Verhalen Categorie
homo 10.933
biseks 1.036
hetero 105
Verhalen Selectie
. ongelezen alle login!
alle alle 12.074
. #buiten 1.765
. #comingout 355
. #cruising 3.687
. #date 1.957
. #eerstekeer 2.094
. #familie 564
. #fetish 959
. #groep 2.025
. #jonger&ouder 2.162
. #massage 167
. #sm 617
. #sport 607
. #niet erotisch 77

series/reeksen
. korte verhalen 1.201


Mark en Mariel zijn mijn slaven 14/?


Geplaatst door: lex4seksDeze foto's komen uit de fotoserie free-Trio_in_a_public_toilet onder XXX - klik op de foto voor meer geile foto's!


Binnen enkele minuten waren alle sporen van het voorgaande opgeruimd, ten minste visueel. Met alle vier een kop dampende koffie in de handen liet ik de andere drie hun gang gaan. Dat we alle vier poedel naakt waren voelde vertrouwd en dat het gesprek zich tussen de drie Mmmetjes over de voorgaande ervaringen gingen weinig verrassend. Ze waren alle drie geil, de opwinding was te voelen en hun overgave aan mij onmiskenbaar. De onderlinge verhoudingen tussen hen was door mijn toedoen voor altijd veranderd al stonden ze daar niet bij stil. Nooit zou het meer het zelfde kunnen zijn als een maand geleden was iets wat ik me goed besefte. Niet dat ik spijt had, grotendeels was het mij, net als hun overkomen. Het was me in de schoot geworpen en blijkbaar had ik bij ons allemaal door de schil der beschaving heen geprikt en onze dierlijke en meest intieme wensen aan de oppervlakte gebracht. Hun opgewonden stemmen, het feit dat ze elkaar overal aanraakten zonder voorbehoud was op zijn minst bijzonder te noemen. Dat ik juist op dit moment een sms-je kreeg ondertekend door Joris en Wim met als enige tekst 'BEDANKT' sterkte mij in het gevoel dat elk mens diep weggestopte gevoelens heeft die als ze aan de oppervlakte komen heel verwarrend kunnen zijn.

“Toe aan een volgende ronde? Iemand morgen nog afspraken of plannen?” onderbrak ik hun gesprekken. Mark en Mariël schudden hun hoofd maar Mariska gaf aan dat ze even wilde bellen. Ik liet haar het gesprek voeren en ze zei kort en gedecideerd een afspraak af die ze blijkbaar had staan.
“Ik ben volledig beschikbaar”, woorden die veel verder gaan dan als ze zou hebben gezegd dat ze wel zou kunnen. Ik registreerde het verschil en was bezig met die volgende ronde vorm te geven. Want ik had de woorden gesproken maar nog geen idee over de invulling. Eigenlijk wilde ik Mark en Mariska samen iets laten doen maar wilde ik ook het lot nog laten beschikken. Ik nam de gok.
“Goed, de volgende twee zullen het volgende moeten doen; Diegene met waarvan het getal als eerste zal vallen zal degene met het volgende cijfer tot 0. 100 uur mogen gebruiken en vooral vernederen. Hij of zij mag hulp of assistentie vragen aan mij en de ander die overblijft. Degene wiens getal als tweede valt MOET alles ondergaan en moet in die tijd zwijgen”. Ik liet het even bezinken en vroeg of het duidelijk was. De seksuele spanning liep gelijk weer op. Ook bij mijzelf overigens want de opdracht kwam van mij maar door middel van de dobbelsteen bepaalde niet ik wat er zou gebeuren. Mocht Mariël de kans krijgen? Dan wist ik zeker dat iedereen betrokken zou worden en zou ik daar in de komende uren ook geen invloed op hebben. Wat Mark zou doen in een dominante positie kon ik moeilijk inschatten en van Mariska had ik al helemaal geen idee. Zij was ten slotte nog maar twee dagen echt betrokken geraakt. Gespannen keek dan ook iedereen naar het beeldscherm van mijn telefoon toen ik de dobbelsteen liet draaien.

“Wacht!”. Mijn vinger was nog maar een millimeter van het beeldscherm toen uitgerekend Mariska het proces stil zette.
“Begrijp ik het nu goed? Als mijn nummer nu als eerste valt ben ik eigenlijk de dominant van ons allemaal?”
“Daar komt het wel op neer”, gaf ik aan.
“Dat wil ik niet en dat KAN ik niet!”. Ze was overtuigend en stellig. Ik vroeg de anderen hoe zij daar in stonden en Mark gaf aan dat hij het wel durfde te proberen en Mariël gaf aan het te kunnen.
“Dus, eigenlijk komt het er op neer dat als Mariska, de vijf of zes als eerste vallen ze toch in de onderdanige rol komt? Eens?” en ze knikten instemmend. Zonder woorden, de spanning nam nog meer toe.
“ZES” sprak ik, Mariska is het kutje. . . Onmiddellijk drukte ik nogmaals.
“Twee, Mariska is het slavinnetje van Mark”, trok ik de conclusie. De juiste personen al had ik het liever andersom gezien. Ik liet me achterover zakken in de bank, Mariël nam spontaan naast mij plaats en ging tegen me aanliggen. Mariska keek verwachtingsvol naar Mark en de laatste wist even niet wat hem overkwam.

“Heb jij een vibrator?” vroeg Mark aan zijn zus.
“Pak die dan en ook tandpasta”. Mariël stond op en haalde haar vib en de tube zoals gewenst werd.
“Ga jij maar liggen”. Mariska keek hem aan, ging op haar rug op de grond liggen. Mark duwde haar benen wijd uit elkaar en ging er tussen zitten. Mijn ventje nam voortvarend de leiding en ik

Mannen Body - Wit
Jouw mannelijke vormen mogen gezien worden in deze witte body van Doreanse. De body is heerlijk om te dragen en eenvoudig te combineren. Draag hem onder je dagelijkse kleding of ga voor een sensuele a
32.95
verwijder reclame

had wel een idee wat zou volgen. Hij gebruikte simpelweg mijn eerdere handelingen en kopieerde deze.
De jonge vent spuugde in zijn hand en bracht het aan tussen de schaamlippen van de vriendin van zijn zus. Kneep een klodder tandpasta uit de tube in en om de navel van het meisje, draaide de trillende, rubberen vibrator er doorheen en schoof deze vrij bruut in de kut die voor hem beschikbaar lag. Het ging met een zekere onervarenheid, vrij ruig. Hij zocht gelijk de diepte, bracht meer tandpasta aan op de trillende staaf en duwde die zonder genade diep in het zuchtende meisje dat diep ademhaalde om deze invasie te kunnen verwerken.
“Ongelofelijk dit” fluisterde Mariël in mijn oren terwijl ze gefascineerd toekeek. Ook ik was wel onder de indruk. Mark was totaal geobsedeerd door de reacties van het lijf op zijn handelingen. Na de diepte zocht hij de clitoris op. Overbodig bleef hij de pasta aanvullen, daarmee maakte hij het voor de vriendin van zijn zusje veel heftiger dan nodig was. Het was echter geen wraak hij was bezig met een zelfverzonnen taak. Ik vroeg me af of hij zijn eigen ervaringen aan het vertalen in zijn handelingen of dat hij gewoon had besloten te beginnen met een edgingsessie en geen idee had hoe of waar het zou eindigen. Volledig gebiologeerd staarde de gozer naar de kut voor hem. Hij zag hoe de heupen, het lijf begonnen te reageren. Streelde soms (onbewust) over de onderbuik van Mariska die hijgend en kreunend en met gesloten ogen onderging wat haar werd aangedaan. Beiden waren volledig gefixeerd op elkaar en wat de één met de ander deed. Mariël had haar hand om mijn lul geslagen en ik begon haar in een spontane reactie te vingeren.
“Niet komen” fluisterde ik in het oor van het meisje.
“Jij ook niet” kwam het antwoord. We keken elkaar niet eens aan maar naar de twee anderen voor ons.
Marks pik was slap, hij was niet met zichzelf bezig, Mariska haar lijf kronkelde over de vloer. Telkens als ze ook maar in de buurt kwam van een hete explosie stopte Mark het trillen of haalde de hele vibrator uit de kut van de vrouw voor hem.
“Nog niet” sprak hij dan bijna liefdevol maar dwingend. Hij liet dan het lijf onder zijn handen tot rust komen alvorens hij van voor af aan begon.Keer op keer bleef hij tandpasta toevoegen, overvloedig en hij liet het in de vagina samenkomen met het geil van de vrouw. Bijna verbaasd bekeek hij soms de smurrie en ik vroeg me af of hij zichzelf nog besefte hoe heet (letterlijk heet) dit in het gevoelige grotje moest voelen. Zo gevoelig als op een blote gladde eikel.
Mariska had de opdracht te zwijgen, hield dit echter niet vol. Ze begon eerst zacht, daarna steeds harder te smeken of ze klaar mocht komen. Hoewel ik op dit moment zou moeten ingrijpen liet ik het gaan. Het was een dusdanig heftig en geil moment tussen die twee dat ik er niet tussen wilde komen. Dit was een lichamelijk gebeuren tussen hun. Op hetzelfde moment had ik ook nog te doen met Mariël die zich met haar mond op mijn harde sekslans wilde storten. Ik liet het heel even toe maar moest haar van me afduwen als ik niet wilde klaarkomen. Ook bij mij waren de grenzen verdwenen en ik deed het vrij bot. Een korte blik op mijn telefoon vertelde me dat we al aardig richting de eindgrens gingen. Ik stuurde Mariël naar de keuken voor nog een drankje voor ons.
“Maar stoor hun niet”, sprak ik achter mijn opdracht aan. Ze sloop weg en terug. We namen een slokje en bekeken de twee voor ons.

Mark was totaal niet met zichzelf bezig en dat was wel het best te zien aan zijn slappe lul die tussen zijn benen hing. Mariska werd keer op keer naar het randje van klaarkomen gebracht maar het werd haar niet gegund. Zweet parelde op de twee lichamen aan mijn voeten, inspanning en totale concentratie. Mariska was ondertussen volkomen volledig van de wereld. Zij had subspace bereikt en mijn slaafje was op een plek die ik niet eens kende. Hij was volledig op het lichaam voor hem gericht, bezig met zijn opdracht om het zo veel en vaak mogelijk op het randje van een compleet orgasme te brengen. De één was volledig aan het ondergaan en de ander geconcentreerd aan het toebrengen.

“STOP”. Ik onderbrak bars de behandeling toen ik zag dat mijn brunette het bijna niet meer aankon. Mariël keek me aan, fluisterde dat de tijd nog niet om was en Mark stopte

Webshop DG
verwijder reclame

verschrikt maar had niet door waarom.
“Jullie mogen het nu afmaken. Mark wrijf je lul in met pasta en neuk Mariska naar de andere wereld. ” Met een doffe blik in zijn ogen kneep Mark de tube volledig leeg en wreef het witte en (geloof me) brandende goedje over zijn pik die nu onbewust begon te steigeren. Puur dierlijk nam hij zijn positie in en ramde toen als een geile stier zijn worst in de gleuf van het meisje die alleen nog onderging. Zijn enthousiasme versnelde de hitte op zijn lid en de hitte in de kut die hij hard penetreerde. Er was niets menselijks meer aan de dierlijke felheid die zich ontwikkelde, ademloos keken Mariël en ik toe. Ook wij waren geil maar wat zich voor ons afspeelde kent geen bewoordingen. Ruig, hard, pijnlijk, heerlijk, geil, zweet, gericht op spuiten, komen, aanbieden, ontvangen, verlangen en samenvloeien van twee lijven. Kwijl droop uit monden, liep langs wangen, hartslagen die normaal bij een marathon gehaald zouden kunnen worden gehaald, gekreun en gezwoeg. Pijn die het verlangen verhoogde maar het uithoudingsvermogen verlengde tot uiteindelijk de oerknal volgde. Luid kreunend, schreeuwend kwamen de twee klaar. Een indrukwekkend moment voor de kijkers alsook de deelnemers. Weinig mensen zullen ooit dit moment delen en al helemaal niet op deze manier. Alle lichaamsvloeistoffen vermengden zich voor onze ogen, volkomen leeg vielen de lichamen uiteindelijk op elkaar. Ze trokken zich dicht tegen elkaar aan, verkrampt bleven ze zo liggen. Flabergasted (overweldigd) keken Mariël en ik elkaar aan. Nooit eerder had ik iets dergelijks gezien en ik vroeg me af hoe ik het zelf ooit zo zou kunnen voelen.

Weer stuurde ik Mariël weg om wijn te halen, probeerde het moment te pakken om te begrijpen wat ik net had gezien terwijl ik bleef kijken naar de twee die nu elkaars warmte en menselijkheid probeerden te vinden. De zus kwam weer naast me op de bank, reikte me een glas aan en afwezig nam ik een slok. Hoewel zij en ik niet hadden deelgenomen aan dit geheel? Zelfs wij voelden ons moe en leeg. We waren het niet letterlijk. Dat voelde ik. Ik wilde nog wist alleen deze ervaring nog geen plaats te geven.

“Wie wil jij terugbrengen?” Vroeg ik Mariël. De twee voor ons waren nog van de wereld.
“Doe mij mijn vriendinnetje maar”, sprak................
LOGIN om de rest van het verhaal te lezen...........LOGINDeze foto's komen uit de fotoserie free-Trio_in_a_public_toilet - klik op de foto's voor meer geile foto's uit deze serie!Geef een cijfer en je kunt de volgende keer direct zien of je dit verhaal al gelezen hebt!

CIJFER: 6.8

Stem op Mark en Mariel zijn mijn slaven 14/?:


Kijk voor meer verhalen van lex4seks bovenaan aan de rechter kant >>>>>>
Of klik hier om op schrijver lex4seks te zoeken


Serie delen: -Mark en Mariel zijn mijn slaven-

14-01 Mark en Mariel zijn mijn slaven 1/? (7.5)
01-02 Mark en Mariel zijn mijn slaven 2/? (7.2)
03-02 Mark en Mariel zijn mijn slaven 3/? (6.6)
03-02 Mark en Mariel zijn mijn slaven 4/? (6.5)
03-02 Mark en Mariel zijn mijn slaven 5/? (7.2)
03-02 Mark en Mariel zijn mijn slaven 6/? (6.7)
03-02 Mark en Mariel zijn mijn slaven 7/? (6.4)
03-02 Mark en Mariel zijn mijn slaven 8/? (6.8)
03-02 Mark en Mariel zijn mijn slaven 9/? (7.5)
06-02 Mark en Mariel zijn mijn slaven 10/? (6.6)
07-02 Mark en Mariel zijn mijn slaven 11/? (6.8)
08-02 Mark en Mariel zijn mijn slaven 12/? (7.1)
11-02 Mark en Mariel zijn mijn slaven 13/? (6.9)
12-02 Mark en Mariel zijn mijn slaven 14/? (6.8)
13-02 Mark en Mariel zijn mijn slaven 15/? (6.8)
14-02 Mark en Mariel zijn mijn slaven 16/? (6.8)
18-02 Mark en Mariel zijn mijn slaven 17/? (6.7)
19-02 Mark en Mariel zijn mijn slaven 18/? (6.3)
20-02 Mark en Mariel zijn mijn slaven 19/? (7.0)URL van dit verhaal: http://dlv11697.digigop.nl - mail deze link naar een vriend

0 reacties 220 bekeken cijfer: 6.8(10)


Jouw Reactie
LOGIN als je een reactie wilt plaatsen


::: digiGOP.nl :::
Laatste Reacties

login om alle 7925 reacties te lezen...

::: digiGOP.nl :::
digiGOP CAMCHAT
verwijder reclame


© digiGOP.nl 2002 - 2019 | Adverteren | Disclaimer | Help | Contact/Helpdesk | Mobiele versie