Verhalen Categorie
homo 10.790
biseks 1.014
hetero 104
Verhalen Selectie
. ongelezen alle login!
alle alle 11.908
. #buiten 1.735
. #comingout 334
. #cruising 3.654
. #date 1.902
. #eerstekeer 2.023
. #familie 550
. #fetish 929
. #groep 1.987
. #jonger&ouder 2.104
. #massage 161
. #sm 606
. #sport 586
. #niet erotisch 77

series/reeksen
. korte verhalen 1.175


Saunalover 1/?


Geplaatst door: wespjeDeze foto's komen uit de fotoserie Glory_Hole_Fuckers_2010-4 onder XXX - klik op de foto voor meer geile foto's!


Na lang weg te zijn geweest en nu het koude weer is ingetreden, zoek ik de warmte maar eens op.

Heb een aantal vrienden geappt of ze het ook leuk zouden vinden om naar de sauna te gaan. Aantal moesten helaas werken maar 2 vrienden wilden wel mee.

We hadden afgesproken om een uur of 16 bij de sauna. Eenmaal elkaar een knuffel en een kus te hebben gegeven, (de rest kwam daar wel) checkten we in en ontdeden we van onze kleding. Bas en Alex waren beide net als ik, versa dus konden alle kanten op op sex gebied.

We waren ook liefhebber van openbare sex en niet weg gestopt in een cabine, alhoewel als de deur open stond was het ook goed.

Ik weet van Alex dat hij wel van een pilletje houd en vroeg hem of ik ook 1 mocht hebben om wat meer losser te komen. Hij gaf me wat en zo gingen we de sauna in. Eerst even douchen en daarna de stoomcabine in. Met zijn 3en zaten we wat te praten en zagen we om ons heen wat voor vlees er rond liep. Verschillend publiek liep er rond en voor ieder wat wils.

Bas wenkte ons en wees op een jongen met tattoo's en strak in het lijf, bol kontje en geschoren. Hij liep achter hem aan en wij bleven zitten en keken wat hij deed. In een hoekje bleef hij staan en ja hij had beet, met wat betasten ging hij er vol voor, door de knieën nam hij zijn paal in de mond en pijpte er op los. Met zijn 2 handen op elke bil en af en toe een vinger naar zijn gaatje. Hij liet het toe en wij wisten dat hij of versa of bottum was en dat beviel ons wel. Wij stapten naar Bas en de jongen toe en betasten de 2 boys. Ik begon de jongen te zoenen en Alex kroop achter hem en begon zijn ass te likken.

Hij kreunde het uit van geilheid, zijn ogen zijn gesloten en kon dus niet zien dat we kijkers hadden. Voor ons maakte het niet uit maar waren benieuwd wat hij zou doen.

We wenkten hem om met zijn handen op bankje te leunen waar Alex zat en hem te pijpen. Ik kroop achter hem en begon zijn ass nat te maken met mijn tong en vingers, terwijl Bas zijn paal aanbood bij Alex. We kwamen steeds meer los en allen kreunden er op los, steeds meer mannen boden hun stukje vlees aan en raakte ons aan. Ik werd steeds geiler maar zal niet de enigste zijn. Ik ging staan en drukte mijn paal tegen zijn natte ass aan, stukje voor stukje ging mijn pik in zijn heerlijke warme ass. Ik maar ook de anderen namen een snuifje poppers en ik neukte hem eerst langzaam tot steeds sneller. Het voelde goed tot dat ik op mijn schouder werd getikt, Bas wilde ook wel voelen hoe warm hij van binnen is

verwijder reclame

en nam het stokje over. Ik ging naast Alex zitten en pakte het hoofd van de jongen vast en wenkte om mij te pijpen, dit deed hij met alle overgave.

Plots hoorden we enkele mensen harder kreunen en zagen de cum over het lichaam vliegen van de jongen, wat een geil gezicht is dat. Nu ik liefhebber ben van cum likte ik het van de huid af en begon met Bas te tongen, heerlijk de cum rollend over de tong.

Na dit spektakel namen we een douche en gingen relaxen in de rookruimte met een drankje. We babbelden nog wat na wat er gebeurd was en genoten van de boys / mannen die er rond liepen. Iedereen keek wel even naar ons en wisten dat zij er ook van hadden genoten.

Nu de pil meer zijn werking deed en mijn pik nog in vol ornaat was ontdeed ik mij van de groep en gaf aan dat ik even ga rondlopen. Ik nam de poppers mee en liep langs de cabines, verschillende deurtjes waren dicht en sommige ook open met een hitsige boy / man in. Voordat ik ging toehappen wilde ik eerst kijken wat er meer speelde in de sauna. Zo kwam ik langs de darkroom, sling en gloryhole. En natuurlijk kwam ik verschillende mannen tegen en probeerde contact te maken. In de darkroom bleef ik even staan, er waren een aantal elkaar aan het verwennen, ik ging op het bed zitten en deed mijn handdoek af, nam een snuif poppers en trok aan mijn pik.Al snel kwam er iemand naar me toe en bood zijn pik aan, ik was natuurlijk al op oog hoogte en nam gretig deze vlezige dikke pik in me mond. Ik pakte met mijn hand zijn ballen en kneed erin en mijn andere hand ging richting zijn tepels. Ook zijn handen betasten mijn lichaam, mijn tepels werden gemasseerd en licht in geknepen, er ontschoot een kreun bij mij vandaan. Zijn pik was nu lekker nat gemaakt en draaide mij om en ging in doggystyle zitten op bed. Mijn ass werd eerst geïnspecteerd door zijn vingers en tong, eerst 1 vinger erin en zo zaten er later 3 in, hij zij ' je bent er klaar voor', ik nam snel nog een snuif poppers en zo schoof hij zijn pik in me ass, hij ging er gelijk vol op in. Hij liet me kreunen en dat moet de hele sauna wel gehoord hebben denk ik zo maar wederom het interesseerde me geen donder. Er kwamen meer mannen bij staan en al snel dook er een pik voor mijn mond en ook mijn pik werd niet over geslagen. Kreeg een aantal tikken tegen mijn billen waar ik op reageerde met gekreun. Dat getik was eigenlijk een teken dat ik met hem mee moest naar de sling. Ik werd er ingelegd en al snel werd ik gepaald, mijn benen waren omhoog en zijn handen pakte me benen vast om meer kracht bij te zetten en dieper te komen. Nou komen kwam hij later zeker,

WEBSHOP
verwijder reclame

want ik hoorde zijn ademhaling steeds sneller gaan tot dat hij klaar kwam. Eerst spoot hij zijn cum over mijn ass maar al snel ging zijn pik er weer in en spoot het laatste in mijn ass. Wat is dat een heerlijk gevoel, ik ging met mijn hand langs mijn ass en likte de cum op. Naast mij stonden ook mannen die dat zagen en doken gelijk naar mij toe om te cumtongen. De man die mij neukte ging uit mijn ass en vertrok maar snel kwam er een volgende gast met zijn pik tegen mij ass. Ik keek even naar hem en zag de ene jongen uit de sauna, hij lachte naar mij en bood aan om nog een snuifje poppers te nemen voordat hij mij heerlijk ging neuken. Eenmaal ingenomen te hebben stootte hij zijn pik in 1 x naar binnen. Niet even rustig aan maar gelijk er volop tegen aan gaan, de kettingen hoorde je tevens te keer gaan. Naadt mij stonden mannen zich af te rukken en probeerde aantal pikken te pakken, ik trok er aan en nam af en toe een pik in me mond. De jongen had een goed uithoudingsvermogen want naast mij kwam verschillende malen iemand klaar over mijn borst en gezicht en nog niet kwam hij klaar. Ik trok hem naar mij toe en fluisterde in zijn oor dat hij wel in me mocht klaar komen. Hij begon te lachen en gaf aan dat hij dat echt wel ging doen maar nu niet. Hij trok mij uit de sling en................
LOGIN om de rest van het verhaal te lezen...........LOGINBescherm jezelf en andere ALTIJD tegen SOA's en HIV. Gebruik een goedgekeurd condoom en voldoende glijmiddel! VRIJ VEILIG, dan kun je er nog lang van genieten.Deze foto's komen uit de fotoserie Glory_Hole_Fuckers_2010-4 - klik op de foto's voor meer geile foto's uit deze serie!Geef een cijfer en je kunt de volgende keer direct zien of je dit verhaal al gelezen hebt!

CIJFER: 7.5

Stem op Saunalover 1/?:


Kijk voor meer verhalen van wespje bovenaan aan de rechter kant >>>>>>
Of klik hier om op schrijver wespje te zoeken


Serie delen: -Saunalover-

13-03 Saunalover 1/? (7.5)
14-03 Saunalover 2/? (7.3)
16-03 Saunalover 3/? (7.4)
17-03 Saunalover 4/? (7.8)
18-03 Saunalover 5/? (7.7)URL van dit verhaal: http://dlv11721.digigop.nl - mail deze link naar een vriend

0 reacties 255 bekeken cijfer: 7.5(26)


Jouw Reactie
LOGIN als je een reactie wilt plaatsen


Meer verhalen van
wespje
Op Datum - Sorteren op Titel


Serie delen: -Saunalover-
13-03 Saunalover 1/? (7.5)
14-03 Saunalover 2/? (7.3)
16-03 Saunalover 3/? (7.4)
17-03 Saunalover 4/? (7.8)
18-03 Saunalover 5/? (7.7)


19-11-18 Marc en Eric 8/? (7.6)
17-11-18 Marc en Eric 7/? (7.5)
16-11-18 Marc en Eric 6/? (7.4)
15-11-18 Marc en Eric 5/? (7.6)
21-09-18 Marc en Eric 4/? (7.8)
20-09-18 Marc en Eric 3/? (7.7)
19-09-18 Marc en Eric 2/? (7.6)
13-09-18 Marc en Eric 1/? (7.1)
30-08-18 Pride weekend 3/? (8.5)
29-08-18 Pride weekend 2/? (8.0)

Alle 72 verhalen van wespje
::: digiGOP.nl :::
Laatste Reacties

login om alle 7796 reacties te lezen...

::: digiGOP.nl :::
digiGOP WEBSHOP
verwijder reclame


© digiGOP.nl 2002 - 2018 | Adverteren | Disclaimer | Help | Contact/Helpdesk | Mobiele versie