Verhalen Categorie
homo 10.933
biseks 1.036
hetero 105
Verhalen Selectie
. ongelezen alle login!
alle alle 12.074
. #buiten 1.765
. #comingout 355
. #cruising 3.687
. #date 1.957
. #eerstekeer 2.094
. #familie 564
. #fetish 959
. #groep 2.025
. #jonger&ouder 2.162
. #massage 167
. #sm 617
. #sport 607
. #niet erotisch 77

series/reeksen
. korte verhalen 1.201


Ontmaagd door een Spaanse klusjesman


Geplaatst door: AdamDeze foto's komen uit de fotoserie Beach_Volleyball3 onder XXX - klik op de foto voor meer geile foto's!


Vorig jaar ben ik een week naar de Canarische eilanden geweest. Ik ben single, heb af en toe een relatie met een vrouw maar die loopt altijd op de klippen. Met de ene vriendin heb ik slechte of weinig seks, de ander snapt niet waarom ik strings draag – terwijl ze zelf wel stringetjes draagt – en de ander wil niet naar een naturistenstrand, er is altijd wat. Ik heb nog nooit seks met een man gehad maar dat veranderde tijdens deze vakantie …

Bij het huisje was een ommuurd plaatsje waar je naakt in de zon kon liggen, niemand die het zag. Meestal ging ik daar ‘s ochtends in mijn blootje liggen en ‘s middags naar het naaktstrand. De derde dag liep het water van de wastafel niet goed door en ik meldde dat bij de receptie. Ik haalde brood en op het terras ging ik ontbijten. Er kwam een jonge monteur langs en ik betrapte me erop dat ik hem een ontzettend lekker ding vond. In zijn beste Engels vertelde hij dat hij naar de wastafel kwam kijken en vroeg of hij even naar binnen mocht. Natuurlijk! Ik liep achter hem aan naar de badkamer en zag dat hij een lekker kontje had. Hij draaide de kraan open en zag dat het water niet goed doorliep. Hij moest even wat spullen halen en zou over een half uur weer terugkomen. Ik zei dat ik misschien weg zou zijn maar dat hij gerust naar binnen mocht komen als ik de deur niet open zou doen. Hij begreep het.

Ik at mijn ontbijt op en fantaseerde: hoe hij zou reageren als ik poedelnaakt in dat ommuurde plekje zou gaan liggen? De gedachte wond me heel erg op! Mijn hart bonkte in mijn keel en ik besloot het erop te wagen. Ik deed de deur dicht, kleedde me helemaal uit, smeerde me in met olie, ging in de zon liggen en keek tevreden naar mijn lichaam dat ik vaak helemaal laat waxen en door de olie mooi ging glimmen. Ik was ook al mooi gebronsd door de zon.

Na een kwartier ging de bel. “Come in” riep ik en de jongen liep naar de

Cock & Ball Strap L
Ga voor meer genot en een intensere ervaring wanneer je de Boners Cock- en Balring draagt. De ultieme toevoeging voor je solo-sessie en een aangename verrassing voor je partner. Deze sextoy wordt gedr
14.95
verwijder reclame

badkamer. Hij moest mij zien liggen! Bovendien had ik een rode string uitdagend op de wastafel gelegd; misschien wond hem dat ook wel op, hoopte ik. Quasi nonchalant had ik ook een siliconen cockring en een flesje glijmiddel op de wastafel gelegd …

Ik smeerde mijn lul nog even in waardoor die stijf werd, er droop ook een beetje zaad uit mijn lul, zo geil was ik geworden. Ik hoorde dat hij de sifon eraf draaide en hij was al snel klaar. Het duurde even maar opeens kwam hij naar mij toe. Ik zag dat hij bijna helemaal naakt was: hij had mijn rode string aangetrokken. Hij keek me uitdagend aan en begon over zijn bobbel te strijken, die werd alsmaar groter. Met zijn hoofd kwam hij naar mijn hoofd en voordat ik het wist zaten we heerlijk te tongzoenen. Dat had ik nog nooit gedaan en het smaakte naar meer!

Ik trok zijn string naar beneden en er kwam een enorme paal te voorschijn. Ik liet eerst zijn gladgeschoren ballen door mijn hand glijden en begon hem af te trekken. Hij pakte mijn lul, likte eerst aan mijn harde eikel en langzaam verdween mijn lul helemaal in zijn mond.Hij begon me langzaam te pijpen. Ik zei: “Let’s go to the bedroom” en in bed gingen we eerst lekker tongen terwijl we aan elkaars lul zaten te trekken. Mijn lul was nu ook lekker groot geworden en ik bedacht een ‘lulgevecht’. Ik stopte met tongen en ging met mijn lul speels tegen zijn lul slaan waardoor we nog meer opgewonden werden. Ondertussen gingen we weer lekker tongen. Ik voelde een vinger door mijn bilspleet gaan en hij zocht mijn kontgaatje. De jongen maakte zijn vinger nat, zocht weer mijn gaatje en ik voelde zijn vinger naar binnen gaan, steeds dieper en dieper. Op een gegeven moment voelde ik dat ik op het punt stond om klaar te komen, zo geil was ik, en ik zei dat tegen hem. Hij begon me meteen te pijpen en na een minuut spoot ik een hele lading sperma in zijn mond. Hij slikte alles in één keer door.

Uitgeput lagen we naast elkaar en tongden we even,

Webshop DG
verwijder reclame

ik proefde mijn eigen zaad. De klusjesman stond op, ik zag nu helemaal goed wat een lekker kontje hij had. Ik vroeg hem nog niet weg te gaan maar hij zei: “Wait a moment” en hij liep naar de badkamer. Hij kwam terug met de cockring om zijn lul waardoor die nog stijver was geworden. Hij deed een beetje glijmiddel op zijn lul, smeerde hem in en gebaarde mij voorover te gaan liggen. Jezus, dacht ik, hij gaat mij ontmaagden! Ik ging voorover op mijn knieën liggen en hij smeerde mijn kontgaatje ook met glijmiddel in, ik voelde een vinger naar binnen glijden, dat alleen al was een genot! Langzaam duwde hij zijn eikel bij me naar binnen. Wat een hemels gevoel, héérlijk! Ik smeekte hem: “Please fuck me, fuck me in my asshole”. Hij pakte met beide handen mijn heupen vast en duwde zijn enorme paal steeds dieper in mijn gaatje. “Oh, please, fuck me, fuck me, I am your hooker, fuck me!” en ik liep helemaal rood aan en werd zo heet dat ik het uit kreunde van genot. Hij begon me................
LOGIN om de rest van het verhaal te lezen...........LOGINBescherm jezelf en andere ALTIJD tegen SOA's en HIV. Gebruik een goedgekeurd condoom en voldoende glijmiddel! VRIJ VEILIG, dan kun je er nog lang van genieten.Deze foto's komen uit de fotoserie Beach_Volleyball3 - klik op de foto's voor meer geile foto's uit deze serie!Geef een cijfer en je kunt de volgende keer direct zien of je dit verhaal al gelezen hebt!

CIJFER: 7.9

Stem op Ontmaagd door een Spaanse klusjesman:


Kijk voor meer verhalen van Adam bovenaan aan de rechter kant >>>>>>
Of klik hier om op schrijver Adam te zoeken
URL van dit verhaal: http://dlv11702.digigop.nl - mail deze link naar een vriend

1 reacties 643 bekeken cijfer: 7.9(36)


Jouw Reactie
LOGIN als je een reactie wilt plaatsen

12-2-2018 13:43 Mmmmmmm heerlijk verhaal


::: digiGOP.nl :::
Laatste Reacties

login om alle 7925 reacties te lezen...

::: digiGOP.nl :::
digiGOP WEBSHOP
verwijder reclame


© digiGOP.nl 2002 - 2019 | Adverteren | Disclaimer | Help | Contact/Helpdesk | Mobiele versie