Verhalen Categorie
homo 11.399
biseks 1.064
hetero 106
Verhalen Selectie
. ongelezen alle login!
alle alle 12.569
. #buiten 1.916
. #comingout 405
. #cruising 3.884
. #date 2.161
. #eerstekeer 2.232
. #familie 593
. #fetish 1.040
. #groep 2.155
. #jonger&ouder 2.430
. #massage 184
. #sm 665
. #sport 638
. #niet erotisch 83

series/reeksen
. korte verhalen 1.284


Huis is al verkocht


Geplaatst door: bertjeDeze foto's komen uit de fotoserie Bisexual_Pleasure2 onder XXX - klik op de foto voor meer geile foto's!


Het was dinsdagmiddag en ik stond in de tuin wat plantjes er uit te gooien toen ik werd aangesproken door een man van een jaar of 60-70. Hij vroeg 'is dit huis niet meer te koop?'' Ik antwoorde hem dat hij een maand te laat was want het is toen verkocht. 'je woont er nog wel?' vroeg hij verder en ik vertelde dat we vrijdag gingen verhuizen en waarom dat hij nu pas kwam kijken als het huis hem wat leek. Hij vertelde dat hij maar af en toe in de buurt kwam en dat het huis en de plek waar het staat voor hem eigenlijk ideaal was geweest. Ja zei ik wij hebben er 40 jaar met veel plezier gewoond en er waren voldoende mogelijkheden om de boel levensbestendig te maken. 'En toch verkopen?' vroeg hij. Toen ik vroeg wat hij er zo leuk aan was zonder dat hij het binnen had gezien, vertelde hij dat het hem ruim leek en dat hij brandde van nieuwsgierigheid om het te zien en als ik hem rond zou leiden hij dat erg op prijs zou stellen. We stonden zoal een kwartiertje te praten en hij leek me wel aardig en betrouwbaar en dus stelde ik voor om dan maar eens rond te lopen.
We gingen door de zijdeur naar binnen. Ik trok mijn jas en (tuin)schoenen uit, hij stond naast me en volgde mijn voorbeeld waar ik wat om moest lachen; hij keek me aan en zei 'wat een leuke lach heb je' dat maakte me verlegen en misschien bloosde ik zelfs.
Ik zei dat we op zolder zouden beginnen want dat had ik met aspirant kopers ook steeds gedaan. We liepen naar boven en op de zolder keken we rond en hij zag dat de gordijnen er nog hingen en vroeg mij waarom. Ik vertelde dat we er niks mee konden in de nieuwe woning en dat we nog wel meer spullen achterlieten. 'Je kunt nog wel naar buiten kijken, maar niet naar binnen met deze gordijnen' zei hij en kwam heel dicht bij me staan. Toen ik een stapje naar hem toe deed voelde ik zijn adem in mijn gezicht we waren een paar centimeters van elkaar af. Toen ik in zijn ogen keek legde hij zijn rechterhand op mijn linkerborst en masseerde me heel zachtjes ik genoot en met de rug van mijn hand veegde ik langs de plek waar ik zijn piemel verwachtte. 'O' zei hij 'je weet de weg'. Zijn hand ging omlaag en wist mij daar te raken waar ik het lekker vind. Ik draaide mijn hand om en vond zijn ballen en pik die ik zachtjes masseerde.Hij kreunde wat en begon met mijn piemel te spelen. We kreunden en speelden wat met elkaar en ik voelde opeens dat zijn tong tussen mijn lippen werd geduwd. We zoenden en we geilden elkaar lekker op; ik voelde bij hem en bij mezelf dat we wat stijver werden. 'hij doet het lekker' zei hij en ik zei 'die van jou toch ook?' Hij begon aan mijn broek te sjorren en ik bleef niet achter en even later lagen onze broeken op de grond. Ik kneep in zijn slip terwijl hij mijn boxer naar beneden duwde. Zijnslip volgde toen ik deze over zijn pik heen schoof. Ik deed een stapje naar achter om er eens lekker naar te kijken en het was een mooie pik, de vorm, het voorhuidje en de richting omhoog: alles ok. Hij keek naar de

mijne en zei dat ik een lekkere maat had waar hij van hield niet zo'n overdreven grote of dikke showroom piemel. Hij kuste me en trok me naar hem toe waarna ons tepelspel begon. Dat wisselden we af met het overheerlijke voorhuidspel waarmee we elkaars piemels verwenden.
'Ik wil je proeven' zei hij, deed mijn voorhuidje zover mogelijk naar achter en hapte mijn piemel in zijn mond. Met veel tongactie speelde hij met mijn eikel en pompte mijn piemel zo diep mogelijk in zijn mond. Het was heerlijk om zo verwend te worden en ik wilde hem eigenlijk ook wel graag pijpen. Ik stelde voor om op de vloer te gaan liggen zodat we standje 69 konden doen. We deden snel de rest van onze kleren uit en zoenden er op los. Ik zoog aan zijn tepels en ook ik werd verwend. Hij vond het................
LOGIN om de rest van het verhaal te lezen...........LOGINDeze foto's komen uit de fotoserie Bisexual_Pleasure2 - klik op de foto's voor meer geile foto's uit deze serie!Geef een cijfer en je kunt de volgende keer direct zien of je dit verhaal al gelezen hebt!

CIJFER: 7.0

Stem op Huis is al verkocht:


Kijk voor meer verhalen van bertje bovenaan aan de rechter kant >>>>>>
Of klik hier om op schrijver bertje te zoeken
URL van dit verhaal: http://dlv13562.digigop.nl - mail deze link naar een vriend

1 reacties 694 bekeken cijfer: 7.0(26)


Jouw Reactie
LOGIN als je een reactie wilt plaatsen

24-5-2024 18:55 Mooi verhaalen lekker geil geeindigd


::: digiGOP.nl :::
Laatste Reacties

login om alle 9839 reacties te lezen...

::: digiGOP.nl :::


© digiGOP.nl 2002 - 2024 | Adverteren | Disclaimer | Help | Contact/Helpdesk | Mobiele versie