Verhalen Categorie
homo 10.790
biseks 1.014
hetero 104
Verhalen Selectie
. ongelezen alle login!
alle alle 11.908
. #buiten 1.735
. #comingout 334
. #cruising 3.654
. #date 1.902
. #eerstekeer 2.023
. #familie 550
. #fetish 929
. #groep 1.987
. #jonger&ouder 2.104
. #massage 161
. #sm 606
. #sport 586
. #niet erotisch 77

series/reeksen
. korte verhalen 1.175


Ik hield mijn adem in


Geplaatst door: AnoniemDeze foto's komen uit de fotoserie Fucked_In_The_Park onder XXX - klik op de foto voor meer geile foto's!


Als rechtgeaarde hetero mag ik natuurlijk niets met mannen doen. Niets? Maar het is zo'n droom van mij. Op een vrijdagavond was de vriendin weg en had ik het rijk alleen. Ik had me de hele dag al op lopen geilen, en ik wilde gewoon seks. De avond begon methet afstruinen van internet naar sexontmoetingsplaatsen. Al snel kwam ik op digiGOP terecht. Mijn ogen vielen bijna uit mijn hoofd toen ik het aanbod zag. Het moest in de buurt van Utrecht zijn, en het moest met de auto te behappen zijn, dus ik ging op pad, de parkeerplaatsen af. De eerste parkeerplaats was bij een tankstation. Ik reed het tankstation voorbij de parkeerplaats op. Maar ik zag er maar drie auto's en er leek niets te gebeuren.

Op naar de volgende, ik reed naar de bekende parkeerplaats bij Hilversum. Ik was er eerder geweest en vond het toen geil om door het bos te lopen met allemaal hitsige mannen. Maar net als zoveel anderen had ik toen ook niet de moed om mensen aan te spreken. Toen ik naar boven reed viel me direct op hoe stil het was: slechts een stuk of vijf auto's. Ik parkeerde mijn auto, liep de parkeerplaats op, en na tien minuten rondstruinen had ik niets gevonden.

Op naar de volgende parkeerplaats. Daar stapte ik uit en liep wat langs de auto's. Voor mij liep een man met zijn pik in zijn hand, hij liep naar een auto, waar het raampje open werd gedraaid. Deze man stak zijn pik door het raampje naar binnen en dat werd beantwoord met een mond. Jezus, dit wond mij vreselijk op. Ik bleef van een afstandje kijken en zag dat de man de auto in mocht. Verder was er niet veel te beleven dus liep ik nog een paar keer langs die auto, waar de twee mannen elkaar druk aan het afzuigen waren. Ik was nu zo geil dat ik meer wilde. Dus stapte ik in mijn auto en reed ik weer het eind terug naar Hilversum. Daar was het inmiddels een heel stuk drukker geworden. Drukker, en ook geiler, merkte ik toen ik uitstapte. Op de picknicktafel lag een oudere man, met ontbloot onderlijf, en daarnaast een jongere man. Mijn opwinding groeide en

Steun digiGOP en bestel iets uit onze shop

verwijder reclame

ik liep naderbij. De man lag op zijn rug op de tafel en werd langzaam voorbereid. Ik liep dichterbij en ik was zo geil dat ik de man ook wel wilde aanraken. Maar ik durfde niet, maar stond toch nieuwsgierig te kijken. Op dat moment naderde mij vanachter een man die helemaal niets deed, alleen mij zo dicht naderde dat ik hem voelde ademen. Ik werd welhaast nog geiler en drukte mijn kont iets naar achter. Ik raakte de man, die mij plotseling in mijn kruis greep. Daar voelde hij mijn enorme paal. Ik hield mijn adem in. Ik draaide mij om en keek de man aan: een kerel van een jaar of veertig, normaal postuur. Ik wilde niet meer wachten en ik nam het woord. Schor zei ik: zullen we het bos ingaan. Hij knikte en liep voor me uit, het hek door.

Nu was het heel erg donker maar ik was supergeil en niet bang. Een klein eindje het bos in hadden we nog net profijt van het lantaarnlicht. Ik nam de man bij de heupen en knoopte zijn broek los. Hij had geen onderbroek aan dus direct floepte zijn apparaat eruit.Nu had ik nog niet zoveel pikken van naderbij gezien, maar deze was normaal postuur, maar zo krom als een hoepel. Nieuwsgierig pakte ik hem vast en sloot mijn lippen rond de lul. Hij smaakte schoon en nog 'ongebruikt' voor wat betreft deze avond. Ik begon hem rustig te pijpen, alhoewel ik niet zo diep kwam, dat lukte me niet. Het was doodstil en ik begon zijn pik en zijn ballen te likken (net als de mijne vers geschoren). Mijn handen gleden over zijn billen en voerden als vanzelf naar zijn poepgaatje. Ik voelde nieuwsgierig en ging, op de natte grond, op mijn knieën zitten en likte het gebied tussen zijn zak en anus. Ik merkte dat hij het lekker vond, en ik likte, nu voor het eerst, een anus. Het smaakte neutraal en voorzichtig drong mijn tong naarbinnen. Dat ging makkelijker dan ik gedacht had. Ik ging heen en weermet mijn tong van zijn anus naar zijn eikel. Een enorme sensatie maakte zich van mij meester. De man bracht zijn hand naar zijn lul en begon zichzelf af te trekken, terwijl ik zijn eikel in mijn mond

WEBSHOP
verwijder reclame

had. Wauw dit was lekker. Toen sprak de man: als je doorgaat kom ik klaar. Dat vond ik te vroeg en ik ging staan. Nu herhaalde zich het spel en begon de man mij uit te kleden. Hij trok mijn broek naar beneden en mijn onderbroek. Ik zei: wacht even, en ik schopte mijn schoenen uit. Snel trok ik mijn broek uit, en ik stond nu piemelnaakt voor hem. Hij knielde neer en begon mij te likken: niet eerder had een man dit zo lekker met mij gedaan. Ik boog mij voorover en ging op handen en voeten staan, zodat hij overal bij kon.

Op dat moment merkte ik dat we een voyeur hadden die van een afstandje stond mee te gluren, zijn pik in zijn hand. Het kon me niets schelen en ik gaf me geheel over aan de man die nu op zijn knieën onder mij zat en mij begon te pijpen. Wat wond me dat op. Zijn handen om mijn billen, zijn vingers gleden door mijn bilnaad. Nieuwsgierig ging er een vinger naar binnen terwijl de man door pijpte. Ik werd zo geil dat ik uitriep, in dit................
LOGIN om de rest van het verhaal te lezen...........LOGINDeze foto's komen uit de fotoserie Fucked_In_The_Park - klik op de foto's voor meer geile foto's uit deze serie!Geef een cijfer en je kunt de volgende keer direct zien of je dit verhaal al gelezen hebt!

CIJFER: 7.3

Stem op Ik hield mijn adem in:URL van dit verhaal: http://dlv11876.digigop.nl - mail deze link naar een vriend

0 reacties 193 bekeken cijfer: 7.3(28)


Jouw Reactie
LOGIN als je een reactie wilt plaatsen


::: digiGOP.nl :::
Laatste Reacties

login om alle 7796 reacties te lezen...

::: digiGOP.nl :::
digiGOP WEBSHOP
verwijder reclame


© digiGOP.nl 2002 - 2018 | Adverteren | Disclaimer | Help | Contact/Helpdesk | Mobiele versie