Verhalen Categorie
homo 10.781
biseks 1.014
hetero 104
Verhalen Selectie
. ongelezen alle login!
alle alle 11.899
. #buiten 1.734
. #comingout 328
. #cruising 3.652
. #date 1.897
. #eerstekeer 2.016
. #familie 551
. #fetish 929
. #groep 1.986
. #jonger&ouder 2.102
. #massage 161
. #sm 606
. #sport 585
. #niet erotisch 77

series/reeksen
. korte verhalen 1.175


Slaaf van Meester Henk 3/18


Geplaatst door: senior1957Deze foto's komen uit de fotoserie Guys_fucking_in_public_bathroom onder XXX - klik op de foto voor meer geile foto's!


Daar zaten we dam, het was pikkedonker en er was totaal geen geluid te horen, alleen no. 3 maakte een opmerking en werd meteen afgestraft met een stroomstoot.
Geen idee hoelang we in het donker gezeten hebben gezeten, maar zou zomaar een uur of langer geweest zijn en ik viel zelfs even in slaap, maar werd gewekt doordat iemand met een staaf op de kooi sloeg.
Het was Peter (No. 1) en ik moest eruit en knielen voor de meester, de meester zei dat ik gestraft werd omdat ik afgelopen nacht meerdere zware overtredingen begaan had, ik had eten aangenomen van een gast, gesproken tegen een gast, zonder dat ik aangesproken werd, een gast zijn lul aangeraakt zonder dat dat gevraagd werd en nog een hele lijst kleine dingen.
In het midden zag ik een kooi staan en daarachter zag ik zo'n 15 man op een terrasje zitten met een drankje, klaar voor wat komen ging.
Mijn hemd werd van mijn lijf gescheurd en het tril-ei en de sonde werden verwijderd en moest in de kooi op mijn handen en knieën gaan zitten, ik paste er maar net in en er werden staven door de kooi geduwd, zodat ik helemaal klem zat.
Ook werd ik nog vastgebonden aan die staven en aan de kooi en er werd aan de achterkant een neukmachine vastgemaakt aan de kooi en er werd een forse kunstpenis op een stang tussen mijn billen gestopt en naar binnen geduwd tot hij niet verder kon en aan de machine vastgemaakt.
Aan de voorkant kwam ook zo'n machine en kreeg een dunne, maar zeer lange dildo in mijn bovenste kutje geschoven, ze duwden hem voorzichtig helemaal erin (ik schatte hem op 40 cm) en maakte hem ook vast aan de neukmachine.
De meester pakte een afstandbediening en zette de achterste aan en zo werd ik langzaam geneukt in mijn "onderkutje"
Vlak daarna ging de voorste aan en werd in mijn "bovenkutje" geneukt door die machine.
Ik zag op een TV scherm dat de afstandbediening op een tafeltje van het terras gelegd werd en dat de meester wegging.
Al gauw pakte iemand de afstandbediening en werd de snelheid opgevoerd en de slag vergroot en begon het pijn te doen.
Slaaf 3 goot af en toe wat glijmiddel op mijn achterkutje en begon het zowaar lekker te vinden. . . . Uit mijn bovenkut liepen dikke stralen slijm en er werd een bakje onder gezet om het op te vangen.
Na 10 minuten kwam de meester terug en gingen de machines uit en werd ik uit de kooi gehaald en stond een beetje wankelend te wachten wat er nu kwam.

De kooi ging aan de kant en er kwam een tafel met een rooster er op en ik moest er op

verwijder reclame

mijn buik op gaan liggen en werd stevig vastgemaakt op het rooster.
Er kwam een lange staaf met een korte dildo erop en werd in mijn onderkut geschoven en er werd een soort vleesvork overheen geschoven en stevig tegen mijn kont geduwd.
De stang werd nu aan het rooster vast geschroefd en in mijn bovenkut kreeg ik een langere dildo op een staaf naar binnen geschoven, ook de staaf verdween een eind in mijn keel en er werd ook een vork op de stang geschoven en stevig tegen mijn hoofd gedrukt en de stang werd ook vastgeschroefd op het rooster.
Daarna werd ik met een mengsel van olie en kruiden ingesmeerd en bleef voor 10 minuten zo liggen.
Daarna hoorde ik een elektrische takel en er kwam een takel naar beneden en werd ik opgetakeld, de tafel werd weggereden en er werd een grote barbecue onder me gezet en lieten me zakken op het apparaat.
Ik zag al dat er wat brandde in de barbecue, er werd op een knop gedrukt en ik draaide langzaam rond.
Er werd nog meer mariade op me gesmeerd en zag dat ik daardoor langzaam bruin kleurde en ze gooiden wat op het vuur en het rook meteen naar geroosterd vlees.
Er werd ook een serveertafeltje met glaasjes naar binnen gereden en iedereen werd uitgenodigd om erbij te komen staan en een glaasje te pakken.
De eerste rook er aan en gooide de inhoud in het vuur en een steekvlam raakte mij en ik rook verschroeid haar. . . . .
Aangemoedigd door die geur, gooide nu de een na de ander een glaasje in het vuur en ik begon me een beetje zorgen te maken:O
Ik werd nog meer ingesmeerd en het vuur werd wat hoger gezet en de meester gooide als laatste een longdrinkglas vloeistof in het vuur en ik was even helemaal omgeven door het vuur.
Ik schrok, maar het deed geen pijn, waarschijnlijk door de vloeistof, waar ik mee ingesmeerd was.
Het vuur ging weer wat lager en ze lieten me nog 5 minuten ronddraaien en werd eraf getakeld en losgemaakt van het rooster.

Alles werd weggereden en er kwam een andere kooi, met een zitje, waar een dildo op zat, van het formaat "klein Amsterdammertje" en moest er op gaan zitten.
Langzaam gleed hij helemaal naar binnen en zat ik op mijn gemak in de kooi.
Er werden ook stangen aangebracht, onder mijn kin en in mijn nek en werd muurvast gesnoerd.
Ook kreeg ik nog meer stangen en zat volkomen onbeweeglijk in die kooi en kreeg een kap, met een dildo aan de binnenkant over mijn hoofd.
De dildo was hol van binnen en aan de buitenkant van het masker

Webshop DG
verwijder reclame

zat een aansluiting waar slangen of zo op bevestigd konden worden.
De kooi werd dichtgemaakt en werd een stukje opgehesen en toen schoven 2 luiken in de vloer open en was een watertank zichtbaar en zakte ik langzaam in het water, tot het water bij mijn kin was.
Nu werd er een slang met een trechter op mijn mond bevestigd en moest door de slang ademen en de kooi zakte helemaal tot op de bodem en zat ik helemaal onder water.
De takel werd losgehaakt en werd weggereden en de vloer sloot zich weer en de slang liep door een uitsparing in beide luiken en er werd een muurtje binnengereden met een witte pisbak erop en de trechter werd eraan bevestigd.
Er kwamen nog een paar muren, één met een deur en er werd geroepen dat het toilet geopend was.
Ik zat onder de vloer, onder water en wist niet wat er ging gebeuren en voelde ineens een straal pis mijn mond inlopen en slikte het door.
De penis dicht bijten was geen optie, want dan kreeg ik ook geen lucht!
Ophet filmpje wat gemaakt werd, zag ik later dat 7 man hun blaas leegden, een aantal gooide wat drank erin en kreeg ook de nodige roggels te verwerken.
Na 40 minuten verloren ze hun interesse en nadat de laatste nog even zijn blaas leegde, werd alles afgebroken, maar ik moest................
LOGIN om de rest van het verhaal te lezen...........LOGINBescherm jezelf en andere ALTIJD tegen SOA's en HIV. Gebruik een goedgekeurd condoom en voldoende glijmiddel! VRIJ VEILIG, dan kun je er nog lang van genieten.Deze foto's komen uit de fotoserie Guys_fucking_in_public_bathroom - klik op de foto's voor meer geile foto's uit deze serie!Geef een cijfer en je kunt de volgende keer direct zien of je dit verhaal al gelezen hebt!

CIJFER: 7.2

Stem op Slaaf van Meester Henk 3/18:


Kijk voor meer verhalen van senior1957 bovenaan aan de rechter kant >>>>>>
Of klik hier om op schrijver senior1957 te zoeken


Serie delen: -Slaaf van Meester Henk-

06-03 Slaaf van Meester Henk 1/18 (6.4)
08-03 Slaaf van Meester Henk 2/18 (7.2)
12-03 Slaaf van Meester Henk 3/18 (7.2)
13-03 Slaaf van Meester Henk 4/18 (6.8)
14-03 Slaaf van Meester Henk 5/18 (6.3)
15-03 Slaaf van Meester Henk 6/18 (6.7)
16-03 Slaaf van Meester Henk 7/18 (6.5)
17-03 Slaaf van Meester Henk 8/18 (6.8)
18-03 Slaaf van Meester Henk 9/18 (6.4)
19-03 Slaaf van Meester Henk 10/18 (6.2)
21-03 Slaaf van Meester Henk 11/18 (6.2)
22-03 Slaaf van Meester Henk 12/18 (6.4)
23-03 Slaaf van Meester Henk 13/18 (6.3)
26-03 Slaaf van Meester Henk 14/18 (6.3)
27-03 Slaaf van Meester Henk 15/18 (6.4)
28-03 Slaaf van Meester Henk 16/18 (6.2)
29-03 Slaaf van Meester Henk 17/18 (6.0)
30-03 Slaaf van Meester Henk 18/18 (6.1)URL van dit verhaal: http://dlv11776.digigop.nl - mail deze link naar een vriend

0 reacties 227 bekeken cijfer: 7.2(19)


Jouw Reactie
LOGIN als je een reactie wilt plaatsen


::: digiGOP.nl :::
Laatste Reacties

login om alle 7789 reacties te lezen...

::: digiGOP.nl :::
digiGOP WEBSHOP
verwijder reclame


© digiGOP.nl 2002 - 2018 | Adverteren | Disclaimer | Help | Contact/Helpdesk | Mobiele versie