Verhalen Categorie
homo 10.781
biseks 1.014
hetero 104
Verhalen Selectie
. ongelezen alle login!
alle alle 11.899
. #buiten 1.734
. #comingout 328
. #cruising 3.652
. #date 1.897
. #eerstekeer 2.016
. #familie 551
. #fetish 929
. #groep 1.986
. #jonger&ouder 2.102
. #massage 161
. #sm 606
. #sport 585
. #niet erotisch 77

series/reeksen
. korte verhalen 1.175


Koude dag in februari


Geplaatst door: rukkieDeze foto's komen uit de fotoserie Young_With_Older5 onder XXX - klik op de foto voor meer geile foto's!


Even voorstellen: ik ben Gerben de Bakker, 25 jaar. Beroep vrachtwagenchauffeur, ik heb een gespierd lichaam van 189cm lang, ik weeg 95 kilo. Ik heb een truckerscoup [kale kop] Ik woon in Friesland in het kleine dorpje Bontebok dat ligt ten noorden van Heerenveen. Ik heb in 2016 daar een oude bungalow gekocht. Ik heb hem met mijn naaste familie even opgeknapt. Nee niet verbouwd, maar dat zit nog wel in de planning. Maar het schip met centen gaat mijn huis steeds voorbij. Ben nu 6 jaar werkzaam als trucker. Ja inderdaad daar ben ik druk mee. Ik ben sinds twee jaar overgestapt naar een ander bedrijf. Ik was eerst bij een klein bedrijf uit Heerenveen. Het bedrijf ging stoppen, er was geen opvolger. Bij een groter transportbedrijf in Heerenveen kon ik komen werken, dat had Joris, mijn oude baas geregeld. Nu zie ik ook wat ik al jaren mis heb gelopen. Het betaalt beter, de toeslagen zijn ruimer. Niet dat ik het slecht had bij Joris hoor. Ik heb wel de hele opleiding gekregen van hem. Maar ik heb nu zeker 600 euro meer in de maand netto. Ik leg dat bedrag nu elke keer weg, om dan mijn geplande verbouwing te kunnen betalen. Vrienden heb ik weinig, ik heb nooit echte kameraden gehad behalve een Niels van Straaten. Die heeft mij gesteund zelf toen ik uit de kast was gekomen. Wij zien elkaar nog maar zelden, hij is verhuisd naar Rotterdam eerst om te studeren, is daar getrouwd en hij kon daar een goede baan krijgen. Wij volgen elkaar via de sociale media. Twee keer in het jaar als hij de kerst of op vakantie is bij zijn familie in Bontebok. Maar ik heb echt geen zin in een vaste partner hoor. Ik heb een fijn leven als vrachtwagenchauffeur. Jij zal denken mis jij dan geen seks. Nee hoor, ik heb seks met jongens die rond de 18 jaar zijn. Soms komen er ook oudere personen net zo oud als mijn vader en zelf zo oud als mij opa. Nu dat doe ik niet, maar ik zeg niet dat het nooit zal gebeuren alleen nu niet. Er zijn jongeren zat die opzoek zijn naar een uitdaging en gezelligheid.

Ik heb wel een uit zondering hoor, ik heb soms seks met een oudere collega Bram de Vries uit Gorredijk. Hij is 29 jaar, ik ken hem al van de eerste dag dat ik bij deze baas ben komen werken. Hij is Bi, en getrouwd. Als wij elkaar tegen komen hebben wij heerlijke seks. De juiste aanraking en aandacht, ik focus me op dat moment heel makkelijk omdat ik het fijn vind om het te doen met hem. Maar ik heb meestal wel een keer in de week een heerlijke jonge knul. Ik heb wel de minimumleeftijd van 17 jaar ingesteld. Ik doe het natuurlijk veilig met condoom. Voor een jonge knul doe ik het graag. Het postuur kan mij niet veel schelen hoor. Ik heb het sinds twee jaar bijgehouden, ik heb in die twee jaar vijf jongens onder de 20 jaar ontmaagd, ontmaagd op hun verzoek. Ik sta na mijn werk dat op de parkeerplaats Kraaienberg aan de A 28 tussen Nunspeet en tHarde in. Het was 10 uur in de dinsdagochtend van de 27ste februari er stond een personenauto en vrachtwagen. Ik bleef vrij in het begin staan in de buurt van de zendmast. Ik ging eerst even mijn boekhouding doen. Ik ging even naar buiten toe om een plasje te plegen. Ik keek even in de personenauto, daar lag een man in te slapen. Ook zag ik dat de vrachtwagen een Pool was. Die had de gordijnen ook dicht. Ik besloot maar even heerlijk in mijn cabine te zitten. Met de benen op het dashboard. Mijn grote zonnebril op, zodat de mensen die toevallig naar binnen keken. Niet konden zien, of ik sliep of hun aan het beloeren was. Ik genoot ondertussen van een heerlijk mok met koffie. Ik heb ook zeker een half uurtje geslapen. Moet wel want ik schrok wakker van een ambulance met sirene die richting Zwolle reed. Ik zag dat het kwart over elf was geworden. Ik zag in mijn spiegel dat er een personenauto achter mij was komen staan.

Ik dacht misschien toch leven in de brouwerij, ik stapte uit. Ik liep even om de mijn truck heen, naar de achterkant van mijn truck. Ik schopte onderweg tegen mijn banden aan of ze nog hard genoeg waren. [Dat waren ze wel] Ik zag een jonge vent in die personenauto zitten. Ik liep weer naar voren toe om weer in mijn cabine plaats te nemen. Er was deze ochtend weinig animo voor een heerlijk potje seks met een Trucker. Ik zat net weer met en nieuwe mok koffie. Er kwamen nu meer auto de parkeerplaats op. Ik dacht mooi het feest kan beginnen. Ik zag de chauffeur van de blauwe Ford uitstappen, ik kreeg meteen een afknapper. Het was een vrouw, nu als ik ergens allergisch voor ben, is het een vrouw. Gelukkig haalde ze uit haar kofferbak een handtas. Zij stapte toen weer in, even later reed ze weg. Ik ging weer in mijn cabine zitten, met een kop koffie. Ik had net mijn mok leeg, toen ik een fiat 500 zag stopen vijf meter voor mij. Ik keek

verwijder reclame

even op mijn klok, ik zag dat het tien voor twaalf uur was. Ik zag de deur van de fiat open gaan. Er stapte een man uit [dit tot mijn grote opluchting] Hij liep naar een boom toe. Hij deed net of hij stond te plassen. Toen kwam hij terug hij stond voor mijn truck. Ik kon die jongen goed bewonderen hij deed zijn shirt uit. Hij had een heerlijk gespierd lichaam. Hij leek mijn niet groot ik schat rond de 170 cm. Echt nog een jongen dacht ik. Hij had een strak kort broekje aan was mij opgevallen. Ik kon duidelijk zijn gevalletje zien liggen. Ik had mijn raampje opengedaan. Ik stak mijn hoofd naar buiten ik riep naar hem. Wil jij geneukt worden schatje. Ik zag dat de jongen mijn richting op kwam lopen. Hij keek omhoog naar mij. Ik herhaalde nog even moet ik jou neuken. Hij zei, ja dat zou ik wel willen, maar doe jij het veilig. Ik zei rustig, zeker dat doe ik, ander neuk ik niet. Toen zei hij dan is het goed.

Ik zei tegen hem kom dan maar binnen. Even later zat hij op de bijrijdersstoel. Ik was op het bed gaan zitten. Ik gaf hem en hand ik zei dat ik Gerben heet. Hij hete Timo, ik kon merken dat hij zenuwachtig was. Hij zei tegen mij jij hebt het hier heerlijk warm Gerben. Ik zei, dat moet ook wel, het is min 2 graden buiten. Jij zal het best koud hebben in een kort broekje Timo. Ja het was best koud buiten. Ik zei tegen hem dat ik hem stoer vond, maar dat hij in het vervolg gewoon zijn kleren aan mocht houden. Tenminste bij deze temperaturen. Hij zei dat hij gelezen had dat trucker liefst naakte jongens zagen. Ik zei jij moet zoiets niet geloven hoor. Trucker zien wel graag naakte personen, maar niet buiten in de kou. Hij vertelde mij toen dat hij het nog nooit had gedaan, zowel met een man of vrouw. Ik zei tegen hem dus jij het mij uitgekozen voor jouw ontmaagding. Hij lachte flauw, toen zei hij ja. Omdat jij nog jong bent. Ik dacht even na, toen zei ik dat ik 25 jaar was. Dat ik al zes jaar werk als trucker. Ik zei ook tegen hem dat ik er al veel had ontmaagd. Sinds ik 16 jaar was. Timo gaf een zucht, dus jij hebt wel enige ervaring. Ik gaf hem een mok koffie ik zei dan warm jij een beetje door, of moet jij straks snel weg. Hij zei nee hoor ik ben de hele dag vrij. Ik merkte dat hij al een beetje op tempratuur kwam.Ondertussen hoorde ik het nieuwsoverzicht van half een op de radio. Ik zei tegen Tim terwijl ij de gordijnen naar beneden deed. Zullen wij maar eens beginnen. Hij zei een beetje verlegen, Ja dat is goed. Ik deed de vergrendeling op de deur ik zei tegen hem kom maar voor mij staan, dan mag jij je uitkleden. Hij lachte dat is alleen mijn broek. Ik zei ja het is niet anders. Ik bekeek hem aandachtig, ik zei toen ik mijn shirt uittrok en mijn broek uit deed. Tegen hem dat hij mijn slipje uit mocht doen.

Ik zei dat hij op zijn knieën moet gaan zitten voor mij. Hij moest mijn pik even keihard maken zei ik tegen hem. Hij zei nog even voor dat hij begon. Hoe groot is hij Gerben. Ik zei tegen hem als hij op neukniveau is dan is 17, 3 cm bij 3, 6 cm. Hij is maar een paar minuten bezig geweest, toen zei ik tegen hem. Timo ben jij er klaar voor, mijn paal is er wel klaar voor. Ik zei kom hier maar even staan. Ik zag hem kijken naar mijn paal. Ook zijn paal was niet mis, ik schat zijne iets kleiner en dunner dan die van mij. Ik pakte het doosje met condooms van de plank, samen met een flesje glijmiddel. Ik zei hoe ik hem wou hebben liggen. Hij lag met zijn lekker bollen naar mij toe. Ik stond er even van te genieten. Ik Zag zijn kontje hunkeren naar mijn lekkere harde neukstaaf. Ik verkochte hem en paar harde tikken tegen zijn heerlijk blanke stevige billen. Meteen daarna trok ik ze van elkaar. Ik zag zijn gaatje nog onbedorven door pikken. Ik spot er even een lekker klodder glijmiddel in. Ik duwde met mijn vinger even door tot voorbij zijn genotspier. Ik hoorde hem gillen, ik dacht dat zal zo meteen wel een graatje harder wezen. Nu hij mag wat mij betreft. Hoort nu eenmaal bij een ontmaagding. Maar ik zag even later toen ik mijn neukstaaf er in een ruk induwde, naast een ijselijke kreek van hem, een heerlijk trilling door zijn mooie ranke lichaam gaan. Het gillen hield vanzelf op na enkeleharde diepe stoten. Ik ben hem meteen flink doorgegaan met het neuken. In een hoogste versnelling. Ik trok zijn lekker kont nog een paar keer naar mij toe. Zodat ik er dieper in kon stoten ik hoorde dan weer een gilletje, maar ook gekreun. [Of het nu van genot is, of van de pijn] ik hoor graag een gekreun van diegene die ik neuk.

Ja hij wist dat het pijn zou doen, hij wou het

Webshop DG
verwijder reclame

zelf. Ik zeg altijd als er maar een geniet dan is het al prima. [Ik geniet altijd als ik aan het neuken ben] Ondertussen ging ik in een lager tempo door met neuken. Ik trok hem er af en toe even eruit zo dat ik weer hard en diep in hem kon stoten. Ik ging met mijn hand naar zijn tepels toe ik kneep hem er even flink in. Ik voelde dat ik op het punt stond om klaar te komen. Ik moest snel handelen ik draaide hem om zodat hij op zijn rug kwam liggen. Ik spoot mijn sperma over zijn buik heen. Timo zei nog zonde Gerben ik had het graag geproefd. Ik zei tegen hem nou er komt nog genoeg om door te slikken kerel. Toen ik klaar was gaf ik hem een stuk keukenpapier. Hij maakte zich schoon. Ik zat heerlijk toe te kijken hoe hij dat deed. Ik zag dat hij er niet alles goed af kon krijgen. Hij zei tegen mij plakkerig spul Gerben. Ik zei tegen hem, ik drink elke ochtend een beker stijfsel hoor. Ik pakte nu een klein handdoekje die ik iets vochtig maakte met mineraalwater uit de fles. Normaal heb ik een vijfliter jerrycan bij mij maar het vriest nu ook overdag. Ik had net nog gekeken buiten vroor het nog 3 graden. Ik heb twee literflessen meegenomen die in mijn cabine dus in de warmte van mijn kacheltje kon laten staan. Ik ging naast hem zitten op het bed. Ik ging spelen met zijn heerlijk harde tepels. Ik zag aan zijn reactie dat hij het fijn vond. Gelukkig voor hem, want ik ben nu eenmaal de baas in mijn cabine. Timo had mijn stuk mannenvlees te pakken. Hij trok er voorzichtig aan. Ik zei tegen hem dat is lekker ventje van mij. Ondertussen hoorde ik op de radio dat zij het spannend vond en waar de eerst marathon op natuurijs zou komen. Haaksbergen of Arnhem.

Het werd Haaksbergen. Timo zei jammer dat het niet in Friesland. Ik zei daar hebben wij de Elfstedentocht voor ventje. Ik zei tegen hem nu genoeg gepraat, ik wil dat jij mij nu gaat pijpen. Hij ging voor mij op zijn knieën zitten. Hij nam mijn stuk vlees in zijn mond, ik kon het merken dat hij het vaker had gedaan. Ik had hen net nog gevraagd of de ontmaagding zeer was geweest. Hij zei ja dat was het, maar ik ben nu een echte kerel. Hij zei tegen mij dat hij wel een stootje kon hebben. Maar hij was mij nu even heerlijk aan het pijpen. Hij speelde met mijn ballen. Ik genoot flink Mijn stuk vlees vond het................
LOGIN om de rest van het verhaal te lezen...........LOGINBescherm jezelf en andere ALTIJD tegen SOA's en HIV. Gebruik een goedgekeurd condoom en voldoende glijmiddel! VRIJ VEILIG, dan kun je er nog lang van genieten.Deze foto's komen uit de fotoserie Young_With_Older5 - klik op de foto's voor meer geile foto's uit deze serie!Geef een cijfer en je kunt de volgende keer direct zien of je dit verhaal al gelezen hebt!

CIJFER: 7.5

Stem op Koude dag in februari:


Kijk voor meer verhalen van rukkie bovenaan aan de rechter kant >>>>>>
Of klik hier om op schrijver rukkie te zoeken
URL van dit verhaal: http://dlv11880.digigop.nl - mail deze link naar een vriend

0 reacties 690 bekeken cijfer: 7.5(26)


Jouw Reactie
LOGIN als je een reactie wilt plaatsen


::: digiGOP.nl :::
Laatste Reacties

login om alle 7789 reacties te lezen...

::: digiGOP.nl :::
digiGOP CAMCHAT
verwijder reclame


© digiGOP.nl 2002 - 2018 | Adverteren | Disclaimer | Help | Contact/Helpdesk | Mobiele versie