Verhalen Categorie
homo 10.933
biseks 1.036
hetero 105
Verhalen Selectie
. ongelezen alle login!
alle alle 12.074
. #buiten 1.765
. #comingout 355
. #cruising 3.687
. #date 1.957
. #eerstekeer 2.094
. #familie 564
. #fetish 959
. #groep 2.025
. #jonger&ouder 2.162
. #massage 167
. #sm 617
. #sport 607
. #niet erotisch 77

series/reeksen
. korte verhalen 1.201


Nieuw in de sportschool 9/?


Geplaatst door: AdidasboyDeze foto's komen uit de fotoserie Fucked_In_The_Park onder XXX - klik op de foto voor meer geile foto's!


Afgelopen weekend kwam Jerry thuis na een tijdje studeren. Het was een fijn weerzien en we hebben lekker met elkaar zitten bijkletsen. Ook de berichtgeving tussen Jerry en Danny kwam aan bod. Jerry vond het fijn dat Danny zijn gevoelens heerlijk bij mij kwijt kan en Danny heeft laten weten dat hij ons even een moment met elkaar gunt. Ik heb Jerry gemist en we zijn dan ook snel aan een vrijpartij toe. We trekken snel onze kleren uit en hebben alleen een sportbroekje aan. Jerry in een rode Puma en ik in mijn zwarte Adidas met witte streepjes.

Redelijk snel heeft Jerry een stevige erectie en ik voel al strelend over zijn wat strakke Puma zijn ballen. Dat heb ik wel gemist: stevig gevulde bobbels die zich aftekenen in zijn broekje. Zijn handen zitten ook niet stil en masseren mijn groeiende zacht kloppende erectie. Ik verlang ernaar om hem stevig te verwennen. Al hebben we elkaar een poosje gemist; het gevoel voor ons beiden is vertrouwd. Ik verlang naar zijn sperma en langzaam haal ik zijn erectie onder het gladde broekje vandaan. Door de opwinding druppelt er al een glazig bolletje vocht uit zijn gaatje. Ik smeer het uit over zijn eikel die er prachtig van gaat glanzen. Langzaam pijp ik hem over zijn eikel en laat zijn stevig geworden erectie langzaam dieper in mijn mond glijden. Hij kreunt zachtjes en ik voel zijn zak al wat strakker trekken. Het duurt niet lang of zijn sperma spuit bij me naar binnen.

Jerry trekt zijn broekje uit en is nu voor mij aan de beurt. Mijn erectie wordt tot volle sterkte gemasseerd en Jerry rolt lekker langzaam het condoom over mijn mannelijkheid heen. Hij wil zich op z'n hondjes laten nemen en aan die wens wordt dan ook voldaan. Langzaam gaat hij erin en al snel heb ik het tempo te pakken. Jerry geniet als ik dieper en sneller doorstoot. Op zijn verzoek laat ik wat later het tempo zakken want hij wil ook mijn sperma proeven. Zodoende stop ik met penetreren en laat me lekker door hem pijpen en kom lekker in zijn mondje klaar.

We douchen samen en daarna lekker weer op de bank. De spanning is eraf en ik geef Jerry te kennen dat ik niet weet wat Danny verder zou willen met hem of met mij. Jerry gaat maandagmorgen vroeg weer weg en zodoende laat ik Danny weten dat hij welkom is als hij wil. Zodoende spreekt hij met me af om zo snel mogelijk bij me langs te komen en zodoende staat hij maandagavond al bij me voor de deur.

Voor de gelegenheid heb ik de blauwe Hummel aangetrokken en als Danny binnen is vertel ik hem van de vrijpartij met Jerry. Hij luistert met open oren en geeft te kennen dat hij het fijn vind dat we elkaar weer eens hebben verwend. Ook hij heeft toevallig zijn blauwe Hummel aangetrokken want hij laat zijn trainingsbroek zakken voordat we op de bank zitten. De Hummel zit me nog niet te strak en ik stel voor dat één van ons beter een ander broekje aan kan trekken zodat Danny met een schoon broekje

verwijder reclame

naar huis gaat. Ik ga me even omkleden en ik kom terig in een rood Adidas broekje met gele streepjes. Danny geniet er zichtbaar van en samen gaan we op bed naar elkaar toe liggen. Zachtjes glijden mijn handen door zijn blonde krullen en streel ik langzaam door zijn nek en schouder. Dieper gaat het over zijn rug en verder over zijn broekje. Zijn volle billen voelen lekker en met wat nadruk glijden mijn vingers door de bilnaad. Zijn sterretje krijgt wat meer aandacht en ik ben benieuwd naar zijn reactie. Zijn handen glijden over mijn pompende erectie en zachtjes kreunt hij van opwinding.

Mijn handen voelen dat Danny het broekje niet heeft dichtgesnoerd. Mijn hand glijd dan ook makkelijk onder de elastische band in zijn broekje naar binnen en nu voel ik zijn heerlijk stevige kont. Het wordt spannend als ik met mijn middelvinger zijn sterretje masseer en hem er een stukje induw. Danny geeft een diepe zucht en ontspant zich lekker. Hij geeft wat meet ruimte om mij dieper in zich op te nemen. Met half gesloten ogen en een grote glimlach om zijn mond zie ik hem volop genieten. Zal het er van gaan komen deze keer? Hij voelt dat mijn erectie op volle sterkte is gemasseerd en geeft me een lekkere tongzoen. Hij stopt met strelen en ik haal mijn hand uit zijn broekje. Ik duw hem zachtjes op zijn rug en ga over hem liggen met mijn ellebogen naast zijn schouders. Langzaam laat ik mij op hem zakken zodat hij mijn erectie wel moet voelen.
Hij omarmt me en trekt zich aan me op.We zoenen elkaar lekker en dan komt Danny's wens naar voren.
Vanavond wil hij als man de deur uit! Hij spreid zij n armen uit op bed en ik kom overeind. Daar ligt hij dan: deze schone Adonis met zijn strakke jongenslijf. Onder de blonde krullen zie ik zijn ondeugend aankijkende ogen en een grote glimlach op zijn gezicht. In de blauw glanzende Hummel steekt zijn erectie zich fier af en ik heb er goed aan gedaan mijn Hummel uit te trekken. Een nat glimmende plek geeft aan dat het menens is.

Danny loopt even naar zijn trainingsbroek. Daarin heeft hij een flesje glijmiddel zitten. Hij vraagt me of ik zijn kontje wil voorbereiden voor het grote moment. Hij heeft dat meegenomen omdat hij geen idee heeft hoe het voelt als mijn volle lengte bij hem naar binnen zal gaan. Wat een kerel! Hij laat zich door mij ontdoen van zijn broekje. Het is de laatste keer dat ik dat bij deze maagdelijke toestand doe bij deze jongen. Op zijn buik liggend geniet ik van het uitzicht op bed. Zacht knijpend in het flesje druipt een klein straaltje glijmiddel in zijn bilnaad. Met mijn middelvinger masseer ik zijn strak aanvoelende sterretje dat zich lekker ontspant. Zacht op en neer pompend laat ik voor zover mijn vinger reikt zijn gaatje vollopen met het extra vocht. Dan trek ik mijn vinger terug en laat de natuur verder het werk doen. Ik was even mijn handen van dit gladde spul en laat Danny voor deze gelegenheid het ultradunne reeds van extra glijmiddel voorziene
Webshop DG
verwijder reclame

href="http://shop.digigop.nl/zoeken.php?zoek=condoom"title="KLIK_VOOR_GOEDE_CONDOOMS"target=_blank>condoom over mijn erectie afrollen. Hij doet het langzaam, maar zeer bewust. Hij voelt de volle lengte en weet wat er komen gaat. Hij rolt zich op zijn rug en spreid zijn benen buiten het matras en zet zijn voeten stevig op de vloer.

Op mijn knieën ga ik tussen zijn gespreide benen zitten. Ik grijp met mijn beide handen in zijn knieholtes en til zijn benen langzaam omhoog. Zijn glimmend natte bilnaad laat hij beter zichtbaar zijn voor me door met zijn handen zijn beide billen wat uit elkaar te trekken. Ik laat mijn erectie even door zijn bilnaad op en neer glijden. Dit zijn Danny's laatste momenten als jongen. Ik vraag hem of hij er klaar voor is. Zachtjes knikt hij en als bevestiging parkeer ik mijn eikel langzaam tegen zijn sterretje. Ik voel het ontspannen van zijn sluitspier en met een zacht duwtje glijd mijn eikel naar binnen. Ik kijk hem aan en ik zie een blik van verlangen om verder te gaan. Ik plaag hem een beetje door hem vragend aan te kijken of hij het meent. Hij laat me zijn breedste glimlach zien en met dromerig sluitende ogen laat hij zijn hoofd lekker achterover in zijn nek het matras in zakken.

Hij heeft er naar toegewerkt; dit moment waarop er een eind komt aan zijn zoektocht. De overstap om van jongen naar man te worden gemaakt. Ook voor mij is dit een moment van ultiem genieten. Jerry heeft hem aangemoedigd en nu is het zover. Langzaam glijd mijn volle lengte door zijn maagdelijk strakke kontje en het enige wat................
LOGIN om de rest van het verhaal te lezen...........LOGINDeze foto's komen uit de fotoserie Fucked_In_The_Park - klik op de foto's voor meer geile foto's uit deze serie!Geef een cijfer en je kunt de volgende keer direct zien of je dit verhaal al gelezen hebt!

CIJFER: 7.9

Stem op Nieuw in de sportschool 9/?:


Kijk voor meer verhalen van Adidasboy bovenaan aan de rechter kant >>>>>>
Of klik hier om op schrijver Adidasboy te zoeken


Serie delen: -Nieuw in de sportschool-

17-02 Nieuw in de sportschool 1/? (7.5)
26-02 Nieuw in de sportschool 2/? (7.5)
01-03 Nieuw in de sportschool 3/? (7.8)
02-03 Nieuw in de sportschool 4/? (8.0)
06-08 Nieuw in de sportschool 5/? (8.2)
15-01 Nieuw in de sportschool 6/? (6.4)
18-01 Nieuw in de sportschool 7/? (7.2)
31-01 Nieuw in de sportschool 8/? (7.8)
11-02 Nieuw in de sportschool 9/? (7.9)
06-06 Nieuw in de sportschool 10/? (7.8)
18-06 Nieuw in de sportschool 11/? (7.8)
16-08 Nieuw in de sportschool 12/? (6.9)URL van dit verhaal: http://dlv11681.digigop.nl - mail deze link naar een vriend

0 reacties 224 bekeken cijfer: 7.9(16)


Jouw Reactie
LOGIN als je een reactie wilt plaatsen


::: digiGOP.nl :::
Laatste Reacties

login om alle 7925 reacties te lezen...

::: digiGOP.nl :::
digiGOP WEBSHOP
verwijder reclame


© digiGOP.nl 2002 - 2019 | Adverteren | Disclaimer | Help | Contact/Helpdesk | Mobiele versie