Verhalen Categorie
homo 10.981
biseks 1.036
hetero 106
Verhalen Selectie
. ongelezen alle login!
alle alle 12.123
. #buiten 1.779
. #comingout 364
. #cruising 3.695
. #date 1.975
. #eerstekeer 2.113
. #familie 567
. #fetish 964
. #groep 2.036
. #jonger&ouder 2.183
. #massage 170
. #sm 623
. #sport 612
. #niet erotisch 77

series/reeksen
. korte verhalen 1.213


Bootverhuur en


Geplaatst door: AnoniemDeze foto's komen uit de fotoserie military-trio-fuck3 onder XXX - klik op de foto voor meer geile foto's!


Een zwembroek neem ik doorgaans niet mee als ik naar mijn postzegelstrandje ga. Ook dit keer alleen maar een matje, handdoek en een dikke pil om te lezen. Jammer dat er in deze badplaats geen mogelijkheid is om textielloos te zonnen en te zwemmen. Maar het was mij ook nu weer gelukt om iets te vinden. Niet veel bijzonders maar genoeg om je hele lijf te koesteren in de zonnewarmte. Na enig kruip-door-sluip-door werk had ik het plekje gevonden en nadat ik het inmiddels rijkelijk aanwezige zweet van mijn lichaam gespoeld had gaf ik mij ruggelings over aan de zon. Ik soesde weg en liet de heerlijke neukpartij van vanmorgen aan mijn geestesoog voorbij trekken. Wij waren na wat boodschappen gedaan te hebben teruggekomen op onze kamer, die nog niet was schoongemaakt toen ik een bijna pijnlijke erectie kreeg. Mijn vrouw, die het snel opmerkte, hing direct het bordje niet storen aan de buitenkant van de kamerdeur op en draaide voor alle zekerheid ook de sleutel maar twee keer om. Keer op keer vingerde ik haar met mijn middenvinger en steeds weer kwam zij heftig klaar. Na de derde keer was het mijn beurt en nadat zij mijn tepels er bijna had afgezogen kwam ik me toch klaar! Heerlijk, heerlijk ! en bij de gedachte eraan werd het bloed weer naar mijn eikel gestuwd en moest ik mij inhouden om het nog weer eens eventjes met de handkar over te doen.

Ik weet niet of ik intussen was ingedut, maar rond mijn kruis begon het te kriebelen en met een loom gebaar veegde ik, zonder te kijken, langs mijn lul en zak. Even daarna begon het weer en zonder mijn hoofd op te lichten zag ik tussen mijn oogleden een strootje rond mijn slappe lul en uitgedijde zak, dat ik direct verwijderde. Nog even lekker liggen, dacht ik, maar dat was mij kennelijk niet gegund, want nu kriebelde het op mijn borst en daarna aan mijn beide tepels. Ik schoot met wijd geopende ogen overeind en keek in het lachende gezicht van de Nederlandse jongen van de botenverhuur. “Nou, nudist, zin om naar een wat ruimer strandje te gaan?, Iemand die een boot voor de hele dag had gehuurd, heeft h’m zo-even teruggebracht en mijn baas zei neem jij h’m maar mee, dan kun je de omgeving wat verkennen. Nou dat vond ik een goed idee en met de verrekijker, die wij hebben om onzekere klanten in de gaten te houden, had ik je hier al in je blote kont zien liggen. Mijn baas heeft er geen bezwaar tegen als ik iemand mee neem, potentiële klant denkt hij natuurlijk.
Dus wat is hierop je antwoord?” ”Natuurlijk graag” zei ik, terwijl ik mij in korte broek en shirt hulde en vervolgde ” O, ja Mark is mijn naam” Waarop hij zich lachend als Marco voorstelde. “Ons schip ligt hier net om de hoek, dus wij hoeven niet terug te lopen naar de vaste ligplaats. ”

Terwijl ik mijn vrouw sms’te dat ik een eindje ging varen liepen wij naar de boot. Door een plotselinge windvlaag woei het petje van Marco af en zag ik dat hij zijn kop kennelijk nog maar kort geleden had kaalgeschoren. Helaas verdween zijn petje tientallen meters verder in het water en moest hij met zijn kale witte kop gaan varen. Ik had een tubetje

verwijder reclame

factor dertig bij mij, waarmee ik gelijk zijn lekkere gladde bol inwreef. Lekker gevoel was dat zo en mijn lul reageerde hier direct op door zijn kopje op te richten om te zien wat er loos was.

Marco, daarentegen reageerde niet en ik vroeg mij zelfs af of hij het niet gênant vond; maar mijn opkomende erectie had hij in ieder geval niet gezien. Nadat wij onze spulletjes in de boot hadden gegooid, startte hij de motor en voeren wij op volle kracht de zee op naar de overkant van de baai.

“Als echte Nederlander wil je natuurlijk naar een zandstrand” merkte Marco op, “maar” zo vervolgde hij “helaas pindakaas, die zijn er niet, dus wij gaan naar een keienstrand”, “Het zal je misschien verbazen” antwoordde ik, “maar deze Nederlander prefereert juist dat soort stranden, dus als je er eentje weet met kleine kiezels en waar ik in mijn blootje kan liggen, vind ik dat top” Een snelle wending van het bootje was het antwoord en recht voor mij zag ik een immens groot rotsblok, waar Marco behendig omheen stuurde. Inderdaad prachtig verscholen lag daar een onbevolkt kiezelstrandje, met tamarindes. Razendsnel legden wij – ik bedoel Marco- aan en gingen van boord.

In no time had in mijn kleren weer uitgedaan en zag een mooi stukje aan de waterlijn met kleine ronde kiezels. Ik sprong daarna in het water en na even te hebben rondgezwommen – Marco deed moeilijk met zijn kleding - nestelde ik mij zonder af te drogen in het heerlijke warme grint. Mijn landgenoot had inmiddels zijn bovenlijf ontbloot en ik zag een mooi behaarde borstpartij waarin zich een paar stevige donkerbruine tepels verscholen, twee erwten op een plankje zei mijn moeder altijd.
Het lijf kon best wel eens wat zonneschijn gebruiken en ik vroeg mij af of zijn onderlijf soms nog witter was.

“He Marco, bang om met de billen bloot te gaan?” vroeg ik hem, waarop hij een vuurrode kop – en dat was niet van de zon – kreeg en zei: “Joh ik heb een stijve en dat vind ik gênant”. Ik antwoordde hem dat ik de mijn ook wel even op oorlogssterkte zou brengen zodat wij dan quitte zouden staan. Nou dat was voor mij een kleine moeite bij het nader bekijken van Marco’s aantrekkelijke lijf en met een paar schokken stroomde het bloed toe en stond mijn ruime 15 cm recht overeind. Ja hoor het hielp, want ik hoorde een riem klikken en mijn nieuwsgierige blikken ontwaarden het begin van een prachtig donkerblond “luizenpaadje” dat vanaf de navel richting het brede elastiek van een Schiesser onderbroek ging. Al snel ging de ouwe lullen broek richting knieën en kletste er een dunne, keiharde piemel tegen zijn buik, die inderdaad nog blanker was dan zijn borstkas. “Nou Mark, ” zei Marco vol bewondering naar mijn bruine buik en nog bruinere lul kijkend ik dacht dat ik je straks -vrouw bellen- hoorde zeggen, maar zo te zien vind je mijn stijve ook wel lekker”

Om dat te bewijzen maakte ik mijn wijsvingertop nat en raakte zijn eikel – hij had het velletje al van zijn mooie slanke exemplaar naar beneden gedaan – en daarna zijn toompje aan. Een siddering ging door zijn lijf, terwijl mijn onderlijf weer schokte.
“Op zijn tijd is een mannenlichaam ook lekker

Webshop DG
verwijder reclame

hoor, maar laten wij eerst even van de zon genieten” was mijn antwoord en ik vervolgde “Ga ik je rug of je buik insmeren met zonnebrand? Na mij een grote pompspuitbus van factor 10 te hebben overhandigd koos hij voor de voorkant. Daar was ik het wel mee eens en begon eerst zijn borst eens grondig in te smeren met het spul, dat wel wat weg had van sperma, bij het aanraken van zijn tepels werden deze keihard en richtte zijn inmiddels in ruststand gekomen pik zich weer langzaam maar zeker op. Met een extra hoeveelheid bewerkte ik zijn slanke, inmiddels weer stijf geworden jongeheer.

“Zal ik daar maar mijn slip overheen leggen” opperde hij, “want een verbrande pik lijkt mij erg pijnlijk, zeker met aftrekken en zo” Ik stelde hem gerust, want als ervaringsdeskundige vertelde ik hem, dat de mijne nog nooit verbrand was en sneller bruin werd dan mijn buik. Ik zette mijn knieën aan weerskanten van zijn borst en swaffelde mijn paal tegen zijn neus, “Zie je wel hoe mooi bruin ’t ie is, dus wees maar niet bang voor een vervellende pik: “En die geef ik nu een lik” rijmde hij, terwijl hij aanstalten maakte om mij te gaan pijpen. “Nee man, wij zouden toch eerst gaan zonnen”, zei ik terwijl ik mij omdraaide en verder ging met het insmeren van zijn dijen, knieën, kuiten en zijn sexy voeten. Ik veegde mijn handen af aan mijn borsthaar en rolde weer terug in mijn grintbedje, waar ik in slaap viel. Ik donderde met een reuze smak op de aarde en realiseerde mij direct waar ik was en zag dat Marco nog steeds uitgestrekt in de zon................
LOGIN om de rest van het verhaal te lezen...........LOGINDeze foto's komen uit de fotoserie military-trio-fuck3 - klik op de foto's voor meer geile foto's uit deze serie!Geef een cijfer en je kunt de volgende keer direct zien of je dit verhaal al gelezen hebt!

CIJFER: 7.0

Stem op Bootverhuur en:URL van dit verhaal: http://dlv11864.digigop.nl - mail deze link naar een vriend

1 reacties 670 bekeken cijfer: 7.0(23)


Jouw Reactie
LOGIN als je een reactie wilt plaatsen

15-4-2018 15:41 Mooi verhaal genieten maar


::: digiGOP.nl :::
Laatste Reacties

login om alle 7968 reacties te lezen...

::: digiGOP.nl :::
digiGOP WEBSHOP
verwijder reclame


© digiGOP.nl 2002 - 2019 | Adverteren | Disclaimer | Help | Contact/Helpdesk | Mobiele versie