geile slaafjes die zonder enige twijfel deden wat ik hen zei. Vooral Mariska bood me een geile aanblik. Met grote ogen bekeek ze zichzelf terwijl Mark in beeld met haar kut en tandpasta bezig was. Het ondergaan was één ding maar nu werd ze keihard met zichzelf geconfronteerd. Van een blosje werd haar hoofd roder en haar ogen groter. Ik ging wat drinken pakken en kon het niet nalaten ze alle drie even te betasten. Mark pakte ik onverwacht bij zijn ballen en trok er hard aan. Een pijnkreet, het voor uitstoten van zijn heupen en terwijl hij daarvan bijkwam liet ik mijn hand door tussen de schaamlippen van Mariël glijden, met recht glijden want ze was zeiknat. Ik smeerde de smurrie over haar blanke billen en gaf Mariska een korte klap op haar kontje. Ook zij trok zich even terug maar bood toen nogmaals haar billen aan. Tien klappen verder waren haar billen mooi rozig geworden en ging ik door naar de keuken. De anderen waren de beelden aan het bespreken, elkaar dus eigenlijk. Ik liet het gaan en speelde met mijn eigen pik en ballen. Ik had even verder geen plannen meer voor de dag. Toen de video stopte liep ik de slaapkamer in en trok mijn kleren aan, en de anderen kregen ook die opdracht. Mark droeg al geen ondergoed meer en was daar vermoedelijk nu wel aan gewend maar ook de dames trokken alleen een rok en een blouse aan.

“Zo, dan gaan we nog even een uurtje 'normaal' doen” zei ik.

“Hihi, alsof wij normaal zijn” giechelde Mariska.

“Alsof dat ding tussen mijn benen normaal is” grapte Mark die zijn benen zo ver mogelijk had gespreid om zo weinig mogelijk pijn te hebben. Ik besloot dat het misschien wel beter was dat ik hem nu zou verlossen van in ieder geval de spikes. Ik liet hem dan ook opstaan, draaide het schroefdopje tijdelijk los en haalde de ring met de drie pinnen tussen de kooi en de cockring uit waarna ik de rest liet zitten.

“Je weet nu wat het is en ik zal het zeker inzetten als ik je moet straffen, het buisje in je lul moet je kunnen hebben tot morgenavond”.

“Dank U Lex” zei hij opgelucht. Ik had het besluit spontaan genomen omdat ik zelf weet hoe het voelt en het zou hem ongetwijfeld zouden hebben gehinderd bij het slapen en zeker tijdens het werken. En nog steeds was een stelregel van me dat het dagelijks leven zo weinig mogelijk moest worden beperkt. We praten en dronken nog wat maar halverwege de

verwijder reclame

middag vond ik het wel welletjes en stapte op en verliet de anderen. Zo konden ze even zonder mij bespreken wat er allemaal was gebeurd en hoe ze zich daar onder voelden.

Eenmaal thuis begon ik de gewone huishoudelijke klusjes te doen maar merkte dat ik toch opvallend vaak even in mijn kruis greep. Ik besloot mezelf wat te pesten door mijn eigen stalen monster om mijn lul te doen. Zonder spikes maar wel met de tube in mijn pik. Zo zou ik precies voelen wat mijn slaaf voelde. Daarna trok ik mijn kleren weer aan, kookte een gemakkelijk maar smakelijk maal en nestelde me op de bank om dom televisie te kijken. Echt geconcentreerd was ik niet dus pakte mijn tablet er maar bij deed even een rondje Wordfeud en kwam toen op het idee op het internet te gaan kijken of er misschien nog leuke speeltjes waren. Ik bestelde wat kleine dingetjes, deed wat ideetjes op en stuurde een email naar Mariël om nogmaals te herhalen dat ze ook een kuisheidsgordel voor zichzelf moest maken en daarnaast drie rubberen broekjes; alle drie met een buttplug er in genaaid of geplakt (ik gaf haar de maten en waar te bestellen) en twee met een vibrator die in de kutten van Mariska en Mariël zelf zouden moeten, liefst op afstand bedienbaar. Alle drie moesten uiteraard robuust zijn, langer gedragen moeten kunnen worden en op maat zijn. Daarna nam ik nog een glas wijn, wat toastjes (je moet jezelf verwennen) maar al snel begon mijn vermoeidheid op te spelen en gapend ging ik uiteindelijk naar bed.

Maandagavond kwam Mark langs om zijn pistube uit zijn pisbuis te laten halen. Bij binnenkomst kleedde hij zich al automatisch uit. Voorzichtig verwijderde ik het buisje echter zonder de kooi verder te demonteren. Ik herhaalde de handeling voor zijn ogen bij mezelf. We bespraken de gevoelens die het ding opleverde en de momenten waarop de kooi het meest irritant was. Bij mij was dat eigenlijk standaard bij de ochtenderectie of op de fiets. Bij Mark was het nog steeds heel confronterend in de kleedkamer van de voetbalclub. Want niet alleen zijn zes vrienden, ook de anderen van het team waren onderhand van de situatie op de hoogte en maakten regelmatig smalende opmerkingen.

“Kut, maar vernederend en dus vind ik het weer geil” vatte hij het samen. Zo kwamen we ook bij Bart terecht. Ik stelde vragen over hoe en wanneer er getraind werd. Of de kleedkamer met meerdere teams werd gedeeld etc zodat ik me een beeld kon vormen. De heren trainden op vrijdag en als laatsten. De kantine was dan gesloten en ze draaiden zelf het licht uit. Verder waren er dan eigenlijk nooit meer mensen op het terrein.

“Dan moeten we vrijdag maar eens actie ondernemen. Jij stelt iedereen op de hoogte behalve Bart. Ik kom dan tegen het eind van de training en we zorgen dat ons clubje als laatst overblijft. ” Zo planden wij de straf voor Bart al ging dat niet in detail. Mark vertelde verder dat hij het nog steeds geil vond met die jongens en zeker als ze hem verplichtten hun te pijpen, dat hij moest opruimen en zo nog steeds feitelijk hun onderdaantje was. Na een uurtje namen we ook al weer afscheid met een tongzoen. De scheidslijn Dominant en slaaf en vriendschap was dun geworden, werd misschien daardoor juist ook zo benadrukt en juist daardoor ook (nu al) zo sterk.

Op woensdag belde Mariska mij. Ze had nog steeds de gordel om maar zou de dag er na gaan zwemmen met vriendinnen. Of ze dus het ding mocht laten verwijderen door Mariël.

“Maar als het niet mag dan is dat ook goed hoor, maar dan ziet iedereen het ding onder mijn bikinibroekje”.

“Haha, stiekem zou je dat nog wel willen ook geloof ik”. Dat was gewoon hoorbaar.

“Als het zou moeten wel, maar nu toch nog liever niet”. Ik gaf uiteraard toestemming en stelde dat pas als Mariël ook een eigen 'broekje' had ze dan tegelijkertijd de gordel moesten dragen.

“Jij krijgt dan de het sleutelbeheer van Mariël en zij behoud dat van jouw”. Ik sprak een uurtje met haar. Besprak haar gevoelens en hoe ze haar overgave aan mij beleefde. Hoe het voor haar was om met haar vriendin te moeten vrijen, zich bloot te geven aan het broertje van haar vriendin. Haar rustige aard en serieuze instelling kwamen ook naar boven in haar weloverwogen antwoorden. Ze had er (zo vertelde ze) enorm tegenop gekeken en had het ook als vervelend ervaren dat de driestere Mariël haar had proberen te pushen. Misschien niet zo bedoeld maar Maris had het wel zo gevoeld. Toch had het gekriebeld. Eerdere vriendjes waren ook vrij serieus geweest en de seks was dan ook vrij standaard. Sommigen hadden wel gepijpt willen worden maar zelf niet willen beffen. En buiten de lijntjes was er nooit gekleurd. Ze had, zo was de laatste weken tot haar doorgedrongen altijd onbewust gehunkerd naar meer, naar leiding en naar overheersing. Ze had alleen niet geweten dat wat er nu allemaal gebeurde ook kon.

“Het blijft wel een gevecht met mijn schaamtegevoelens hoor”, gaf ze eerlijk toe.

“Maar ik heb sinds ik voor het eerst naakt voor Mariël stond voor de slip en daarna voor U zulke intense gevoelens en emoties gehad. Het klaarkomen door Mark met zijn tandpasta was zo overweldigend, ik raakte letterlijk van de wereld. ”

Door haar totale eerlijkheid en openheid, zeer waarschijnlijk nog meer door de natuurlijke rust die ze uitstraalde liet ik naar haar ook meer los dan naar de twee anderen. Ik vertelde haar dat het soms lastig was om dingen te verzinnen, dat ik het soms moeilijk vond dat ik zo diep in hun levens en hersenen doordrong en dat ik de daarbij horende verantwoording ook behoorlijk zwaar vond.

“Het moet niet saai worden, niet een andere vorm van dezelfde sleur als in zoveel huwelijken plaatsvond. En ik kan jullie moeilijk midden op de Dam in Amsterdam aan het monument vast gaan binden” maakte ik een grap. Ik gaf toe dat op sommige momenten ik 'ook maar wat deed'.

“Je maakt je te veel zorgen”. Het was haar conclusie en niet de mijne, maar ze had wel gelijk drong tot me door.

“Je denkt te ver vooruit, terwijl je juist ook zo in het moment bezig kan zijn”. Ze zei dingen die me nadat ik de telefoon had neergelegd nog een uurtje bezighielden. Toen kwam het mailtje van Mariël die me op die manier toestemming vroeg om de gordel bij Mariska te verwijderen. Tevens meldde ze dat haar gordel bijna klaar was en dat ze bezig was met de andere broekjes. Daarvoor was ze wel deels afhankelijk van toeleveranciers die de bestellingen wel snel leverden maar die eerst nog wel even gevonden moesten worden. Verder had ze, voortvarend als ze was nagedacht over de commerciële mogelijkheden van onze ontwerpen. Er zou zeer zeker een markt voor zijn. Heel vrolijk merkte ze op dat één van haar medewerkers had gezien dat ze met haar kuisheidsgordel bezig was.

'Die dame wil er eigenlijk ook wel één'. Haar woorden waren opgewekt en ook bij mijn derde slaafje voelde ik overgave, enthousiasme en de wil om verder te gaan.

Bij het naderen van de vrijdagavond begon ik na te denken over hoe en wat er met Bart zou moeten gebeuren. Ik twijfelde er niet aan dat hij na eerst tegengestribbeld te hebben toe zou geven. Vooral als ik hem een worst bleef voorhouden. Dat hij het alfamannetje in de groep mocht blijven op voorwaarde dat hij zich volledig aan mijn wensen, eisen en regels zou gaan houden. Daarbij

Webshop DG
verwijder reclame

zou ik hem ook duidelijk maken dat bij overtreding ik hem uit de troep zou laten stoten. Dat ging ver en was drastisch maar het zou mijn macht over hem groot maken en het zou (dacht ik) voorkomen dat hij nog eens domme dingen zou doen. Het dwangmiddel draaide ik donderdagavond in elkaar. Ik monteerde alle videobeelden uit Winterberg waar hij opstond zo dat alleen hij herkenbaar in beeld was. Ik vind videomontage altijd al leuk maar ging nu nog verder door zijn opmerkingen te verknippen en monteren zodat hij in plaats van dominant vooral klonk als een om seks smekende geile homo. Toen het klaar was leek hij het groepsslaafje in plaats van andersom. Jammer dat er geen beamer in de kleedkamer hing en we met zes man naar het schermpje van mijn laptop moesten gaan kijken.

Rond half negen op de vrijdag draaide ik mijn auto de parkeerplaats op. Zoals Mark al had gezegd was er nog maar één team aan het trainen. In één kleedkamer brandde licht en daar begaf ik me naartoe. Ik had iets van twintig minuten om de ruimte in me op te nemen en mijn voorbereidingen te treffen. Aan het aantal sporttassen kon ik afleiden dat Mark en zijn in het complot opgenomen vrienden de rest van het elftal (incluis trainer) bereid hadden gevonden een andere kleedkamer te gebruiken. Het was (zo had ik Mark op zijn hart gedrukt) een verzoek. Mochten de anderen toch dit spektakel mee willen maken zou dat moeten kunnen. Ik verplaatste de massagetafel zo dat dat ik mijn laptop er op kon plaatsen en de andere zes deze toch konden bekijken. Ik legde mijn 'gereedschap' er naast. Ik zag een plek waar ik touwen kon bevestigen om Bart in de boeien te slaan en ik inspecteerde de douche waar ik een hoogte (voor Bart een dieptepuntje) zou laten plaatsvinden. Omdat het een feestje zou worden had ik zelfs een tray gekoeld bier meegenomen. Niet alleen voor de gein maar ook met een secondaire bedoeling. Ik had mijn tijd genomen en schrok van het rumoer buiten al was ik precies op tijd klaar. Bart kwam als eerste binnen en ik zag zijn angst, zijn wil om weer naar buiten te lopen in zijn gezicht. Geheel volgens afspraak kwamen echter Wim, Joris, Jack, Dirk en Mark achter hem binnen en die duwden hem verder de ruimte binnen. En gingen achter hem staan zodat hij niet kon vluchten. Mark draaide de deur op slot.

“Bart, je kan nu twee dingen doen. Jij hebt mijn grenzen overtreden, je hebt twee jongens uitgeleverd aan twee geile en onbekende homo's, Mark is geneukt terwijl je dat verboden was dus verdien je straf. ” Gejoel uit vijf kelen en een bange Bart.

“Jij kan nu smeken om genade en met de staart tussen je benen mag je dan de kleedkamer uitgaan met alle gevolgen vandien. Of je ondergaat je straf als een kerel en dan bespreken we daarna je opties. ” Van een grote bek was geen sprake meer, sterker nog hij wist geen woord uit te brengen. Ik ging dus verder.

“Kleed je uit”. Beval ik hem.

“Of wil je dat je vrienden het doen”. Er hing een lichte lynchstemming die Bart aanvoelde. Geen grote mond maar wel snelle daden. Hij boog, maakte zijn voetbalschoenen los, trapte ze uit, deed zijn sokken uit, zijn shirt en tot slot zijn glanzende voetbalbroekje incluis zijn boxers. Naakt richtte hij zich op. Hij was niet voor niets het Alfa mannetje zag ik, sixpack, gespierde benen en armen en (dat kende ik van de video wel) een stevige grote vleeslul.

“Jullie gaan hier zitten” stuurde ik de rest op de door mij gecreëerde tribune.

“Jij hier, op je knieën en handen op je rug”, wees ik Bart zijn plek. Met enkele snelle handelingen bond ik zijn handen vast................
LOGIN om de rest van het verhaal te lezen...........LOGINBescherm jezelf en andere ALTIJD tegen SOA's en HIV. Gebruik een goedgekeurd condoom en voldoende glijmiddel! VRIJ VEILIG, dan kun je er nog lang van genieten.Deze foto's komen uit de fotoserie Bisexual_Pleasure2 - klik op de foto's voor meer geile foto's uit deze serie!


verwijder reclame


Geef een cijfer en je kunt de volgende keer direct zien of je dit verhaal al gelezen hebt!

CIJFER: 6.8

Stem op Mark en Mariel zijn mijn slaven 15/?:


Kijk voor meer verhalen van lex4seks bovenaan aan de rechter kant >>>>>>
Of klik hier om op schrijver lex4seks te zoeken


Serie delen: -Mark en Mariel zijn mijn slaven-

14-01 Mark en Mariel zijn mijn slaven 1/? (7.5)
01-02 Mark en Mariel zijn mijn slaven 2/? (7.2)
03-02 Mark en Mariel zijn mijn slaven 3/? (6.6)
03-02 Mark en Mariel zijn mijn slaven 4/? (6.5)
03-02 Mark en Mariel zijn mijn slaven 5/? (7.2)
03-02 Mark en Mariel zijn mijn slaven 6/? (6.7)
03-02 Mark en Mariel zijn mijn slaven 7/? (6.4)
03-02 Mark en Mariel zijn mijn slaven 8/? (6.8)
03-02 Mark en Mariel zijn mijn slaven 9/? (7.5)
06-02 Mark en Mariel zijn mijn slaven 10/? (6.6)
07-02 Mark en Mariel zijn mijn slaven 11/? (6.8)
08-02 Mark en Mariel zijn mijn slaven 12/? (7.1)
11-02 Mark en Mariel zijn mijn slaven 13/? (6.9)
12-02 Mark en Mariel zijn mijn slaven 14/? (6.8)
13-02 Mark en Mariel zijn mijn slaven 15/? (6.8)
14-02 Mark en Mariel zijn mijn slaven 16/? (6.8)
18-02 Mark en Mariel zijn mijn slaven 17/? (6.7)
19-02 Mark en Mariel zijn mijn slaven 18/? (6.3)
20-02 Mark en Mariel zijn mijn slaven 19/? (7.0)URL van dit verhaal: http://dlv11698.digigop.nl - mail deze link naar een vriend

0 reacties 382 bekeken cijfer: 6.8(8)


Jouw Reactie
LOGIN als je een reactie wilt plaatsen


Meer verhalen van
lex4seks
Op Titel - Sorteren op Datum


Serie delen: -Mark en Mariel zijn mijn slaven-
14-01 Mark en Mariel zijn mijn slaven 1/? (7.5)
01-02 Mark en Mariel zijn mijn slaven 2/? (7.2)
03-02 Mark en Mariel zijn mijn slaven 3/? (6.6)
03-02 Mark en Mariel zijn mijn slaven 4/? (6.5)
03-02 Mark en Mariel zijn mijn slaven 5/? (7.2)
03-02 Mark en Mariel zijn mijn slaven 6/? (6.7)
03-02 Mark en Mariel zijn mijn slaven 7/? (6.4)
03-02 Mark en Mariel zijn mijn slaven 8/? (6.8)
03-02 Mark en Mariel zijn mijn slaven 9/? (7.5)
06-02 Mark en Mariel zijn mijn slaven 10/? (6.6)
07-02 Mark en Mariel zijn mijn slaven 11/? (6.8)
08-02 Mark en Mariel zijn mijn slaven 12/? (7.1)
11-02 Mark en Mariel zijn mijn slaven 13/? (6.9)
12-02 Mark en Mariel zijn mijn slaven 14/? (6.8)
13-02 Mark en Mariel zijn mijn slaven 15/? (6.8)
14-02 Mark en Mariel zijn mijn slaven 16/? (6.8)
18-02 Mark en Mariel zijn mijn slaven 17/? (6.7)
19-02 Mark en Mariel zijn mijn slaven 18/? (6.3)
20-02 Mark en Mariel zijn mijn slaven 19/? (7.0)


29-08-18 Dominante vriend ben jij (6.5)
14-01-18 Mark en Mariel zijn mijn slaven 1/? (7.5)
06-02-18 Mark en Mariel zijn mijn slaven 10/? (6.6)
07-02-18 Mark en Mariel zijn mijn slaven 11/? (6.8)
08-02-18 Mark en Mariel zijn mijn slaven 12/? (7.1)
11-02-18 Mark en Mariel zijn mijn slaven 13/? (6.9)
12-02-18 Mark en Mariel zijn mijn slaven 14/? (6.8)
13-02-18 Mark en Mariel zijn mijn slaven 15/? (6.8)
14-02-18 Mark en Mariel zijn mijn slaven 16/? (6.8)
18-02-18 Mark en Mariel zijn mijn slaven 17/? (6.7)

Alle 42 verhalen van lex4seks
::: digiGOP.nl :::
Laatste Reacties

login om alle 8035 reacties te lezen...

::: digiGOP.nl :::
digiGOP CAMCHAT
verwijder reclame


© digiGOP.nl 2002 - 2019 | Adverteren | Disclaimer | Help | Contact/Helpdesk | Mobiele versie