Verhalen Categorie
homo 10.790
biseks 1.014
hetero 104
Verhalen Selectie
. ongelezen alle login!
alle alle 11.908
. #buiten 1.735
. #comingout 334
. #cruising 3.654
. #date 1.902
. #eerstekeer 2.023
. #familie 550
. #fetish 929
. #groep 1.987
. #jonger&ouder 2.104
. #massage 161
. #sm 606
. #sport 586
. #niet erotisch 77

series/reeksen
. korte verhalen 1.175


Slaaf van Meester Henk 4/18


Geplaatst door: senior1957Deze foto's komen uit de fotoserie Young_With_Older7 onder XXX - klik op de foto voor meer geile foto's!


Ik kroop bij Meester Henk in bed en kuste hem meteen en zei: "Dag schat, laten we lekker gaan vrijen"
Henk keek me boos aan en zei dat ik twee waarschuwingen kreeg, ik nam een initiatief en ik vroeg om seks, wat allebei streng verboden was.
Ik keek beteuterd naar hem en hij zei dat bij een derde waarschuwing ik een straf kreeg en nu kuste hij mij en begon me te strelen en zei dat ik hem ook overal mocht aanraken.
Ik streelde zijn borst en zakte langzaam naar beneden en raakte zijn al stijve pik aan en streelde zijn ballen waarop hij zei dat ik rustig aan moest doen omdat hij pijn in zijn ballen kreeg als ze vol zaten en het leek wel of ze steeds sneller vol raakten.
Ik fluisterde dat hij ermee naar een dokter moest gaan en kreeg te horen dat ik hem niet mocht vertellen wat hij moest doen en dat ik nu straf kreeg.
De straf die ik kreeg was dat ik bij aflevering bij hem niet met een privéjet zou vliegen en bij iedere verdere overtreding zou het vervoer minder worden.
Snel maakte ik excuses en ik moest hem snel even pijpen om de druk te verlagen en de pijn weg te nemen. Hij kwam vrij snel klaar en ik was verbaasd over de enorme hoeveelheid sperma, die ik in mijn keel gespoten kreeg.
Toen hij helemaal leeg was, wilde hij even met me praten, vanaf nu tot woensdag 10:00 was ik even niet zijn slaaf en mocht alles vragen en zeggen tegen hem, maar de straf bleef staan.

Ik aarzelde, maar hij stelde me gerust "Spreek vrij uit" zei hij en hij zei dat ik nu vrij was om over dingen na te denken en kon weigeren wat hij nu ging voorstellen.
"Begrepen, meester" zei ik, hij lachte en zei dat ik ook geen meester hoefde te zeggen en dat we tot woensdag 10:00 gelijken waren.
Hij stond op en pakte uit een koffertje een contract en zei dat als ik dat tekende, hij 100% controle kreeg over mijn lijf en mijn leven en alles, maar dan ook echt alles wat ik nu bezat, over naar hem zou gaan, maar dat ik hem moest vertrouwen en de rest van mijn leven er zeker geen spijt van zou krijgen.
Ik aarzelde en hij keek me in mijn ogen en zei: "Vertrouw me lieverd, je krijgt een leven waar je tot nu toe alleen van kon dromen".
Ik mocht het contract niet lezen, ik moest hem blind vertrouwen. . . . . . Ik pakte de pen, haalde diep adem en tekende het contract, op verschillende plaatsen, hij zei dat het ook machtigingen waren om al mijn bezit over te nemen en een verklaring dat ik geheel bij mijn verstand was.
Toen dat achter de rug was dronken we champagne uit een fles van een paar duizend euro en zei hij dat ik nu zijn eigendom was.
Hij vertelde ook dat al mijn bezittingen verkocht zouden worden, maar de geldelijke waarde werd door hem verdubbeld en in een beleggingsfonds gedaan en als ik ooit weg zou gaan bij hem, was de dan geldende waarde voor mij.
Ook zou ik, als ik slaagde voor zijn nummer 1, ik een creditkaart zou krijgen, waar ik 100. 000 euro per maand mocht uitgeven voor mezelf en onbeperkt gebruik van een privéjet.
"H h h honderdduizend"? Stamelde ik.
Henk zei dat als het niet genoeg was, hij het wel kon verhogen. . . . . . En ik kon niks meer uitbrengen. . . . .
Verder kreeg ik iemand die mij zou helpen met aankleden en make-up.

verwijder reclame


Verbaasd keek ik naar hem en dacht dat ik mezelf wel kon aankleden en gebruikte geen make-up :)
Hij zei: "Later wordt het je allemaal wel duidelijk, laten we weer even gaan vrijen, daarna moet je even je levensverhaal vertellen".
Een klein uur lagen we weer te zoenen en kreeg ik maar liefst 3 ladingen sperma en gingen recht opzitten en dronken weer champagne.
Henk vroeg weer naar mijn levensverhaal en ik begon te vertellen. . . .

Ik werd op mijn derde wees en er was geen familie die voor mij kon/wilde zorgen en kwam in een weeshuis terecht en via hun bij een pleeggezin, waar het niet klikte en na als een jojo naar pleeggezinnen en weer terug, bleef ik tot mijn 15e in het weeshuis.
Vanaf mijn 12e werd ik regelmatig misbruikt door een aantal leiders daar en was blij dat ik op mijn 15e naar een pleeggezin mocht.
De vrouw van het gezin draaide op werkdagen avonddiensten in een ziekenhuis en ging om 14:30 het huis uit.
Ik was meestal om 15:30 thuis uit school en de eerste dag al moest ik bij mijn pleegvader komen (die nooit wat uitvoerde) en zag hem in bed liggen.
Hij zei dat ik me moest uitkleden en bij hem in bed moest kruipen ik rook een dranklucht en moest zoenen met hem en werd oraal verkracht door hem.
Daarna mocht ik gaan maar hij zei dat hij vanavond om 21:00 wilde neuken met me en ik ging naar mijn slaapkamer, die ik deelde met 2 zoons en werd ook door hun verkracht.
De dagen erna verliepen hetzelfde maar de week erna werd ik meegenomen naar een kamertje wat altijd op slot was en dat was een meisjeskamer en ik moest me geheel uitkleden en alles aantrekken wat er lag, een slipje, bh+vulling, panty, rokje en blouse en moest zo in huis rondlopen en werd regelmatig door hun verkracht op een dag.
Ik kreeg te horen dat ze een dochter hadden maar die had zelfmoord gepleegd en ik dacht dat ze ook verkracht werd door hun.
De moeder kwam eens onverwacht thuis en zag mij in die kleren en barstte in huilen uit en zei dat ik zo op hun dochter leek en knipte mijn haar in een meisjesmodel en mocht niet meer naar school toe.
Ik zat de hele tijd binnen of in de tuin en liep de hele dag in meisjeskleren en begon me zelfs een meisje te voelen en werd door de week meerdere keren door de pleegvader en zijn zoons verkracht, maar had nu wel een eigen kamer en kreeg nu wel een beetje rust.
Dit ging door tot mijn 18e en ik het genoeg vond, ik ontsnapte en liep in meisjeskleren over straat en kwam een man tegen, een homo zo te zien en vroeg om hulp.
Ik vertelde mijn verhaal en hij nam me in huis en eerlijk: hij heeft me nooit ongewenst aangeraakt, ik sliep en vree met hem, maar dat wilde ik zelf en was gelukkig bij hem en droeg nog steeds af en toe vrouwenkleren en deed op zijn verzoek mee met drag-queen verkiezingen en heb zelfs eens gewonnen.
Na een aantal jaren overleed hij en liet al zijn geld en bezittingen aan mij na en ik had veel verdriet, ik hield echt van hem en hij van mij.
Ik werd zzp'r en en had seks met mannen voor geld en werkte op vrijdag wel eens bij een bedrijf en dronk een drankje met hun na het werk en heb zo slaaf 1 hier ontmoet en zo Henk.

Henk was geroerd door mijn verhaal en vroeg of het geen probleem

Webshop DG
verwijder reclame

was om de hele dag in vrouwenkleren rond te lopen en ik antwoordde dat het geen probleem was.
De volgende dag hadden we nog even stevige seks en bij het afscheid zei Henk dat hij alles in het werk ging stellen en dat ik alles moest regelen en afscheid van mijn huidige leven moest nemen.
Op woensdagochtend zou iemand langskomen en de huissleutels enz. in ontvangst nemen en moet ik me exact om 10:00 hier melden en zou alles beginnen.
Henk zou nog een paar weken blijven en ik moest iedere nacht bij hem slapen, behalve als hij voor zaken weg was en ging nu ook weg en zou woensdag rond 12:00 terug zijn en dan zouden we meteen beginnen.
Ik nam van iedereen afscheid en zei dat ik naar het buitenland ging om helemaal opnieuw te beginnen en zei vaarwel.
Woensdagochtend zat ik te wachten tot ik alles kon overdragen en om 9:00 kwam er eindelijk iemand en het leek een eeuwigheid te duren voor hij alles wist en mijn sleutels aannam en al het geld en bankpasjes en creditcard aannam en ik met een vreemd gevoel door de straat liep.
Ik moest me nu echt haasten, want ik moest lopen naar het landgoed en mocht niet te laat komen.
Buiten adem kwam ik om 10:00:15 binnen en slaaf 1 zei meteen: "Te laat" ik protesteerde en hei schreef op: "Protesteert"
Snel kleedde ik mij uit en al mijn kleren werden nu weggehaald en weggegooid, ik pakte het tril-ei, maar slaaf 1 zei dat ik dat niet meer hoefde in te doen, ik was nu van een andere meester.

Ik moest een pil innemen en een hemd aandoen en mocht in de keuken wat eten, als ik wilde en wachten tot mijn meester terug was.
Even na het middaguur kwam Henk en kreeg te................
LOGIN om de rest van het verhaal te lezen...........LOGINDeze foto's komen uit de fotoserie Young_With_Older7 - klik op de foto's voor meer geile foto's uit deze serie!Geef een cijfer en je kunt de volgende keer direct zien of je dit verhaal al gelezen hebt!

CIJFER: 6.8

Stem op Slaaf van Meester Henk 4/18:


Kijk voor meer verhalen van senior1957 bovenaan aan de rechter kant >>>>>>
Of klik hier om op schrijver senior1957 te zoeken


Serie delen: -Slaaf van Meester Henk-

06-03 Slaaf van Meester Henk 1/18 (6.4)
08-03 Slaaf van Meester Henk 2/18 (7.2)
12-03 Slaaf van Meester Henk 3/18 (7.2)
13-03 Slaaf van Meester Henk 4/18 (6.8)
14-03 Slaaf van Meester Henk 5/18 (6.3)
15-03 Slaaf van Meester Henk 6/18 (6.7)
16-03 Slaaf van Meester Henk 7/18 (6.5)
17-03 Slaaf van Meester Henk 8/18 (6.8)
18-03 Slaaf van Meester Henk 9/18 (6.4)
19-03 Slaaf van Meester Henk 10/18 (6.2)
21-03 Slaaf van Meester Henk 11/18 (6.2)
22-03 Slaaf van Meester Henk 12/18 (6.4)
23-03 Slaaf van Meester Henk 13/18 (6.3)
26-03 Slaaf van Meester Henk 14/18 (6.3)
27-03 Slaaf van Meester Henk 15/18 (6.4)
28-03 Slaaf van Meester Henk 16/18 (6.2)
29-03 Slaaf van Meester Henk 17/18 (6.0)
30-03 Slaaf van Meester Henk 18/18 (6.1)URL van dit verhaal: http://dlv11777.digigop.nl - mail deze link naar een vriend

0 reacties 159 bekeken cijfer: 6.8(18)


Jouw Reactie
LOGIN als je een reactie wilt plaatsen


::: digiGOP.nl :::
Laatste Reacties

login om alle 7796 reacties te lezen...

::: digiGOP.nl :::
digiGOP WEBSHOP
verwijder reclame


© digiGOP.nl 2002 - 2018 | Adverteren | Disclaimer | Help | Contact/Helpdesk | Mobiele versie