Vul in profiel regio/woonplaats in voor snelzoek
Rondmij

::: digiGOP.nl ::: login om CHECKIN's te bekijken...
Route:

Wanneer u uit de richting van Den Haag komt bereikt u de Mangerie via afslag 8 Leiden-Utrecht. Aan het einde van de afrit gaat u rechtsaf en volgt u de borden "Centrum". In het centrum, bij Molen de Valk, dient u linksaf de Langegracht op te gaan. Net iets voor de Digros kunt u rechtsaf de Lange Mare inslaan, 100 meter na het passeren van de Mare Brug (groen) vindt u de Mangerie aan uw linkerhand.



Vanaf richting Den Haag via de A4

Wanneer u vanuit de richting van Den Haag komt neemt u de afslag Leiden/Zoeterwoude. Aan het einde van de afrit gaat u bij de stoplichten links. Ga bij de volgende stoplichten rechtdoor tot u na ongeveer 1 minuut bij de volgende stoplichten rechtsaf gaat, u komt direct bij het volgende stoplicht, ga hier rechtdoor. U bevindt zich nu op de Lammenschansweg. Bij het eerste en tweede stoplicht rijdt u rechtdoor. Bij het derde stoplicht gaat u rechtdoor, hierna slingert de weg van rechts naar links. In de bocht naar rechts staat een stoplicht, ga hier gewoon rechtdoor. Na de slinger komt u weer bij een stoplicht waar u ook rechtdoor gaat. Nu komt u op de weg die u geheel uitrijdt (dit duurt enige minuten) tot u aan het einde op een T-splitsing uitkomt. Bij deze T-splitsing gaat u linksaf. U bevindt zich nu op de Langegracht. U blijft de Langegracht volgen tot u na de Digros bij de stoplichten aankomt. Bij deze stoplichten gaat u linksaf. U bevindt zich nu op de Lange Mare. 100 meter na het passeren van de Mare Brug (groen) vindt u de Mangerie aan uw linkerhand.



Vanaf richting Amsterdam via de A44

Wanneer u uit de richting van Amsterdam komt bereikt u de Mangerie via afslag 8 Leiden-Utrecht. Vervolgens rijdt u onder de snelweg (A44) door en volgt u de borden "Centrum". In het centrum, bij Molen de Valk, dient u linksaf de Langegracht op te gaan. Net iets voor de Digros kunt u rechtsaf de Lange Mare inslaan, 100 meter na het passeren van de Mare Brug (groen) vindt u de Mangerie aan uw linkerhand.



Vanaf richting Amsterdam via de A4

Wanneer u vanuit de richting van Amsterdam komt neemt u de afslag Leiden/Zoeterwoude. Aan het einde van de afrit gaat u bij de stoplichten links. Rijdt vervolgens ongeveer 1 minuut rechtdoor tot u bij de volgende stoplichten rechtsaf gaat, u komt direct bij het volgende stoplicht, ga hier rechtdoor. U bevindt zich nu op de Lammenschansweg. Bij het eerste en tweede stoplicht rijdt u rechtdoor. Bij het derde stoplicht gaat u rechtdoor, hierna slingert de weg van rechts naar links. In de bocht naar rechts staat een stoplicht, ga hier gewoon rechtdoor. Na de slinger komt u weer bij een stoplicht waar u ook rechtdoor gaat. Nu komt de weg die u geheel uitrijdt (dit duurt enige minuten) tot u aan het einde op een T-splitsing uitkomt. Bij deze T-splitsing gaat u linksaf. U bevindt zich nu op de Langegracht. U blijft de Langegracht volgen tot u na de Digros bij de stoplichten aankomt. Bij deze stoplichten gaat u linksaf. U bevindt zich nu op de Lange Mare. 100 meter na het passeren van de Mare Brug (groen) vindt u de Mangerie aan uw linkerhand.



Parkeren

U kunt voor de Mangerie na 20:00 gratis parkeren (op donderdag vanaf 21:00 i.v.m koopavond) .

Het aantal parkeerplaatsen is echter beperkt. Mocht er geen plaats meer zijn kunt u uw auto parkeren op het parkeerterrein bij Molen de Valk of op het parkeerterein Haagweg.
SCROLL \/

De 0 volgers van Jonge Koekop:

Login om de volgers van deze gop te zien
0 reacties 9654 views 0 volgers
::: digiGOP.nl :::
Jouw Reactie
LOGIN als je een reactie wilt plaatsen








::: digiGOP.nl :::
Wie zijn waar?

HOT CHECKIN = daadwerkelijk op die plek
Was hot maar verlopen
Cold Checkin (op afstand)
Is hier geweest: Enkele keren Vaak
login om CHECKIN's te bekijken...
::: digiGOP.nl :::
::: digiGOP.nl :::

Hoe vaak masturbeer jij?
Nooit
Zelden
1x p/maand
2/3x p/m
1x p/week
meerdere x p/w
iedere dag
meerdere x p/d
meer dan 5x p/d


login om te stemmen


© digiGOP.nl 2002 - 2024 | Adverteren | Disclaimer | Help | Contact/Helpdesk | Mobiele versie