Verhalen Categorie
homo 10.981
biseks 1.036
hetero 106
Verhalen Selectie
. ongelezen alle login!
alle alle 12.123
. #buiten 1.779
. #comingout 364
. #cruising 3.695
. #date 1.975
. #eerstekeer 2.113
. #familie 567
. #fetish 964
. #groep 2.036
. #jonger&ouder 2.183
. #massage 170
. #sm 623
. #sport 612
. #niet erotisch 77

series/reeksen
. korte verhalen 1.213


Trio met een vreemde man


Geplaatst door: ChapDeze foto's komen uit de fotoserie sauna_trio onder XXX - klik op de foto voor meer geile foto's!


mmv

Het was afgelopen zomer. Op een zaterdag avond zijn Silvia en ik naar onze favorite kroeg gegaan alwaar wij een oer gezellige avond hebben gehad. Vele uren en biertjes later, het moet ongeveer 2. 30 uur zijn, zijn we hier weggegaan om weer naar huis te gaan. De hele avond hebben we flink gedanst waarbij we elkaar flink hebben lopen opgeilen. Eenmaal buiten lopen we gezamenlijk richting onze auto maar door onze geile bui kunnen we niet echt van elkaar afblijven. Zowel Silvia als ik kikken erop om in het openbaar elkaar een beetje op te geilen. Dus zo ook vanavond. Ergens in een portiek blijven we staan en beginnen elkaar te zoenen. Haar tong glijdt door mijn mond en ik begin met mijn handen haar kont te kneden. Ze begint te kreunen in mijn mond en ik voel mijn lul al aardig stijf worden Zij voelt dit tegen haar onderbuik en begint me daar zachtjes te masseren. Dan lopen er 2 mannen voorbij, beiden van ongeveer 30 jaar.

Deze beginnen te lachen als ze ons zien en maken een paar opmerkingen waar we wel om kunnen lachen. Deze 2 kerels hebben hun fietsen net daar gestald waar wij staan te zoenen en voordat ik het weet, loopt mijn vrouw richting 1 van deze mannen en vraagt of zij achterop mag zodat hij haar naar de auto kan brengen. Hij weet niet helemaal hoe te reageren omdat ik er ook bij sta maar ze zit al achterop en hij begint dan toch te fietsen. Daar ook hij een beetje dronken is gaat dit niet zo goed en ik kan ze daarom makkelijk bijhouden met lopen. De 2e kerel moet de andere kant op dus deze is al verdwenen. Ik loop met hun mee maar na een tijdje zijn ze toch zo'n 30 meter van mij vandaan en van een afstandje zie ik dat Silvia haar armen om deze man geslagen heeft. haar handen heeft zij niet echt om zijn middel maar liggen juist erg dicht bij zijn kruis en ik vermoed dat ze over lul wrijft. Ik loop een beetje sneller om wat dichterbij te komen zodat ik beter kan zien wat er gaande is. We zijn nu in een wat donkerder steegje terecht gekomen en ik zie dat ze gestopt zijn met fietsen. Ik loop wat dichterbij en zie Silvia afstappen en dicht naast hem gaan.

Ik sta nu ongeveer op 10 meter van hun en ga in een portiekje staan. Ze begint met hem te praten maar niet voor zolang want plotseling begint ze hem te zoenen. Ik zie dat hij schrikt en kijkt of ik het kan zien maar hij kan me niet zien. Hij begint haar op dat moment hevig terug te zoenen. Silvia weet dat ik het erg opwindend vindt om haar met een andere man te zien, dus zij weet dat het goed zit. Ik zie dat zij hem over zijn lul begint te wrijven en te masseren en ik moet zeggen dat ik daar erg geil van wordt. Ze staan hevig te zoenen en zij pakt zijn handen en brengt ze naar haar borsten. Hij begint haar borsten te masseren, terwijl ze nog steeds aan het tongen zijn en zij over zijn lul wrijft. Dit alles gebeurt echter midden op de straat en na een tijdje besluit ik om ernaar toe te lopen daar ik niet wil dat er opeens bekenden langslopen. Ik loop er voorbij en ik zie dat hij een beetje verstijft en ik zeg tegen haar of ze meegaat naar de auto.

Ik loop door en zie achterom dat ze gezamenlijk achter mij aankomen maar ze kunnen niet echt van elkaar afblijven. Eenmaal bij de auto ga ik alvast erin zitten en

verwijder reclame

mijn vrouw blijft met deze man buiten naast de auto staan. De auto staat op een afgelegen plekje op een parkeerplaats op een donkere plek. Ik zie dat Silvia hem weer begint te zoenen maar dit keer gaat zij verder. Zij maakt zijn broek open en haalt zijn harde lul eruit. Zij begint hem zachtjes tijdens het tongzoenen te masturberen. Ik weet dat Silvia ontzettend opgewonden moet zijn geworden omdat dit een van haar fantasien is (om op een afgelegen plekje sex met een vreemde te hebben en te weten dat ik dit allemaal kan zien. ) Plots zakt ze door haar knieen en begint hem te pijpen. Vanuit de auto kan ik alles prima zien en ik ben zelf erg geil geworden door deze plotselinge show van mijn vrouw en ik begin mezelf dan ook te masturberen. Ik zie aan het gezicht van de man dat hij hier ook van geniet en in het geheel niet meer beschaamd is dat ik hun tweeën zo kan zien. Silvia gaat niet al te lang door met pijpen daar ze niet wil dat hij al klaarkomt.

Zij staat weer op en begint hem weer te zoenen. hij gaat met zijn handen onder haar truitje en begint met haar borsten te spelen. Dan zie ik dat zij hem dingen toefluister en ik zie hem twijfelend kijken. Silvia maakt de deur open en vraagt aan mij of het goed is dat hij meegaat met ons. Uiteraard zeg ik ja. Silvia gaat terug en ik zie hem een aantal keren nee schudden. Maar als zij hem weer begint te zoenen en zijn nu niet meer zo harde lul begint te masseren, kan ze hem makkelijk naar de auto leiden. Ze gaan beiden achterin zitten en Silvia vraagt mij nogmaals of het echt OK is en ik zeg weer ja. Nu voelt hij zich ook meer relaxt en tijdens het rijden zie ik in de spiegel dat ze weer aan het zoenen zijn geslagen en niet veel later zie ik dat mijn vrouw haar broek ook heeft opengemaakt en een stukje naar beneden heeft gedaan.Ze liggen nu half over elkaar te vrijen en zij ligt met haar benen zo ver als mogelijk uit elkaar. Hij begint met zijn vingers over haar kutje te voelen (Silvia draagt tijdens het uitgaan nooit een slipje!) en ik zie zijn vinger plots in haar kutje verdwijnen.

Hij begint haar zachtjes de vingeren en steeds harder en ik hoor aan de geluiden dat ze erg nat is geworden. Silvia vindt het heerlijk want ze begint nu luider te kreunen en ik moet zeggen dat dit alles mij nu ook aardig geil maakt. Na ongeveer 10 minuten zijn we thuis en we lopen snel naar binnen zodat eventuele late (of vroege!) buren ons niet kunnen zien. eenmaal binnen ga ik naar de WC en als ik terugkom zie ik dat de man in een stoel zit en dat Silvia tussen zijn benen zit en net zijn broek begint open te maken. Zij trekt zijn broek en slip nu helemaal uit. Ze begint aan zijn ballen te likken en zuigt ze een voor een zachtjes naar binnen. Op hetzelfde moment streelt ze met haar hand over zijn lul en begint hem zachtjes te masseren. Ik zie dat hij het heerlijk vindt wat er gebeurt en het windt mij ook ontzettend op. Dan kijkt mijn vrouw op en zegt dat ze samen met ons naar boven wil en op bed met z'n 3-en sex wil hebben.

De man twijfelt een beetje maar ik zeg dat dat OK is en dan gaat hij ook overstag. Eenmaal boven begint Silvia plotseling met mij te vrijen en ze kleed me snel uit. Ik lig daar naakt op bed en

WEBSHOP
verwijder reclame

dan gaat ze naar de man en kleed hem ook uit. Ze gaat op bed liggen en begint met hem te vrijen. Zijn lul is nog steeds hard en ze pakt zijn lul tijdens het zoenen in haar hand en begint hem te masturberen. Ik begin mijn vrouw uit te kleden zo goed en kwaad als het gaat en trek haar truitje en broek uit. Zij gaat op haar knieën zitten en ik begin haar kutje te likken en stop een vinger in haar anus en begin haar zachtjes te vingeren. Dan zegt ze tegen de man om voor te gaan liggen en ze begint hem te pijpen. Ondertussen stop ik 2 andere vingers in haar kut en begin haar daar ook te vingeren en met mijn duim over haar clitoris te wrijven. Zij begint heftig te kreunen en ik weet dat ze erg snel kan klaarkomen in deze positie. En dat gebeurt dus ook. Met zijn lul in haar mond komt ze plotseling hevig schokkend klaar en schreeuwt het bijna uit.

Na dit orgasme heeft ze een paar minuten nodig om bij te komen, maar ondertussen blijft ze wel met zijn lul spelen. Dan wil ze dat hij tussen haar benen gaat liggen en haar gaat beffen en ze zegt tegen mij dat ik op de stoel moet gaan zitten en moet toekijken hoe zij sex met elkaar hebben. Hij begint haar te likken en na een paar minuten stopt hij ook 2 vingers in haar natte kutje en begint haar ook te vingeren. Zij zegt hem om dit hard te doen. Ik zie aan haar gesloten ogen dat ze hier erg van geniet en ze begint met haar vinger zelf over haar clitoris te wrijven. Het duurt dan ook maar een aantal minuten of ik zie mijn vrouw opeens een roder gezicht krijgen. Ze begint sneller over haar clitoris te wrijven.................
LOGIN om de rest van het verhaal te lezen...........LOGINDeze foto's komen uit de fotoserie sauna_trio - klik op de foto's voor meer geile foto's uit deze serie!Geef een cijfer en je kunt de volgende keer direct zien of je dit verhaal al gelezen hebt!

CIJFER: 7.4

Stem op Trio met een vreemde man:


Kijk voor meer verhalen van Chap bovenaan aan de rechter kant >>>>>>
Of klik hier om op schrijver Chap te zoeken
URL van dit verhaal: http://dlv11903.digigop.nl - mail deze link naar een vriend

1 reacties 654 bekeken cijfer: 7.4(15)


Jouw Reactie
LOGIN als je een reactie wilt plaatsen

15-4-2018 15:34 Heerlijk geil ik heb genoten zalig


Meer verhalen van
::: digiGOP.nl :::
Laatste Reacties

login om alle 7968 reacties te lezen...

::: digiGOP.nl :::
digiGOP CAMCHAT
verwijder reclame


© digiGOP.nl 2002 - 2019 | Adverteren | Disclaimer | Help | Contact/Helpdesk | Mobiele versie