Verhalen Categorie
homo 10.790
biseks 1.014
hetero 104
Verhalen Selectie
. ongelezen alle login!
alle alle 11.908
. #buiten 1.735
. #comingout 334
. #cruising 3.654
. #date 1.902
. #eerstekeer 2.023
. #familie 550
. #fetish 929
. #groep 1.987
. #jonger&ouder 2.104
. #massage 161
. #sm 606
. #sport 586
. #niet erotisch 77

series/reeksen
. korte verhalen 1.175


De mooie negroide buurjongen en zijn vriend Patrick


Geplaatst door: AnoniemDeze foto's komen uit de fotoserie French_Black_Thug_fucks_with_White_Friend onder XXX - klik op de foto voor meer geile foto's!


Ik hoorde een tik op de deur net toen ik bezig om de troep een beetje op te ruimen. Net als normaal liep ik gewoon in mijn boxershort en een T-shirt en daar was niets bijzonders aan. . Ik riep: "Ben jij dat Loyd" en ik hoorde hem ja zeggen. "Kan ik binnen komen met een vriend van me?" Ik zei dat dat goed was. Loyd ging zitten en zijn vriend stelde zich voor als Patrick.

Patrick, net als Loyd een neger, ging zitten en keek mij aan alsof ik hem al eerder gezien had. Loyd zei dat hij moest werken en Patrick niet bij hem thuis mocht wachten. Tja, zijn moeder werd inderdaad al oud. Loyd, mijn buurjongen, en ik hadden regelmatig seks met elkaar. We verborgen niets meer voor elkaar en ik heb zelfs staan rukken toen hij met een vriendinnetje aan het neuken was in de woonkamer, omdat hij dat niet thuis mocht doen. We riepen elke keer dat het wel makkelijk was om bi te zijn als je niets voor handen had. Vanaf de eerste keer zijn er nachten geweest die hevig spuitend voorbij zijn gegaan. Loyd ging er vandoor en zei over een aantal uur weer terug te komen. Ik ging gewoon maar door met wat ik deed. Patrick en ik babbelden wat en ik schonk een biertje voor hem in. Na een tijdje babbelen over van alles en nog wat zei ik tegen Patrick dat ik even ging douchen want ik voelde mij een stofwolk na al dat gepoets. Ik deed een film in de video, want dat wilde hij wel.

Ik stond onder de douche ik voelde wel iets in mij en met een glimlach trok ik even aan mijn licht gezwollen lid. De deur de op een kier stond omdat ik mij eigenlijk niet schaam voor mijn naaktheid. Plots zag ik twee ogen. Ik zag Patrick kijken naar mijn ingezeepte pik. Ik keek de jongen aan, die op zijn beurt waterig naar mij keek en hij wreef over zijn kruis. De jongen die zo rond een jaar of 23 was gaf de eerste aanzet maar hij voelde zich ook betrapt. Snel was hij weer in de kamer toen ik de douche uitzette. Weer in mijn boxer en T-shirt ging ik de kamer in en deed net of ik niets gezien had en vroeg hem of de film beviel. Hij verslikte zich nu in zijn bier en liet het glas op de grond vallen. Hij boog voorover en raapte het op en toen zag ik dat het een mooie jongen was. Hij stond op en liep naar de keuken, een beetje verlegen en voorzichtig.

Ik zat op de bank toen hij terug kwam en hij ging naast mij zitten. Na een tijdje voelde ik opeens dat hij zijn hand tegen mijn been had gelegd en in het gesprek mijn knie aldoor aanraakte. Plots vroeg ik aan Patrick: "Je bent geil jongen want ik zag je kijken toen ik onder de douche stond. "

verwijder reclame

Patrick keek mij aan en het leek of hij in vuur en vlam stond. Ik boog mij nu naar voren en pakte Patricks hoofd en ik sloot mijn mond om de zijne en mijn tong verdween in zijn mond en ik voelde zijn tong rond de mijne gaan. Ik voelde aan zijn lichaam en voelde zijn gespierde borstkas en zijn harde tepels. Ik ontdeed hem van zijn kleren en nu stond de jonge neger voor mij in zijn witte boxer waar een silhouet van zijn harde pik in tevoorschijn kwam. Mijn pik was nu ook op volle sterkte en ik voelde de spanning en geilheid opwellen en ik liep naar hem toe.

Patrick pakte mijn pik beet en met twee vingers masseerde hij mijn eikel wat heerlijk was. Ik zei hees dat hij dit meer gedaan moest hebben en vooral door moest gaan. Patrick vertelde dat hij ook met mijn buurjongen Loyd speelde, net als ik. Ik wist nu genoeg en ging verder. Ik gleed met mijn tong nu over zijn lichaam en zoog op zijn tepels en kwam nu bij zijn buik terecht die mooi behaard was. Ik likte in zijn navel en met het puntje van mijn tong ging ik verder naar beneden. Ik kwam nu bij zijn pik aan en ik voelde door het stof van zijn boxer dat hij een paal van zeker 21 cm had en ik werd nu erg geil. Ik haalde zijn pik uit zijn boxer en mijn tong gleed nu over de ferme paarse eikel.Ik horde Patrick zuchten toen ik langs het randje ging en speels over zijn pisgaatje waar de eerste voorvocht al uitkwam. Ik sloot mijn lippen nu over deze machtige pik en ik zoog langzaam over zijn heerlijke pik. Met lange plagende bewegingen van mijn tong stond de jonge neger te genieten. Ik voelde zijn handen over mijn rug en ik voelde dat hij mij lul beet had en langzaam aan het aftrekken was.

Ik haalde Patrick zijn lul uit mijn mond en ik vroeg hem te gaan zitten omdat ik zijn volle lippen over mijn pik wilde voel. Ik stond nu voor hem en mijn lul ging nu in de mond van Patrick en hij zoog heerlijk en ik merkte dat hij dit geoefend had bij Loyd. Geil en hijgend stond ik hem in zijn mond te neuken en mijn ballen vulden zich met alles wat in mij zat. Ik voelde dat ik moest komen en zij dat tegen Patrick hij keek mij aan zei dat ik het maar moest laten komen. Na een paar minuten voelde ik mij verstijven en met een scheut spoot ik een flinke klodder van mijn zaad in de mond van de jonge neger. Hij was gulzig en slikte en speelde met het sperma over mijn lul heen. Ik zag dat hij aan het rukken was en dat hij ook moest komen. Ik bukte snel en nam zijn lid in mijn mond en zoog hem als ik nog nooit gedaan had. Plots brulde hij

Webshop DG
verwijder reclame

dat hij ging komen en hij spoot een flinke lading mijn mond in en het leek wel of ik verdronk in de geilheid van deze jongen. We ploften nu op de bank en we lagen elkander sperma over te spugen wat ons vreselijk op wond en onze pikken stonden al snel weer fier omhoog.

Patrick die nu voor mij stond met zijn pik in de hand wilde meer en ik had ook nog wel zin om verder te gaan. Ik draaide Patrick om en ik kneedde zijn heerlijke billen en ik trok hem naar mij toe. Ik vroeg hem te knielen en dat deed hij dan ook. Mijn tong gleed nu door de spleet van deze lekkere donkere jongen en het proefde allemaal even geil. Ik stak mijn puntje van mijn tong in zijn heerlijke sterretje en bewerkte deze met veel plezier. Patrick zuchtte en kreunde en riep dat ik mijn vingers in hem moest steken. Ik vingerde zijn gewillige reet en had de pot glijmiddel nabij ik smeerde zijn aars in totdat het echt lekker vet aan voelde. "Ik ga je neuken Patrick en spuit je helemaal vol", zei ik zacht hijgend. Ik richtte mij op en plaatste mijn harde pik tegen het gaatje van deze jongen en duwde hem er langzaam in tot mijn hele pik verdwenen was. Ik deed het voorzichtig want ik voelde dat hij dit nog niet zoveel gedaan had. Ik begon langzaam te stoten en ik voelde mijn ballen tegen zijn reet aan plakken als................
LOGIN om de rest van het verhaal te lezen...........LOGINBescherm jezelf en andere ALTIJD tegen SOA's en HIV. Gebruik een goedgekeurd condoom en voldoende glijmiddel! VRIJ VEILIG, dan kun je er nog lang van genieten.Deze foto's komen uit de fotoserie French_Black_Thug_fucks_with_White_Friend - klik op de foto's voor meer geile foto's uit deze serie!Geef een cijfer en je kunt de volgende keer direct zien of je dit verhaal al gelezen hebt!

CIJFER: 8.0

Stem op De mooie negroide buurjongen en zijn vriend Patrick:URL van dit verhaal: http://dlv11871.digigop.nl - mail deze link naar een vriend

0 reacties 193 bekeken cijfer: 8.0(38)


Jouw Reactie
LOGIN als je een reactie wilt plaatsen


::: digiGOP.nl :::
Laatste Reacties

login om alle 7796 reacties te lezen...

::: digiGOP.nl :::
digiGOP WEBSHOP
verwijder reclame


© digiGOP.nl 2002 - 2018 | Adverteren | Disclaimer | Help | Contact/Helpdesk | Mobiele versie