Verhalen Categorie
homo 10.933
biseks 1.036
hetero 105
Verhalen Selectie
. ongelezen alle login!
alle alle 12.074
. #buiten 1.765
. #comingout 355
. #cruising 3.687
. #date 1.957
. #eerstekeer 2.094
. #familie 564
. #fetish 959
. #groep 2.025
. #jonger&ouder 2.162
. #massage 167
. #sm 617
. #sport 607
. #niet erotisch 77

series/reeksen
. korte verhalen 1.201


Eerste keer geneukt


Geplaatst door: Rick

Wat ik nu ga schrijven is een grote fantasie van me. Ik heb deze gedachte al lange tijd in me maar tot nu toe niet gedurfd.

Ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Rick. Ik ben 26, slank en sport veel. Dit is mijn eerste verhaal en ik hoop dat het in de smaak valt.

Eindeloos zit ik het internet weer af te surfen naar porno. Elke dag besteed ik hier uren aan. als ik weer eens op bull terecht kom bekijk ik de geile cv's van de meeste mannen en stellen. zou ik het vandaag dan echt durven? Een oudere man spreekt me aan en de klik is er al snel. Hij woont een kwartier fietsen bij me vandaan en vraagt wat ik wil. Ik vertel hem dat ik eens geneukt wil worden maar het eigenlijk niet durf en daarom vastgebonden wil worden. Hij zegt dat hij dit graag wil doen en vraagt me langs te komen.Onzeker stap ik op de fiets en rijd naar het adres dat hij heeft gegeven. Ik stap schuchter af en loop naar de voordeur. Deze staat op een kiertje. Ik besluit binnen te gaan en na een paar meter wordt ik.ineens vastgepakt en wordt er een doek voor mijn mond gehouden. als ik wakker wordt lig ik met vastgeketend aan een bed. Ik zie een naakte man op me afstappen. Hij vertelt me dat hij bang was dat ik niet zou durven en de keus voor mij heeft gemaakt. hij loopt naar me toe en houd zijn half stijve pik voor mijn mond. ik weiger deze maar nadat hij mij slaat die ik met tranen in mijn ogen mijn mond open. hij neukt mijn mondje diep en laat mij geen rust nemen. na een tijdje ben ik hem gewend en verwem hem zo goed ik kan. als hij bijna komt haalt hij zijn pik uit mijn mond en slaat een paar keer met zijn pik tegen mijn gezicht.

hij maakt mijn benen 1 voor 1 los en bind ze bij mijn handen zodat mijn kontje open ligt voor gebruik. langzaam zie ik hem naar beneden gaan en begint hij mijn kontje te likkeb. ik voel me vies maar toch zo geil. hij oakt een potje glijmiddel dat hij langs zijn bed.heeft staan en maakt zijn vinger goed nat. langzaam drukt hij deze naar binnen. ik voek me zo geil en begin te kreunen. na een paar minuten komt ook de tweede vinger erbij. dit doet wat pijn maar hij

Webshop DG
verwijder reclame

laat me wennen en neukt me rustig met zijn vingers. ik heb mijn ogen dicht van genot en kreun lekker van de geilheid. ineens trekt hij zijn vingers uit me en voel ik zijn eikel tegen mijn kontje drukken. ik schrik en zeg hem dat ik het toch liever niet wil. heel dominant vertelt hij me dat hij bepaalt wat er gebeurd en drukt door. zijn eikel schiet in me en ik verbijt een harde pijnscheut. hij laat mij een paar minuten wennen en begint me dan zacht te neuken. steeds wat dieper en steeds wat sneller. hij gromt bij elke stoot die hij in me................
LOGIN om de rest van het verhaal te lezen...........LOGIN

Geef een cijfer en je kunt de volgende keer direct zien of je dit verhaal al gelezen hebt!

CIJFER: 7.1

Stem op Eerste keer geneukt:


Kijk voor meer verhalen van Rick bovenaan aan de rechter kant >>>>>>
Of klik hier om op schrijver Rick te zoeken
URL van dit verhaal: http://dlv8226.digigop.nl - mail deze link naar een vriend

1 reacties 671 bekeken cijfer: 7.1(24)


Jouw Reactie
LOGIN als je een reactie wilt plaatsen

10-2-2018 09:43 Mmmm, geil sletje....


Meer verhalen van
::: digiGOP.nl :::
Laatste Reacties

login om alle 7925 reacties te lezen...

::: digiGOP.nl :::
digiGOP WEBSHOP
verwijder reclame


© digiGOP.nl 2002 - 2019 | Adverteren | Disclaimer | Help | Contact/Helpdesk | Mobiele versie