Verhalen Categorie
homo 11.059
biseks 1.037
hetero 106
Verhalen Selectie
. ongelezen alle login!
alle alle 12.202
. #buiten 1.797
. #comingout 385
. #cruising 3.721
. #date 2.001
. #eerstekeer 2.141
. #familie 583
. #fetish 975
. #groep 2.063
. #jonger&ouder 2.223
. #massage 170
. #sm 637
. #sport 619
. #niet erotisch 77

series/reeksen
. korte verhalen 1.226


Nieuwe geile buren 2


Geplaatst door: lex4seksDeze foto's komen uit de fotoserie Jock_Park onder XXX - klik op de foto voor meer geile foto's!


Nieuwe (geile) buren, zoals je weet heb ik nieuwe overburen, ik heb ze nog niet in het echt ontmoet maar al wel gezien aan de overkant van de straat. In een chat op Bullchat en daarna via Grindr heb ik wel contact gelegd. En daarin hebben ze mij uitgedaagd een verhaal te schrijven, een verhaal dat tevens een soort sollicitatie is en waarin ik mij dus eigenlijk openbaar aan hen aanbiedt. Deel twee begint bij de laatste berichtjes, die het er niet gemakkelijker op maken overigens.

“Let wel, het zit niet in mijn aard opdrachten of verplichtingen op te leggen”

“Ik ben benieuwd naar deel twee, maar pas op, ik laat me ook zelf niets verplichten”

Ik ben naakt als ik dit schrijf, past bij mijn stemming; een zekere opwinding heeft zich van mij meester gemaakt sinds ik online contact heb met mijn overburen. Om het voor mezelf wat geiler en irritanter te maken (ik weet het, ik maak mijn eigen geilheid) heb ik een stalen cockring met anaalhaak plus twee ballstretgers om. Dat zal me tijdens het schrijven stimuleren al neem ik mezelf voor niet te masturberen, niets geilers dan een uitgesteld orgasme. Dat de overburen online zijn op Bull heb ik gezien en ik probeer me in te houden en hen niet aan te spreken. Ja een soort zelfkastijding gelijk een rukkende monnik zoals in één van de reacties stond.

Nogmaals, het is een verhaal, een uitdaging en een poging de mannen die op dit moment op nog geen veertig meter bij mij vandaan zitten te verleiden… Het is geen scenario, het zijn opties, een geile fantasie geen handboek.

Na de eerste ontmoeting waarbij ik de overburen een heerlijke pijpbeurt heb gegeven kom ik geil, voldaan en verward thuis. Ik besluit gelijk naar bed te gaan maar kan de slaap niet vatten, het is na vieren als ik uiteindelijk in slaap ben gevallen en rond tienen als ik met een barstende koppijn wakker wordt. Ik strompel naar de badkamer, neem twee paracetamol en kijk (toch nieuwsgierig) op mijn telefoon of Robert of Wim een mailtje of smsje hebben gestuurd. Helaas niet, licht teleurgesteld ga ik terug naar bed, blij dat ik mijn eigen uren grotendeels kan plannen. Eerst lig ik alleen maar, tot de hoofdpijn iets wegtrekt dan val ik in slaap. Het is het einde van de middag als ik weer wakker wordt, nu wel uitgeslapen en uitgerust en bovenal, de hoofdpijn is weg. Ik ga onder de douche waar de gedachten aan gisteren weer terugkomen, waar ook weer het besef komt dat ze bij het afscheid zeiden “tot morgen”. Bedoelden ze dat met een boodschapje online? Of zouden ze me weer willen zien” Ik weet dat het mijn gedachten zijn die me geil maken en houden, ik onderdruk de neiging mezelf af te trekken en voorkom het daarna door mijn kuisheidsgordel om te doen. Ik neem een café lungo en zit naakt achter mijn p. c. de email van de dag door te nemen in een dubbelzinnige poging mezelf af te leiden van het berichtje van de overkant. Lang hoef ik niet te wachten, dat komt rond een uur of vijf;

“Kom je eten?”.

Niets meer of minder en weer geen enkele verwijzing naar enige seksuele bijbedoeling zoals in de berichtjes tot nu toe (behalve door mij) geen enkele opmerking staat over seks. Ik trek

verwijder reclame

wat vlotte sportieve kleren aan, steek het sleuteltje van het kooitje bij me en binnen vier minuten sta ik bij hen voor de deur.

“Kom binnen”, het is Wim die de deur open doet en voor me uit de kamer binnengaat. Robert staat in de keuken de maaltijd voor te bereiden.

“Ga zitten, of wil je je liever eerst weer uitkleden? Dat mag ook hoor”, zegt hij met een knipoog.

“Biertje?”

Niet zij, maar ik bepaal dus uiteindelijk of ik mij nu uitkleed, ik sta letterlijk in twijfel als Wim zegt dat ik mijn gang vooral moet gaan waarmee hij me over mijn schroom heen helpt en ik kleed me dan ook volledig uit voor ik wil ga zitten.

“Wacht even, dat is interessant” en hij komt op me aflopen en begint de chastity belt te bekijken en betasten. Dat hij daarbij mijn ballen aanraakt is onmogelijk te voorkomen net zo min als ik mijn lichamelijke reactie kan voorkomen. Ik huiver even en voel dat mijn piemel probeert stijf te worden en daarbij vastloopt in het kooitje. Wim streelt even met een vinger over mijn eikel die strak tegen de tralies van de kooi zit. Ik haal diep adem, maar Wim laat los en zegt de hond uit te gaan laten.

“Je weet dat wij niet van de extreme seks houden toch?” vraagt Robert

“Dat weet ik, maar dat ik ook van extremen houd wil niet gelijk zeggen dat het ook altijd extreem moet” antwoord ik naar waarheid. Eerlijk gezegd voel ik deze situatie als behoorlijk extreem, naakt bij de buren; dat gebeurt nou ook niet bepaald dagelijks.

“Nou ja, daar hebben we het later wel over, Wim en ik hebben nog genoeg vragen; we vinden je wel een interessant geval”.En zonder daar verder op in te gaan wijzigt Robert het onderwerp en praten we verder over de gewone dagelijkse dingen. Ik blijf me heel bewust van mijn naaktheid maar ga mee in de conversatie. Wim komt terug, de tafel wordt gedekt en het eten (pasta met zeevruchten) komt op tafel. Het ruikt en smaakt heerlijk, het gesprek is goed en behalve dat ik in mijn blootje zit gaat het er heel normaal aan toe. Ik heb voor mezelf ook al lang besloten het gesprek niet te gaan sturen en mijn gastheren te laten beslissen hoe en waar het heengaat.

Na het eten (ik help automatisch met het afruimen) is het voorstel om koffie te drinken in de woonkamer.

“Kies zelf maar hoe en waar je het liefst zit, op de bank of op de grond”, weer krijg ik de keuze over hoe ik me opstel maar met de ervaring van gisteren nog in mijn gedachten besluit ik op de grond te gaan zitten, wel met de bank tegen mijn rug zodat het wel enigszins comfortabel is.

“Ergens had ik wel verwacht dat je dat zou doen”, het is Robert die het glimlachend zegt. Er zit geen enkele veroordeling in zijn toon. Robert is de top van beiden, Wim is versa en ook wat minder uitgesproken merk ik.

“Wat trekt je eigenlijk zo in BDSM?” vraagt hij. Geheel naar waarheid antwoord ik dat ik dat niet precies kan zeggen, dat het al naar boven kwam toen ik nog een puber was en dat ik toen ik op

Webshop DG
verwijder reclame

de middelbare school gepest werd en door jongens uit een hogere klas een keer onder geplast werd onder de douche in de sporthal me dat alleen maar opwond. Iets wat me tot op de dag van vandaag verbaast alleen laat ik het al jaren toe. Het is een deel van me geworden en ook gegroeid. Ik vertel dat ik niet van pijn hou om de pijn maar ook dat onderga als het een ander genot schenkt. Dat ik opgewonden kan worden van gewone ‘knuffelseks’ maar net zo geniet van de enorme intensiteit van een edgingsessie of het doen genieten van anderen door hen te pijpen of hen mij te laten neuken.

“En nu naakt voor jullie zitten is daar ook een vorm van, het toont mijn dienstbaarheid en beschikbaarheid. Jullie kunnen daar gebruik van maken als je wilt, maar het hoeft niet. ” Besluit ik mijn monoloog die geduldig wordt aangehoord door mijn overburen.

“Heb je toys?” Ik wil eigenlijk een tegenvraag stellen, besluit het niet te doen en vertel wat ik in huis heb. Er volgen vragen over bepaalde items. Bij de zweepjes krijg ik de vraag hoe hard ik daar mee geslagen ben, bij de elektro hebben de heren geen idee en vragen om een uitgebreide toelichting, boeien en blinddoek spreken blijkbaar voor zich net als cockringen en ballstretchers. Tijdens het gesprek komt regelmatig een pilsje op tafel, ik geef me volledig bloot in mijn antwoorden en probeer tegelijkertijd ook begrip te kweken maar ook om verdere interesse bij de mannen op te wekken. Het zijn ten slotte twee aantrekkelijke mannen met mooie piemels (die goed smaken) en dat ze zo dichtbij wonen biedt heel veel opties. Voor................
LOGIN om de rest van het verhaal te lezen...........LOGINBescherm jezelf en andere ALTIJD tegen SOA's en HIV. Gebruik een goedgekeurd condoom en voldoende glijmiddel! VRIJ VEILIG, dan kun je er nog lang van genieten.Deze foto's komen uit de fotoserie Jock_Park - klik op de foto's voor meer geile foto's uit deze serie!


verwijder reclame


Geef een cijfer en je kunt de volgende keer direct zien of je dit verhaal al gelezen hebt!

CIJFER: 6.4

Stem op Nieuwe geile buren 2:


Kijk voor meer verhalen van lex4seks bovenaan aan de rechter kant >>>>>>
Of klik hier om op schrijver lex4seks te zoeken


Serie delen: -Nieuwe geile buren-

21-10 Nieuwe geile buren 1 (6.2)
22-10 Nieuwe geile buren 2 (6.4)
23-10 Nieuwe geile buren 3 (6.7)
24-10 Nieuwe geile buren 4 (7.2)URL van dit verhaal: http://dlv12614.digigop.nl - mail deze link naar een vriend

0 reacties 122 bekeken cijfer: 6.4(25)


Jouw Reactie
LOGIN als je een reactie wilt plaatsen


::: digiGOP.nl :::
Laatste Reacties

login om alle 8035 reacties te lezen...

::: digiGOP.nl :::
digiGOP WEBSHOP
verwijder reclame


© digiGOP.nl 2002 - 2019 | Adverteren | Disclaimer | Help | Contact/Helpdesk | Mobiele versie