Verhalen Categorie
homo 11.402
biseks 1.064
hetero 106
Verhalen Selectie
. ongelezen alle login!
alle alle 12.572
. #buiten 1.916
. #comingout 405
. #cruising 3.886
. #date 2.162
. #eerstekeer 2.233
. #familie 594
. #fetish 1.041
. #groep 2.156
. #jonger&ouder 2.431
. #massage 184
. #sm 666
. #sport 638
. #niet erotisch 83

series/reeksen
. series 4.632
. reeksen 987
. korte verhalen 1.284Een SERIE is een verhaal waar de delen elkaar opvolgen en niet zonder elkaar kunnen. Samen vormen ze 1 verhaal.

Een REEKS is een verhaal waar ieder deel een eigen verhaal is. Je kunt ieder deel begrijpen zonder dat je de andere delen gelezen hebt. Het maakt deel uit van een verhaallijn maar kan zonder de andere delen. Ze zijn chronologisch gerangschikt.


Gekozen: homo, biseks, hetero verhalen inclusief series en reeksen

Onverwacht

Naar mijn favoriete plek gefietst, Miranda in Zeist. Fiets neerzetten en entree met een kluisje genomen, uitkleden en naar binnen. Omdat ik wat littekens heb houd ik mijn hemd altijd aan en omdat ik flink geil was stak mijn pik lekker vooruit, maar ik hoopte op een lekkere stijve paal in mijn kont. Dat duurde niet lang, in de grote zaal werd ik heerlijk en langdurig geneukt door een flink geschapen donkere man en terwijl hij bezig was zag ik dat andere mannen hun gereedschap ook in gereedheid brachten. Nadat mijn neuker klaar was gekomen trok hij zijn lul voorzichtig terug, haalde het condoom eraf en hield het voor mijn mond, ik likte zijn kruidige zaad en voelde tegelijkertijd dat één van de heren zijn paal in mijn kont duwde. Die had niet veel geduld, want hij ging direct snel in en uit mijn openstaande neuk hol en trok zich toen hij klaar kwam snel terug waardoor mijn naad een glibberige boel werd. Het was waarschijnlijk een uitnodiging voor de derde kandidaat en die deed het een stuk rustiger. Hij nam er de tijd voor en ik voelde aan het kloppen van zijn lul dat hij klaarkwam, dat was een forse lading zaad. Ondertussen had ik gezien dat een zeer zwaar geschapen heer ook mijn gaatje wilde vullen en ik betwijfelde of ik dat gevaarte aan zou kunnen, maar dankzij de voorbereiding en het smeersel schoof die zonder problemen naar binnen. Hij neukte me met lange halen en stootte heerlijk tegen mijn prostaat waardoor ik een spontane zaadlozing kreeg, dat was iets nieuws voor mij. Zo, heerlijk doorgeneukt en gesmeerd weer naar huis gefietst waar mijn vrouw net onder de douche vandaan kwam en zei dat ze zin had om geneukt te worden, dat gevoel ken ik en omdat ik haar kut toch nog steeds heel lekker vind uiteraard haar haar zin gegeven. Zo, nu was ik ook bevrijd van een stijve en kloppende lul en gaan we genieten van de avond. ......

0 reacties 369 bekeken cijfer: 6.4(27)

gratis banner ruil - klik voor meer info - hier kan jouw banner staan
login om alle 12572 verhalen te lezen...


::: digiGOP.nl :::

Waar heb jij al seks gehad?
Jouw en onze seksbucketlist
De tuin
In een hotel
In het huis van een vriend(in)
Op een feestje (geen seksparty)
Voor een spiegel
In de auto
Een parkeergarage of parking
In de wellness
Een park of een bos
In de supermarkt
Op de toiletten van een warenhuis
Op het vliegveld
In de douches van een sportcomplex
In een bios
login om te stemmen
::: digiGOP.nl :::
Laatste Reacties

login om alle 9847 reacties te lezen...

::: digiGOP.nl :::


© digiGOP.nl 2002 - 2024 | Adverteren | Disclaimer | Help | Contact/Helpdesk | Mobiele versie