Verhalen Categorie
homo 10.790
biseks 1.014
hetero 104
Verhalen Selectie
. ongelezen alle login!
alle alle 11.908
. #buiten 1.735
. #comingout 334
. #cruising 3.654
. #date 1.902
. #eerstekeer 2.023
. #familie 550
. #fetish 929
. #groep 1.987
. #jonger&ouder 2.104
. #massage 161
. #sm 606
. #sport 586
. #niet erotisch 77

series/reeksen
. korte verhalen 1.175


Jasper en Tommy 17/?


Geplaatst door: MatsDeze foto's komen uit de fotoserie Hot_Dads_and_Sons_2 onder XXX - klik op de foto voor meer geile foto's!


Na het eten gingen we met z’n vieren op onderzoek uit. Het was nog tegen de dertig graden. We hadden het echt niet koud. Het enige wat we aan hadden waren sandalen. Dat liep wat gemakkelijker op de dennennaalden die overal lagen. De weg was gelukkig goed berijdbaar voor de rolstoel van Jasper.

Als eerste gingen we richting het tentenkamp. We hoorden gejoel dus daar moest iets te doen zijn. We zagen een hele groep kinderen en volwassenen staan. We kwamen dichterbij en begrepen waarom er zo gejoeld werd. Er was een volleybalwedstrijd gaande op het speelveld.

De wedstrijd ging tussen twee teams. In het ene team zaten wat oudere mannen, waarschijnlijk de vaders van de kinderen die langs de kant stonden. In het andere team zaten wat oudere jongens. Ik denk tussen de 18 en 25. Hoewel de jongens fysiek veel fitter waren, waren de oudere mannen tactisch duidelijk sterker.

Het was waarschijnlijk een belangrijk potje want het publiek stond twee rijen dik. We wurmden ons door de achterste rij om ervoor te zorgen dat Jasper ook een goed uitzicht had. Tommy sloeg een arm om me heen. Ik legde mijn hoofd op zijn schouder. We keken naar de mensen om ons heen.

Het was inderdaad een echte familiecamping. Er waren kinderen van alle leeftijden. Ook van onze leeftijd. De meesten waren duidelijk al wat langer op de camping want ik zag weinig witte billen. Het bloot stoorde me helemaal niet. Het voelde heel natuurlijk. En we voelden ons ook niet bekeken door anderen. Ja Jasper kreeg even iets meer aandacht, maar dat kwam door zijn rolstoel.

De wedstrijd naderde zijn einde. Er werd fel gestreden om ieder punt. Uiteindelijk wonnen de ouderen toch. De vaders werden door hun kinderen op de nek gesprongen. ‘Bien jouer papa’, hoorde ik een aantal zeggen. Ik wist dat dat ‘goed gespeeld papa’ betekende. Maar ik hoorde ook Engels en Nederlands. Een internationale camping besefte ik.

Het publiek verliet het volleybalterrein en we vervolgden onze weg. Iets verderop zagen we de vuurkuil waar Els over gesproken had. Het was nog vroeg en er brandde nog geen vuur. We besloten door te lopen en bij het strand te gaan kijken. Vanaf het tentenkamp was er een weggetje dat door de duinen naar het strand liep.

Gelukkig was het niet ver. Laura duwde nu de rolstoel en Tommy en ik liepen gearmd er achteraan. Iedereen mocht zien dat we verliefd waren. Nu het avond werd waren er niet zoveel mensen meer op het strand. We wilden een stukje naar het water toe. Alleen het zand werd zo zo rul dat de rolstoel niet meer geduwd kon worden.

Tommy en ik gingen aan weerszijden van de rolstoel staan en tilden Jasper op en liepen vervolgens richting de zee. Zo’n vijftig meter verder had waarschijnlijk een gezin gebivakkeerd. Er was een grote kuil gegraven. ‘Duitsers zijn hier ook al’, lachte Laura. Het was een mooie plek om te zitten en te genieten van het uitzicht.

We lieten Jasper op de grond in de kuil zakken en Laura ging naast hem zitten. Ze gaf Jasper een kus. Tommy ging met zijn rug tegen de rand van de kuil zitten. Hij wees naar het zand tussen zijn benen. ‘Kom maar hier zitten Mats. ’ Zo gezegd zo gedaan. Ik ging achterover tegen hem aanliggen. Tommy sloeg zijn armen om me heen en kuste mijn nek.

We keken naar de branding en naar de weinige mensen die er nog liepen. Ik voelde de vingers van Tommy over mijn borst gaan. Ze bereikten mijn tepels. Hij kneep er een beetje in. Zijn handen gingen omlaag naar mijn navel. Verder kon hij niet. Ik ging met mijn billen zo ver mogelijk naar achteren tegen hem aan. Ik voelde tegen mijn onderrug iets aandrukken waardoor ik wist dat hij geile gedachten had. Doordat ik anders was gaan zitten kon hij de plek tussen mijn benen bereiken.

Zijn handen streelden mijn ballen en mijn inmiddels half harde pik. Hij nam hem niet in zijn hand, maar bleef over de schacht strelen. Het duurde niet lang of hij stond helemaal strak. Ik zag naast ons Jasper en Laura gebiologeerd naar ons kijken. Het idee dat Tommy en ik met elkaar bezig waren en er toeschouwers waren maakte me nog geiler dan ik al was.

Ik draaide me om

Cat Tails Vegan Leather Hand Whip
Het ideale instrument voor de fijnproever die van pittige spelletjes houdt! De leren rug van deze veganistische zweep is bedekt met polyurethaan, wat zonder meer zorgt voor het juiste effect. Dankzij
14.95
verwijder reclame

en ging languit op mijn buik tussen zijn benen liggen. De lul van Tommy stond omhoog tegen zijn onderbuik aan. Ik pakte hem bij de basis vast en duwde hem omlaag naar mijn mond. Zachtjes begon ik zijn eikel te likken. Ik proefde de druppel voorvocht. Mijn mond ging verder over zijn pik en ik voelde met mijn vingers aan zijn warme ballen. Tommy kreunde van genot en boog zich voorover. Met zijn handen streelde hij mijn rug en mijn billen.

Ik keek naar rechts. Laura en Jasper genoten blijkbaar van het uitzicht. Laura vingerde haar kutje stevig met 3 vingers. Jasper lag met zijn half stijve lul te spelen. Tommy duwde mijn hoofd weg en begon aan zijn pik te trekken. Zijn ballen kletsten tegen mijn mond. Ik stak mijn tong uit en probeerde ze te likken. Ik draaide op mijn rug en lag nu met mijn gezicht onder Tommy’s machtige staaf.

Steeds sneller ging zijn hand totdat hij met een kreun zijn zaad de lucht in schoot. Het merendeel kwam op mijn gezicht en borst neer. Ik likte mijn lippen schoon en proefde zijn heerlijke sperma. ‘Ik denk dat je even je gezicht moet wassen Mats’, zei hij lachend. Maar zover liet ik het nog niet komen.

Ik ging op mijn knieën tegenover hem zitten en begon aan mijn eigen pik te sjorren. Ik kuste Tommy op zijn lippen waardoor hij zijn eigen sperma ook kon proeven. Zijn handen streelden mijn rug en ik voelde een tinteling door mijn lichaam gaan. Toen spoot ik zijn hele buik onder. Liefst vijf warme stralen jongensvocht. ‘Nu mag jij je ook gaan wassen’, zei ik.

Jasper en Laura achterlatend liepen we naar de zee. Gelukkig was het water niet zo koud meer. De zon had haar best gedaan. We wasten het sperma van onze lijven en liepen daarna weer terug naar de kuil. Gezien de natte plek voor het kutje van Laura had zij ook een orgasme gehad. Jasper keek ons jaloers aan. Ik wist dat hij liever met ons had meegedaan, maar hij zou eerst met Tommy moeten praten vond ik.

We tilden Jasper weer op en liepen terug naar de rolstoel die er gelukkig nog stond.Maar ja, wie buiten Jasper had er een rolstoel nodig? Door de warme wind droogde mijn lichaam snel op na de plons in het zeewater. Wat stilletjes liepen we naar het hoofdgebouw. Daar was het avondleven inmiddels in volle gang.

Er was een karaoke-bar waar met name de ouderen zich vermaakten. Zingen konden ze niet echt vond ik. Het deed pijn aan mijn oren. Ik hoorde Nederlands praten en zag naast mij een jongen en meisje staan. ‘Hoi, we zijn nieuw hier, vanmiddag aangekomen. ’ De jongen stak zijn hand uit. ‘Hallo ik ben Roy en dit is mijn zusje Frederieke’, zei hij wijzend naar het meisje.

Roy was fors gebouwd, ik denk 1, 80 meter, had donkerblond haar en toen ik even naar beneden keek zag ik een forse pik die naar beneden bungelde. Ik stelde iedereen van onze groep aan hem voor. Ze waren hier al twee weken. Zijn zusje was vijftien en hijzelf achttien. ‘We waren op weg naar het jeugdhonk’ zei hij. ‘Kom gezellig mee. ’

We liepen achter Roy aan langs de karaokebar. Iets verder stond een deur open waaruit discomuziek klonk en liepen naar binnen. Het was druk. Allemaal jongelui tussen de twaalf en twintig schatte ik in. Een DJ probeerde de stemming er in te krijgen en diverse jongens en meisjes stonden los of met elkaar te dansen. Een paar hadden hun broekje aan maar de meesten waren gewoon naakt.

We gingen langs de rand tegen de muur staan en keken onze ogen uit. Ik besefte ineens dat Jasper het beste uitzicht had. Vanuit zijn rolstoel keek hij recht tegen alle piemels en kutjes aan. Laura bewoog mee met de muziek en schreeuwde in Jasper’s oor dat ze de dansvloer opging. Wild bewegend met haar lijf mengde ze zich tussen de dansende jeugd.

Tommy stond naast de stoel van Jasper die zijn hand op de billen van Tommy legde. Tommy reageerde niet. Hij vond het denk ik wel lekker. Toen zag ik dat Jasper in zijn billen kneep. Tommy boog zich naar hem toe en even later zag ik hem Jasper naar buiten rijden. Goed zo Jasper, ga Tommy maar deelgenoot maken van je gevoelens,

Webshop DG
verwijder reclame

dacht ik.

De muziek was opzwepend en even later stond ik ook op de dansvloer. Een donkerbruine jongen stond voor mij te dansen. Hij was iets kleiner dan ik. Hij lachte me vriendelijk toe. Ik lachte terug. Zijn piemel zwiepte heen en weer tussen zijn dijen. Ik zag dat hij ook belangstelling scheen te hebben voor wat er tussen mijn benen hing. Hij draaide in het rond op de maat van de muziek en ik voelde bij iedere draai zijn hand langs mijn lul gaan. Die jongen was me aan het versieren!

Ik vond het wel een grappig idee. Blijkbaar was mijn lichaam ook mooi genoeg in de ogen van andere jongens dan Tommy en Jasper. Ik draaide me om en voelde zijn hand langs mijn billen gaan. Het feit dat ik niet reageerde was voor hem een soort toestemming om door te gaan. De muziek stopte even en de DJ draaide een langzaam nummer. Ik zag Laura iets verder haar armen om een meisje slaan. Ze dansten op de rustige muziek.

Ineens kreeg ik ook twee armen om me heen. Ik keek omlaag en zag de blauwe ogen van de donkerbruine jongen. Hij drukte zich tegen me aan en bewoog mee met de muziek. Ik wist niet hoe ik het had. Ik keek om me heen en zag overal stelletjes die met elkaar aan het dansen waren. Jongens met meisjes, maar ook meisjes met meisjes en jongens met jongens. Blijkbaar was het heel gewoon om met elkaar op die manier te dansen.

Ik sloeg mijn armen om de wildvreemde jongen heen en begon mee te bewegen. Ik concentreerde me er op dat mijn piemel slap moest blijven. Dat was knap lastig. Zeker toen de jongen met zijn handen naar mijn heupen ging. Tommy moest nu nog even niet binnenkomen.

We bewogen onze lichamen op de muziek heen en weer en onze piemels wreven over elkaar. Hou hem slap, hou hem slap, ging het door mijn hoofd. Het lukte. Ik vond zijn aanraking niet onprettig, maar om als nieuweling hier binnen te stappen en meteen met een stijve in de discotheek te staan daar had ik geen zin in.

De jongen had daar klaarblijkelijk................
LOGIN om de rest van het verhaal te lezen...........LOGINDeze foto's komen uit de fotoserie Hot_Dads_and_Sons_2 - klik op de foto's voor meer geile foto's uit deze serie!Geef een cijfer en je kunt de volgende keer direct zien of je dit verhaal al gelezen hebt!

CIJFER: 8.6

Stem op Jasper en Tommy 17/?:


Kijk voor meer verhalen van Mats bovenaan aan de rechter kant >>>>>>
Of klik hier om op schrijver Mats te zoeken


Serie delen: -Jasper en Tommy-

24-02 Jasper en Tommy 1/? (8.0)
25-02 Jasper en Tommy 2/? (8.2)
26-02 Jasper en Tommy 3/? (8.5)
27-02 Jasper en Tommy 4/? (8.6)
28-02 Jasper en Tommy 5/? (8.4)
01-03 Jasper en Tommy 6/? (8.6)
02-03 Jasper en Tommy 7/? (8.5)
03-03 Jasper en Tommy 8/? (8.6)
04-03 Jasper en Tommy 9/? (8.6)
05-03 Jasper en Tommy 10/? (8.8)
06-03 Jasper en Tommy 11/? (8.4)
07-03 Jasper en Tommy 12/? (8.5)
10-03 Jasper en Tommy 15/? (8.6)
11-03 Jasper en Tommy 16/? (8.3)
12-03 Jasper en Tommy 17/? (8.6)
13-03 Jasper en Tommy 18/? (8.4)
14-03 Jasper en Tommy 19/? (8.7)
15-03 Jasper en Tommy 20/? (8.4)
16-03 Jasper en Tommy 21/? (8.6)URL van dit verhaal: http://dlv11787.digigop.nl - mail deze link naar een vriend

1 reacties 500 bekeken cijfer: 8.6(34)


Jouw Reactie
LOGIN als je een reactie wilt plaatsen

12-3-2018 12:22 ik heb deel 16 &17 achter elkaar gelezen heerlijk in de zon [achter het raam] dat was dubbel genieten . Hij was weer lekker op naar het volgende deel


::: digiGOP.nl :::
Laatste Reacties

login om alle 7796 reacties te lezen...

::: digiGOP.nl :::
digiGOP WEBSHOP
verwijder reclame


© digiGOP.nl 2002 - 2018 | Adverteren | Disclaimer | Help | Contact/Helpdesk | Mobiele versie