Verhalen Categorie
homo 10.981
biseks 1.036
hetero 106
Verhalen Selectie
. ongelezen alle login!
alle alle 12.123
. #buiten 1.779
. #comingout 365
. #cruising 3.695
. #date 1.975
. #eerstekeer 2.113
. #familie 567
. #fetish 964
. #groep 2.036
. #jonger&ouder 2.183
. #massage 170
. #sm 623
. #sport 613
. #niet erotisch 77

series/reeksen
. korte verhalen 1.213


Haar eerste trio met 2 mannen


Geplaatst door: Anoniem


Deze foto's komen uit de fotoserie onder XXX - klik op de foto voor meer geile foto's!

mmv

(voor de duidelijkheid is de schrijver van dit verhaal niet biseksueel maar ook niet vies van een aanraking)

Mijn ex, laten we haar in dit verhaal Evelyn noemen en ik hadden al een aantal jaren een relatie, en tevens woonden we al langere tijd samen. Zoals als in elke relatie krijg je last van sleur en om ons seksleven interessant te houden bedachten we regelmatig nieuwe standjes en plekken op seks te hebben. Evelyn was biseksueel maar liet dit niet openlijk merken, alleen ik wist van haar fantasieën over vrouwen. Stiekem had ze een oogje op haar allerbeste vriendin, en ze kreeg het dan ook voor elkaar om regelmatig met haar om te kleden of om samen te gaan douchen. Ze ondernam verder geen actie dan alleen in het geheim van haar vriendin te genieten, uit angst voor een negatieve reactie van haar vriendin. Evelyn wilde ook wel graag een trio met mij en een andere vrouw, (laten we mij in dit verhaal Danny noemen)
Evelyn en ik hebben een aantal keren een vrouw uitgenodigd met de bedoeling om een trio te gaan hebben, maar telkens als de spanning begon te stijgen krabbelde Evelyn terug.
Later kwam Danny erachter dat Evelyn gewoon erg jaloers was. En Danny niet wilde delen met andere vrouwen. Ze wilde zelf wel seks met een andere vrouw en ze heeft Danny zover gekregen om haar toestemming te geven seks met een andere vrouw te hebben, waarbij hijzelf niet aan mee zou doen en ook niet bij aanwezig zou zijn. Maar daar gaat dit verhaal niet over. Danny had inmiddels de hoop opgegeven om een trio met Evelyn en een andere vrouw te mogen meemaken. Evelyn en Danny zitten op een avond samen lekker voor de tv en ze kijken samen een seksfilm. Op deze film is een vrouw te zien die wordt geneukt, terwijl ze zelf druk bezig is om een andere man te pijpen.

Dit aanblik windt Evelyn bijzonder op en ze wordt behoorlijk geil. Ik had dit ook in de gaten en was eigenlijk een beetje verbaasd omdat Evelyn normaal gesproken niets van andere mannen moest hebben. Dus ik vroeg haar hoe dit zat, Toen gaf ze toe dat een MMV trio haar ook erg opwond, maar dat ze dit in de praktijk waarschijnlijk niet zou durven. Ik ben er verder niet teveel op ingegaan maar ik zou hier nog wel eens goed over gaan nadenken. We hebben die avond nog heerlijke seks gehad met een extreem geile Evelyn. die avond heb ik nog goed nagedacht over het feit dat Evelyn geil wordt van het idee om door twee mannen geneukt te worden. Hoe meer ik over dit idee nadacht hoe geiler ik er zelf ook van werd. De volgende dag ben ik direct op internet gaan zoeken naar mannen die eventueel open stonden voor dit idee. Het verbaasde me, maar er bleek ongelofelijk veel interesse te zijn hiervoor. Hierna kon ik eigenlijk wel gaan selecteren op een bepaald type man, Ik wist al dat Evelyn op slanke mannen viel, met weinig lichaamsbeharing. De lengte maakte haar niet veel uit, evenals de grootte van zijn lul. Ze wilde absoluut geen man die qua leeftijd haar vader zou kunnen zijn, dus het moest een jonge jongen zijn.
Toen ben ik met Evelyn gaan praten over een mogelijk trio met een man, eerst was ze terughoudend in haar reacties. Maar als ze geil werd dan vertelde ze alles wat ze wilde, en wat de man zou mogen doen bij haar. Het viel me op dat de man die langs zou komen eigenlijk alles wel met haar mocht doen, behalve zoenen. En neuken mocht uitsluitend met een condoom, Pijpen deed ze liever wel zonder. Ook vond ze het niet prettig als ze anaal geneukt werd. Maar ze wilde tijdens de date graag onderdanig zijn, en dominant behandeld worden. Dus als de mannen besloten dat ze anaal geneukt ging worden zou ze berusten in haar lot. Mits de mannen haar niet teveel pijn zouden doen en ook hierbij een condoom zouden gebruiken samen met voldoende glijmiddel. Een beetje pijn mocht wel en vond ze zelfs wel lekker. Nu was het nog een probleem dat ze niet zou durven, dus wilde ze het liefst vastgebonden worden voor de date zou beginnen, Zodat de mannen in het beginsel hun gang konden gaan en dat ze zelf niets er tegenin kon brengen. Ook wilde ze geblinddoekt worden, en blijven totdat de date weer weg was. Zoenen met de date was uit den boze en dit mocht absoluut niet.
Ze wilde ook liever niet dat de date zou klaarkomen tijdens het pijpen, maar ze accepteerde het risico dat de jongen te vroeg zou klaarkomen en zijn sperma in haar mond zou spuiten. Als dit zou gebeuren zou ze zijn sperma zo snel mogelijk doorslikken om de vieze smaak maar kwijt te raken.
Ikzelf was ongeveer iedere avond op internet te vinden om contacten te leggen met gewillige mannen die aan de gestelde eisen voldeden. de mannen werden ook geselecteerd op woonplaats, Dicht genoeg bij om binnen een uur aanwezig te zijn, maar niet zo dicht dat Evelyn door de date op straat herkend zou kunnen worden. Ook werd gekeken hoe vaak ze online waren, en in hoeverre ze het met de gestelde eisen eens waren. En of ze eventuele eigen inbreng hadden in de date. Uiteindelijk bleef 1 jongen met een leeftijd van ongeveer 23 jaar over. Na een aantal weken chatten bleven we het eens over de gemaakte afspraken. en telefoonnummers werden uitgewisseld. Evelyn wist niets van deze voorbereidingen af.

Op een vrijdag avond heb ik Evelyn opnieuw gevraagd of ze een date met een man erbij echt wel zag zitten, Ze antwoordde positief. Ikzelf had inmiddels met de date al afgesproken dat we alle 3 die komende zondag vrij waren. En dat de date die zondag plaats zou gaan vinden. Zondag morgen waren de plannen ongewijzigd en ik sprak met de date af, dat hij er om 15. 00 uur zou zijn. Om 14. 30 uur nam ik Evelyn mee naar boven, en gaf haar de opdracht op zich te gaan douchen en haar kutje extra kaal te gaan scheren. Ze vroeg waarom ze midden op de dag moest gaan douchen, en ik vertelde haar dat er een man zou

verwijder reclame

langskomen. Ze aarzelde even maar dacht dat ik haar ging uittesten, en dat ik niet echt een date had geregeld. Vervolgens speelde ze het spelletje mee.

Na het douchen en het scheren, droogde ze zich af, en naakt vroeg ze mij wat de volgende stap zou zijn. ik gaf haar de opdracht naakt op het bed te gaan liggen op haar rug, met haar benen wijd. Ze deed wat ik haar vroeg en ik blinddoekte haar totdat ik er zeker van was dat ze niets meer zag. Toen bond ik haar polsen vast met leren boeien. En maakte deze vervolgens vast aan het hoofdeinde van het bed. Daarna deed ik hetzelfde met haar enkels waarbij ik ervoor zorgde dat ze wijdbeens lag, en haar benen niet bij elkaar kon brengen. Toen deed ik een radio aan voor een achtergrond muziekje, en een elektrische kachel tegen de kou. Inmiddels was het al 14. 50 dus ik moest haast maken. Ik legde een deken over haar naakte lichaam om er voor te zorgen dat ze het niet direct koud zou krijgen. Ook zette ik een fles bodymilk klaar bovenaan de trap. Als laatste gaf ik haar een kus, sloot de deur achter mij en ging naar beneden.

Beneden zette ik voorzichtig de voordeur open en wachtte op de date. Deze was er binnen 5 minuten. We gaven elkaar stilzwijgend een hand, en ik sloot de voordeur zonder lawaai te maken. We kleden ons uit zoals afgesproken, maar hielden onze boxers aan. Ik ging hem voor naar boven, en bovenaan de trap gaf ik hem de fles bodymilk.

Ik opende de deur naar de slaapkamer en zodra de date ook op de slaapkamer was deed ik de deur weer achter ons dicht. We hadden afgesproken geen geluid te maken. Terwijl de date haar goedkeurend bekeek, trok ik de dekens van haar lichaam. Zodat ze volledig naakt voor ons lag, vastgebonden en klaar om gebruikt te worden.

Vanaf de plek waar we stonden hadden we een goed zicht op haar kale kutje.

Het beviel de date wat hij zag omdat zijn boxer nu duidelijk een afdruk van een behoorlijke stijve lul liet zien. Met gebaren gaf ik de date toestemming om aan haar lichaam te zitten, en geheel volgens afspraak begon hij haar te masseren. Hij liet de meeste lichaamsdelen links liggen, maar hij concentreerde zich vooral op haar buik, borsten en bovenbenen. hij ging ook subtiel via haar dijbeen naar boven in de richting van haar lies, en haalde daarbij voorzichtig een vinger door haar inmiddels kletsnat geworden kutje. Ze had geen idee van dat er op dit moment een wildvreemde man zijn vingers tussen haar lipjes stak, en haar begon te vingeren. Het was duidelijk te zien, dat hij nog weinig ervaring had om een vrouw te verwennen met zijn handen. Om hem een handje te helpen sloop ik langzaam naar de kast waar een vibrator al lag te wachten. Ik deed de vibrator aan, en overhandigde deze aan hem. Helaas wist hij niet precies wat hij hiermee aan moest, en onhandig stak hij deze tussen haar benen, Evelyn begon te zuchten genietende van wat er komen ging.

Om de date opnieuw te hulp te schieten nam ik de vibrator van hem over en haalde deze voorzichtig over haar klitje. Dit miste zijn uitwerking niet, want een harde kreun ontsnapte uit Evelyn. De date had nu 1 hand vrij, en besloot nu met beide handen haar borsten te masseren. Helaas kon ik dit niet voorkomen, want op het moment dat hij met zijn 2de hand haar borst aanraakte, merkte Evelyn dat nu 3 handen met haar lichaam bezig waren, en ze schrok zichtbaar.

Om deze blunder nog enigszins goed te maken liet ik snel de vibrator vallen, maar helaas was het te laat. Vervolgens maakte ik voorzichtig de touwen los die haar pols en enkelboeien op hun plaats moesten houden. De date maakte van de gelegenheid gebruik om Evelyn te gaan beffen. Hierin was hij duidelijk meer ervaren, want Evelyn begon meer en meer te hijgen en te kreunen. Zodra Evelyn niet meer vastgebonden was, liet ik haar op haar handen en knieën plaatsnemen. De date ging vervolgens achter haar staan, en gebruikte zijn handen om haar bovenbenen en kutje te masseren. Ikzelf ging aan de andere kant van het bed staan, en ik trok mijn boxer uit.

Ik hield mijn inmiddels stokstijf geworden lul voor haar mondje en automatisch begon ze me te pijpen. Ik was al erg geil van de situatie en nu met het zicht op de date die zijn handen in en rond haar kutje bewoog moest ik mijn best doen niet klaar te komen. Na een korte pijpbeurt trok ik me terug en liet Evelyn op haar rug plaatsnemen, De date bleef op dezelfde plek staan en begon nu Evelyn opnieuw te beffen. Ik besloot dat de date wel wat verder mocht gaan dan alleen met zijn handen en zijn mond, dus ik voelde even kort aan die dikke bobbel in zijn boxershort, De date deed net alsof hij niets voelde en ging onverstoorbaar door.

Aangezien de date niet reageerde toen ik zijn stijf geworden lul aanraakte door de stof van zijn boxershort heen, deed ik mijn vingers in zijn boxer en handig deed ik zijn boxer naar beneden waardoor zijn lul alle ruimte kreeg om volledig rechtop te gaan staan. Ik schrok even van zijn lul, want deze man was een stuk zwaarder geschapen als ikzelf en ik begon me af te vragen of zijn lul wel in haar kutje paste. Ik liet de date even voor wat hij was en ik hielp Evelyn om opnieuw plaats te nemen op haar handen en haar knieën, Maar ditmaal stond de date vlakbij haar gezicht met zijn stijve lul recht vooruit. De date maakte van de gelegenheid gebruik om zijn stijve lul aan haar aan de bieden, en ze begon hem direct welwillend te pijpen. Ik liep om haar heen, stak mijn lul in haar kutje, en begon haar stevig te neuken.

Met elke stootbeweging sloot zij haar lippen verder om zijn lul, waardoor zijn lul steeds dieper in haar mond verdween. Het leek me geil om zijn grote lul ook eens in haar kutje te passen, dus ik

Webshop DG
verwijder reclame

stopte met het neuken van Evelyn en ik liep naar de kast om een condoom te pakken. De date haalde zijn lul uit haar mond, en ging vervolgens onder haar liggen om met standje 69 haar opnieuw te gaan beffen. Evelyn streelde zijn lul en zijn ballen terwijl ze gebeft werd. Het duurde maar even totdat ze hem ook weer begon te pijpen, terwijl ze ondertussen zijn ballen bleef strelen. Ik ben een tijdje naar dit geile schouwspel blijven kijken, totdat de date bijna begon te spuiten, en hij duwde haar vlug van zich af.
De date nam nu even afstand om even op adem te komen, en ik legde Evelyn op haar rug, en begon haar te beffen. Terwijl ik ook tegelijkertijd 2 vingers in haar kletsnatte kutje stak. Ik bleef haar klitje likken terwijl ik met mijn vingers ritmisch in haar kutje heen en weer bewoog. Dit gevoel deed haar kreunend klaarkomen, en ik kon de spieren om haar kutje heen, voelen aanspannen en weer ontspannen. De date liep opnieuw om het bed heen en kantelde haar hoofd een klein beetje achterover, zodat haar hoofd over de rand van het bed heen lag. Hij duwde zijn stijve lul opnieuw in haar mond, en verplichtte haar nu deepthroat te pijpen, ze had nog nooit zo’n grote lul diep in haar keel gehad, en ze moest haar best doen om niet te kokhalzen.

Ik liet ondertussen het condoom zien aan de date, en hij snapte onmiddellijk wat ik bedoelde. Hij kwam naar me toelopen en deed het condoom om zijn lul. Ik liet haar opnieuw op haar knieën plaatsnemen maar ditmaal met haar hoofd richting het hoofdeind. De date ging ook op zijn knieën op het bed zitten en plaatste zijn stijve lul tegen haar kutje. . Hij duwde met enige moeite zijn lul diep in haar kletsnatte kutje. Maar haar kutje was niet berekend op zo’n enorme stijve lul. En een pijnkreet ontsnapte uit haar mond. De date trok zich hier weinig van aan, maar stootte zijn lul nog eens extra hard en diep naar binnen. Opnieuw ontsnapte er een pijnkreet uit de mond van Evelyn. hij begon haar nu sneller op z’n hondjes te rijden, en ze plaatste haar handen tegen de muur om zijn geweld weerstand te kunnen bieden.

Nu was het goed te zien dat ze absoluut onderdanig was, want ondanks de hevige pijn van een te grote lul in haar kutje liet ze niet merken dat hij voorzichtiger moest zijn. Of haar minder hard moest neuken. Bij elke stoot van de date was nu duidelijk een pijnscheut te horen, van Evelyn, maar ging nu langzaam over van pijn klank naar absoluut genot. Ze begon nu ook bij elke stoot weerstand te bieden waardoor zijn stijve lul nog dieper in haar kutje verdween. Tot nu toe was zijn lul iets tot over de helft in haar kutje geschoven, maar doordat ze meer weerstand bood begon zijn lul nog dieper in haar kutje te schuiven. Ze kreunde nu zo hard dat ik bang was dat de buren elke stoot live mee konden luisteren. Ik had haar nog nooit zo zien genieten,................
LOGIN om de rest van het verhaal te lezen...........LOGINBescherm jezelf en andere ALTIJD tegen SOA's en HIV. Gebruik een goedgekeurd condoom en voldoende glijmiddel! VRIJ VEILIG, dan kun je er nog lang van genieten.

verwijder reclame


Geef een cijfer en je kunt de volgende keer direct zien of je dit verhaal al gelezen hebt!

CIJFER: 7.2

Stem op Haar eerste trio met 2 mannen:URL van dit verhaal: http://dlv11762.digigop.nl - mail deze link naar een vriend

1 reacties 532 bekeken cijfer: 7.2(9)


Jouw Reactie
LOGIN als je een reactie wilt plaatsen

15-4-2018 17:12 Mooi en geil verhaal


::: digiGOP.nl :::
Laatste Reacties

login om alle 7968 reacties te lezen...

::: digiGOP.nl :::
digiGOP WEBSHOP
verwijder reclame


© digiGOP.nl 2002 - 2019 | Adverteren | Disclaimer | Help | Contact/Helpdesk | Mobiele versie