Verhalen Categorie
homo 10.790
biseks 1.014
hetero 104
Verhalen Selectie
. ongelezen alle login!
alle alle 11.908
. #buiten 1.735
. #comingout 334
. #cruising 3.654
. #date 1.902
. #eerstekeer 2.023
. #familie 550
. #fetish 929
. #groep 1.987
. #jonger&ouder 2.104
. #massage 161
. #sm 606
. #sport 586
. #niet erotisch 77

series/reeksen
. korte verhalen 1.175


Jasper en Tommy 18/?


Geplaatst door: MatsDeze foto's komen uit de fotoserie Young_With_Older11 onder XXX - klik op de foto voor meer geile foto's!


Beste lezers dank voor alle reacties tot nu toe. Ik vind het fijn als mijn verhalen gewaardeerd worden. Ik heb nu ook een profielpagina aangemaakt. Veel leesplezier!

‘Mats, ik moet je iets vertellen’, hoorde ik Tommy fluisteren. Ik draaide me naar hem toe. ‘Het gaat om Jasper. Ik denk dat hij ook gay is. In ieder geval wil hij bij seks met een ander ook een pik kunnen vastpakken. ’

Ik reageerde niet meteen. Jasper had dus met Tommy gesproken zoals hij beloofd had te doen. ‘Hij vindt mij aantrekkelijk zei hij, maar jou ook’, ging Tommy verder. ‘Hij vindt Laura wel aardig, maar niet om te seksen, dat wil hij met ons zegt hij. ’ Ik schraapte mijn keel. ‘Wat vind jij daarvan’, vroeg ik hem.

‘Het is moeilijk’, antwoordde Tommy. ‘Ik vind hem ook heel aardig en seks met z’n drieën is best spannend en leuk. Maar liefde ervaar ik alleen met jou Mats. Natuurlijk wil ik hem af en toe best betrekken bij onze seksavonturen, maar niet altijd. ’ Ik boog me naar Tommy en gaf hem een kus.

‘De liefde tussen ons is het allerbelangrijkste’, zei ik. ‘Maar we zouden hem af en toe wel mee kunnen laten doen. Ik vind hem ook heel aardig, maar dat wist je al. En ik zou het ook niet erg vinden als een van ons met hem seksuele dingen doet als de ander er niet bij is. Maar het beste zou zijn als hij iemand tegenkomt die verliefd op hem zou zijn en hij op hem. Tot die tijd stel ik voor dat hij mee mag doen. Behalve als we zin hebben om alleen met z’n tweeën te zijn, zoals op het strand vanavond. Wij moeten dat ook doen en hij moet ons ook die ruimte geven. ’

Ik kreeg een kus van Tommy terug. ‘Je hebt helemaal gelijk Mats. En fijn voor Jasper dat hij regelmatig met ons mee kan doen. Eigenlijk best leuk. We kunnen misschien nieuwe dingen verzinnen. Daar ga ik van dromen vannacht’, grinnikt hij en gaat met zijn knieën opgetrokken als een baby met zijn rug naar me toe liggen. Ik kruip lekker tegen hem aan. Lepeltje lepeltje. Wat een fijne vriend heb ik toch!

Ik werd wakker doordat Tommy over mijn rug streelde. Ik wilde niet laten merken dat ik wakker was want het was zo lekker. Ik kreunde een beetje en ging op mijn buik liggen. De hand ging via mijn schouders over mijn rug en weer terug. De beweging werd groter. Nu ging het vanaf mijn nek tot over mijn billen.

Hij streelde zo zachtjes dat ik er kippenvel van kreeg. Ik deed mijn benen een beetje van elkaar. De vingers van de hand streelde nu ook de binnenkant van mijn bovenbeen. Op de weg terug naar boven raakten de vingertoppen zachtjes mijn ballen. Ik hield me nog heerlijk vijf minuten slapend en het strelen bleef maar doorgaan. Toen voelde ik adem op mijn wang en ik wist dat zijn hoofd vlakbij was. Ik voelde zijn lippen op mijn oor waar hij me kleine kusjes gaf.

‘Goedemorgen’, zei hij

verwijder reclame

zachtjes. ‘Het is half negen en de zon is zijn best al aan het doen. ’ Ik had nog helemaal geen zin. Ik wilde dat hij doorging. Ineens kreeg ik twee handen in mijn zij die me begonnen te kietelen. Ik kroop in elkaar want ik kan daar niet tegen. ‘Ik geef me over’, riep ik dan ook meteen. Ik deed mijn ogen open en keek in de ogen van mijn vriend. ‘Ook goedemorgen’, zei ik en ik rekte me uit. ‘Als je je zo uitrekt kan ik je ribben tellen’, lachte Tommy. Met zijn vingers voelde hij aan mijn ribbenkast. ‘Nu nog een echte 6pack. ’

Ik glimlachte en ging op de rand van mijn bed zitten. ‘We zullen eens kijken of de buren al wakker zijn. ’ Ik stond op en liep naar de kamer van Jasper en Laura. Laura lag een boek je lezen. Toen ze me binnen zag komen legde ze een vinger op haar lippen. ‘Hij slaapt nog. ’ ‘Dan heeft hij pech’, zei ik, ‘het is veel te mooi weer om in je bed te blijven liggen. ’

Op het moment dat ik het zei vond ik me meteen een oude lul. Zoiets had mijn vader kunnen zeggen. Ik aaide Jasper over zijn hoofd. ‘Goedemorgen meneer de rolstoeldanser. Tijd voor de douche. ’ Jasper opende zijn ogen. ‘Hoi’, fluisterde hij en stak zijn armen naar me uit. Ik boog voorover en hij sloeg zijn armen om mijn nek. Ik pakte hem onder zijn billen en tilde hem op. Bloot op bloot voelt toch wel lekker dacht ik.

Waggelend liep ik met hem naar de badkamer en zette hem op een krukje dat in de douche stond.Ik deed de kraan open en gaf hem de shampoo aan. ‘Ik moet eigenlijk eerst plassen’, zei hij. ‘Dat doe je dan maar in de douche, ik ga je niet nu je al nat bent op het toilet tillen’, reageerde ik. Ik stapte naar achter en keek hoe Jasper zijn plas liet lopen. Het spoelde meteen met het water in het putje.

‘Volgens mij krijg je wat meer schaamhaar’, merkte ik op. Met een ingezeept hoofd keen hij naar beneden en knikte. ‘Tijd voor een scheerbeurt’, lachte hij. Ik pakte mijn toilettas en haalde een scheermesje tevoorschijn. Ik smeerde wat shampoo over zijn schaamhaartjes en scheerde het plukje boven zijn pik af. Daarna werkte ik mezelf ook een beetje bij zodat we er allebei weer keurig kaal uitzagen van onderen.

Jasper legde zijn hand op mijn onderbuik en voelde. ‘Lekker glad weer. ’ Tommy kwam de badkamer binnen. ‘Hey schiet eens op, ik wil ook douchen’, zei hij net alsof hij boos was. Ik salueerde. ‘Tot uw orders meneer. ’ Ik tilde Jasper uit de douche en plaatste hem op een andere kruk.

Toen zag ik pas dat Tommy daar stond met een enorme erectie. ‘Waar heb jij van gedroomd?’, vroeg ik. ‘Van Jasper’, kwam het antwoord. Jasper keek mij vragend aan. ‘Ja Jappie we hebben besloten dat je af en toe met ons mee mag doen. ’ Jasper pakte onmiddellijk de stijve van Tommy vast. ‘Ho ho’,

Webshop DG
verwijder reclame

reageerde ik. ‘Alleen op de momenten dat Tommy en ik het allebei goed vinden. ’ Jasper keek omhoog naar Tommy. Tommy knikte. ‘Vooruit, heel even dan. ’

Jasper ging meteen met de pik van Tommy aan de slag. Terwijl hij bezig was lachte hij naar mij. ‘Dankjewel dat ik mee mag doen. ’ Ik gaf hem een aai over zijn hoofd, gevolgd door een kus op zijn voorhoofd. Tommy stond met gesloten ogen te genieten. ‘Je kan goed aftrekken Jappie’, kreunde hij. ‘Maar ik neem het nu even over anders moet je straks nog een keer onder de douche. ’ Hij liep naar de wc en spoot zijn eerste zaad van de dag in de pot.

‘Ahhh, dat is de dag goed beginnen’, zuchtte hij en stapte onder de douche die ik inmiddels, nadat ik Jasper een dikke knipoog had gegeven, op standje koud had gezet. Hij schreeuwde het uit en draaide snel de warmwaterkraan weer open. ‘Je hebt gelijk’, lachte ik. ‘Een koude douche is een prima begin van de dag. ’ Als antwoord kreeg ik een natte spons naar me toe gegooid.

Nadat Jasper en ik ons hadden afgedroogd bracht ik hem weer naar zijn kamer. Laura lag nog steeds te lezen. ‘Help jij Jasper even met aankleden?, vroeg ik haar. Ze sprong op. Jasper en ik begonnen heel hard te lachen. Ze kreeg een rood hoofd en begon toen mee te lachen. ‘Natuurlijk, hij hoeft geen kleren aan op deze camping. ’ Ik keek haar aan. Ze leek echt op een jongen, maar er ontbrak een................
LOGIN om de rest van het verhaal te lezen...........LOGINDeze foto's komen uit de fotoserie Young_With_Older11 - klik op de foto's voor meer geile foto's uit deze serie!Geef een cijfer en je kunt de volgende keer direct zien of je dit verhaal al gelezen hebt!

CIJFER: 8.4

Stem op Jasper en Tommy 18/?:


Kijk voor meer verhalen van Mats bovenaan aan de rechter kant >>>>>>
Of klik hier om op schrijver Mats te zoeken


Serie delen: -Jasper en Tommy-

24-02 Jasper en Tommy 1/? (8.0)
25-02 Jasper en Tommy 2/? (8.2)
26-02 Jasper en Tommy 3/? (8.5)
27-02 Jasper en Tommy 4/? (8.6)
28-02 Jasper en Tommy 5/? (8.4)
01-03 Jasper en Tommy 6/? (8.6)
02-03 Jasper en Tommy 7/? (8.5)
03-03 Jasper en Tommy 8/? (8.6)
04-03 Jasper en Tommy 9/? (8.6)
05-03 Jasper en Tommy 10/? (8.8)
06-03 Jasper en Tommy 11/? (8.4)
07-03 Jasper en Tommy 12/? (8.5)
10-03 Jasper en Tommy 15/? (8.6)
11-03 Jasper en Tommy 16/? (8.3)
12-03 Jasper en Tommy 17/? (8.6)
13-03 Jasper en Tommy 18/? (8.4)
14-03 Jasper en Tommy 19/? (8.7)
15-03 Jasper en Tommy 20/? (8.4)
16-03 Jasper en Tommy 21/? (8.6)URL van dit verhaal: http://dlv11793.digigop.nl - mail deze link naar een vriend

0 reacties 295 bekeken cijfer: 8.4(34)


Jouw Reactie
LOGIN als je een reactie wilt plaatsen


::: digiGOP.nl :::
Laatste Reacties

login om alle 7796 reacties te lezen...

::: digiGOP.nl :::
digiGOP WEBSHOP
verwijder reclame


© digiGOP.nl 2002 - 2018 | Adverteren | Disclaimer | Help | Contact/Helpdesk | Mobiele versie