Verhalen Categorie
homo 10.933
biseks 1.036
hetero 105
Verhalen Selectie
. ongelezen alle login!
alle alle 12.074
. #buiten 1.765
. #comingout 355
. #cruising 3.687
. #date 1.957
. #eerstekeer 2.094
. #familie 564
. #fetish 959
. #groep 2.025
. #jonger&ouder 2.162
. #massage 167
. #sm 617
. #sport 607
. #niet erotisch 77

series/reeksen
. korte verhalen 1.201


Heerenburg 3/?


Geplaatst door: KnuffelbuffelDeze foto's komen uit de fotoserie military-trio-fuck3 onder XXX - klik op de foto voor meer geile foto's!


Nadat Joery en Lars hun huisje op het Lustburg-terrein hadden betrokken volgde een spetterend geile nacht. De volgende dag kregen ze nog een keer de kans om geweldig te genieten, nu met Cliff, Wim en Frank. Deze keer beleefden ze het zo intens heftig lekker dat zonder hun pik werd aangeraakt ze spontaan klaarkwamen, en hoe. . .

Wil je geen deel van deze serie missen? Abonneer je dan op mij profielpagina. Je krijgt dan automatisch een berichtje bij het verschijnen van het volgende deel.

Heerenburg 3, Spontaan spuiten

Hun eerste nacht in hun eigen huisje hadden Joery en Lars bijna niet geslapen. De adrenaline gierde nog bij het tweetal door het hele lijf. Eerst de emoties bij het thuis ophalen van hun spullen, wat niet echt prettig verliep, toen de eerste keer sex in hun nieuwe huis in het bijzijn van Cliff, Wim en Frank en daarna hun allereerste keer gigantisch heftig genieten van elkaar zorgden ervoor dat ze allebei niet in slaap konden komen. Na een uur waren ze nog steeds klaar wakker en lagen ze zacht te fluisteren over wat hen allemaal was overkomen. ‘Ik weet hoe zeer het doet bij je, maar toch ben ik je Pa ergens wel dankbaar. Als hij niet zo antihomo was geweest en jullie daardoor niet overhoop hadden gelegen waren Cliff en Lindsey misschien wel nooit op het idee gekomen om dat GayLustoord te beginnen en ons te vragen. En dan hadden we nu nog steeds niet samen in 1 bed kunnen liggen. Dan had het misschien nog wel een paar jaar geduurd voor we geld genoeg hadden voor een huisje en dan lekker naakt rond konden huppelen. ’ concludeerde Lars. Joery gaf hem een stevige knuffel ‘Je hebt helemaal gelijk lieverd. Thuis blijven wonen was ondraaglijk. Ik ging echt kapot. Pa blijft een klootzak, maar door die hele shit hebben we nu wel een dak boven ons hoofd en een prachtige baan beiden. En over dat rondlopen gesproken, zullen we dat weer doen nu? Lekker op ons gemakkie alles bekijken, volgens mij kwam ik toen we binnen kwamen meer dingen tegen die er eerder niet stonden. ’

Even later liepen ze elkaar stevig omarmend in het rond. Lars had de lichten overal aangedaan en Joery een lekker muziekje opgezet. ‘Wat een topmensen he die familie. De meeste spullen, zoals dat oude bankstel, die gammele kast en meer zijn gewoon vervangen door nieuw. Ojah, dat grote hart van gips in de regenboogkleuren van je, dat heb je toch ook meegenomen? Dat zou daar in die hoek mooi staan toch?’ vroeg Joery toen ze het hele huis rond waren geweest. ‘Sow jaah en dan dat spotje er op gericht. ’ Ik ga gelijk die doos beneden even pakken. ’ antwoordde Lars met een glimlach.
Van het één kwam het ander en de zon begon al op te komen toen ze nog steeds naakt al hun persoonlijke spulletjes hadden uitgepakt en daar een plekje voor hadden gevonden. Moe maar voldaan wilde Lars op de bank neerploffen maar Joery hield hem tegen. ‘Schatje, lijkt het je niet verstandig om eerst even te douchen en een broekje aan te doen voor je gaat zitten? mijn zaad hangt nog aan je reet, ok wel opgedroogd maar toch he. ’ lachte hij. ‘Oepsss ja je hebt gelijk, nu al zaadvlekken is niet echt slim. Kom dan douchen we samen even. ’ Ze waren te moe om verder te gaan dan een poosje knuffelen onder de waterstraal en toen ze schoon gewassen waren en de douche uitdraaiden begon Lars hard te lachen. ‘Volgens mij heb ik ooit thuis geleerd dat je je moet afdrogen na het douchen he, nou dan heb je dus wel een handdoek nodig en die liggen hier dus even niet. ’ Drijfnat en gierend van de lach liepen ze naar de slaapkamer en begonnen ze in de kasten te zoeken. ‘En toch heb ik ze net nog gezien, zie je wel …. hierzo. ’ grinnikte Joery toen hij ze gevonden had. Ze droogden zich af, deden een boxershort aan en liepen met een flesje bier in de hand terug naar de woonkamer waar ze dicht tegen elkaar aan op de bank neerzakten. ‘Die slingers laten we wat mij betreft voorgoed hangen, vanaf nu is het enkel feest in ons leven. ’ zuchtte Joery tevreden toen hij alles nog eens in zich opnam. Lars had zijn hand in Joery zijn boxer laten glijden en zijn slappe pik in zijn hand genomen. ‘Het is pas feest als ik hiermee bezig ben geweest. En dat ben ik vanavond zo superlekker dat het feest nooit meer ophoud. ’ antwoordde Lars knorrend en lag zijn hoofd op de borst van zijn vriend. In stilte zaten ze zo een tijdje te genieten en soesden langzaam in diepe slaap.

Na een paar uurtjes begon er weer wat leven in de jongens te komen. Joery ontwaakte langzaam uit z’n slaap en half wakker zag waar hij was, hoe hij lag en voelde Lars tegen hem aan liggen. Met een kreun ging hij rechtop zitten en het drong hem door waar hij was. Hierdoor werd ook Lars wakker en met een gelukzalige grijns op zijn gezicht keek hij naar Joery. ‘Goeiesmorruges lekkere zaadpaaaa…. ’ wou hij zeggen maar zijn woorden stokten toen hij ineens Wim op de andere bank zag zitten. Joery zag zijn reactie en volgde de blik van Lars. Ook hij schrok even en had nu toch wel even nodig om te beseffen in welke situatie ze zich bevonden.

‘Goedemorgen liefdestijgers, niet schrikken hoor, ik ben het maar. ’ lachte Wim ‘Een beetje genoten van jullie eerste nachtje echt samen?’ Lars had zich direct hersteld en grijnsde ‘Een beetje? Super man, die zak heeft geweldige noten. ’ wijzend op het kruis van Joery die in de lach schoot. ‘en geweldig genoten ook. Godskanonne, wat is het toch heerlijk om vrijuit van elkaar te kunnen genieten. Maar hoe kom jij eigenlijk binnen?’ Wim vertelde dat hij de avond ervoor toen hij naar bed ging de huissleutels van de jongens nog in zijn broekzak vond. ‘Daarom kwam ik gelijk maar langs en heb een paar keer aangebeld. Tjaaaahh, jullie lagen nog in coma, dus wilde ik ze op tafel leggen zonder jullie wakker te maken maar jullie lagen er zo romantisch bij dat ik daar nog even naar wilde kijken. Sorry voor het verstoren van jullie privacy trouwens. ’ Terwijl Lars koffie wilde gaan zetten antwoordde Joery ‘Geen probleem kerel, jij en de rest van de familie kan hier natuurlijk dag en nacht in en uit lopen he. Steek deze sleutels maar gelijk weer in je zak. Mocht je een keer geil zijn, kan je gewoon binnenkomen, Cliff en Frank zal ik ook sleutels geven. ’

Nadat ze een kop koffie hadden gedronken stond Wim op om weer

Steun digiGOP en bestel iets uit onze shop

verwijder reclame

te gaan. ‘Zie ik jullie zo ook bij Zonneburg? Cliff en ik hebben afgesproken om lekker de zon in te gaan en Frank zal vast ook wel komen, die heeft het toch niet druk nu met dit hete weer. ’ Joery en Lars hadden daar zeker zin in. ‘Eerst gaan we nog even naar het dorp, sleutels bij laten maken en wat extra boodschappen doen. ’

Na een uurtje waren ze weer terug en gingen gelijk naar het aannemersbedrijf van Peter, de vader van Cliff en Wim. Daar hoorden ze dat zowel Peter als John, de vader van Lindsey thuis waren om te eten. ‘Komt mooi uit, hebben we ze ten minste allebei tegelijk. ’ reageerde Lars en liepen naar het woonhuis waar de mannen en hun vrouwen net klaar waren. ‘Goedenmiddag, kunnen we jullie even storen?’ vroeg Joery toen ze de keukendeur openden en de vier aan tafel zagen zitten. ‘Heeh hallo jongens kom verder. Jullie storen nooit hoor, altijd welkom. ’ was de reactie. Heel even voelde Joery een rilling over zijn lijf lopen en begon zijn verhaal ‘Dankjewel, zo vriendelijk zijn we bij mij thuis nooit ontvangen. En daarom, en zeker ook omdat jullie allemaal ons zo geweldig hebben opgevangen en geholpen hebben met het prachtig versierde huis willen we jullie graag bedanken. Ik zeg het nog maar één keer en dan praat ik er nooit meer over, maar ook nooit vergeten: Als jullie en de jongens en meiden niet hadden ingegrepen dan hadden er gegarandeerd hele erge dingen gebeurd. Dus nogmaals bedankt, bedankt, beda. … Lars …. ’ Terwijl Joery deze woorden uitsprak had hij moeite zijn tranen te bedwingen en keek hij zijn vriend aan. ‘Hij bedoeld dus te zeggen dat hij dood wilde. En als hij er een einde aan had gemaakt dan ik ook. Maar godzijdank hebben jullie een einde aan die ellende gemaakt in plaats van wijzelf. En daarom willen we jullie graag bedanken en dit hier aanbieden. Veel te weinig … maar de rest vullen we aan met 24 uur per dag voor jullie allemaal klaar te staan voor wat dan ook. ’ De jongen liepen op de tafel, gaven de dames een prachtige bos rozen en zette tussen elk stal een heerlijke exclusieve fles wijn neer. Direct stonden de vier op en namen de jongens in hun armen. Na een enorm stevige knuffel gingen ze allemaal zitten. Peter zocht even naar de juiste woorden ‘Jongens … deze cadeaus zijn prachtig, dankjewel daarvoor, maar jullie woorden zijn me veel meer waard. Het is verschrikkelijk om een leven te leiden zoals jullie hadden. Het is verschrikkelijk om met gedachten aan zelfmoord rond te lopen, alleen omdat je het leven onmogelijk wordt gemaakt door je geaardheid. Ik ben dolblij, en iedereen hier, dat het bij gedachtes zijn gebleven. En beloof me alsjeblieft met je hand op je hart allebei …. Mocht er ooit iets zijn wat je dwars zit of wat dan ook. Kom direct naar me toe. Gebeurd is gebeurd en mag nooit meer herhaald worden. Beloven jullie me dat alsjeblieft. ’ zei hij de jongens smekend aankijkend.

Letterlijk met de hand op hun hart deden de jongen de belofte. Ze bleven nog een tijdje zitten en vertelden hoe fijn ze hun eerste nacht samen hadden doorgebracht en genoten van de nieuwe spullen die er waren neergezet. ‘We geven heel snel een groot feest, alleen moeten we een juiste datum zien te vinden waarop iedereen kan gezien het werk op Zonneburg en Hoefburg, de manege.

Na het bezoek gingen ze ook bij de jongere stellen langs om hen hetzelfde aan te bieden en te bedanken. ‘Willen jullie me een groot plezier doen? Praat alsjeblieft nooit meer over de gedachtes die jullie hadden in mijn bijzijn. Het doet me zoveel pijn dat te horen dat ik bang ben dat ik de schuldige op ga zoeken en een ongeluk bega. ’ vroeg Cliff hen bloedserieus. Joery pakte Cliff beet, gaf hem een knuffel en antwoordde ‘Daar praten we nooit meer over, maar vergeten zal ik het nooit van mijn leven, net zoals dat jullie ons hebben gered. ’ Na een extra knuffel liepen de jongens vast naar het afgeschermde stukje in de tuin van Zonneburg, Cliff zou Wim en Frank een seintje geven en ook komen.

Heerlijk ontspannen en loom van de korte nacht lagen de jongens met hun ogen dicht op een ligbed te genieten van de zon. Opeens voelden beiden dat de zon wegtrok, deden hun ogen open en keken recht tegen opengetrokken billen van Wim en Frank aan die vlak boven hun ogen hingen. ‘Woow ik zie een plekje waar de zon nooit schijnt. ’ lachte Lars hardop waarop Joery opmerkte ‘En wat voor plekje, als ik een konijn was geweest zou ik gelijk dat holletje in kruipen. ’ Wim en Frank gierden het uit van de lach, gingen weer staan en trokken hun badjas helemaal uit. Gelijk kwam Cliff aangelopen met voor ieder een fles bier. Snel werden de ligstoelen in een halve cirkel gezet en hadden ze de grootste lol met zijn vijven.

Langzaam veranderde het gespreksonderwerp in sex. Lars vroeg zich af hoe de broers er toe gekomen waren ook sex met elkaar te hebben. ‘Daar ben ik eigenlijk ook wel nieuwsgierig naar, toen ik jullie leerde kennen in Spanje was er al het een en ander voorgevallen toch?’ Wim nam nog een slokje bier, gaf zijn broer een knipoog en begon te vertellen ‘Jullie weten dat we van huis uit nogal open met elkaar omgaan. mijn vader, Carla, Cliff en later Esther en Lindsey spraken altijd al openlijk over sex en wat we beleefden enzo. Nou … Esther en ik hadden een paar weekjes Spanje geboekt en Cliff en Lindsey zouden meegaan. Een paar weken voor vertrek waren hij en ik in Tilburg voor wat inkopen en wilde ik wat sexspeeltjes voor mij en Esther kopen. Dus belandden we in een sexshop en na een keuze te hebben gemaakt liepen we ook nog een soort labyrint in waar diverse schermen hingen met sexfilms. Al een tijdje ging het door mijn hoofd dat ik wel eens sex wilde met een jongen en werd helemaal knetter toen ik een bisex film zag. Dus ging mijn broek open en staand voor dat scherm stond ik mezelf lekker af te rukken. Opeens stond Cliff tegen me reet aan te rijden en was hij mij aan het rukken. Wat later heb ik voor het eerst een pik in mijn mond gehad, die van Cliff dus en bespraken we mijn gevoelens. Uiteraard zat hij er totaal niet mee, hij opperde zelfs dat het wel eens een knotsgeile orgie kon worden in Spanje met zijn vieren in een appartement. Nou … dat werd het ook. Zo’n geile vakantie beleef je niet gauw meer, zeker weten. Pijpen, neuken, beffen, man/man vrouw/vrouw, man/vrouw, met

WEBSHOP
verwijder reclame

zijn drieën, vieren … alles gebeurde. En toen onverwachts mijn vader en Carla opdoken als verrassing kon het niet uitblijven dat ons sexgroepje werd uitgebreid. Shitt, ik krijg gewoon weer een harde lul als ik er aan terug denk, en jij ook zo te zien broer. ’ Joery, Lars en Frank lagen intussen ook met hun pik te spelen en te luisteren met ogen zo groot als schoteltjes. Alle vier keken ze naar Cliff die met een geile grijns terugkeek. Zijn reusachtige stamper lag knetterhard op zijn buik en wipte regelmatig omhoog. ‘En weet je nou wat ik zo geil vond van alles? Die keren dat Wim mij pijpte, neuken laat ik me absoluut niet, en dat hij steeds weer alles op alles zette om mijn hele pik in zijn keel te krijgen. Dat gevoel van mijn eikel, die tegen het keelgat aan klopt …. Één keer is het hem gelukt, dat vergeet ik nooit meer. ’ Lars kwam overeind en keek Wim en Cliff verbaasd aan.

‘Dat meen je niet, ik heb Joery zijn pik vaak genoeg helemaal geslikt, maar dat is een vinger vergeleken bij die van jou gozer. Ja ik heb je al een keer gepijpt, maar in mijn keel …. Gaat nooit lukken. ’ Joery, Wim en Frank keken hem uitdagend aan ‘Echt wel, als je maar wilt lukt alles. ’ zei Wim met zachte geile stem. Hij gaf Lars een knikje en samen zakten ze op de grond elk aan een kant van Cliff. Even wilde Lars zijn lippen op de dikke lange staaf drukken maar kwam direct weer omhoog. ‘Nee sorry, het is niet dat ik niet wil, maar we zijn in Zonneburg en hebben afgesproken dat er hier geen homosex tijdens openingsuren plaatsvindt. Dus zal ik moeten wachten tot Heerenburg klaar is of de tent hier gesloten is vanavond. ’ zei hij met teleurstelling op zijn gezicht. Cliff haalden zijn handen onder zijn hoofd en pakte Lars en Wim stevig in de nek vast. ‘Super van je dat je daar aan denkt en je er aan houd. Maar er is toch bijna niemand nu en ik wil dat bekkie van je wel weer om mijn pik voelen, dus doe het maar, allebei. ’ Nog voordat Lars met een dolblij gezicht zijn hoofd naar de pik kon buigen sprong Joery op. ‘Dat wil ik zien, gossammenakies … het gaat je lukken geile donder. ’ Hij zette zijn ligbed in het verlengde van dat van Cliff en ging op zijn buik liggen kijken.

De tongen van Lars en Wim dansten over de gehele lengte en ook de volle zak werd niet overgeslagen. Met hun tong tegen elkaar en de pik schoven ze weer omhoog naar de dikke eikel die Lars nu in zijn mond nam. ‘Neem de tijd gozer, heel langzaam steeds een stukje dieper, en door je neus ademen. ’ Terwijl Lars zijn uiterste best deed ging Frank nu bovenop Joery liggen met zijn ook al harde pik in de bilspleet. ‘Sorry, maar anders zie ik niets. ’ grinnikte hij in Joery zijn oor. ‘Geeft niks, lekker juist, het maakt me alleen nog geiler. Als je wilt mag je …. ’ zei Joery met een hese stem terug en hield zijn hoofd even opzij om Frank een zoen te geven. Hoe langer hij zijn vriend met de dikke pik bezig zag die steeds meer uit het zicht verdween hoe meer hij zelf begon................
LOGIN om de rest van het verhaal te lezen...........LOGINBescherm jezelf en andere ALTIJD tegen SOA's en HIV. Gebruik een goedgekeurd condoom en voldoende glijmiddel! VRIJ VEILIG, dan kun je er nog lang van genieten.Deze foto's komen uit de fotoserie military-trio-fuck3 - klik op de foto's voor meer geile foto's uit deze serie!Geef een cijfer en je kunt de volgende keer direct zien of je dit verhaal al gelezen hebt!

CIJFER: 7.9

Stem op Heerenburg 3/?:


Kijk voor meer verhalen van Knuffelbuffel bovenaan aan de rechter kant >>>>>>
Of klik hier om op schrijver Knuffelbuffel te zoeken


Serie delen: -Heerenburg-

08-02 Heerenburg 1/? (7.7)
09-02 Heerenburg 2/? (7.7)
10-02 Heerenburg 3/? (7.9)
11-02 Heerenburg 4/? (7.3)
13-02 Heerenburg 5/? (8.4)
15-02 Heerenburg 6/? (7.8)
22-02 Heerenburg 7 (8.1)URL van dit verhaal: http://dlv11546.digigop.nl - mail deze link naar een vriend

2 reacties 561 bekeken cijfer: 7.9(16)


Jouw Reactie
LOGIN als je een reactie wilt plaatsen

17-3-2018 13:38 Ontroerend en zeer geil heerlijk

10-2-2018 09:31 Wat een geile serie. Dankjewel !


Meer verhalen van
Knuffelbuffel
Op Datum - Sorteren op Titel


Serie delen: -Heerenburg-
08-02 Heerenburg 1/? (7.7)
09-02 Heerenburg 2/? (7.7)
10-02 Heerenburg 3/? (7.9)
11-02 Heerenburg 4/? (7.3)
13-02 Heerenburg 5/? (8.4)
15-02 Heerenburg 6/? (7.8)
22-02 Heerenburg 7 (8.1)


22-02-18 Heerenburg 7 (8.1)
15-02-18 Heerenburg 6/? (7.8)
13-02-18 Heerenburg 5/? (8.4)
11-02-18 Heerenburg 4/? (7.3)
10-02-18 Heerenburg 3/? (7.9)
09-02-18 Heerenburg 2/? (7.7)
08-02-18 Heerenburg 1/? (7.7)

Alle 7 verhalen van Knuffelbuffel
::: digiGOP.nl :::
Laatste Reacties

login om alle 7925 reacties te lezen...

::: digiGOP.nl :::
digiGOP WEBSHOP
verwijder reclame


© digiGOP.nl 2002 - 2019 | Adverteren | Disclaimer | Help | Contact/Helpdesk | Mobiele versie