Verhalen Categorie
homo 10.935
biseks 1.036
hetero 106
Verhalen Selectie
. ongelezen alle login!
alle alle 12.077
. #buiten 1.767
. #comingout 355
. #cruising 3.688
. #date 1.958
. #eerstekeer 2.093
. #familie 564
. #fetish 960
. #groep 2.029
. #jonger&ouder 2.163
. #massage 167
. #sm 618
. #sport 607
. #niet erotisch 77

series/reeksen
. korte verhalen 1.202


Samen op de boot


Geplaatst door: StijnDeze foto's komen uit de fotoserie Young_With_Older17 onder XXX - klik op de foto voor meer geile foto's!


Ik zal me eerst even voorstellen zoals eigenlijk iedereen die zijn of haar eerste verhaal hier schrijft.

Mijn naam is Stijn. Ik ben 18 jaar en ben homo. Ik probeer 2 a 3 keer in de week naar de sportschool te gaan. Deze informatie is handig voor als jullie het je beter in willen beelden. Hier komt het verhaal. Ik hoop dat je ervan geniet en ik hoor graag of jullie verbeteringen zien.

Het is een warme zomerdag in Augustus. Ik app een van m'n beste vrienden Rafael om iets te gaan doen. Hij stelde voor om of met de boot lekker te gaan varen. (Hij weet dat ik de boot van m'n vader altijd mag lenen). Of dat als we de boot niet mochten lenen dat we dan naar het strand gaan. Dus ik besloot om even aan m'n vader te vragen of ik de boot morgen mocht lenen. Hij moest even nadenken maar zei uiteindelijk dat het mocht. Dus ik was SUPER blij want nu hoefde ik geen uur te reizen naar het strand. Hij zou mij op komen halen om 10 uur s'ochtends. Dit is om zo lang mogelijk te kunnen genieten van de boot.

b De volgende ochtend /b

De wekker gaat om 9 uur. Ik kan dan nog rustig een broodje eten en nog wat snacks pakken voor op de boot. Nadat ik eindelijk alles gepakt heb belt om precies 10 uur Rafael aan. Ik deed open en stapte meteen op de fiets. Het is ongeveer een halfuur fietsen. Na het eerste kwartier lekker bijpraten was het een paar minuten still. Toen vroeg Rafael opeens wanneer de laatste keer was dat ik mijzelf had afgetrokken. Dit was drie dagen geleden. We hadden het wel eens vaker over seks, aftrekken en dat soort dingen dus het was geen onbekend onderwerp. Maar toch. Ik vond het een vreemde overgang van praten over wat er gebeurd was naar seks. Maar ik zocht er niks achter.

Even later stonden we op de boot. We hadden onze T-shirts en schoenen al uit gedaan. Omdat ik zoiezo 3x in de week naar de sportschool ga zag ik er niet verkeerd uit. Goeie stevige schouders, mooie borstspieren, goed getrainde bi/triceps en een goeie sixpack. Toen ik zag dat Rafael ook z'n shirt uit deed moest ik toch even kijken. Ook hij had een goed getraind lichaam. Misschien iets minder dan mij maar het zag er

verwijder reclame

zeker niet verkeerd uit. Hij zag me kijken en ik keek snel weg maar ik kon het niet verkomen dat ik moest blozen.

Toen we midden op de plas waren vroeg Rafael mij opeens of ik ook wat rustigere plekjes kende. Aangezien ik regelmatig ging varen ken ik de plas best goed. Dus ik vroeg aan hem waarom hij dat wilde weten. Rafael vroeg daarna of ik hem zo'n plekje kon laten zien. En natuurlijk zei ik ja. Na vijf minuten varen waren we op het rustigste plekje wat ik kende. Toen we er uiteindlijk waren keek Rafael z'n ogen uit. We konden de Johan Cruijf arena helemaal zien en op die plek groeiden ook een paar bramen. Ik kon die zo plukken en rustig opeten.

Na er een stuk of twintig op te hebben gegeten vroeg Raf of ik er bezwaar tegen had als hij zijn zwembroek uitdeed. Ik zei natuurlijk ja want ik dacht dat hij er een onderbroek onder aan had zoals de meeste jongens.

Maar toen hij zijn zwembroek uitdeed zag ik tot mijn verbazing zijn piemel. Hij mocht zeker niet klagen. Hij was al stijf en hij was zeker 19 cm. Dat was wel een prachtbeeld.Iemand met zo'n lichaam en zo'n lul moest zeker elke meid van zich afslaan.

Toen hij mij zag staren moest ie lachen. Je had zeker niet verwacht dat ik hieronder naakt zou zijn, zei Rafael. Nee zei ik. Al vind ik het niet erg zei ik meteen tegen hem om hem gerust te stellen. Een paar minuten later stonden we nog steeds in dat kleine slootje. Ik vroeg hem of hij dit vaker deed zo naakt gaan. Hij zei dat hij wel eens naaktstranden bezocht. Al had ik er wel over nagedacht om daar naar toe te gaan maar ik had het nooit gedurfd. Het was weer een paar minuten stil. Ik ging wat te drinken pakken toen Rafael opeens mijn zwembroek uittrok. Ik schrok eerst heel even maar even later wende het wel en vond ik het juist wel fijn. Nu waren we allebei naakt. Wel zo eerlijk dacht ik. Later praatte we even over seks enzo. Hij vroeg aan mij of ik al seks had gehad met een meisje. Ik antwoorde nee. Later zei hij dat hij het ook nog nooit had gedaan. Daarachteraan zei hij dat hij homo was. Nu was ik er ook een stuk opener over en zei

Webshop DG
verwijder reclame

ik ook meteen dat ik daar ook wel nieuwsgierig naar was.

Even later haalde Rafael een dildo uit zijn tas. Hij zei dat hij dit gekocht had en vroeg of ik dit wilde proberen. Ik moest even nadenken maar zei uiteindelijk ja. Ik ging op m'n handen en knieën zitten. Eerst maakte Rafael me nat. Hij likte m'n kontje heerlijk en kwam zelfs even naar binnen met z'n tong. Na me lekker gelikt te hebben voelde ik die dildo langzaam tegen m'n sterretje drukken. Ik kreunde heel lichtjes. 'T voelde heerlijk. Rafael vroeg na me even gerimd te hebben of hij verder mocht. En ik kreunde volmoedig. Dit was voor hem het teken om de eikel van die dildo erin te doen. Het was heel even gevoelig maar na een paar seconde voelde het heerlijk. De dildo ging steeds verder in me totdat het niet meer lukte. Rafael liet hem heel even zitten voordat hij begon met pompen. Hoe langer hij doorging hoe lekkerder het werd. Ik begon steeds harder te kreunen totdat Rafael opeens stopte. Hij vroeg of ik de dildo zelf wilde vasthouden. Dus dat deed ik. Ik hield de dildo zelf vast en deed hem................
LOGIN om de rest van het verhaal te lezen...........LOGINDeze foto's komen uit de fotoserie Young_With_Older17 - klik op de foto's voor meer geile foto's uit deze serie!Geef een cijfer en je kunt de volgende keer direct zien of je dit verhaal al gelezen hebt!

CIJFER: 7.9

Stem op Samen op de boot:


Kijk voor meer verhalen van Stijn bovenaan aan de rechter kant >>>>>>
Of klik hier om op schrijver Stijn te zoeken
URL van dit verhaal: http://dlv12351.digigop.nl - mail deze link naar een vriend

1 reacties 229 bekeken cijfer: 7.9(43)


Jouw Reactie
LOGIN als je een reactie wilt plaatsen

11-7-2018 17:52 Lekker verhaal kom maar met het vervolg


Meer verhalen van
Stijn
Op Datum - Sorteren op Titel

08-12-18 Een goeie vriend (8.5)
23-07-18 Samen thuis (7.4)
11-07-18 Samen op de boot (7.9)

Alle 3 verhalen van Stijn
::: digiGOP.nl :::
Laatste Reacties

login om alle 7929 reacties te lezen...

::: digiGOP.nl :::
digiGOP WEBSHOP
verwijder reclame


© digiGOP.nl 2002 - 2019 | Adverteren | Disclaimer | Help | Contact/Helpdesk | Mobiele versie