Verhalen Categorie
homo 10.933
biseks 1.036
hetero 105
Verhalen Selectie
. ongelezen alle login!
alle alle 12.074
. #buiten 1.765
. #comingout 355
. #cruising 3.687
. #date 1.957
. #eerstekeer 2.094
. #familie 564
. #fetish 959
. #groep 2.025
. #jonger&ouder 2.162
. #massage 167
. #sm 617
. #sport 607
. #niet erotisch 77

series/reeksen
. korte verhalen 1.201


Twee spuitende pikken onder de zonnebank


Geplaatst door: PerDeze foto's komen uit de fotoserie VoyeurCam2_P5 onder XXX - klik op de foto voor meer geile foto's!


“Wachten jullie nog even? Jullie cabines zijn bijna klaar!”, zegt het meisje achter de balie tegen mij en een jonge knul, die achter mij was binnen gekomen.

Zegt de knul na verloop van tijd opeens: “Raar eigenlijk, dat je hier in een wildvreemde omgeving in je nakie gaat liggen…” Ik haal mijn schouders op: “Dat heet ‘ontspanning’. ” “Zo ontspannen lig ik er niet bij hoor!” en de knul wijst naar zijn kruis.

Ik kijk en zie een behoorlijke bobbel in zijn dunne joggingbroek! Ik bekijk hem opeens met hele andere ogen: groot, slank, atletisch gebouwd… en met een stijve piemel!
“Maar ik tijdens het zonnen haal ik de spanning er wel af, hoor!” gaat de knul verder. Ik lach. Vanwege zijn openhartigheid, zijn exhibitionisme meer. Vanwege de herkenning ook. Ik lig ook altijd wel met een stijve penis onder de zonnebank… Heb mezelf ook vaak genoeg afgetrokken met de warme gloed op mijn ballen en de aangename wind van de ventilator tegen mijn natte eikel. Ik krijg nou ook spontaan een stijve pik…

“Maar zo te zien ben jij er ook al klaar voor!” glimlacht de knul. Ik heb ook maar een sportbroekje aan en ook die kan net zo min mijn eigen bobbel camoufleren.

“Ik denk het ook ja” beken ik blozend. Gelukkig roept het meisje naar ons: “Jullie mogen komen hoor!” “En óf ik ga komen” fluistert de knul!

Ik loop voor hem de gang in. Het meisje toont onze cabines. “Nog uitleg nodig?” en we schudden allebei van ‘nee’. “Nou, dan mogen jullie beginnen, geniet ervan!” en het

verwijder reclame

meisje is weg. “Wé mogen beginnen” zegt de knul met extra nadruk op ‘we’.

“Als ik jou eens van jouw spanning afhelp…?” vraagt hij mij! Mijn pik reageert direct enthousiast op zijn voorstel. Mijn penis wordt nog stijver en knelt nu echt onaangenaam in mijn broek. Ik wil uit mijn broek en de knul mag het van mij doen! Ik knik.

De knul laat er geen gras over groeien. We hebben maar zo’n twintig minuten de tijd. Hij heeft mijn touwtje zo los en mijn sportbroek ook zo omlaag. “Hahaaaa!” begroet hij geestdriftig mijn naakte stijve piemel. Ik had vanwege de binnenbroek verder geen ondergoed aangedaan vanmorgen…
Zijn vlakke handen glijden omlaag over mijn buik. Door mijn schaamhaar, eerst nog tussen mijn onderbuik en mijn stijve piemel, dan over mijn harde pik.Een handpalm glipt over mijn eikel en drukt en passant meteen mijn voorhuid wat omlaag…

De knul laat mij uit mijn sportbroek stappen. Zijn wang schuift ongetwijfeld bewust langs mijn stijve paal als hij bukt.

Geknield voor me wil de jongeman mijn stijve penis beginnen aftrekken, maar ik hou hem tegen. “Hé, ik wil ook wat van jou zien, dan!”

De knul lacht breed en vliegensvlug heeft hij zijn kleren uit. Inderdaad een aangenaam gespierd lijf en zijn perfect kale en gebruinde dikke pik past goed bij hem! Hij showt mij zijn piemel. Trekt teasend zijn voorhuid over zijn roze eikel. Zijn voorhuid floept over het randje van zijn eikel. Ik zie hoe de knul van de rilling geniet! Dan zakt hij weer op zijn knieën.

Hij heeft

Webshop DG
verwijder reclame

een prettige stevige greep halverwege mijn stijve stam. Niet te laag zodat hij mijn voorhuid telkens heerlijk strak over mijn eikel kan trekken en laag genoeg zodat zijn vuist met mijn stijve piemel er in telkens onder tegen de aanzet van mijn pik stoot. Zijn andere hand houdt hij op mijn bil, vingertoppen in mijn bilspleet.
Hij rukt, sjort, masseert, wrijft, trekt, knijpt, streelt mijn stevige snikkel. Hij doet het érg lekker en onbewust moet ik terugdenken aan jaren geleden, toen mijn klasgenoot en ik elkaar waanzinnig vaak hebben afgetrokken (zie: Eindexamens achter de rug).

Ik hou het zo niet erg lang vol! Ik sta op mijn tenen, steek mijn penis trots vooruit in de vuist van de jongeman en spuit!

Warme klodders sperma vallen op de grond. In één, twee…................
LOGIN om de rest van het verhaal te lezen...........LOGINDeze foto's komen uit de fotoserie VoyeurCam2_P5 - klik op de foto's voor meer geile foto's uit deze serie!Geef een cijfer en je kunt de volgende keer direct zien of je dit verhaal al gelezen hebt!

CIJFER: 7.3

Stem op Twee spuitende pikken onder de zonnebank:


Kijk voor meer verhalen van Per bovenaan aan de rechter kant >>>>>>
Of klik hier om op schrijver Per te zoeken
URL van dit verhaal: http://dlv11701.digigop.nl - mail deze link naar een vriend

1 reacties 746 bekeken cijfer: 7.3(43)


Jouw Reactie
LOGIN als je een reactie wilt plaatsen

12-2-2018 10:56 Tjonge, zou dan wel vaker willen en dan ook lekker zuigen.


::: digiGOP.nl :::
Laatste Reacties

login om alle 7925 reacties te lezen...

::: digiGOP.nl :::
digiGOP CAMCHAT
verwijder reclame


© digiGOP.nl 2002 - 2019 | Adverteren | Disclaimer | Help | Contact/Helpdesk | Mobiele versie