Verhalen Categorie
homo 10.981
biseks 1.036
hetero 106
Verhalen Selectie
. ongelezen alle login!
alle alle 12.123
. #buiten 1.779
. #comingout 364
. #cruising 3.695
. #date 1.975
. #eerstekeer 2.113
. #familie 567
. #fetish 964
. #groep 2.036
. #jonger&ouder 2.183
. #massage 170
. #sm 623
. #sport 612
. #niet erotisch 77

series/reeksen
. korte verhalen 1.213


De bal is rond


Geplaatst door: AnoniemDeze foto's komen uit de fotoserie Young_With_Older3 onder XXX - klik op de foto voor meer geile foto's!


Die warme, bijna zomerse dag in april zou het een drukte van belang worden in herberg 'Het gevulde zwijntje'. De herberg was gelegen naast de sportvelden van de stad en deed zodoende ook dienst als kantine van de plaatselijke voetbalclub en de andere sportclubs. Die dag vierden de heer en mevrouw Geurts hun zilveren bruiloft tezamen met familie, vrienden en bekenden. Onder de laatste categorie‰n veel prominente bewoners van de stad en voetballers. Want wie Geurts zei, zei voetbal.
De heer Geurts was al sinds mensenheugenis voorzitter van de 'V. V.
Blauw-Wit' en de oude ingezetenen van de stad beweerden dat er altijd al een Geurts voorzitter was geweest. Van vader op zoon zou de voorzittershamer doorgegeven zijn als ware het bij erfopvolging.

Het diner aan het eind van de middag was echter alleen toegankelijk voor de familie en de spelers van het eerste elftal waarvan Geurts zelf de trainer was. Drie jaren geleden was zijn dubbelrol bij de voetbalclub begonnen toen hij tijdelijk die rol op zich genomen had. Het succes was echter dat eerste jaar zo groot geweest dat niemand had durven opperen dat iemand anders het trainerschap moest overnemen. Tweemaal achtereen was de club kampioen geworden en ook dit jaar had het er goed voorgestaan. Maar een van de sterspelers had een aantal weken een belangrijke fout gemaakt en was door de KNVB voor drie wedstrijden geschorst vanwege een elleboogstoot. Het bestuur had die straf met nog eens hetzelfde aantal verlengd om een duidelijk voorbeeld te stellen. En sinds dat moment was het riante puntenaantal van zes waarmee de club leidde in de competitie geslonken naar nul. Nu lag dat natuurlijk niet alleen aan het wegvallen van ‚‚n speler maar door dit voorval was de gehele selectie van slag geraakt, hadden ze met vormverlies te kampen gekregen en veel blessures. Met nog een wedstrijd te gaan zouden ze alleen nog kampioen kunnen worden door met een verschil van twee doelpunten in een direct duel te winnen van de naaste concurrent 'FC Donkervoorde'.

De sterspeler in kwestie, die overigens zaterdag weer mee mocht spelen, was Jasper van Duin een 18-jarig talent dat zijn langste tijd bij 'Blauw-Wit' wel had gehad. Scouts van profclubs waren regelmatig langs de velden te zien geweest en je kon er op wachten dat eerdaags een contract zou afkomen. Jasper hield helemaal niet van dit soort gelegenheden en al helemaal niet als hij gekleed moest gaan in een net pak! De das om zijn nek knelde en alles kriebelde. Het liefst liep hij altijd in T-shirt en spijkerbroek rond maar zijn moeder had hem zover gekregen dat hij vandaag toch netjes gekleed was verschenen. Zoals alle anderen trouwens. Jasper zat tegenover een lege stoel. Een familielid van de Geurtsen was te laat en zou nog komen. Toen de laatkomer eindelijk kwam, sloegen Jasper de vlammen uit. Nerveus haalde hij een hand door zijn donkerblonde krullen en verontschuldigde zich. Hij liep naar het toilet, nam plaats op de pot en zuchtte diep. Nee hŠ, niet hij!!!

De 1. 87 meter lange Jasper zat daar maar wist dat hij niet voor eeuwig kon blijven. Hij moest terug en zijn overbuurman onder ogen komen. Nooit geweten dat die gast familie van Geurts was. Anders was hij vast niet met hem meegegaan die kerstavond van het vorige jaar. Toen was hij alleen thuis geweest en had hij zich stierlijk verveeld. Met zijn scooter was hij naar de grote stad gereden en had daar een discotheek bezocht. Na afloop was hij langs een automatiek gereden voor een kroketje en daar was die mooie jongen ook geweest. Net als hij in een strakke, vale spijkerbroek, strak T-shirt en leren jack. Hun blikken hadden elkaar gekruist en meteen was er iets van aantrekking geweest.
Toen Jasper weg wilde gaan, had de jongeman hem aangesproken. Voor de deur in de vrieskou waren ze blijven staan en hadden lange tijd met elkaar gepraat. Uiteindelijk was Jasper met hem naar zijn flat gegaan.
Daar hadden ze wat gedronken en na een tijdje waren ze met elkaar in bed gekropen. Jasper wist al jaren van zijn voorkeur voor jongens en had al diverse keren iets beleefd met de een of ander. Meestal op vakanties omdat hij niet wilde dat de mensen in het stadje waar hij woonde ervan wisten. Zijn ouders had hij wel op de hoogte gebracht en een goede kennis ook verder wist niemand ervan! Pedro (Geurts dus) had hem die nacht voor het eerst genomen, hem de vreugde verschaft van een ontmaagding. Die Kerst waren ze amper het bed uitgeweest. Telkens hadden ze opnieuw met elkaar de jongensliefde bedreven in allerlei mogelijke standjes. En nu, nu zat Pedro recht tegenover hem aan tafel.

Jasper nam zijn plaats weer in en schepte zich nogmaals op. "Het smaakt je goed zie ik, " begon Pedro de conversatie. Jasper glimlachte naar hem en zei: "Ja vind jij het ook lekker?" "Vorig jaar met Kerst heb ik ook iets heel lekkers gehad!" zei Pedro met een ondeugende blik in zijn ogen. Jasper werd bij de insinuatie rood en wilde het liefst onder de tafel kruipen. Een been tegen zijn been zorgde ervoor dat hij het opnieuw erg warm kreeg. Hij verslikte zich hevig in zijn eten en zijn buurman klopte hem stevig op de rug. Met een woeste blik wendde hij zich weer tot Pedro. "Graag enige discretie, " fluisterde hij hem toe. Pedro lachte luid en Jasper smolt zowat. De jongen was ook zo mooi. Pikzwart, halflang haar omlijstte zijn mooi gebruinde gezicht met een leuke neus, mooie bruine ogen en een smalle maar o zo sensuele mond. De rest van het lijf van de nu 22-jarige was bedekt door een zwart kostuum maar Jasper kon het zich allemaal nog precies herinneren. Een lijf dat ietsjes langer was dan het zijne, met mooie brede schouders en smalle, mannelijke heupen. Lichtbehaard op de borst, armen en benen en tussen die benen een worst van wel 22 centimeter. Een ding dat hem die Kerst zo ontzettend veel plezier had verschaft. Jasper voelde het water in zijn mond lopen en wist dat het niet kwam van het eten maar van hetgeen Pedro in zijn broek had. Toch vond hij het moeilijk om straks Pedro onder ogen te komen want hoe moest hij uitleggen dat hij de jongen kende. Hij kon moeilijk iedereen vertellen dat hij met hem de afgelopen Kerst in bed had doorgebracht! Bovenal wilde hij zijn homoseksualiteit geheim houden.
Wat zouden zijn vrienden op school en op de club wel niet zeggen!

Met die gedachte in het achterhoofd zorgde Jasper ervoor bij Pedro uit de buurt te blijven. Omdat zijn familie hem na het eten eerst opslokte voor het uitwisselen van allerlei wetenswaardigheden was dat in het begin niet zo moeilijk. En ook toen tegen acht uur de receptie begon was dat geen probleem. Jasper mengde zich onder zijn voetbalvrienden en begon stevig te drinken. Ook dat drinken was voor hem een uitweg om maar niet Pedro te hoeven zien. Hij dronk veel en te veel! Tegen tienen hing hij opnieuw aan de bar: "Doe mij nog maar een pilsje, " lalde hij. Bert (de waard) weigerde hem echter omdat hij liever niet had dat zijn klanten dronken werden. Drinken was goed, veel drinken prima maar het liefst geen dronken mensen in zijn etablissement. Jasper werd door zijn dronkenschap boos en wilde de waard te lijf. De tussenkomst van Pedro verhinderde dat. "Ik neem hem wel even me naar buiten, " zei hij. Met een arm om het middel van Jasper bracht hij hem in de frisse avondlucht. Het was helder en de sterren flonkerden aan de hemel. Hij zette de jongen neer bij een boom op een bankje en ging naast hem zitten. "H‚, ken je me nog, " begon hij. "Jasper keek hem aan en zei zachtjes: "Ben jij niet die gozer met die grote lul!" Ze lachten beiden.

Om twaalf uur precies kondigde Geurts aan dat het feest voorbij was. Hij maande zijn spelers om naar huis te gaan en meteen te gaan slapen vanwege de belangrijke wedstrijd die er gespeeld moest worden. De waard zorgde er, zoals altijd voor, dat de autosleuteltjes alleen in handen kwamen van hen die niet gedronken hadden en Pedro bood aan om Jasper naar huis te rijden. Bart zei dat hij dat ook wel wilde doen maar uiteindelijk won Pedro het pleit door te zeggen dat hij er onderweg naar Arnhem toch langskwam. Hij zette Jasper in de passagiersstoel en deed hem zijn riem om. Zo reed hij even later met hem weg. "Blijf je slapen, " bracht Jasper moeilijk uit. "Als het geen problemen oplevert?" Jasper maakte duidelijk dat zijn ouders weg waren en dat het dus geen probleem was. "Maar zet straks wel even je auto in de schuur als je wilt. Niet iedereen hoeft te zien dat ik bezoek heb!" Jasper ging hem voor naar binnen maar zakte in de gang ineen. Pedro tilde hem op en bracht hem naar zijn slaapkamer boven. Hij legde hem neer op het bed en ging toen terug om zijn auto weg te zetten. Daarna sloot hij in het huis alles af.

verwijder reclame


Toen hij in de slaapkamer terugkwam, lag Jasper al te slapen. Pedro glimlachte en begon de jongen van zijn kleren te ontdoen. Slapen in een pak is ook niets tenslotte. Een voor een verdwenen de kledingstukken en toen de jongen daar nog alleen in zijn onderbroek lag, kon Pedro niet de verleiding weerstaan om ook dat laatste kledingstuk te verwijderen.
Voordien voelde hij eerst eens aan hetgeen er in het zwarte broekje zat.
Kneedde zachtjes de pik en ballen door het stof en merkte een duidelijk reactie. Jasper kreunde, sloeg een arm om hem heen en drukte hem dicht tegen zich aan. Hun tongen verstrengelden zich in een hete tongzoen.
Snel ontdeed Pedro zich ook van zijn kleren en verwijderde Jaspers' onderbroek. Hij drukte zich tegen de jongen aan en liet hem zijn grote, stijve roede voelen. Het leek of Jasper opnieuw in slaap was gevallen.
Met zijn handen begon Pedro opnieuw Jaspers lid en noten te betasten.
Opnieuw kreunde de boy. Pedro werd ontzettend geil en duwde zijn lat tegen de billen van zijn bedgenoot. Hij wilde hem nemen, hij wilde zijn stang diep in dat donkere holletje naar binnen steken. Zachtjes vroeg hij hem of dat mocht. Jasper knikte. Pedro stond op van het bed en zocht in zijn broekzak naar een condoom. Hij versierde zijn jonker daarmee en wilde weer plaatsnemen achter Jasper nemen toen hij merkte dat deze languit op zijn rug lag en vreselijk snurkte. "Potverdorie, " mopperde Pedro. Zijn pik was voor het feestje gekleed maar zou het niet meemaken vannacht! Schrijlings ging hij op de jongen zitten en begon zichzelf, nadat hij het condoom had verwijderd, af te trekken. Zijn gloeiend hete zaad spoot hij op Jaspers strak gespierde buik. Hij ging naast de jongen liggen, trok een laken over hen heen en viel in slaap.

De volgende morgen werd Jasper met een bonkende hoofdpijn wakker. Hij streelde met zijn hand over zijn borst en buik en voelde iets kleverigs op zijn buik. Hij trok het laken omhoog en zag dat hij naakt in bed lag.
De spermavlekken waren duidelijk voelbaar en verbaasd vroeg hij zich af wat er gebeurd was. Op de stoel aan de andere kant van het bed zag hij een zwart pak hangen en langzaam begonnen herinneringen in hem te dagen.
Hij wist nog dat Pedro hem naar huis had gebracht maar daarna was het een grote waas. Geluid op de trap kondigde de komst van iemand aan.
Moeizaam opende Pedro de deur van de slaapkamer omdat hij een dienblad vasthield. Met het ontbijt voor hen beiden kwam hij de kamer binnen.
"Goedemorgen, " zei hij vrolijk. Jasper ging rechtop zitten en antwoordde hetzelfde. Pedro was geheel naakt en zette het dienblad naast de jongen op het bed neer alvorens zelf weer plaats te nemen. "Goed geslapen?" informeerde hij. Jasper mompelde iets en begon meteen daarna zijn prangende vraag te stellen: "Hebben wij gisteravond iets gedaan samen?" Jasper speelde een spelletje met hem en zei: "Verdorie, heeft dat dan zo weinig indruk op je gemaakt? Heb ik daar al die moeite voor gedaan?" Wat onzeker lachte Jasper naar hem: "Ja sorry hoor maar ik geloof dat ik er niets van heb meegekregen!" "Nee, zakkenwasser, er is helemaal niets gebeurd. Je was hartstikke dronken en net toen je me toestemming had gegeven om je lekker te mogen naaien, viel je in slaap!" sprak Pedro quasi boos. Maar meteen daarna toverde hij weer een glimlach op zijn gezicht. "Maar we kunnen dat allemaal nog inhalen hoor! Maar eerst maar eens wat eten!"

Nadat ze zich het een en ander goed hadden laten smaken, zette Pedro het dienblad met de restjes op de stoel naast het bed. Jaspers veegde inmiddels de kruimels weg. Ze gingen met de gezichten naar elkaar toe liggen en Pedro liet zijn vingers over de arm van Jasper glijden. Jasper deed hetzelfde bij hem en bracht zijn mond naar de zijne. Een korte kus volgde. Ze kropen dichter naar elkaar toe en sloegen de armen om elkaar heen. Zo dicht bij elkaar begonnen ze heftiger te zoenen. Al snel vonden hun tongen de weg naar de anders warme mondholte. Minuten lang bleven ze zo aan elkaar verkleefd zitten. Snakkend naar adem lieten ze beiden los.
Inmiddels hevig opgewonden en allebei met een enorme erectie. Jasper wilde die van Pedro maar wat graag in zich hebben en vroeg hem erom. "Zo zonder enige vorm van voorspel?" vroeg Pedro. "Dat voorspel doen we een andere keer wel! Maar ik wil je nu hebben!" Jasper ging in zijn favoriete positie zitten (op knie‰n en ellebogen) en waggelde met zijn witte kontje.Natuurlijk kon Pedro deze verleiding niet weerstaan en was hij maar wat bereid om de knaap eens stevig te neuken. Een condoom had hij snel gepakt en over zijn lid getrokken. Hij zette zijn topje tegen Jaspers aarsje en duwde hem snel naar binnen. Even klonk er een kreun van de jongen maar toen werd het weer stil. En toen ging de bel! Beiden bleven stil zitten en wachtten af wat er zou gebeuren. Nogmaals de bel en nogmaals. Daarna gebonk op de ruiten beneden en uiteindelijk de claxon van een auto. "Ik moet even gaan kijken wat er aan de hand is hoor, " verdedigde Jasper zich toen hij naar voren kroop zodoende ontsnappend aan Pedro's ijzerharde pik. Hij rende de kamer uit, opende het venster op de slaapkamer van zijn ouders en keek naar beneden. Daar stond Henri Geurts, ja de zoon van de trainer maar ook teamgenoot van Jasper, driftig te gebaren. "He joh, als je niet snel opschiet komen we te laat. " Jasper begreep het niet en Henri die dit zag zei: "We hebben nog een laatste training vanmorgen weet je nog wel!!!" Oeiiii, dat was ook zo helemaal vergeten. "Ik kom er aan, " riep hij naar Henri. Op een holletje kwam Jasper weer terug in de slaapkamer waar hij meteen in zijn klerenkast begon te rommelen. "En?" vroeg Pedro, die verveeld languit op het bed lag. Jasper legde het hem uit en verontschuldigde zich voor het opnieuw niet kunnen doorgaan van wat een heerlijke vrijpartij had kunnen worden. "Ach, gisteren heb ik me ook zelf geholpen zal ik nu ook wel weer doen, " zei Pedro somber. "Nee niet doen joh! Laat hem maar mooi op spanning voor vanavond!" "Hoe bedoel je?" "Ik neem aan dat je vanmiddag komt kijken naar de wedstrijd of niet dan!" Pedro knikte. "Nou als we verliezen ben ik heel snel daarna weer thuis. Als we winnen, hebben we eerst een feestje en als neef van de trainer kun jij daar toch best bij aanwezig zijn en dan gaan we nadien samen naar huis! Ok‚?" Pedro zag hier wel iets in en was vastbesloten om hetgeen hem tot nu toe tweemaal onthouden was af te maken.

Geurts joeg er die ochtend niet zoals anders de zweep over. Hij trainde rustig met zijn selectie en oefende speciaal op spelhervattingen. De maaltijd in 'Het gevulde zwijntje' was sober doch voedzaam en zo hoorde het natuurlijk ook zo vlak voor een wedstrijd. Na het eten trok Geurts zich met zijn spelers terug in een klein zaaltje voor de technische en tactische bespreking. Hij legde hun uit waarom hij Jasper niet de hele wedstrijd zou laten spelen. "Jullie moeten eerst proberen om de nulstand veilig te houden. Dan kunnen we in het laatste gedeelte van de tweede helft proberen met wat wissels de zaak te forceren. Als er zich natuurlijk de gelegenheid voordoet om te scoren moeten we dat natuurlijk niet laten. Zo heilig is hetgeen ik zeg natuurlijk ook weer niet. " De groep lachte.

Pedro stond al op tijd langs de kant van het veld omdat hij niets van de wedstrijd wilde missen. Hij was zelf niet zo'n speler maar een goed partijtje voetbal wilde hij niet missen. Bovendien vond hij het altijd leuk om naar die mooie jongens te kijken in hun korte broeken. Benen en kontjes hadden dan zijn grootste aandacht en elke speler kreeg in de loop van de wedstrijd een cijfer toebedeeld.

Precies om 14. 30 uur begon de wedstrijd. 'FC Donkervoorde' was op volle oorlogssterkte gekomen en hun coach verbaasde zich dan ook ten zeerste dat Geurts een aantal prominente spelers op de bank had zitten. Het spel begon al meteen met een forse inzet van beide kanten. 'Donkervoorde' was verbeten op jacht naar een doelpunt maar telkenmale wist de verdediging van 'Blauw'Wit' dat te voorkomen. Echter in de 30e minuut was een uitbraak van een van hun aanvallers niet te stoppen. Het schot kwam hoog in de linkerhoek van het doel terecht en leidde tot groot gejuich van hun aanhangers. De supporters van Jaspers partij werden stil. Zou het dan toch niet lukken dit keer. Geurts schreeuwde zijn opdrachten het veld in en probeerde het moreel weer wat op te krikken er was nog niets verloren tenslotte. De spelers pepten zich weer op en gingen op de oude leest verder. Vlak voor rust slaagde Henri er in de gelijkmaker te scoren. Nu brak een hels kabaal los onder de aanhang

WEBSHOP
verwijder reclame

van de thuisploeg.

In de pauze besprak het elftal hoe nu verder te gaan. Geurts wilde Jasper nog niet meteen in zetten maar nog even wachten. "Laat ze maar denken dat we niet willen winnen? Laat ze ons maar onderschatten. " Er werd afgesproken dat Jasper in de 60e minuut en Abdoellah in de 70e minuut zou invallen. Met die wetenschap wisten de spelers van Geurts de eerste 15 minuten na de rust de gelijke stand, zij het onder grote druk, te handhaven. Toen Jasper het veld in kwam, werd er ook meteen bij de tegenpartij gewisseld. Een boom van een verdediger werd in het spel gebracht die, zo bleek al snel, de opdracht had gekregen om Jasper het spelen onmogelijk te maken. En met een aantal forse overtredingen in de eerste tien minuten lukte hem dat aardig. Jasper raakte gelukkig niet ernstig geblesseerd en speelde door. Toen Abdoellah in het veld kwam, was 'Donkervoorde' al door haar wisselspelers heen. De komst van Abdoellah op links maakte voor Jasper meer ruimte op rechts en in het midden. De vaste tegenstander begon bovendien wat afgemat te raken. Het hele team leek trouwens op te zijn of ze trokken zich nu massaal terug om het gelijke spel, dat in hun voordeel zou uitpakken, kostte wat het kost vast te houden. 'Blauw-Wit' ging nu ten aanval over. Met een grandioze uithaal van zo'n 25 meter bracht Peter Blank in de 80e minuut een 2 - 1 op het scorebord. De menigte raakte welhaast uitzinnig van vreugde maar Geurts' team was er nog niet. Het laffe spel van de gasten werd echter afgestraft toen Jasper drie minuten later eindelijk zijn tegenspeler aftroefde en het derde doelpunt voor zijn team scoorde. De gewenste voorsprong was er en het kampioenschap bijna op zak. De spelers bestormden hem en al snel lag hij tegen de mat. In het grote kluwen lag hij onderop en vond het heerlijk. Al die mannen en jongens die hem besprongen. Weer drie minuten later kwam echter de domper. De scheidsrechter kende 'FC Donkervoorde' een strafschop toen hetgeen zeer omstreden was. Het publiek kwam het veld op en met de grootste moeite slaagde de spelers en bestuursleden er weer in om hen tot kalmte te brengen. De penalty werd benut en de stand werd: 3 - 2. Met nog slechts vier minuten te spelen werd het erg spannend. Keer op keer slaagde Jasper er nu zijn tegenstander te omzeilen en ook aan de andere kant lukte Abdoellah dit maar het scoren wilde maar niet lukken. De blessuretijd was al ingegaan toen Jasper eindelijk de bal goed op het doel kreeg. De bal ketste van de lat af, kwam voor de voeten van Abdoellah en deze pegelde hem snoeihard achter de keeper. De spelers tuimelden over elkaar heen en de kussen en rugklopjes waren voor de twee die de winst binnen hadden gehaald. De scheidsrechter hervatte het spel nog weer maar blies meteen daarna af. Nu was het tijd voor het echte feest.

Alle spelers werden door Geurts gesommeerd om na het douchen een nieuw voetbaltenue aan te trekken. Op borst en rug van het blauwe shirt was met grote goudkleurige letters afgedrukt 'KAMPIOEN' en dat driemaal gezien het derde kampioenschap op rij. Voor de herberg stond een boerenkar geparkeerd en daar namen de spelers plaats op hooibalen. De hele stad werden ze doorgereden en bij het stadhuis werden ze door de Burgemeester gehuldigd. De champagneflessen werden daar voor het eerst, maar zeker niet voor het laatst die dag, ontkurkt.

Pedro had zich aan het feestgedruis onttrokken en was rustig de herberg binnengelopen en had om een pilsje gevraagd. Hij was nog maar net binnen toen zijn mobiele telefoon ging. Hij nam op en nam de boodschap aan.
Geen leuk bericht want zijn gezicht betrok. Binnen was het rustig en hij had dan ook alle gelegenheid om even een praatje te maken met Bert.
Natuurlijk ging het eerst over voetbal maar al snel kwamen er allerlei andere onderwerpen te spraken. Ook over jongens in het algemeen en in het bijzonder over Jasper hadden ze gesproken. Vlak voordat de kar met spelers en aanhang weer terugkwam zei Bert: "Hier, neem deze maar mee als je het wilt gebruiken, kun je het doen!" Pedro kreeg iets in zijn hand gedrukt en stopte het meteen in zijn broekzak.

De hossende menigte kwam weer terug om een groots feest aan te richten.
De helden werden op de schouders naar binnen gedragen en op tafels neergezet. Wanhopig vroeg Bert zich af of zijn meubilair wel heel zou blijven.................
LOGIN om de rest van het verhaal te lezen...........LOGINBescherm jezelf en andere ALTIJD tegen SOA's en HIV. Gebruik een goedgekeurd condoom en voldoende glijmiddel! VRIJ VEILIG, dan kun je er nog lang van genieten.Deze foto's komen uit de fotoserie Young_With_Older3 - klik op de foto's voor meer geile foto's uit deze serie!


verwijder reclame


Geef een cijfer en je kunt de volgende keer direct zien of je dit verhaal al gelezen hebt!

CIJFER: 8.1

Stem op De bal is rond:URL van dit verhaal: http://dlv12013.digigop.nl - mail deze link naar een vriend

1 reacties 556 bekeken cijfer: 8.1(32)


Jouw Reactie
LOGIN als je een reactie wilt plaatsen

16-4-2018 19:46 Ik heb genoten van het verhaal .


::: digiGOP.nl :::
Laatste Reacties

login om alle 7968 reacties te lezen...

::: digiGOP.nl :::
digiGOP WEBSHOP
verwijder reclame


© digiGOP.nl 2002 - 2019 | Adverteren | Disclaimer | Help | Contact/Helpdesk | Mobiele versie