Verhalen Categorie
homo 10.935
biseks 1.036
hetero 106
Verhalen Selectie
. ongelezen alle login!
alle alle 12.077
. #buiten 1.767
. #comingout 355
. #cruising 3.688
. #date 1.958
. #eerstekeer 2.093
. #familie 564
. #fetish 960
. #groep 2.029
. #jonger&ouder 2.163
. #massage 167
. #sm 618
. #sport 607
. #niet erotisch 77

series/reeksen
. korte verhalen 1.202


Het naaktstrand


Geplaatst door: bottom-johnDeze foto's komen uit de fotoserie Beach_Volleyball2 onder XXX - klik op de foto voor meer geile foto's!


Het is een mooie zomerse dag en ik ga naar het strand. Het is een meertje, waar het goed toeven is.

Ik lig daar tussen al die mensen met zwempak aan en eigenlijk wil ik wel eens op het naaktstrand kijken. Geile nieuwsgierigheid. Ik heb een luchtbed bij me, dus een avontuur naar de overkant van het meer waar het naaktstrand is, moet geen probleem zijn.

Ik doe het.

Op mijn luchtbed zwem ik naar de overkant. Ik zie naakte mensen, voornamelijk mannen, maar dat boeit me niet. Ik wil naakte mensen zien. Bijna aan de overkant aangekomen krijg ik vaste voet aan de grond en ik realiseer me, dat ik niet moet overkomen als een gluurder. Dus ik doe mijn zwembroek uit en bind deze aan mijn enkel vast. Maar ik wil nog niet zichtbaar naakt zijn voor een ander. Zo peddel ik, half in het water langs de kantlijn en observeer de mensen, die er liggen. Nerveus als ik ben, merk ik niet dat het alleen maar mannen zijn, die in hun blootje liggen of lopen te paraderen met hun naaktheid. Ik peddel verder en het wordt rustiger langs de kantlijn. Weinig mensen te zien en ik zie een kant, om in mijn blootje ook eens het naakt zonnen te wagen.

Opeens zie ik een man in het water staat. Dat ben jij. Je staat in je nakie in het water en je lul hangt net boven de waterlijn. Je buldert: “Zo jochie, kom je naakte mensen spotten??”. Ik schik en zeg “Nee meneer, ik ben ook naakt hoor”.

“Ik geloof er niets van”, zeg je. “Laat maar eens zien”. Ik geneer me en ik glij van mijn luchtbed. Ik sta tot ver boven mijn middel in het water. Mijn lul is niet te zien.

Jij komt naar me toeen zegt: “Ben je een echte nudist?”. Ik kijk je aan, ik gloei en wordt rood en zeg: “JA”.

Inmiddels sta je naast me en zegt: “BEWIJZEN”. En je grijpt me zowel in mijn kruis en voelt mijn lul, als dat je mijn billen vastpakt en je, je vingers door mijn bilspleet laat gaan.

“Warempel”, zeg je, “je bent inderdaad naakt. Sorry, hoe kan ik het goedmaken?”

“Zin een peukje? Misschien een frisje? Zeg het maar. Kom, ik lig hier niet zover vandaan. Ik wil het

verwijder reclame

goedmaken”. Ik ben best naïef en ga met je mee. Terwijl jij naar je ligplek loopt, kom ik achter je aan, leg mijn luchtbed aan de kant en verstop mijn zwemroek onder het luchtbed.

“Kom naast me liggen”, zeg je en dat doe ik. Ik zie dat je een ring hebt om je lul en ook een dwars door je eikel.

Ik vraag je, waarom je een ring om je pik hebt. Je geeft aan, dat je dat doet omdat het mooi staat - en niet onbelangrijk – als je een stijve krijgt, blijft ie langer stijf. Ik geloof daar natuurlijk niets van en zeg dat ook. “Nou ik kan het bewijzen”, zeg je. “Hoe”. “Nou weet je wat? Als we nu allebei een stijve krijgen, dan zal je zien wie het langste een stijve blijft houden”. “Hoe gaan we het doen?”

“Jij trekt mij stijf en ik jou”. “Ehhhh…. Oké”. We trekken aan elkaars lul en even later hebben we beiden een stijve leuter. “En nu?”. “Kom het water in”. En even later komen we uit het water en inderdaad, die van mij hangt alweer enigszins slap door het koude water en die van jou staat nog fier overeind.“Je hebt gelijk”, zeg ik. “Nou”, zeg je, ” dat noemen ze een COCKRING. Wil je er ook een? Ik heb er nog wel een bij me”.

Tja, ik wil er best een proberen. Jij haalt er een uit je tas en zegt: “Maar ik doe hem om. Oké?“. Het is een scharnierende cockring en even later zit deze om mijn lul. “He”, zeg ik, “hij is anders. Er zit een staafje aan met een gat erin?”. Jij geeft aan, dat dat voor een verrassing is, indien ik daar gebruik van wil maken. Ik ben nieuwsgierig en ik geef aan dat wel wil.

Je hangt over me, ik voel je lul over mijn lichaam gaan en je reikt naar je tas. “Niet kijken en gluren”, zeg je en haalt iets uit je tas. Je hangt over me en je brengt de verrassing aan op mijn cockring met staafje. Het blijkt een harnas te zijn. Mijn lul zit ingesloten in een kooi, kan niet stijf worden, want dat past niet en is afgesloten door een slotje.

“Leuk”, zeg ik, “maar kun je hem nu weer afdoen?”.

“Nee”, zeg je, “je bent nu

Webshop DG
verwijder reclame

in mijn macht en ik wil, dat je een aantal dingen doet. En als je dat niet doet, gooi ik de sleutel van het slotje weg en moet je zo naar huis”.

Achteraf had ik natuurlijk alle dingen gedaan, die je van me wilde, maar dat wist je natuurlijk op dat moment niet. De situatie is extreem spannend.

“Maar, wat wil je dan?”.

“Ik wil, dat je me pijpt en ik wil dat je het tot het einde goed doet”. “Hoe dan?”.

“Neem mijn lul in je mond, sabbel erop, zuig er aan, maar bijt niet. Maak neukende bewegingen, ik wil, dat mijn lul tot aan de stam in je mond gaat”.

Ik doe wat je zegt. Ik ga op mijn knieën. Jij staat voor me met je lekkere harde pik en ik neem hem in de hand en breng hem naar mijn mond. Ik lik eraan en even later gaat ik los en pijp je. Je loeit en ik hoor je zeggen, dat ik een natuurtalent ben. Ik pijp blijkbaar goed. Je lul gaat pompend in en uit mijn mond en na enkele minuten kom je gillend klaar. Je sperma druipt................
LOGIN om de rest van het verhaal te lezen...........LOGINDeze foto's komen uit de fotoserie Beach_Volleyball2 - klik op de foto's voor meer geile foto's uit deze serie!Geef een cijfer en je kunt de volgende keer direct zien of je dit verhaal al gelezen hebt!

CIJFER: 7.3

Stem op Het naaktstrand:


Kijk voor meer verhalen van bottom-john bovenaan aan de rechter kant >>>>>>
Of klik hier om op schrijver bottom-john te zoeken
URL van dit verhaal: http://dlv12344.digigop.nl - mail deze link naar een vriend

0 reacties 239 bekeken cijfer: 7.3(31)


Jouw Reactie
LOGIN als je een reactie wilt plaatsen


Meer verhalen van
bottom-john
Op Datum - Sorteren op Titel

28-07-18 De piercingshop (7.5)
15-07-18 De lift 2/? (7.9)
11-07-18 Het naaktstrand (7.3)
08-07-18 Het zwembad (7.6)
04-07-18 De lift 1 (8.0)
02-07-18 De leerkracht (7.6)

Alle 6 verhalen van bottom-john
::: digiGOP.nl :::
Laatste Reacties

login om alle 7929 reacties te lezen...

::: digiGOP.nl :::
digiGOP WEBSHOP
verwijder reclame


© digiGOP.nl 2002 - 2019 | Adverteren | Disclaimer | Help | Contact/Helpdesk | Mobiele versie