Verhalen Categorie
homo 10.570
biseks 993
hetero 101
Verhalen Selectie
. ongelezen alle login!
alle alle 11.664
. #buiten 1.678
. #comingout 307
. #cruising 3.604
. #date 1.782
. #eerstekeer 1.949
. #familie 525
. #fetish 892
. #groep 1.908
. #jonger&ouder 2.011
. #massage 159
. #sm 582
. #sport 580
. #niet erotisch 74

series/reeksen
. korte verhalen 1.147


Quint's liefde 2


Geplaatst door: Quint97Deze foto's komen uit de fotoserie Young_With_Older12 onder XXX - klik op de foto voor meer geile foto's!


Zaterdagochtend, ik keek naar de wekker en verschrikt werd ik wakker. Verslapen! Hoe stom kon ik nou zijn, vandaag is dé dag, dé dag van de wedstrijd. Ik sprong letterlijk uit m’n bed en rende in m’n boxer naar de badkamer. Normaal maakt mam me wakker als ik me verslaap, maar zij is voor werk in het buitenland. Ik zet de kraan aan en trek mijn boxer uit. Het warme water stroomt over m’n lijf. Maar tijd om te genieten heb ik niet. Ik was m’n haar en m’n lichaam, spring de douche uit en storm naar beneden. Gelukkig had ik mijn tas al klaargezet voor vandaag. Een van mijn broers zit op de bank, Netflix te kijken. Snel ren ik naar de keuken om wat broodjes en kwark te pakken. Want op een lege maag kan je niet presteren. ‘Levi, kan jij mij alsjeblieft brengen naar het bad?’ riep ik uit de keuken. Er komt geen woord uit zijn mond, nog een paar keer roep ik zijn naam maar nog steeds niks. Met een volle mond loop ik de woonkamer in en ga ik voor hem staan, precies voor de televisie. ‘Levi, kan je me alsjeblieft brengen? Ik moet daar om elf uur zijn en ik ga het niet redden met de fiets’ vraag ik met puppy ogen. ‘Heb jij wel goed gekeken hoe laat het is? Het is acht uur kleine. ’ zei hij. Ik had blijkbaar niet goed gekeken. ‘Quint, je weet dat ik je knap vind broertje, maar je ziet er niet uit, heb je wel goed geslapen?’ ‘Om heel eerlijk te zijn niet echt man, ik weet niet hoe het komt’ gaf ik als antwoord. Maar stiekem kwam het omdat ik aan Renzo moest denken… ‘Het zijn gewoon de zenuwen kleine, hier ga zitten, dit is een goeie film’ zei Levi.

Levi is twee jaar ouder dan ik, samen met mijn broer Bram. Ze zijn een tweeling, eeneiig. Ze zien er allebei zeker niet verkeerd uit, zelfde kapsel, bruin half lang haar naar achter, wat beetje het kapsel is wat je bij iedereen ziet nu, blauwe ogen en een super strak lichaam. Ze doen allebei aan atletiek en dus gewaagd aan elkaar. Kwart voor elf, Levi stond al klaar met de auto, de motor draaiende. Maar ik zou ik niet zijn als ik wat vergeet, dit keer mijn mobiel. Levi toeterde, ‘Schiet op sukkel, straks kom je alsnog te laat!’ riep Levi vanuit de auto. Ik sprintte naar de auto.

Aangekomen in het zwembad kleedde ik me gelijk om, Levi stond samen met Bram en Anna langs de kant, Anna is het jongste zusje. Renzo was nergens te bekennen… Waar is hij nou dacht ik bij mezelf? Hoe kan hij dit nou missen… Ook mijn coach mistte hem. ‘Quint, waar is Renzo?’ ‘Geen idee coach, ik dacht dat jij dat wel wist’ zei ik. De coach liep weg, ik moest me opmaken voor de wedstrijd.

Ik had me nu voor verschillende onderdelen en afstanden gekwalificeerd, maar de moeilijkste en zwaarste kwam als laatst aan bod: 100 meter vlinderslag. Het was absoluut niet mijn sterkste slag. Ik stond klaar op de kant en werpte nog een blik op Levi, Bram en Anna. Maar wie zie ik daar nou? Renzo! Een glimlach kwam van m’n gezicht en ook Renzo lachte. 1 2 3 START! Ik vloog het water in en ik deed m’n ding tot ik de kant aanraakte. Wonderbaarlijk was ik derde terwijl mijn verwachtingen laag waren met deze slag, ik was trots! Na de uitslag ging ik naar Levi,

Durex Invisible Extra Sensitive - 3 stuks
Geniet van de allerdunste condooms die Durex ooit heeft gemaakt. De Invisible Extra Sensitive condooms zijn ultradunne, sterke condooms met een nominale breedte van 52 millimeter. De condooms hebben e
NIEUW! 2.95
verwijder reclame

Bram en Anna toe. Ze waren super trots en blij voor me! ‘Waar is Renzo’ vroeg ik? ‘Geen idee, net stond hij hier nog. Hij heeft zijn arm gebroken gisteravond, hij viel tijdens het fietsen. Vandaar dat hij niet kwam opdagen bij de start. ’ Ik vond het oprecht kut voor Renzo, hij trainde net zo hard als ik hiervoor. Ik besloot naar m’n kleedhokje te gaan om me om te kleden en naar huis te gaan. Er werd geklopt. ‘Quint, waar ben je?’ Was dat nou Renzo dacht ik bij mezelf. ‘Ik ben hier riep ik. Wacht even!’ Ik droogde me snel af en trok mijn boxer en jeans aan. “Schiet op Quint, ik sta hier fucking awkward te wachten. ” Snel deed ik de deur open, ‘ja ja, meneer ongeduld’.

Ik deed het deurtje open van het hokje. Renzo stormde zowat naar binnen, hij knuffelde me. Het voelde super fijn. Mijn blote bovenlichaam. Hij hield me stevig vast met zijn gespierde armen. Zijn heupen drukte hij stevig tegen mij aan. We lieten elkaar los. ‘Hey Quint…’ zei hij. ‘Hey Renzo’ zei ik hees. ‘Wat super knap man! Je bent op alle onderdelen gekwalificeerd waarvoor je hebt getraind. Ben trots op je maatje’ vertelde Renzo met een big smile op zijn gezicht. Ik smolt van zijn glimlach toen hij het vertelde en ik in zijn mooie donkerbruine ogen. Hij vertelde wat er is gebeurd. ‘Het spijt me van gisteravond, dat wat er gebeurde in douches enso. Schrok van mezelf en ik zat niet op te letten en ik gleed uit door het ijs op de weg. ’ ‘Dat maakt toch niet uit, jongens onder elkaar kunnen wel stoeien en beetje plagen toch? Ik vond het wel tof’ antwoordde ik. Renzo leefde helemaal op, hij glimlachte, ‘vond je het echt tof?’ ‘Ja ik kan het waarderen van je, don’t worry maatje!’ zei ik.Maar hij leek me niet te horen… Hij streelde met zijn hand mijn borst, vervolgens ging zijn hand naar mijn gezicht waar hij m’n wang streelde. ‘Rens… Wat doe je. . ?’ Hij bekeek aandachtig mijn bovenlichaam. Er kwam geen antwoord. Zijn andere hand streelde mijn borst. Mijn pik reageerde, maar kon door mijn skinny jeans geen kant op. Allebei zijn handen streelde mijn tepels, die werden in no-time hard. We zeiden niks tegen elkaar. Ik volgde de hele tijd zijn handen, zijn strelingen. Ik keek hem aan, maar blijkbaar keek hij de hele tijd mij aan terwijl hij me streelde. We keken elkaar diep in onze ogen. Onze hoofden kwamen dicht bij elkaar. Nog steeds zijn handen op mijn borst. Ik sloot mijn ogen, ik voelde zijn ademhaling steeds dichterbij, ik voelde zijn warmte. Onze lippen drukte stevig tegen elkaar aan.

Zijn mond opende en voelde zijn tong, automatisch opende ik ook mijn mond, zijn tong vond de mijne. We stonden intens te zoenen, en dat terwijl het deurtje zo opengemaakt kan worden. Maar daar dacht ik op dat moment niet aan. Mijn armen sloeg ik op hem heen. Hij drukte zijn lichaam stevig tegen de mijne aan. Zijn handen gingen over mijn rug. Het zoenen werd steeds heviger, steeds wilder. Mijn handen gleden naar beneden, ik wilde zijn kontje vast houden. En man, wat voelde dit lekker aan, eindelijk had ik die geile ass van ‘m vast! Ik kneep er zachtjes in en ook hij dwaalde met zijn handen naar beneden naar mijn ass. Ik voelde overduidelijk een harde bobbel in zijn skinny jeans tegen mij aan. Onze zoen werd abrupt verstoord toen er iemand in het hokje naast ons keihard

Webshop DG
verwijder reclame

het deurtje dicht deed. Ik schrok. We keken elkaar weer even aan. Schor zei Renzo ‘het spijt me’, ‘het spijt je?’ vroeg ik hem verbaasd. ‘Ik vond dit super fijn Rensje’, en ik gaf hem een kusje op zijn mond. ‘Kom, doe je shirt aan, straks missen ze je’ vervolgde Renzo, en hij liep het hokje uit. Snel trok ik mijn shirt aan en liep ik snel achter hem aan.

‘Zo, hoe lang kan een mens omkleden zeg…’ zei Bram geïrriteerd, ‘Ik en Levi doen daar echt veel sneller om. ’ Ik gaf er maar geen antwoord op. Er werd op mijn schouder getikt, het was Renzo. ‘Ik moet gaan man, m’n pa wacht op me in de auto, ik app je okay?’ Ik stemde toe en gaf hem een korte en ‘vriendschappelijke’ knuffel. Hij vertrok. In de auto appte ik in de groepsapp van vrienden over mijn kwalificatie. Iedereen reageerde opgetogen, ik deed hetzelfde in de groepsapp van de familie. Ook daar kwamen leuke reacties.

Thuis aangekomen pakte ik snel een glas cola, wat chips en een deken. Op de iPad deed ik Netflix aan en ging een film kijken. Ik was gesloopt, en dat terwijl ik vanavond nog een feestje heb bij Thomas. Halverwege de film viel ik in slaap. Dat had ik wel nodig. Tegen 6 uur zette ik de oven aan om een pizza erin te gooien. Pizza Hawaii, ik ben gek op ananas. Maar een hele pizza opeten lukt me nooit. Ik besloot me even op te frissen en een outfit change. Ik sprong op de fiets en ging naar Thomas. Op de fiets moest ik denken aan Renzo, ik had nog nooit gezoend met een jongen… Maar had ik gevoelens voor Renzo? Daar moest ik echt lang over nadenken, maar................
LOGIN om de rest van het verhaal te lezen...........LOGINDeze foto's komen uit de fotoserie Young_With_Older12 - klik op de foto's voor meer geile foto's uit deze serie!Geef een cijfer en je kunt de volgende keer direct zien of je dit verhaal al gelezen hebt!

CIJFER: 7.9

Stem op Quint's liefde 2:


Kijk voor meer verhalen van Quint97 bovenaan aan de rechter kant >>>>>>
Of klik hier om op schrijver Quint97 te zoeken


Serie delen: -Quint's liefde-

13-04 Quint's liefde 1 (7.7)
14-04 Quint's liefde 2 (7.9)
01-05 Quint's liefde 3 (8.2)
02-06 Quint's liefde 4 (8.1)
17-06 Quint's liefde 5 (7.8)
18-06 Quint's liefde 6 (8.6)
31-07 Quint's liefde 7/? (7.7)
29-08 Quint's liefde 8 (8.1)
30-08 Quint's liefde 9/? (8.3)URL van dit verhaal: http://dlv11909.digigop.nl - mail deze link naar een vriend

2 reacties 415 bekeken cijfer: 7.9(33)


Jouw Reactie
LOGIN als je een reactie wilt plaatsen

14-4-2018 19:50 Lekker en leuk verhaal

14-4-2018 11:42 Mmmmmmm heerlijk verhaal .


Meer verhalen van
Quint97
Op Datum - Sorteren op Titel


Serie delen: -Quint's liefde-
13-04 Quint's liefde 1 (7.7)
14-04 Quint's liefde 2 (7.9)
01-05 Quint's liefde 3 (8.2)
02-06 Quint's liefde 4 (8.1)
17-06 Quint's liefde 5 (7.8)
18-06 Quint's liefde 6 (8.6)
31-07 Quint's liefde 7/? (7.7)
29-08 Quint's liefde 8 (8.1)
30-08 Quint's liefde 9/? (8.3)


30-08-18 Quint's liefde 9/? (8.3)
29-08-18 Quint's liefde 8 (8.1)
31-07-18 Quint's liefde 7/? (7.7)
18-06-18 Quint's liefde 6 (8.6)
17-06-18 Quint's liefde 5 (7.8)
02-06-18 Quint's liefde 4 (8.1)
01-05-18 Quint's liefde 3 (8.2)
14-04-18 Quint's liefde 2 (7.9)
13-04-18 Quint's liefde 1 (7.7)

Alle 9 verhalen van Quint97
::: digiGOP.nl :::
Laatste Reacties

login om alle 7647 reacties te lezen...

::: digiGOP.nl :::
digiGOP WEBSHOP
verwijder reclame


© digiGOP.nl 2002 - 2018 | Adverteren | Disclaimer | Help | Contact/Helpdesk | Mobiele versie